English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Koolin1
#5676 Re: English Premier League
Jbg... zao mi Torresa
bio je najbolji igrac u timu Chelsea sve do one greske... postigao je odlican pogodak, imao je nekoliko lijepih dodavanja koje drugi levati nisu znali iskoristiti... mozda zvuci nevjerovatno al mislim da je imao mozda najbolju utakmicu od kako je dosao u Chelsea...
nije trebao napustati Liverpool nikad... mogao je biti legenda kluba, ovako je sam sebe unistio...
bio je najbolji igrac u timu Chelsea sve do one greske... postigao je odlican pogodak, imao je nekoliko lijepih dodavanja koje drugi levati nisu znali iskoristiti... mozda zvuci nevjerovatno al mislim da je imao mozda najbolju utakmicu od kako je dosao u Chelsea...
nije trebao napustati Liverpool nikad... mogao je biti legenda kluba, ovako je sam sebe unistio...
- Riddle
#5677 Re: English Premier League
To nije istina. Mislim na Torresa.L00d wrote:Bilo pa proslo , TOrresa KARINA kao i LOOSERPOOL !!
- Edin H.
#5678 Re: English Premier League
cyprus wrote:Joooj Torresa, čini mi se da ne može više zabit, sve kad bi sam bio na terenu... trava bi mu zasmetalaBolje da je Roman meni dao onolike pare...
-
todd_smith
#5679 Re: English Premier League
Bila je ono najbolja Toressova utakmica u Chelsea-u, iskreno otkako je dosao samo su mu golovi falili, lik se krece kao uvijek i fizicki je spreman, samo mu je takva sreca ili sta vec sto ne moze da zabije
Slijedeca ce ga utakmica ili slomiti ili preporoditi, ako ne zabije ili jos gore ako fuli jednostavno nesto, to je to psihicki se nece vratiti...mozda je i dobro sto imaju sad Carling Cup pa ga Villas Boas moze sa Matom ubaciti da mu se samopouzdanje vrati
Jer, sve do onog promasaja igrao je kao Torres iz 2008/09, onako zavrsiti onaj gol i pospremiti loptu u mrezu je razlog zasto su platili £50m za njega...ja, licno ne vjerujem da ce ikada vise biti blizu stare forme, nadam se da grijesim ali onaj gol mu je bio kao oprostaj
da je zabio drugi totalno bi drugacija i utakmica bila
3-2, 80min Torres trazi hattrick, vratilo mu se samopouzdanje jos Jones i Smalling umjesto Vidica i Ferninanda
ali eto, ako nastavi (kao sto mislim i da hoce) onako kao od Januara, ostaje mu da se vrati u Atletico, ali i tamo Falcao zabija

Slijedeca ce ga utakmica ili slomiti ili preporoditi, ako ne zabije ili jos gore ako fuli jednostavno nesto, to je to psihicki se nece vratiti...mozda je i dobro sto imaju sad Carling Cup pa ga Villas Boas moze sa Matom ubaciti da mu se samopouzdanje vrati
Jer, sve do onog promasaja igrao je kao Torres iz 2008/09, onako zavrsiti onaj gol i pospremiti loptu u mrezu je razlog zasto su platili £50m za njega...ja, licno ne vjerujem da ce ikada vise biti blizu stare forme, nadam se da grijesim ali onaj gol mu je bio kao oprostaj
3-2, 80min Torres trazi hattrick, vratilo mu se samopouzdanje jos Jones i Smalling umjesto Vidica i Ferninanda
ali eto, ako nastavi (kao sto mislim i da hoce) onako kao od Januara, ostaje mu da se vrati u Atletico, ali i tamo Falcao zabija
- Riddle
- skafiskafsnjak
#5681 Re: English Premier League
mocno !Riddle wrote:
![]()
![]()
- ProbuseniDolar
#5682 Re: English Premier League
ManU je u Engleskoj, ono sto je Barca u Spaniji. Dakle klasa za sebe. U prvih 5 kola, stradali su 3 konkurenta (Totenhem, Arsenal i Chelsea) sa ukupnom gol razlikom 14:3. Ferguson je napravio cudo sa ovim mladim igracima, i njegovom nasljedniku ce biti milina na klupi. Sto se torresa tice, to je obicni ublehas. Liverpool je napravio najbolji transfer u historiji fudbala. Chelsi ce biti sretan ako ga uspije dalje prodati za 2-3 miliona. Ako dobiju 5 miliona, to ce biti drugi najbolji transfer u historiji fudbala.
-
dragonz
#5683 Re: English Premier League
prvi gol jeste bio ofsajd ali sudija "nije" vidio i igrači chelsea se nisu bunili dok drugi gol nije ofsajd jer lopta uopšte nije išla prema igraču koji je bio iza leđa igrača chelseaEl_Di@blo wrote: De ba Torres je u Chelsea truba igrac ali je igrajući za Liverpool karao realno United,neg sta je s ofsajdima u ovoj utakmici?
