Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sansa po knjigama kolko sam upućen nije punoljetna...glumica yes al lik nije...nek me isprave štovaoCi debelinđovih knjiga...plavka je imala 13 godina kad je onaj hrlovina jaHo
A salu na stranu, mene cudi da se Sansa uopste i sacuvala ovako dugo i do 5. sezone... Kad uzmemo u obzir za kakve se pacijente udavala i u kakvim sredinama je bila....
Mada sam ja ocekivao da ce je maloprsti prvi puknut... A mozda i jest, ko zna
i moja je teorija bila da ju je maloprsti mozda vec mazno ono kad su bili kod one shemsine tetke sto ju je maloprsti gurno u onu rupu.
jer jedna je scena bila gdje se ona okupala i u svojoj je sobi a maloprsti ulazi i zamandali vrata.
ko zna u koju je rupu onaj ludak remzija ciljo. mozda je shemsa jos uvijek djeva, nema mjesta tugovanju.
Secate se kad je Boltonu govorio da proveri ako zeli. Jest da bi on voleo da je opali, cak se moze reci da je opsednut sa njom ali uvek je spreman sa vise opcija za svaki slucaj i za svaki potez.
Najgluplja stvar u vezi te Sansine priče mi je što su je krajem prošle sezone prikazali s tim novim izgledom i nekom dozom badass-a, kao da joj se lik počeo razvijati malo u tom smjeru, a sad ju opet stave u ulogu bespomoćne curice.
Konzistentnost u karakterizaciji likova - nula bodova.
klixoris wrote:Podera je Remzija ko lamelu uz Sirokacu
A salu na stranu, mene cudi da se Sansa uopste i sacuvala ovako dugo i do 5. sezone... Kad uzmemo u obzir za kakve se pacijente udavala i u kakvim sredinama je bila....
Mada sam ja ocekivao da ce je maloprsti prvi puknut... A mozda i jest, ko zna
AleksoMKD wrote:Baelish nije razdevicio Sansu.
Secate se kad je Boltonu govorio da proveri ako zeli. Jest da bi on voleo da je opali, cak se moze reci da je opsednut sa njom ali uvek je spreman sa vise opcija za svaki slucaj i za svaki potez.
annoy wrote:
Ovo je prestrašno
Iako, moram priznat da Sunspear lijepo izgleda.
Ali sve ostalo - Trystane i Myrcella Ellaria Zmije
Ustupila im španjolska vlada na korištenje historijski dvorac u Sevilji. I to je to šta valja u ovim scenama, grozno su uradili.
Borba baš k'o power rangers što neko reče..
johnlock071 wrote:
Ustupila im španjolska vlada na korištenje historijski dvorac u Sevilji. I to je to šta valja u ovim scenama, grozno su uradili.
Borba baš k'o power rangers što neko reče..
Stvarno predivno izgleda.
A Zmije, kao boy band, ne bi trebale biti tako uniformirane, svaka bi trebala biti posebna na svoj način.
Ona "borba" sa Sand Snakes je nesto dosad najsmotanije uradjeno sto sam ikad vidio na TV-u. Mozda zato sto sam navik'o na to da ova serija ima visok nivo produkcije od samog pocetka, ali ne mogu da vjerujem kako iko od filmske ekipe, kamermana, rezisera, pa na kraju HBO-sefova mog'o ono da pogleda i da kaze: "dobro, u redu je, moze proc'."
Totalni, ama bas totalni promasaj. Stid me bilo gledat' jbt.
e i to koliko je dragon kraljici godina?u onim objanjesnjima sezona onaj njen brat kaze 17 godine poslje ostisnuli se sa ostrva...a ona rodjena po dolasku?a neko ovde rece 13 god?
sumirprimus wrote:e i to koliko je dragon kraljici godina?u onim objanjesnjima sezona onaj njen brat kaze 17 godine poslje ostisnuli se sa ostrva...a ona rodjena po dolasku?a neko ovde rece 13 god?
u knjigama deneris i sansa po 13 arya 9 myrcela isto tako nesto sitno
Koliko vidim ona Tyrell prilicno sjebana , Stannisovi se smrzavaju. Nisam dobro razumio je li Sansa govori Teonu "Moja porodica jos uvijek ima prijatelje na sjeveru" ?. Mogla bi biti kakva pobuna protiv Jona na zidu .