Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kokuz_sa

#5676 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

Kucukovic je tu, najvjerovatnije ostaje...
za ova dva druga nisam cuo da su u kombinaciji...[/quote]

O ostalim i govorim. Za Mukija sam i ja čuo i nadam se da će ostati. On i Juninho bi bili paklen tandem ;)[/quote]

Ma strasno, samo da se brazilac uigra i mustafa proradi...ako dodje naravno![/quote]

jos ako se i marsijano vrati..a izgleda da je istina da hoce nazad..
onda bi bilo
2 brazilca,mustafa,kojasevic u sredini.. :-) :-)
samo_ovaj_put

#5677 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

ama odakle vam ove informacije molim vas
to skupili pare od prodaje karata pa dovodimo pojacanja koja usput vrijede ko pola tima (a sam mustafa vrijedi i vise)
il dajte informacije il zacepite molim vas,necu moci zaspati cijelu noc
cunga lunga

#5678 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

samo_ovaj_put wrote:ama odakle vam ove informacije molim vas
to skupili pare od prodaje karata pa dovodimo pojacanja koja usput vrijede ko pola tima (a sam mustafa vrijedi i vise)
Kucukovic je prica koja se vrti gradom cijeli dan...i nije suplja, ovo ostalo nisam cuo i nemam pojma...
lerdi

#5679 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Upravo o ovome i pričam. Neprovjerenim informacijama se samo diže atmosfera. Što se tiče Mustafe to je informacija koja je opet rekla kazala, ali koja bi mogla biti istinita. O ovoj dvojici s druge strane lično nisam čuo ni riječi. Zato ti brate moj lezi fino, a možda se ujutro probudiš i vidiš da nije bila šuplja :D
cunga lunga

#5680 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

lerdi wrote:
Upravo o ovome i pričam. Neprovjerenim informacijama se samo diže atmosfera. Što se tiče Mustafe to je informacija koja je opet rekla kazala, ali koja bi mogla biti istinita. O ovoj dvojici s druge strane lično nisam čuo ni riječi. Zato ti brate moj lezi fino, a možda se ujutro probudiš i vidiš da nije bila šuplja :D
Kako nam ide ovih dana sve je moguce.... :thumbup:
samo_ovaj_put

#5681 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

ja sam danas bio u gradu ali mustafu vidio nisam
zale se da nemaju para,a u 10 dana dovedu dva najskuplja igraca lige
Baltazar_khan

#5682 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

adnan_hz wrote:Stefan Gavaric, Mustafa Kucukovic, Bojan Bozovic... Dobrodosli u INSTITUCIJU...
Ovo su sve BOMBE sa foruma gg.ba Otkud Gavarić ? :-)

Nemojte mahalizacije svega vam :(
lerdi

#5683 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Samo polako ljudi. Bumo vidjeli :wink:
Bordolini

#5684 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

fosil wrote:
Bordolini wrote:Kao sto vidim omasovljavanje je uzelo maha :D :thumbup: ...JURISSSSHH :-D
A sada debeli i zreli...35+ :D
ultra fosila :D
Omerovim_Koracima

#5685 Re: FK Sarajevo

Post by Omerovim_Koracima »

Ko da bi moglo bit masnih vjesti danas :dance: :dance:
Obuca9

#5686 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Otkud nama lova za Kučukovića... Čisto sumnjam.

Dalje, ti što nabrajate Gavarić, Božović... Što će nam toliki igrači? Istina to su sve sjajni igrači za ove lige i odlično je imati po 2 igrača na svkaoj poziciji, ali to bi bilo kamaranje igrača u vezni red, a evo sad i u napad (4 napadača, a igramo sa samo jednim spicem), dok nam je odbrana spala na tri slova (osim ove udarne cetvorke, Bane, Torlak, Hilmo i Todorovic, imamo jos samo malog Dupovca u odbrani).

Ovoliko kvalitetnih veznih i navlanih igrača bih shvatio i opravdao kada bi igrali Evropu (i to uspješno) paralelno sa prvesntvom. Pa onda fino odigraš u srijedu sa jakim timom, a u nedjelju pošalješ rezerve u Banoviće i opet ih odereš 3:0 :D :D
svakako_lud

#5687 Re: FK Sarajevo

Post by svakako_lud »

Napadač nam treba i štoper nam treba a veznjaka već imamo na izvoz. Znajući da su odbrambeni igrači najskloniji kartonima brzo ćemo doći u situaciju da nema ko u jačoj utakmici činiti kvalitetan stoperski par... Karton ili povreda Hilme ili Sedina bi nam se lako mogli obijati o glavu ako se to ne riješi brzo.
O napadaču ne treba trošiti riječi, ipak sad imamo samo JEDNOG napadača, a ostali... :-)
vozač

#5688 Re: FK Sarajevo

Post by vozač »

Moket wrote:
odsutraopetultra wrote:
vozač wrote:ja nisam na utakmici premijer lige bio od ... ne znam ni ja kad, znam da su igrali na koševu 0:0 sa željom, ima možda i 3-4 godine, samo međunarodne pratim

ovo što sam u posljednje vrijeme čuo pomalo me loži, da i ja možda protiv borca dođem ponovo sa djetetom, na zapad normalno, pa da vidimo taj dernek i koreografiju na sjeveru
ako ćemo iskreno, bilo bi jako lijepo da se ne pravi frka već da utakmice postanu "mjesto ugodnog druženja" i normalno, super dobre zajebancije

ja se recimo sjećam kako sam uvijek prije utakmica sarajeva znao satima rezati papiriće i skupim punu najlon kesu, kad se to baci na tribini, ma kakva južna amerika, pa trake iz samoposluge... itd.

