BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mustang1

#5676 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mustang1 »

Sta napadate dijete .. Mozda se nije ni okrenuo da vidi ko je .. Iskreno ne bih se ni ja okrenuo da me neko zaustavlja tako ... Cuj za kapu ga ufatio .. Trebao mu je tac sa ledja opaliti mozda bi se onda okrenuo .. Sto Safet nije dosao fino i trazio da razgovara sa njim .. Cuj za kapu ga ufatio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne vjerujem majke mi
nihoniho

#5677 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

jeza u ledja wrote:Pa vidis da se zajebaje covjece?!?
U to sam jedino siguran, tome lici sve sto radi !
nihoniho

#5678 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

Bubalo1 wrote:Sta napadate dijete .. Mozda se nije ni okrenuo da vidi ko je .. Iskreno ne bih se ni ja okrenuo da me neko zaustavlja tako ... Cuj za kapu ga ufatio .. Trebao mu je tac sa ledja opaliti mozda bi se onda okrenuo .. Sto Safet nije dosao fino i trazio da razgovara sa njim .. Cuj za kapu ga ufatio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne vjerujem majke mi
Pa to i ja pokusavam reci ali su ovdje stvari davno otisle u ....., neki paralelni svijet ! Cudo nevidjeno ! jeste sega, pravi Bosanci
Last edited by nihoniho on 31/01/2013 21:00, edited 2 times in total.
Edin H.

#5679 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

Bubalo1 wrote:Sta napadate dijete .. Mozda se nije ni okrenuo da vidi ko je .. Iskreno ne bih se ni ja okrenuo da me neko zaustavlja tako ... Cuj za kapu ga ufatio .. Trebao mu je tac sa ledja opaliti mozda bi se onda okrenuo .. Sto Safet nije dosao fino i trazio da razgovara sa njim .. Cuj za kapu ga ufatio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne vjerujem majke mi
Trebao mu je maznuti kapu i dodati prvom do sebe, pa neka konta levat gdje mu je kapa :oops:
jeza u ledja

#5680 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

nihoniho wrote:
jeza u ledja wrote:Pa vidis da se zajebaje covjece?!?
U to sam jedino siguran, tome lici sve sto radi !
mmm, da da
Mikady

#5681 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

Jeli on zna uopce kako izgleda legenda BH NOGOMETA, NAJBOLJI SELEKTOR REP. BIH :roll:

Bezobrazan malac ko sam ja sam.. iz inata ga vise ne traba zvati neka se ulizuje Stimcu mozda dobije poziv i onda ce reci odlucio sam igram za Hrvatsku, Bosna mi je u srcu ali volim svoju domovinu Hrvatsku :roll: tu igraju i brazilci itd..
nihoniho

#5682 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

Ovaj slucaj treba biti naravoucenje svim potencijalnim reprezentativcima !

Ako vas neko , na stadionu, na ulici , uhvati za kapu, ni slucajno nemojte to ignorisati, nego se okrenite i nasmijesite !
Jer to upravo moze biti legenda, najbolji trener i covjek, Safet susic !

Sto se Halilovica tice,takav covjek nam nije potreban kada pokazuje nepostovanje prema legendi !
jeza u ledja

#5683 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Je li ti mislis da:

a) je to bio jedini vid komunikacije Susica sa ovim malcem u zadnjih godinu dana?,
b) je on otisao dole uopste s namjerom da s njima razgovara, ili samo da ih gleda? i
c) su sve strane na oprezu jer ne zele da Dinamo zagorcava zivot malom?

Da ne razmisljas kako si ti pametniji od Susica, mozda bi ti ove gore stvari pale na pamet, ili barem jedna od njih. Ali posto ti mislis da si pametniji, a ubjedjen sam da mislis, onda znam da tebi jedino sto pada na pamet je ideja da Susic uspostavlja kontakt s potencijalnim reprezentativcima jedino tako sto ih ceka u hotelu i hvata za kapu.
ODVRATAN_i_GADAN

#5684 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

nihoniho wrote:Seferovic pozvan na prijateljsku Svicarska - Grcka.
Ali Hajrovic nije sto aplicira... :)
Korisničkoime

#5685 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Korisničkoime »

