Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Skijaš

#5676 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Skijaš »

zahvalan wrote:Gledao sam Video gdje Fahro gostuje u FAce to Face kod Senada,bez dlake je na jeziku.

izgleda da je odlucan da srusi SDA kao sto je srusio Szabih

:thumbup:

mogu i ja pricati ovdje svasta na dnevni avaz ali tamo jedino mogu procitati nesto o napadanju Bosnjaka u genocidnom entitetu. :thumbup:

Ako nista on je barem nesto izgradio od svojih para (zgrada na Alipasinom polju sada Hypo banka,Radon Plaza,Twist toranj, i gradi jos nesto u Tuzli) sve je to od njegovih para.

Steta sto ga SDP (za koje sam glasao) nije usao u koaliciju s Fahrom (cisto da vidimo sta bi on uradio)
Radončić je najopasniji čovjek na bosanskohercegovačkoj političkoj sceni, ali ne najopasniji ono kao on zajeban, nego najopasniji kao on hinja koja bi sutra stajala po strani dok Dodik u krvi guši otpor povratnika secesiji. Radončić je koristan onoliko koliko slabi SDA a kad to uradi, biće potrebno izvući neki od slučajeva iz ladice i zatvoriti ga.
convict

#5677 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by convict »

.
Last edited by convict on 08/02/2014 16:12, edited 1 time in total.
dzeno123

#5678 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by dzeno123 »

Ova situacija oko zahtjeva za podnosenje ostavke Salmira Kaplana iz iskljucivo licnih razloga je naprosto smjesna.
zahvalan

#5679 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zahvalan »

eno sad.... odmah napadi

nisam pristalica Radoncica ali cini mi se da je dirnuo u Osinjak. Kao sto sam rece prozivaju ga da je on narucio ubistvo Ramiza nebil Benjo ubio njegovog sina. Ogradio se od turkovica.
Mozda je i on ublehas ali on je izgradio najvecu zgradu u drzavi.I kad pogledas zgradu oslobodjenja i radon plazu vidis razliku (bar ja vidim ko pljacka a ko ulaze). postovanje za novinare oslobodjenja nisu oni krivi sto im je zgrada u katastrofalnom stanju. upravu je fahro kada kaze da je jedna porodica unistila mnogo kompanija.
Jos jednom ponavljam da jedino na Site-u Dnevnog Avaza mogu procitati o napadima na Bosnjake u genocidnoj tvorevini.

ovo sto je uzeo kredit od razvojne banke nisu pare nestale nego je nikla zgrada.(sad sto restoran na 35 spratu meni nije izdao fiskalni racun nego obicni racun u to necu da ulazim ima inspekcija) i po meni nisu to nase pare nego pare Bosne i Hercegovine

ne bih ulazio kako je stekao diplomu,samo znam da ima uspjesnu kompaniju i par stotina zaposlenih i to traje.

Mozda nam je bas Fahro sudjen da nas povede u neki bolji zivot :-D

dosta raje pa i ja misli on je rodjen u drugoj drzavi (ali i dalje je Bosnjak) i da zeli dokrajciti Bosnu i Hercegovinu,mozda bih mu trebali dati sansu cisto da vidimo sta on to moze uraditi od ove nase Siromasne Bosne.

Al shidi mi se gadi kada vidim one ljude da nisu zavezani na onolikoj visini i da su im skele drvene jbt kao da smo u kamenom dobu
al svaka cast za Investiciju i za hrabre ljude koji grade na onim drvenim skelama :thumbup:
Skijaš

#5680 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Skijaš »

zahvalan wrote:mozda bih mu trebali dati sansu cisto da vidimo sta on to moze uraditi od ove nase Siromasne Bosne
Precjenjuješ Fahrine sposobnosti a potcjenjuješ našu inteligenciju. Onaj ko glasa za Radončić, ne želi dobro ovoj zemlji i pogotovo ne želi dobro multietničkom društvu. Radončić je bošnjački Dodik, samo još opasniji jer ima direktne kontakte s mafijom. I ako ti mafija uđe u sistem pravosuđa, od ove zemlje neće biti bukvalno ništa još bar 30 godina.
ultima_palabra

