Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Bodkin

#5676 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

na stranu sve ali ako se momak i cura mogu poljubiti ispred katedrale, mogu i dvije cure. bar bi trebalo da mogu
ultima_palabra

#5677 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

sherbett wrote:
Paranoid wrote:
Black swan wrote:pa zašto onda žele brak :D ako nije svet
Hoće da se na svadbama u hr. pjesma "danas majko ženim sina" pjeva 2 x..

Samo nek je veselo.. :mrgreen:
danas majko ženiŠ svoga sina :D
pojma nemaš :oops:
nego, ne može jadna da ga ženi za muža, ženi se sa ženom ... al nebitno, dobra fora!

Nego, ja isto ne razumijem što se oni love za taj brak kad je danas moderan taj građanski brak...moderno je reći šta će mi papir, papir mi ništa ne znači, mi se volimo i bez toga...kao što je moderno i biti gay i prkositi i maltretirati sve koji nisu ili kojima to nije najprirodnije, i onda napadati iz inata i zlobe, objesti i koje čega sve i svakoga tko ih samo pogleda...
mene osobno ne zanima tko sa kime liježe, ili sklapa brak...meni su te udruge toliko odbojne u svojoj agresivnosti, da su mi same sebe zgadili! i žao mi je svih onih gay ljudi koji žive normalno, i tiho bez da im itko za to da dopuštenje, ili da traže dopuštenje, dok ovi drugi nadobudni skaču i maltretiraju sve živo i ne živo da bi bili to što jesu. ovo je slobodna zemlja, nitko im to ne brani. imaju sva prava kao ljudi..čemu ta idr****? :skoljka:
mislim, ono ljubljenje pred katedralom? čemu to? što su htjeli time postići? to im je bio takav blam...da se do referenduma nisu nit čuli nit vidjeli, a da ne pričam o onom spotu za pride od prošle godine...čak su se oni sami pobunili protiv takve degutantne agresije....onda je spot povučen.
koga boli dupe što je on gay, ili ja hetero?
Pa fino im dopusti da imaju sva prava i ne budu diskriminirani, i vremenom će prestati protestvovati. Ne kontam zašto je traženje prava prkos ili maltretiranje nekoga :? Logično je da neko ko traži prava skreće pažnju na sebe, to su radile i žene i crnci svojevremeno...

Zašto gay mora živjeti "tiho i normalno", možda on želi da živi glasno i nenormalno? Kao npr. oni branitelji iz Vukovara, koji usput i razbijaju državnu imovinu, pa im niko ne govori da žive tiho i normalno :mrgreen:
Bodkin

#5678 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:ja znam neke koji ne hodaju po tim paradama, i ne ljube se pred katedralom da bi bili to što jesu :oops:
jedino mi ovog jednog bilo pravo žao..dobrica, ovaj njegov ga je tuko i vrjeđao..sva sreća pa ga je ostavio koliko ga je maltretirao. :oops:
bolje da se traži prava za žrtve nasilja, po meni su mnogo više ugroženi
love parade u berlinu. milion hetero muskih i zenskih koji nema sta nisu radili pred svim mogucim religioznim objektima. karneval u riu ( nabrijana katolicka zemlja) gdje hetero rade sve moguce pred katedralama i crkvama itd. mazoretkinje u kratkim suknjicama?

occupy wall street. zestoko nasilje da bi privukli paznju na sebe. protesti u parku u istanbulu. rusenje svega oko sebe. zasto ne mirno i tiho? da bi privukli paznju na sebe.

zasto se ne dize frka kada se cure ljube pred katedralama u nizozemskoj ili njemackoj? zasto se tamo ne pisu kolumne? mozda zato sto nema potrebe za tim jer znaju da mogu raditi ono sto i drugi ljudi subkulture mogu?

sve dok je drzanje za ruke les/gay populacije pred crkvom provociranje, oni ce to nastaviti raditi. jer hetero drzanje za ruke niko i ne pogleda. ili hetero parade. licemjerno ;-) i da, gay/les, jevreji, crnci, visoki, bolesni, invalidi u kolicima..diskiminacija po bilo kojoj osnovi je za mene apsolutno ista. i svi imaju pravo da se bore na sve moguce nacine protiv toga
vivaldi

#5679 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by vivaldi »

igleda nista konkretno iz brisela oko onog zagadjivanja iz rafinerija..bar nista prije 2018..
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5680 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

http://www.vecernji.hr/hrvatska/na-sude ... eri-905273

pogledajte dvije sretnice

jebote da mi je biti ovakav :lol: :lol: :lol:
Bodkin

#5681 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

nisu lose :D
Bodkin

#5682 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

jesi to iskljucila pp :D
Bodkin

#5683 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
Bodkin wrote:jesi to iskljucila pp :D
odavno :D
trebaš me? :oops:
:lol:
ne vise :P :D
NeenaSa

#5684 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by NeenaSa »

Predjite na pp. :wink:
Inache , zadnja desavanja, obzirom da su vec jednom nogom u EU, sa ustaskim pozivima :datebogmilisacuva:
Kako obrazovat ovu omladinu koja slijedi iste, u tom je problem.
shandrprcSA