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!11
Nemojte opet o malom Alenu preklinjem vas. Momak je u nezavidnoj poziciji do prije godinu u BiH je bilo 5 ljudi koji su znali ko je, šta je i koliko vrijedi dok je u Hr već odavno bio u njihovim tefterima. Sad ga svi zaskaču ko hornu mladu hoš vam hoš tam.
Momak ima da odluči i treba mu dati vremena.
Iskreno pored Pjanića sada trenutno momak nema gdje u našu A repku.
Nemojte odmah sve tako crno gledati jbt.kao da ste bili tamo pa vidjeli kako se to sve odigralo možda je i bilo sasvim ok onako šala, zezancije mislim momku je 16 ne možeš mu baš pristupiti sa "gospodine Haliloviću ja bih cijenio ako bi imali malo vremena da odvojite za mene".
@Corola učinilo mi se da su Pjanić i Džeko mrko pogledali Papeta treba govna istjerati pod hitno iz repke. :-)
nihoniho

#5686 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

jeza u ledja wrote:Je li ti mislis da:

a) je to bio jedini vid komunikacije Susica sa ovim malcem u zadnjih godinu dana?,
b) je on otisao dole uopste s namjerom da s njima razgovara, ili samo da ih gleda? i
c) su sve strane na oprezu jer ne zele da Dinamo zagorcava zivot malom?

Da ne razmisljas kako si ti pametniji od Susica, mozda bi ti ove gore stvari pale na pamet, ili barem jedna od njih. Ali posto ti mislis da si pametniji, a ubjedjen sam da mislis, onda znam da tebi jedino sto pada na pamet je ideja da Susic uspostavlja kontakt s potencijalnim reprezentativcima jedino tako sto ih ceka u hotelu i hvata za kapu.
Ja sam siguran da sam intelektualno iferioran u odnosu na tu osobu, a i na tebe.
susic je Oduvijek bio poznat kao osoba britke inteligencije , sto potvrdjuje i danas.
Jasno je da je ovo briljantna strategija, dvostruka igra, u pridobijanja potencijalnih reprezentativaca.
jeza u ledja

#5687 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Ne mislim na tvoj intelekt, mozda si doktor, magistar, filozof, sta ja znam.

Mislim na tvoju pamet, i Susicevu pamet. On je bio vrhunski fudbaler, on je bio trener, selektor. 40 godina je u tim krugovima, prosao svijet, nagledao se svega, prosao kroz milion svlacionica, razgovarao sa milion ljudi, od Platinija, do Avdije Vrsajevica. Zabijao na Svjetskim Prvenstvima. Zaradio milione. Valjda, moooozda, ipak on zna malo vise kako se nositi s vodjenjem reprezentacije od tebe?
shalla

#5688 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Sarajevo1946 wrote:
Odlično, sada ćemo vidjeti da li je mali pakaš ili fakat želi da igra za BiH.
Da da, baš je isto, ovi ga zvali da IGRA a naši ga zvali da igra al možda karti ili domina ;-)
jeza u ledja

#5689 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Ne moze istovremeno igrati i za jedne i za druge, bar ne za seniorske reprezentacije. Mozel il vako il nako.
Muhamed Đakmić

#5690 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

shalla wrote:
Sarajevo1946 wrote:
Da da, baš je isto, ovi ga zvali da IGRA a naši ga zvali da igra al možda karti ili domina ;-)
Da, igrat će ozbiljnu ulogu u švicarskoj reprezentaciji u ovim godinama. Mislim, na njemu je, ako prihvati poziv Švicarske, meni je sasvim ok, sve dok ne počne srati i kenjati po nama, a ako to počne, nek se goni u tri pizde materine, zabraniti mu da uđe u BiH.
Mikady

#5691 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

shalla wrote:
Sarajevo1946 wrote:
Ne budi smijesan zna on dobro situaciju...

Zna se zasto ne moze da igra za nas.. dobio je poziv da dodje u Sloveniju i rekao je doci i sad ako se odozove pozivu Svici :roll: bas je.. jesmo glupi o sta :?
cvrčak_na_hedonizmu

#5692 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

shalla wrote: Da da, baš je isto, ovi ga zvali da IGRA a naši ga zvali da igra al možda karti ili domina ;-)
Upravo tako. To je ona priča o našoj igračkoj legendi, grande Safetu.

Pogledaš igrača UŽIVO
obaviš razgovor sa njim, objasniš mu šta se očekukje od njega ako je potencijal
naložiš savezu šta treba da se uradi
igrač odradi svoje ili ne odradi
pošalješ poziv
igrač se odazove ili ne ;

Kod nas se desila situacija da je Savez poslao poziv Seferoviću a da Sušić veze nije imao da je poziv poslan :-)

Uglavnom, neozbiljan odnos selektora jer se nije ni počešao oko Seferovića i ostalih.