#5681 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

Skijaš wrote:I ako ti mafija uđe u sistem pravosuđa
:-D Mafija je u svim porama države.
JThomas

#5682 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

uvijek može gore, kako se svaki put iznova uvjeravamo.
zahvalan

#5683 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zahvalan »

Skijaš wrote:
zahvalan wrote:mozda bih mu trebali dati sansu cisto da vidimo sta on to moze uraditi od ove nase Siromasne Bosne
Precjenjuješ Fahrine sposobnosti a potcjenjuješ našu inteligenciju. Onaj ko glasa za Radončić, ne želi dobro ovoj zemlji i pogotovo ne želi dobro multietničkom društvu. Radončić je bošnjački Dodik, samo još opasniji jer ima direktne kontakte s mafijom. I ako ti mafija uđe u sistem pravosuđa, od ove zemlje neće biti bukvalno ništa još bar 30 godina.
pa dobro ne valja SDP ne valja Fahro ko valja Nasa stranka ? osnivac koji se voza bez kacige na motoru po Sarajevu ?
Stranka koja nema vise od 500 pristalica ?

Mogu i ja govoriti keljemendi mafijas ali eno ga covjek danas bio na sudu kao svjedok,i covjek uziva u slobodi kao svaki drugi koji nema veze s kriminalom ? Znaci svi mafijasi i niko nema dokaza ?

Izgleda da cu se na sljedecim izborima dvoumit izmedju SBB i SDP-a (bar sto se mene tice)
zahvalan

#5684 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zahvalan »

JThomas wrote:uvijek može gore, kako se svaki put iznova uvjeravamo.
ne bih rekao da moze gore,imamo jos mozda 10 milijardi u Bosni da se opljacka da bi dosli na dno. To spomenuse Fahro i Senad u onom intervju. Mi smo vec na DNU samo se tjesimo da zivimo normalno.

opet kazem nisam pristalica Radoncica glasao sam za SDP ( po meni dosad su uradili dobar posao) ali mozda kada bi Fahro otvorio par proizvodnih pogona od vlastitih para definitivno bih glasao za njega .

jos da kazem da mrzim razbijanje Bosnjaka na Focake sandzaklije itd itd

Bosnjak je Bosnjak ma gdje bio i gdje god zivio. Valjda nam je svima jasno da se samo mi i nekolicina katolika i pravoslavaca borimo za Opstanak Bosne i Hercegovine
Last edited by zahvalan on 26/04/2012 20:54, edited 3 times in total.
brucos7

#5685 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by brucos7 »

zahvalan wrote:Gledao sam Video gdje Fahro gostuje u FAce to Face kod Senada,bez dlake je na jeziku.

mogu i ja pricati ovdje svasta na dnevni avaz ali tamo jedino mogu procitati nesto o napadanju Bosnjaka u genocidnom entitetu. :thumbup:

Ako nista on je barem nesto izgradio od svojih para (zgrada na Alipasinom polju sada Hypo banka,Radon Plaza,Twist toranj, i gradi jos nesto u Tuzli) sve je to od njegovih para.

Steta sto ga SDP (za koje sam glasao) nije usao u koaliciju s Fahrom (cisto da vidimo sta bi on uradio)
hahahahahahaha sta sve neces procitati na ovom forumu hahahahah cuj od njegovih para hahahahahah... a sta cemo sa 22 miliona od Razvojne banke? I to su "njegove pare"? hahahhahahaha
JThomas

#5686 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

drug, ja da imam svoju stranku tebi bih platio da pišeš protiv nje. eto.
zahvalan

