juventus wrote:Ma bit priče nije u tome, nisi shvatio, nema veze...
Ja sam htio malo bolje da vam ga predstavim kao čovjeka, jer sigurno znam više od većine ovdje. Htio sam da kažem kako nema nekih velikih ljudskih osobina, osim što nema ni trenerskih. O tome ne treba puno pričati, to rezultati pokazuju.
Ostaje jedino da je bio odličan, vrhunski fudbaler. S tim se i ja slažem.
Ne znam zašto je on zaštićen kao da je poslanik, pa se ne smije o njemu argumentovano raspravljati. Ja neću upotrijebiti više ni jednu pogrdnu riječ, jer to nije primjereno, ali normalna argumentirana rasprava ne vidim da bi nekom trebala smetati.
Jesi li cuo za FK Sarajevo?
Jedna stvar je ocigledna, a to da je Susic pokazao da smo mi u biti prilicno prosjecna reprezentacija koja vise tezi da bude u donjem, nego u gornjem dijelu evropske ljestvice.
Znaci ako nemas selektora koja nekako moze da im da dodatni podsticaj i izvuce maksimum imas trenutne rezultate. Slazem se sa tobom da je ova grupa tuznih i smijesnih reprezentacija i da nije doslo do ovoga pada u igri bilo je za ocekivati da se prosetamo kroz ovu grupu.
Ja sam uvijek smatrao da je postojalo bolje rjesenje za selektora, ali eto jos uvijek se treba nadati da cemo nekako ukinuti
Ne mogu da vjerujem da Susic kaze da ce protiv Slovacke igrati sa istim timom i da nema namjeru traziti alternativna rjesenja, sto znaci da je zadovoljan dosadasnjim partijama.