Ne bi me iznenadilo da momak prihvati poziv Švice. Ozbiljniji su od nas. Ovi mu poslali poziv da igra, selektor ga pozvao, kod nas ga pozvao Savez, bez znanja selektora koji se još ljutio zbog tih poziva, da nako naleti na fuka :-)

To su the Bošnje, lakrdijaši. Gori od Sušića su ovi što ga podržavaju. Sušić je javno priznao da ga prije preuzimanja reprezentacija nije prewviše zanimala. Što bi ga onda zanimala naša budućnost kad se uhlljebi u nekom sporu ili Al Ahliju ?

Znam ja nas, jebo ti nas.
Ajatolah_

#5693 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Ajatolah_ »

Pa ovo je prijateljska, svejedno ako prihvati?
MOSALJOZE

#5694 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Sesar osjetio jaku bol u leđima na treningu: Ne dolazi u Ljubljanu

Ivan Sesar, veznjak turskog Elazigspora u kojem se nalazi na posudbi iz Sarajeva, na jučerašnjem treningu svog kluba osjetio je jaku bol u donjem dijelu leđa i danas je imao preglede na kojima ništa nije ustanovljeno.
Sesar će sutra raditi magnetnu rezonancu kada bi se trebalo više znati o njegovoj povredu, a jedno je sigurno, mladi veznjak neće biti u konkurenciji za subotnju utakmicu protiv Kasimpase našeg Senijada Ibričića.

Veznjak Elazigspora danas je obavio razgovor sa Safetom Sušićem, selektorom reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji mu je poručio da mu je bolje ostati u Turskoj kako bi radio terapije i oporavio se od povrede, nego da doputuje u Ljubljanu gdje Zmajevi igraju protiv Slovenije 6. februara.
jeli vrijeme za tog cocalica bem mu
jeza u ledja

#5695 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Jedna stvar ostaje nejasna.

Da li je IKO, i KO, ako ne Susic, razgovarao (bar preko menadzera, oca, bilo koga) sa Halilovicem, Hajrovicima, Seferovicem, Kolasincom i Bicakcicem? U vezi nekih postoje naznake, u vezi nekih ne postoje nikakve.
Nijedan novinar direktno da postavi to pitanje, ako ne Susicu, onda nekome drugom u savezu.

Ako mi NE ZNAMO da do nikakvog razgovora nikad NIJE doslo, ne mozemo donositi zakljucke pretpostavljajuci da nikakvog razgovora nije bilo.

Znaci Susic otme malom kapu, mi PRETPOSTAVIMO, ne znam zasto, da je to prvi kontakt bilo kakve prirode izmedju Susica i Halilovica (ili njegovih predstavnika).
Malom se posalje poziv u juniore, mi PRETPOSTAVIMO da ga Jagodic i nikoji njegov pomocnik nisu nikad prije kontaktirali.
Malom i ostalima se posalje poziv, mi PRETPOSTAVIMO da ih niko nikad prije toga iz saveza nije kontaktirao ni u vezi cega.
I cak ako PRETPOSTAVIMO ili nedaj boze znamo da nikad nikakvog pokusaja kontakta takve vrste nije bilo, mi onda PRETPOSTAVIMO da je taj igrac bio stvarno zainteresovan za bilo kakav kontakt.

Na osnovu cega? Na osnovu novinskih natpisa, na osnovu dvije recenice u intervjuima. Zasto? Pa zato sto mi PRETPOSTAVLJAMO da je savez crtani film, a da je Safet Susic Miki Maus, te da su ovi mladi igraci sa stranim pasosem Snjeguljice, Pepeljuge i Uspavane Ljepotice, kojima treba donositi cvijece i bombonjeru. Mi forumasi bi to bolje, jebiga, jer mi znamo, oni ne znaju.

Mislim, znamo svi bolje koristiti trazilicu pa naci nekog igraca nasih korijena na netu. Siguran sam da smo u tome bolji od Susica. Ali jedno je kliknuti par dugmica, a sasvim drugo je uspostavljati odnos sa nekim ko nema nikakvog kontakta sa BiH.
cvrčak_na_hedonizmu

#5696 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Da se desio neki ozbiljniji kontakt između Sušića i gore navedenih, to bi već bilo napisano i objavljeno, nije Sjeverna Koreja. Igrač bi ako ništa zalijepio na FB da je razgovarao sa selektorom a neka naša dosada bi to postavila na neki forum pa bi to dospjelo na portale kao udarna vijest.