#5687 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zahvalan »

brucos7 wrote:

hahahahahahaha sta sve neces procitati na ovom forumu hahahahah cuj od njegovih para hahahahahah... a sta cemo sa 22 miliona od Razvojne banke? I to su "njegove pare"? hahahhahahaha
to je kredit koji se vraca koliko sam ja uspio skontati? i nemoj biti seljak postoji smiley za smijeh :lol: vidis
koliko ja znam u Twist toranj je ulozeno preko 100 miliona KM. bar sam ja citao tako
zahvalan

#5688 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zahvalan »

JThomas wrote:drug, ja da imam svoju stranku tebi bih platio da pišeš protiv nje. eto.
jebo mene ja sam ne vazan u ovoj prici,ja hocu da ostavimo nesto nasoj djeci nesto novim mladim generacijama. a ne
da se i oni pate u ovom korumpiranom sistemu kontas ?

boli me briga kako se ko zove dokazi da si COVJEK
neki

#5689 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by neki »

zahvalan wrote:
ne bih rekao da moze gore,imamo jos mozda 10 milijardi u Bosni da se opljacka da bih dosli na dno. To spomenuse Fahro i Senad u onom intervju. Mi smo vec na DNU samo se tjesimo da zivimo normalno.

opet kazem nisam pristalica Radoncica glasao sam za SDP ( po meni dosad su uradili dobar posao) ali mozda kada bih Fahro otvorio par proizvodnih pogona od vlastitih para definitivno bih glasao za njega .

Bosnjak je Bosnjak ma gdje bio i gdje god zivio. Valjda nam je svima jasno da se samo mi i nekolicina katolika i pravoslavaca borimo za Opstanak Bosne i Hercegovine
Nauci konjugaciju glagola 'biti', osnovnu stvar jezika koji (navodno) govoris:
jednina
1. bih
2. bi
3. bi
mnozina
1. bismo
2. biste
3.bi
Pa onda predji na kompleksnije teme...mada po ovome sto si do sad napisao vidi se da si jako naivan..
Skijaš

#5690 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Skijaš »

ultima_palabra wrote:
Skijaš wrote:I ako ti mafija uđe u sistem pravosuđa
:-D Mafija je u svim porama države.
Taj termin koristimo i kad ne treba, govorim o organizovanim grupama koje sijeku ljude na sitne komade. Jedno je kad političar kontroliše sudiju, a sasvim drugo kad tog sudiju kontroliše neko ko se bavi trgovinom heroina. Kad za tog političara kažeš da je mafija, to je više tepanje.
Skijaš

#5691 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Skijaš »

zahvalan wrote:
Skijaš wrote:
pa dobro ne valja SDP ne valja Fahro ko valja Nasa stranka ?
Pa glasaj za SDP, Našu Stranku SDU ili LDS, nemoj glasati za Radončića.
zahvalan

#5692 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zahvalan »

neki wrote:
zahvalan wrote:
ne bih rekao da moze gore,imamo jos mozda 10 milijardi u Bosni da se opljacka da bih dosli na dno. To spomenuse Fahro i Senad u onom intervju. Mi smo vec na DNU samo se tjesimo da zivimo normalno.

opet kazem nisam pristalica Radoncica glasao sam za SDP ( po meni dosad su uradili dobar posao) ali mozda kada bih Fahro otvorio par proizvodnih pogona od vlastitih para definitivno bih glasao za njega .

Nauci konjugaciju glagola 'biti', osnovnu stvar jezika koji (navodno) govoris:
jednina
1. bih
2. bi
3. bi
mnozina
1. bismo
2. biste
3.bi
Pa onda predji na kompleksnije teme...mada po ovome sto si do sad napisao vidi se da si jako naivan..
nece se vise ponoviti ponijelo me :D i provjeri dal sam pogrijesio na dva mjesta 8-)

naivan ili ne vidjet cemo ....
kiky

#5693 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kiky »

da bi dao glas sda moraš bit totalni retard ...
al da bi dao glas sbb-u ( što ni retardi nerade ) moraš bit definitivno dno dna ...
:roll:
dzeno123

#5694 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by dzeno123 »

Sta je ovo braco mila :-)

dzeno123

#5695 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by dzeno123 »

