Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1. Da li 3gs i četvorka imaju LED notifikaciju poruka i emaila?
2. Jeli moguće Iphone otkuključan preko gevey-a regularno apdejtovati na 5.x verziju iOSa ili i tu moraju neke cake prvo da se odrade?
3. Zašto je neke modele sa BB 4.xx nemoguće otključati preko gevey-a?
1. Nema nikakvu LED notifikaciju.
2. Moguce je uraditi update, ali treba napraviti custom firmware. Par minuta posla.
3. Zato sto gevey jos uvijek ne podrzava 4.11 i 4.12.
aux wrote:Imam program Cydia na telefonu i normalno skidam sa nje kad sam prikacen na wifi,da li to sad znaci da mi je na telefonu urađen jilbreak???
Da. A da bi skidao ''one'' aplikacije dodaj cydia.hackulo.us, a to ces naci kada udjes u cydia klikni dole na manage>sources>edit>add. Kada to zavrsi nadji i instaliraj installous i pomocu toga ces skidati aplikacije koje se ''placaju''
aux wrote:Imam program Cydia na telefonu i normalno skidam sa nje kad sam prikacen na wifi,da li to sad znaci da mi je na telefonu urađen jilbreak???
Da. A da bi skidao ''one'' aplikacije dodaj cydia.hackulo.us, a to ces naci kada udjes u cydia klikni dole na manage>sources>edit>add. Kada to zavrsi nadji i instaliraj installous i pomocu toga ces skidati aplikacije koje se ''placaju''
ja sam to imao na telefonu ali sam mislio da mi ne treba pa sam ga izbrisao hvala na odgovoru danas cu ga ponovo instalirati