danas je zaista toliko pristupačno sve ono što bi uljepšalo atmosferu na stadionu, počevši od najobičnijih balona pa nadalje, da je prava šteta ne iskoristiti utakmicu za predstavljanje u ljepšem stilu, a ne samo za liječenje frustracija i iživljavanje na inventaru, da publika počne dolaziti na stadione da uživa,

mislim da bi i sarajevo i željo u tom pogledu trebali zaista biti primjer i nadam se da će ovaj zaista fin početak sezone, barem što se navijanja tiče, imati isto tako i uspješan nastavak, bez obzira na rezultate :thumbup:

samo ti dodji i povedi dijete,vjeruj da ce ti nakon 10 min reci: Tata ja hocu na onu tribinu gdje svi pjevaju i skacu :mrgreen:
Tako je i bilo meni protiv Zrinjskog, poveo sam djecu na Istok, hajd rekoh da malo osjete atmosferu, i moram vam reći da se i meni svidjelo sve te noči, I reflektori, i Led ekran, i raja, pa onda samo zalaganje igrača na terenu. A bogami i Horde. Tako da sam ih (djecu) početkom drugog poluvremena morao pustiti ( jednom je 8 a starijem 11) da odu na sjever. A ja osto ko oni levati sam sjediti na istoku. Al nije mi žao :dance:
a šta je sa onom odvratnom mrežom na istoku, kad sam bio protiv gane živce mi je moje pojela, em je kriva, em je izderana, one štange vise i nagele se, sve kontam kad će među raju sletiti, ne vidiš po terena od nje, pitam jer sam ipak za istok emotivno vezan
svakako_lud

#5689 Re: FK Sarajevo

Post by svakako_lud »

vozač wrote:
a šta je sa onom odvratnom mrežom na istoku, kad sam bio protiv gane živce mi je moje pojela, em je kriva, em je izderana, one štange vise i nagele se, sve kontam kad će među raju sletiti, ne vidiš po terena od nje, pitam jer sam ipak za istok emotivno vezan
Ma nećeš ni primjetiti tu žicu kad dernek počne :D
Obuca9

#5690 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ma to ti se samo čini :D

Pa evo ja sam svaku tekmu na istoku, uvijek na istom mjestu, možda i najgorem od svih, jer sam u sredini (slovo A) i poprilično pri dnu (rijetko kad ima ko da sjedi ispod mene :D), tako da mi mreža pokriva čitav teren (s vrha tribine, mreža pokriva samo atletsku i malo oko aut-linije), pa opet sve vidim, čak poslije 2-3 minute i ne primjecujem da ima mreža uopšte :D
tcz

#5691 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

Da je onu raju sa Istoka spustiti nize, to jest da popuni donji dio pa kad se igraci slikaju da iza budu navijaci.

Banovici otvarajte kapije svoje...
Obuca9

#5692 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image
gospodin Rajković

#5693 Re: FK Sarajevo

Post by gospodin Rajković »

Eno u avazu "lićno" Blekić izjavio za ovog Božovića da su u kontaktu a piše i za Mustafu! :thumbup:
leo karan

#5694 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Da su u mogucnosti da dovedu nekog iz Uniree koja se raspala to bi bilo dobro
vjerujem da bi se nasao neki igrac bi dosao kod nas...
ovaj kojasevic ce otici na zimu 100%, a ako budemo dobro igrali otici ce jos igraca
tako da treba dovoditi igrace odmah ako se moze.
svakako_lud

#5695 Re: FK Sarajevo

Post by svakako_lud »

leo karan wrote:Da su u mogucnosti da dovedu nekog iz Uniree koja se raspala to bi bilo dobro
ovaj kojasevic ce otici na zimu 100%, a ako budemo dobro igrali otici ce jos igraca
Svi igrači imaju ugovor na dvije godine tako da će bilo koji odlazak donijeti dosta novca u klupsku kasu za nova pojačanja...
kokuz_sa

#5696 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

svakako_lud wrote:
leo karan wrote:Da su u mogucnosti da dovedu nekog iz Uniree koja se raspala to bi bilo dobro
Svi igrači imaju ugovor na dvije godine tako da će bilo koji odlazak donijeti dosta novca u klupsku kasu za nova pojačanja...
jel cisto 2god ili je 1+1..ili opcija mogu otic kad bude sta iz iznostranstva za njih ..
svakako_lud

#5697 Re: FK Sarajevo

Post by svakako_lud »

kokuz_sa wrote:
svakako_lud wrote:
jel cisto 2god ili je 1+1..ili opcija mogu otic kad bude sta iz iznostranstva za njih ..
Samo Juhnino ima tu opciju u ugovoru 1+1 koliko znam svi ostali su na dvije potpisali.
adnan_hz

#5698 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

Image
Gde si sad cica maco

#5699 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

imate li više informacija o ovome?

jer sam ja na infu dobio ban
Obuca9

#5700 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

gospodin Rajković wrote:Eno u avazu "lićno" Blekić izjavio za ovog Božovića da su u kontaktu a piše i za Mustafu! :thumbup:
U Avazu ili u Sportu?
Locked