Reformulacije su napravile da je ovo trenutno ispodprosjecan miris.Škobo Habu wrote:
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5676 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
-
Škobo Habu
#5677 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
konektovan wrote: Reformulacije su napravile da je ovo trenutno ispodprosjecan miris.
Stručnjak si, nema šta.
Jebeni Joop na netu 21 dolar, dok je La Male, i "reformuliran", preko 80 dolara.
- konektovan
#5678 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kakve veze ima koja je cijena????Škobo Habu wrote:konektovan wrote: Reformulacije su napravile da je ovo trenutno ispodprosjecan miris.
Stručnjak si, nema šta.
Jebeni Joop na netu 21 dolar, dok je La Male, i "reformuliran", preko 80 dolara.
Joop reformulisani ce ga pojesti za dorucak.
- ćiribiribela
#5679 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
channel10 wrote:Koliko vam je taj mugler, gdje ga ima kupiti i how much?
68€ za 30ml u douglasu.
- Plavo-bijeli
#5680 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Čim su ga reformulisali trebali su spustiti cijenu
tako to ide inače
- konektovan
#5681 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ni jedan reformulisani miris nije pojeftinio, a dobra vecina ovih mirisa koji su nastali 80ih, 90-ih i početkom 2000 prosli su kroz taj proces, nazalost...Plavo-bijeli wrote:Čim su ga reformulisali trebali su spustiti cijenutako to ide inače
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5682 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Malo sam se bavio istrazivanjem tematike zadnjih dana. Nemali broj autora smatra da ne postoje zimski i ljetni parfemikonektovan wrote:[....
Sta ti velis?
Mislim jasno mi je da su jaci parfemi za zimu a osvjezavajuci za ljeta
Kontam uzeti sad A di Gio...dvoumim se izmedju esenzze i limited edition
Imaju i ovaj crni profumo i smedju absolu...to bi bile zimske varijante onda?
- konektovan
#5683 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Neces nigdje ni naci, da su tamnije bocice zimski a svjetlije za ljeto, ali ako sam posmatras ponudu parfema, vidjeces da je to tako..._BataZiv_0809 wrote:Malo sam se bavio istrazivanjem tematike zadnjih dana. Nemali broj autora smatra da ne postoje zimski i ljetni parfemikonektovan wrote:[....slabo gdje nadjoh da pise da su tamnije bocice za zimske a svjetlije za ljetne
![]()
Sta ti velis?
Kontam uzeti sad A di Gio...dvoumim se izmedju esenzze i limited edition![]()
Meni su te Aque di gio, znaci, sve verzije ili ti ga flankeri predobri, a vec sam pisao da su mi Armani parfemi uz Joop, najbolji.
j profumo i absolute, mogu proci i za vecer, i to ljetnu, bar na mojoj kozi.
- Plavo-bijeli
#5684 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma znam, samo sam sarkastičankonektovan wrote:Ni jedan reformulisani miris nije pojeftinio, a dobra vecina ovih mirisa koji su nastali 80ih, 90-ih i početkom 2000 prosli su kroz taj proces, nazalost...Plavo-bijeli wrote:Čim su ga reformulisali trebali su spustiti cijenutako to ide inače
- Plavo-bijeli
#5685 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Sa ADG profumo ne možeš profuliti. On je faktički odličan za sva godišnja doba, nešto kao Dior Sauvage, osim za velike temperatue iznad 25, 30 stepeni. Znači može i ljeti, ali navečer._BataZiv_0809 wrote:Malo sam se bavio istrazivanjem tematike zadnjih dana. Nemali broj autora smatra da ne postoje zimski i ljetni parfemikonektovan wrote:[....slabo gdje nadjoh da pise da su tamnije bocice za zimske a svjetlije za ljetne
![]()
Sta ti velis?
Kontam uzeti sad A di Gio...dvoumim se izmedju esenzze i limited edition![]()
Normalno da postoje parfemi za proljeće/ljeto i za jesen/zimu, ili parfemi za nižih vanjskih temperatura i visokih. Nedavno za probu nagovorim mamu da proba TF Black Orchid EDP, totalno zaboravio da je ljeto i da je potpuno pogrešno vrijeme za parfema. Iako je parfem prelijep, pogušila je sve oko sebe i svi su bježali na metar, toliko je to jako bilo. Naravno zimi bi bila druga priča
- Rijeka_snova
#5686 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Ili,