Sušić je izjavljivao da se jednom čuo telefonom sa njima, pogledao je Hajrovića ( rekao da nije čemu ), pogledao Halilovića ( rekao da mora još pure da jede za A tim ), o Kolašincu je ona čuvena izjava o dolasku pješke, za Bičakčića se ne sjećam. To je to, sumnjam da griješim.

Neko od ovih pozvanih od strane saveza je rekao nešto tipa, trebam da dođem da vidim da li se računa na mene :skoljka:
jeza u ledja

#5697 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Za Hajrovica(e) nije na kraju bilo jasno je li iko pricao sa njim. Sa Halilovicem se pricalo.

Za ove ostale. Eto ako pretpostavimo da Susic nije razgovarao sa njima. Da li je razgovarao sa njihovim menadzerima? Da li ih je neko drugi iz Saveza kontaktirao? Pismom, telefonskim pozivom, nesto? Da li je iko iz mlade reprezntacije uradio nesto slicno? (s obzirom da su svi uglavnom za mlade reprezentacije)

Nece postaviti na FB "hej, danas me zvao Jasmin Bakovic i pitao za zdravlje" ili "sjoo, zvala me Slavica Pecikoza juce, ne zna pricat kako treba".

Kad je neko postavio video Del Bosketa nakon sto je gledao Michua prije par sedmica, i nesto sad brko prica o njemu ovo ono...Poslije sam guglao danima da vidim da li se ovaj SASTAO sa njim (njima) i rekao dja bu, nesto. Nista! Sad mozemo reci, ko je Michu, ko je Del Bosque, sta on ima pricati s njima? Ako je neko vec pricao s Michetom, to je mozda bio brkin saradnik, ili neko iz saveza. Ili niko. Prenesi to na nas, plus uzmi u obzir da je Michu Spanac , a ovi Svicarci, Njemci, Hrvati, itd i eto objasnjenja. Ali ne. Susic je dijete, stoji u cosku i krade klincima kape i to je to. Objasnjenje na nivou Sinanovica.
denimb

#5698 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!

Safet Hajrović sa sinovima Izetom i Seadom

Švicarski selektor Ottmar Hitzfeld pozvao je za prijateljski meč protiv Grčke koji je na rasporedu 6. februara Harisa Seferovića napadača Novare, a sa spiska je "otpao" Izet Hajrović.

Zanimljivo, iako je Izet Hajrović bio na spisku za posljednji prijateljski meč Švicarske protiv Tunisa sada je izostavljen na listi igrača pozvanih za utakmicu u Atini.

Kako saznaje Reprezentacija.ba portal, Hajrović je želio zajedno sa svojim bratom Seadom doći u Ljubljanu na utakmicu između Slovenije i Bosne i Hercegovine, pa je tako odbio Hitzfeldov poziv.

- Izet Hajrović je želio doći u Ljubljanu i zajedno sa svojim bratom Seadom upoznati se sa čelnicima Nogometnog saveza BiH, kao i selektorom Sušićem i to je jedini razlog zašto nije na Hitzfeldovom spisku za Grčku. Nažalost, zbog obaveza u klubu njegov dolazak u Sloveniju je upitan, no Sead sigurno dolazi. - govori Jusuf Bečirović, kućni prijatelj Hajrovićevih.

- Kada je riječ o Harisu Seferoviću, imam informaciju da on sigurno dolazi u Ljubljanu kao gost Nogometnog saveza BiH. - dodaje Bečirović.

Podsjetimo, Nogometni savez BiH pozvao je u Ljubljanu kao svoje goste Harisa Seferovića, Seada Hajrovića, Alena Halilovića i Seada Kolašinca, a svoj dolazak potvrdili su Hajrović i Seferović.
Dead Man Walking

#5699 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Dead Man Walking »

Sta je bolan Juka, sta je bilo, dje zapelo? Iako sam misljenja da je moglo proci bolje po nas oko Izeta, ovo je bas ofirna laz.

Otmar izgleda poceo ko nekad komsije i susjedi, igraca uknjize i za nas je izgubljen. Iako jos uvijek imaju pravo igrati za nas, nasem selektoru ne pada na pamet da ih zove (a nije mu padalo ni prije Otmara), a javnost ih ekspresno sazvace.
Edin H.

#5700 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

Stvarno ce se Asmir na ljeto izgleda sloziti kod svakome pravom navijacu najmrzem klubu.

Stoke kupio jos jednog golmana - Jack Butlanda :shock:
Post Reply