#5685 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by shandrprcSA »

sherbett wrote:sad si me zaintrigirao :roll:
:D
benderr

#5686 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by benderr »

Ovu vijest prenio je samo Večernji list. Pupovac je nakon uhićenja prije mjesec dana digao uzbunu u svim medijima kako su uhićeni nevini Srbi i Hrvatska krši prava manjina i maltretira Srbe. Naslovnice svih novina i portala bili su puni potresnih izjava Milorada Pupovca.
Sada kada se saznalo kakve su zločine ovi Srbi radili samo jedan portal prenosi vijest. :run:

http://www.vecernji.hr/crna-kronika/ran ... nje-905247

Nadalje.
Tužnija je sudbina ovog čovjeka nego svih homoseksualaca kojima je uskraćeno pravo posvojanja djece.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/prijeti ... uje-905110

Kada bi Vlada više vremena uzimala za ove bitne probleme narod bi ih više i cijenio.
NeenaSa

#5687 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by NeenaSa »

@sherbett, dobro de, sa obje :gibajuci: sto ne znaci , nema sankcija.
NeenaSa

#5688 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by NeenaSa »

sherbett wrote:
NeenaSa wrote:@sherbett, dobro de, sa obje :gibajuci: sto ne znaci , nema sankcija.
sankcije za šta?
jel ima ili nema..izvini, zarez me zbunjuje :D
De razdvoji ovo "jel", da ozbiljno diskutujem. :wink:
P.S.
San me savlada :zzzz: i moooooooozhda ti odgovim sutra. :wink:
LBVIEW

#5689 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

benderr wrote:Ovu vijest prenio je samo Večernji list. Pupovac je nakon uhićenja prije mjesec dana digao uzbunu u svim medijima kako su uhićeni nevini Srbi i Hrvatska krši prava manjina i maltretira Srbe. Naslovnice svih novina i portala bili su puni potresnih izjava Milorada Pupovca.
Sada kada se saznalo kakve su zločine ovi Srbi radili samo jedan portal prenosi vijest. :run:

Nadalje.
Tužnija je sudbina ovog čovjeka nego svih homoseksualaca kojima je uskraćeno pravo posvojanja djece.

Kada bi Vlada više vremena uzimala za ove bitne probleme narod bi ih više i cijenio.
Hebo majku, covjek se stvarno zapita ima li medu srpskom politickom elitom iko normalan i moralan. :shock:
Sva sreca, pa Pupavac i Pupavci nemaju toliku moc u Hrvatskoj k'o Dodick & co, inace bi se nacekali EU integracija.
zavrzlama

#5690 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zavrzlama »

LBVIEW wrote:
benderr wrote:Ovu vijest prenio je samo Večernji list. Pupovac je nakon uhićenja prije mjesec dana digao uzbunu u svim medijima kako su uhićeni nevini Srbi i Hrvatska krši prava manjina i maltretira Srbe. Naslovnice svih novina i portala bili su puni potresnih izjava Milorada Pupovca.

Nadalje.

Hebo majku, covjek se stvarno zapita ima li medu srpskom politickom elitom iko normalan i moralan. :shock:
Sva sreca, pa Pupavac i Pupavci nemaju toliku moc u Hrvatskoj k'o Dodick & co, inace bi se nacekali EU integracija.
Da je 94-e prihvacen plan Z4,danas ne bi postojao mali ausvic,HDZ BIH bi bio probosanska stranka,BIH bi bila u NATO-u,a srbi u Hrvatskoj i BIH legli na rudu ...Zasto? nije tesko skontati..medjutim zapad je imao drugaciju kalkulaciju u kojoj je sprijecio mali ausvic u Hrvatskoj i blokadu iste,a BIH naturio mali ausvic i narednih 20-tak godina rahat patnje i naduravanja sa velikosrpskim elementom u BIH....zapad kalkulise da u decenijskim politickim sukobima u BIH izmedju bosnjaka i srba,ko god na kraju izadje ko pobjednik zapad dobija....
NeenaSa

#5691 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by NeenaSa »

sherbett wrote:ne moraš, nebitno, sutra me neće zanimati :oops: :D
Jes', al' malo morgen :D Chitas i chitat chesh :wink:
Preporuka, proshetaj po portalima , kako tvojim tako i inozemnim. :wink:
P.S.
Vjerovatno si zaobishla @Chmolju i njegove postove.
P.P.S.
Chmoljavi , nije "upucavanje" Tita m', :D neg' uputa, za buduce.
Dabba

#5692 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Dabba »

Paranormalna dešavanja (i aktivnosti) u Hrvatskoj. :-)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/je-l ... 13748.aspx
Truba