Ili ponekad,

Kod mene sve slicne note
Ovo troje preovladava tokom citave godine i jos neke varijante (pokloni) koje se ne stede za svakodnevnih izlazaka.
Nisam neki strucnjak, idem na varijante koje se meni svidjaju na meni, Hypnose samo stavljam nocu i samo malo
-
channel10
#5687 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hvalaćiribiribela wrote:channel10 wrote:Koliko vam je taj mugler, gdje ga ima kupiti i how much?
68€ za 30ml u douglasu.
-
njonjica
#5689 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da se mijenjamo?
Charlie blue 100 ml, spricnut jednom cisto podsjecanja radi.
Predstavljen davne 1973 godine i bas, bas retro....Podsjeca na crnku sa naocalama u visokim stiklama, vrlo poslovnu i strogu. Meni nikako ne pristaje jer sam plavusa. O njegovoj postojanosti koja je vec legendarna ne treba govoriti mnogo; spricnula na zglob, oprala ruke, kasnije se istusirala i - jos uvijek je mirisao. Pakovanje 100 ml i ako vam je to vazno, stigao iz USA prije 10ak dana.
Iz iste kuce, Revlon, zenska kolonjska voda Ciara 80% strengh, 13,3 ml. Spricnuto dva puta (jednom ja jednom kcer).
I na kraju Avonov Dreams, toaletna voda (ostalo dvije trecine bocice) i body lotion takodjer dvije trecine pakovanja.
Mijenjam. Nikako za mosusne parfeme i/ili toaletne vode i niposto vanilija. Plavusa sam, vrlo njezna, preferiram cvijetne.

Ponudite
Charlie blue 100 ml, spricnut jednom cisto podsjecanja radi.
Predstavljen davne 1973 godine i bas, bas retro....Podsjeca na crnku sa naocalama u visokim stiklama, vrlo poslovnu i strogu. Meni nikako ne pristaje jer sam plavusa. O njegovoj postojanosti koja je vec legendarna ne treba govoriti mnogo; spricnula na zglob, oprala ruke, kasnije se istusirala i - jos uvijek je mirisao. Pakovanje 100 ml i ako vam je to vazno, stigao iz USA prije 10ak dana.
Iz iste kuce, Revlon, zenska kolonjska voda Ciara 80% strengh, 13,3 ml. Spricnuto dva puta (jednom ja jednom kcer).
I na kraju Avonov Dreams, toaletna voda (ostalo dvije trecine bocice) i body lotion takodjer dvije trecine pakovanja.
Mijenjam. Nikako za mosusne parfeme i/ili toaletne vode i niposto vanilija. Plavusa sam, vrlo njezna, preferiram cvijetne.

Ponudite
-
moonca
#5690 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Charlie - zar se to jos uvijek proizvodi 
-
njonjica
#5691 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Mozes misliti proizvodi. Ja narucila bijeli ali sestra nije nasla i donijela plavi koji je ono...nigdje veze samnom. I Ciara je isto retro, 1974 godiste.moonca wrote:Charlie - zar se to jos uvijek proizvodi
-
moonca
#5692 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Vratila si me u te godine i scenu sa Carsije....njonjica wrote:Mozes misliti proizvodi. Ja narucila bijeli ali sestra nije nasla i donijela plavi koji je ono...nigdje veze samnom. I Ciara je isto retro, 1974 godiste.moonca wrote:Charlie - zar se to jos uvijek proizvodi
-
njonjica
#5693 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
E da, jesu...ali u malim bocicama. Tad je 100 ml bilo pravo bogatstvo.moonca wrote:Vratila si me u te godine i scenu sa Carsije....njonjica wrote:Mozes misliti proizvodi. Ja narucila bijeli ali sestra nije nasla i donijela plavi koji je ono...nigdje veze samnom. I Ciara je isto retro, 1974 godiste.moonca wrote:Charlie - zar se to jos uvijek proizvodi-ah , svi su ga imali...
-
moonca
#5694 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
njonjica wrote:E da, jesu...ali u malim bocicama. Tad je 100 ml bilo pravo bogatstvo.moonca wrote:Vratila si me u te godine i scenu sa Carsije....njonjica wrote: Mozes misliti proizvodi. Ja narucila bijeli ali sestra nije nasla i donijela plavi koji je ono...nigdje veze samnom. I Ciara je isto retro, 1974 godiste.-ah , svi su ga imali...
Mmm, ne bih rekla da je 100 mi
Pogledati cu, vjerovatno ga ima u Walmart-u ili Walgreens-u
-
Luxor-Concorde
#5695 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako je neko zainteresovan za Abercrombie&Fitch Fierce 180/200 neka se javi 

-
njonjica
#5696 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ah pa mozes ti....kod nas Charlie nema u prodaji odavno.moonca wrote:
Mmm, ne bih rekla da je 100 mi![]()
![]()
Pogledati cu, vjerovatno ga ima u Walmart-u ili Walgreens-u
-
housetent
#5697 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
S obzirom da je ljeto pri kraju zanima me sta preporucujete za jesen,da je postojano i da ima jacu projekciju.I sta mislite koji bi po vama amouage mogao da se kupi na blind,generalno meni se sve svidja nemam striktno odredjeno sta volim a sta ne volim.
- kabal1337
#5698 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kakav je, traje li ?KB9 wrote:
- Rugafet
- konektovan