cyprus wrote:Korneri: 20 - 1
Golovi iz kornera: 0 - 1
![]()
![]()
![]()
Koja ironija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
cyprus wrote:Korneri: 20 - 1
Golovi iz kornera: 0 - 1
![]()
![]()
![]()
Entropio wrote:
Ipak mislim da je i ovakav Chelsea bolji od onog Porta iz 2004. ali eto... stvar percepcijecyprus wrote:Dobro ja ću kao veliki simpatizer Chelseaja zaista biti objektivan i reći da lošija ekipa nije osvojila ovu titulu (bar otkad ja pratim fudbal)...![]()
odakle znas da i nije bilosnaga_znanja wrote: Mora mu se odati priznanje za strpljenje. Da sam ja toliki kes ulozio, a da nema nista vec 3 godine bilo bi tu vozanja u gepeku, odsjecenih prstica i tako to...
treba ga angazovat kad se na exkurzije idesimonese wrote:Veliki "strucnjak" Roberto di Mateo
osvojio Ligu prvaka
odlicnom taktikom
autobus protiv Benfike sa igracem vise
autobus protiv Barce 2x
autobus protiv Bayerna
Hajde ne zezaj.rashtiman wrote:Na Ilidzi bakljada kad je bayern dao gol
ma to je njemu za hobisnaga_znanja wrote:Entropio wrote:
Mora mu se odati priznanje za strpljenje. Da sam ja toliki kes ulozio, a da nema nista vec 3 godine bilo bi tu vozanja u gepeku, odsjecenih prstica i tako to...
Zivota mi...sramota me bilo...neki kreteni izasli iz onog padrina ondje ispred gimnazije zapalili 3 ili 4 bakljezlo87 wrote:Hajde ne zezaj.rashtiman wrote:Na Ilidzi bakljada kad je bayern dao golJe l' ozbiljno ?
![]()
![]()
rashtiman wrote:Na Ilidzi bakljada kad je bayern dao gol
Nemam ništa protiv ako se to uspješno plavetnilo nastavi i odrazi na našu reprezentacijuljevoruki wrote:2012. definitivno godina PLAVIH timova - ZELJO, Man City, Chelsea
Ona fontana odavno nije u upotrebinorth wrote:rashtiman wrote:Na Ilidzi bakljada kad je bayern dao golJe li bilo, joj DADOSMO ga napokon
A šta na to vele Chelsea fanovi kad uzeše na kraju, je bilo skakanja u fontanu
?
I