#5693 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

evo ga to je to mrziteljstvo

"Nije se molilo za očuvanje braka, nije se molilo za djecu koja će rasti u sretnim bračnim zajednicama bez nasilja, nije se molilo za zaposlenje roditelja na čijim je ramenima teret egzistencijalnog preživljavanja, nije se molilo za toleranciju među ljudima, nije se molilo za poštivanje drugih, nije se molilo za mir u ljudima, nije se molilo za pravednost... ne!, molilo se da referendum uspije. Molilo se da u Ustav zemlje uđe jedna posve bezvezna stavka koja ništa neće promijeniti, a čija provedba košta čak 50 milijuna kuna!", piše dubrovniknet.hr.

e to je ta mrznja o čemu sam trabunjao posljednjih nekoliko stranica
Truba

#5694 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

U Vukovarsko-srijemskoj županiji čak 20 posto obiteljskih nasilnika su žene :mrgreen:
ja uvijek kažem da su muški i ženski tipovi ljudi isti
:D
svakodnevnica to pokazuje
Dabba

#5695 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Dabba »

Evo jedan veseli, slavonski (a ženski) "bećarac" sa toljagom po gujici:
https://www.youtube.com/watch?v=cc7OjeJD_2E
Last edited by Dabba on 28/11/2013 13:41, edited 1 time in total.
Banksy

#5696 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Black swan wrote:evo ga to je to mrziteljstvo

"Nije se molilo za očuvanje braka, nije se molilo za djecu koja će rasti u sretnim bračnim zajednicama bez nasilja, nije se molilo za zaposlenje roditelja na čijim je ramenima teret egzistencijalnog preživljavanja, nije se molilo za toleranciju među ljudima, nije se molilo za poštivanje drugih, nije se molilo za mir u ljudima, nije se molilo za pravednost... ne!, molilo se da referendum uspije. Molilo se da u Ustav zemlje uđe jedna posve bezvezna stavka koja ništa neće promijeniti, a čija provedba košta čak 50 milijuna kuna!", piše dubrovniknet.hr.

Kakvo mrziteljstvo?
To je strašna, užasna zloupotreba djece u dnevnopolitičke svrhe i za nju bi neko morao odgovarati. Nevjerovatno.

"UČENICI petog razreda jedne dubrovačke osnovne škole, jedanaestogodišnjaci, su na satu vjeronauka molili za uspjeh referenduma!", piše dubrovački portal dubrovniknet.hr. Naime, roditelji su nazvali redakciju zgroženi indoktrinacijom na satu vjeronauka kojega njihovo dijete pohađa.
Banksy

#5697 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Crkva + HDZ = referendum Željke Markić ...

FOTO: OVO JE VELEBNO IMANJE ŽELJKE MARKIĆ OD 10 MILIJUNA KUNA

Od Crkve je otkupljena
stara mlinica iznad Suđurđa, na skrivenom dijelu otoka, daleko od očiju javnosti

http://www.jutarnji.hr/foto--zavirite-u ... a/1142338/

LIDERICA INICIJATIVE 'U IME OBITELJI' ZARAĐUJE MILIJUNE Tajna uspješnog biznisa Željke Markić

Predstavnica građanske inicijative “U ime obitelji” Željka Markić, koja je nedavno skupila oko pola milijuna potpisa za referendumsko pitanje “Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?”, vlasnica je i direktorica uspješne privatne tvrtke Sermon d.o.o. koja je u proteklih pet godina ostvarila 22,6 milijuna kuna čiste dobiti.

kompanija Željke Markić, između ostalog, radila za Državni zavod za statistiku, Zavod za školstvo, nekadašnje Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, Hrvatsku gospodarsku komoru, Hrvatski telekom, Dukat, Hrvatski Caritas,

http://www.jutarnji.hr/globus-otkriva-t ... a/1105581/
Bačenih 50 miliona kuna, eventualna promjena Ustava bez ikakvog pravnog učinka što obesmišljava cijelu akciju, ismijana demokracija, nove podjele i sukobi unutar već uzdrmanog hrvatskog društva ...
Rudi33

#5698 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Rudi33 »

Banksy wrote:
Black swan wrote:evo ga to je to mrziteljstvo

Kakvo mrziteljstvo?
To je strašna, užasna zloupotreba djece u dnevnopolitičke svrhe i za nju bi neko morao odgovarati. Nevjerovatno.

"UČENICI petog razreda jedne dubrovačke osnovne škole, jedanaestogodišnjaci, su na satu vjeronauka molili za uspjeh referenduma!", piše dubrovački portal dubrovniknet.hr. Naime, roditelji su nazvali redakciju zgroženi indoktrinacijom na satu vjeronauka kojega njihovo dijete pohađa.
Roditelji su slobodni ispisati djecu sa vjeronauka. Zašto nisu?
Banksy

#5699 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Rudi33 wrote: Roditelji su slobodni ispisati djecu sa vjeronauka. Zašto nisu?
Zamjena teza. Crkva nije slobodna zloupotrebljavati vjeronauk i nevinu djecu u dnevnopolitičke svrhe. Zašto jesu?
Dabba

#5700 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Dabba »

Rudi33 wrote:
Banksy wrote:Roditelji su slobodni ispisati djecu sa vjeronauka. Zašto nisu?
Aaaaa. Si ti čuja za rič ruralno (sredina & i u glavi)? :wink:
Post Reply