- BHF_Manijak
#5684 Re: English Premier League
Torres ublehas...
Momka jeste stalo, stalo ga je pravo, ima blokadu u glavi, ali reci da je ublehas, nidje veze! Pa nije Lazar Popovic jebo te! Momak je pokazao i u Liverpoolu i u spanskoj reprezentaciji da je igracina, i to ne pola sezone ili sezonu, vec godinama, to sta se sad njemu u glavi desava fakat ne znam, ali Torres JESTE igrac svjetske klase!
-
BadBoy
#5685 Re: English Premier League
Stvarno mi je apsurdno ovo pljuvanje po Torresu, jesam navijač Uniteda, ali moram priznati da mi ga je bilo žao kada je fulio onakvu priliku.BHF_Manijak wrote:Torres ublehas...![]()
Momka jeste stalo, stalo ga je pravo, ima blokadu u glavi, ali reci da je ublehas, nidje veze! Pa nije Lazar Popovic jebo te! Momak je pokazao i u Liverpoolu i u spanskoj reprezentaciji da je igracina, i to ne pola sezone ili sezonu, vec godinama, to sta se sad njemu u glavi desava fakat ne znam, ali Torres JESTE igrac svjetske klase!
- quasar
#5686 Re: English Premier League
Ja mu stvarno zelim da se oporavi i da povrati samopouzdanje. Steta je velika.
- just principe
#5687 Re: English Premier League
- Iskreno, sretan sam što sam živ. Nikada se u nogometnoj karijeri nisam prestrašio kao sada. Svašta sam ozlijedio zadnjih godina, ali je ovo definitivno bilo nešto najgore...
- Bio sam skoro deset minuta u totalnom nokautu. Ne sjećam se apsolutno ničega, o tome su mi kasnije govorili liječnici. Sebi sam došao u bolnici, ali je i tada bilo strašno. Nisam ništa čuo, samo strašno brujanje u glavi. Plašio sam se kao nikada dosad i sada se naježim od straha kada se sjetim svega - rekao je Drogba.
- Bio sam skoro deset minuta u totalnom nokautu. Ne sjećam se apsolutno ničega, o tome su mi kasnije govorili liječnici. Sebi sam došao u bolnici, ali je i tada bilo strašno. Nisam ništa čuo, samo strašno brujanje u glavi. Plašio sam se kao nikada dosad i sada se naježim od straha kada se sjetim svega - rekao je Drogba.
-
todd_smith
#5688 Re: English Premier League
Je li ovo moguce? Torres zabija opet?

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5689 Re: English Premier League
smijesan crveni..
-
todd_smith
#5690 Re: English Premier League
e jbte BAS mu ne ide
-
todd_smith
#5691 Re: English Premier League
pravila su im takvaleet wrote:smijesan crveni..
"two footed tackles with feet off the ground are straight red card"
- just principe
#5692 Re: English Premier League
just principe wrote:- Iskreno, sretan sam što sam živ. Nikada se u nogometnoj karijeri nisam prestrašio kao sada. Svašta sam ozlijedio zadnjih godina, ali je ovo definitivno bilo nešto najgore...
.....A danas vec postize gol
- Edin H.
#5693 Re: English Premier League
Idemo Asmire :thumbup:protiv onih prevaranata 
- neo7
#5694 Re: English Premier League
Edin H. wrote:Idemo Asmire :thumbup:protiv onih prevaranata
- just principe
#5695 Re: English Premier League
neo7 wrote:Edin H. wrote:Idemo Asmire :thumbup:protiv onih prevaranata![]()
![]()
![]()
Nani
- Edin H.
#5696 Re: English Premier League
just principe wrote:neo7 wrote:Edin H. wrote:Idemo Asmire :thumbup:protiv onih prevaranata![]()
![]()
![]()
Nani
Cajnoslu
- Edin H.
#5697 Re: English Premier League
Joj sta promasi Crouch za 2 - 1 
- Edin H.
#5698 Re: English Premier League
Steta sto Stoke prosu dva boda protiv Uniteda 
- Better Man
#5699 Re: English Premier League
Valjda je United prosuo dva boda protiv Stokea, a ne obratno!Edin H. wrote:Steta sto Stoke prosu dva boda protiv Uniteda
- Edin H.
#5700 Re: English Premier League
PardonBetter Man wrote:Valjda je United prosuo dva boda protiv Stokea, a ne obratno!Edin H. wrote:Steta sto Stoke prosu dva boda protiv Uniteda
Valjda je njih Stoke izdominirao, a ne obrnuto