Lud i ponosan wrote:Kako ce Fahro da razvali konkurenciju na izborima... :-)

Od mene nece dobiti glas, ali je armija onih koji mu se priklanjaju i definitivno ce da preuzme primat u FBIH u bliskoj buducnosti, ima sve resurse za to.
Pa on ako pobijedi na izborima, tek ce da nam se smrkne... :roll:
Skijaš

#5696 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Skijaš »

Lud i ponosan wrote:Kako ce Fahro da razvali konkurenciju na izborima... :-)

Od mene nece dobiti glas, ali je armija onih koji mu se priklanjaju i definitivno ce da preuzme primat u FBIH u bliskoj buducnosti, ima sve resurse za to.
I za to će se moći kriviti samo Lagumdžiju, čiji se mandat lidera pozicije sveo na uhljebljivanje rodbine njegovih kadrova. Pa kad Radončić bude određivao ko može ući u entitetsku vlast, teško ga se i Lagumdžiji i tim kadrovima, a i nama s njima.
Dasi

#5697 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Dasi »

zahvalan wrote:
JThomas wrote:drug, ja da imam svoju stranku tebi bih platio da pišeš protiv nje. eto.
jebo mene ja sam ne vazan u ovoj prici,ja hocu da ostavimo nesto nasoj djeci nesto novim mladim generacijama. a ne

A kako mislis ostaviti nesto nasoj djeci? Glasajuci za FahrA? Nemoj bogati ti (i slicni tebi) mom djetetu nista ostavljati. Kad bolje razmislim i necete mu nista ostaviti (cak ni zemlju) kad dovedete FahrA na tron.
A malo se informisi oko razvojne banke i kome mogu davati kredit i kako su ga dali Radoncicu. Vjeruj mi, nece ti skoditi a informacije su tu na par klikova. Dobro je Fahraon utrosio RAZVOJNI novac, napravio zgradu koja zjapi prazna.
A za Farhrine fabrike, koje prizeljkujes da otvori, dabogda ti radio u njima.
kiky

#5698 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kiky »

kad fahre će da prebjegne sva ona jalija iz sda i sbih ...
zahvalan

#5699 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zahvalan »

Dasi wrote:
zahvalan wrote:

A kako mislis ostaviti nesto nasoj djeci? Glasajuci za FahrA? Nemoj bogati ti (i slicni tebi) mom djetetu nista ostavljati. Kad bolje razmislim i necete mu nista ostaviti (cak ni zemlju) kad dovedete FahrA na tron.
A malo se informisi oko razvojne banke i kome mogu davati kredit i kako su ga dali Radoncicu. Vjeruj mi, nece ti skoditi a informacije su tu na par klikova. Dobro je Fahraon utrosio RAZVOJNI novac, napravio zgradu koja zjapi prazna.
A za Farhrine fabrike, koje prizeljkujes da otvori, dabogda ti radio u njima.
Ja tebe ne mogu nagovoriti da glasas za nekog,tvoj glas tvoje pravo. Svi pricamo o nekom kriminalu nigdje dokaza,nije valjda Razvojna banka dala kredit samo Fahrudinu ?
I nemoj da napadas mene licno jer nit sam clan stranke niti se druzim s Fahrudinom (par puta ga sreo u liftu u njegovom tornju),ako je tema otvorena onda je red valjda da se nesto i napise u toj temi. Tvojoj i mojoj djeci ce ostati ovi silni soping centri,Twist,Radon plaza (boga pitaj sta ce se desavati u buducnosti i koliko ce vlasnika promijeniti ovi objekti,mozda cak i tvoje dijete bude vlasnik jednog od pomenutih objekata).Ja bih volio da bilo ko otvori fabrike i smanji cifru od 600 hiljada nezaposlenih.

moga bih ja svoj glas dati Radoncicu cisto da se malo zakuha jer SDA stranku ne podnosim nikako ;-)

kad je bal nek je maskebal
JThomas

#5700 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

neće, nego radončićevoj djeci, al' eto.
Post Reply