SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Logovan

#5676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

Ko je ba Sanjin? Dajte sliku da vidimo facu ubice jebo mu ja svu familiju.
Alfons Kauders

#5677 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

insaneinthebrain wrote:ima li igdje njegova slika, dajte da vidimo to retardirano govno :-x
Retardirano govno nas ne zanima.

Zanima nas "ciji je", odnosno da vidimo u kojoj mu je stranci otac-kriminalac. Naravno, ne znam nista o covjeku, ali mogu pretpostaviti da je:

1. Kriminalac
2. Stranacki uvezan
3. Ima veze u muriji

Pa eto, cisto da vidimo ko mu je omogucio da nosa pistolje, puca i ubija.
supercali

#5678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

DaysleepeR wrote:imali ste 2. oktobra najbolju šansu za masovne proteste koji jedini donose promjene...
Jebote vise ta prica evo ja sam glasao za nasu stranku jer smatram da mogu nesto promjeniti da je bio tito ja bi glasao i kakve koristi kad nije dosao na vlast tito nego isti ovi sto su bili
Better Man

#5679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Better Man »

agent_zero wrote:
dustaban wrote:I ne mogu sad da se ne sjetim kako je ovdje neko, sa puno njeznosti i ljubavi ispratio jednog ulicnog ubicu (kad je sam zaginuo) rjecima da je otisao "profesionalni vozac".
Ovom prilikom jebem mater svima koji sa takvim simpatijama i blagonaklonoscu gledaju na ove ubice.
:twisted:
Pridružujem se u željama, i još im stavljaju spomenike po Bulevaru Meše Selimovića, koliko je to bezobrazno.

A ako policija i sudstvo neće da radi svoj posao, onda trebaju građani uzeti stvar u svoje ruke!
Da smo iole normalni, sad bi svi fino od Vječne vatre lagano do stupa i sve te spomenike kabadahijhama i ubicama polupali, jer ti spomenici su bruka i sramota za Sarajevo.
Last edited by Better Man on 11/10/2016 10:37, edited 1 time in total.
leo karan

#5680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by leo karan »

Moze li se ba ime prezime konačno tačno napisati?
Jel Sanin Sejfic, ili je Sanjin Sefic ili je Sanjin Sejfic ili Sanin Sefic???
Ili je to vama isto?
julisiz es grant

#5681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

Alfons Kauders wrote:
O'zone wrote:Djevojkama rahmet, porodicama sabur....Ostalo ne vrijedi komentarisati jer se i onako ništa neće promjeniti. Pamet u glavu i otvorite četvere oči kad se krećete preko kolovoza ili uz njega, dok stojite na stanicama gradskog prevoza.....
Ja sam otvorio cetvere oci nakon sto me udario policijski Golf... I pobjegao nakon sto sam ih poceo ganjati.

Od tog dana svu policiju gledam drugim ocima - kao potencijalne ubice, sto se bas i nije dobro odrazilo na moje odnose s njima... Npr. kad me zaustave ja ih pitam jesu li me to zaustavili da mi vrate ukradeni auto, ili da mi jave da su priveli idiota koji me je pokusao upucati.

Policija fakticki ne postoji, odnosno postoji vise kao smetnja za obicne gradjane, jer vecinu vremena provode stiteci kriminalce, a ne nas. Mozemo se mi zezati ovom pricom da ce narod uzeti pravdu u svoje ruke, jer se nista slicno nije desavalo, ali ljudi moji za sve ima prvi put.

Kada bi danas otac jedne od ovih djevojaka izvukao kalas iz rata, pa otisao da ubije osumnjicenog ili njegovu porodicu, koliko bi ga ljudi prijavilo? Koliko bi ljudi svjedocilo? Znam da ja ne bi... Znam da ne bi ni vecina gradjana... Taman da napravi belaj na po ulice, u po bijela dana, pred 100 svjedoka, policija bi dosla na uvidjaj i zatekla 0 svjedoka.

Ja bi prvi svjesno prekrsio zakon, pocinio krivicno djelo, i dao lazni iskaz da zastitim covjeka.
Bravo. I kad kažu nije problem do policije, policija radi svoj posao. Radi kurac moj.
julisiz es grant

#5682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

leo karan wrote:Moze li se ba ime prezime konačno tačno napisati?
Jel Sanin Sejfic, ili je Sanjin Sefic ili je Sanjin Sejfic ili Sanin Sefic???
Ili je to vama isto?
Ima savršeno ime i prezime da sutra bude oslobođen zbog tehnikalija, kao što smo vidjeli u slučaju Esada/Eseda Radeljaša.
BlueBlood

#5683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BlueBlood »

pa hebote zivot M.Dvor cijeli pokriven kamerama, sami centar Sarajeva, izmedju dva mupa na par stotina metara se ovo desilo i ubica im uspije pobjeci !!! Eee moja policijo pa vi jedino sto znate je napisat ikaznu za parkiranje !!! :twisted: :twisted:
al-em

#5684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by al-em »

Logovan wrote:Ko je ba Sanjin? Dajte sliku da vidimo facu ubice jebo mu ja svu familiju.
Ma sta cemo od face.
Rastoder hoda svaki dan po gradu a zenu ubio ni krivu ni duzu. Frajer nije dana u zatvoru proveo. I zaboravilo se. Zaboravice se i ovo za 5 dana i onda ce opet neki mamlaz pobit neduzne ljude. A policija gleda jesil svjetla upalio i sto nisi zmigavac dao.

Mi smo stoka od naroda i samo u svoje debele guzove gledamo. Jebo ti nas...
Vitezanin

#5685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Vitezanin »

Ako ga ne ulove danas, odmah je jasno da ima neku jaku policijsku ili neku kriminalno/političku zaštitu od nekog bitnog jer ovo je grad u kome se sve može saznati u roku par sati, gdje se ko kreće, ko se s kim druži itd. Informacije je lako dobiti. Dakle, ako ga ne ulove ima direktnu zaštitu od lokalnih krimosa koji su u talu s policijom i ostalim "grupacijama".
Alfons Kauders

#5686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

julisiz es grant wrote:
Alfons Kauders wrote:
O'zone wrote:Djevojkama rahmet, porodicama sabur....Ostalo ne vrijedi komentarisati jer se i onako ništa neće promjeniti. Pamet u glavu i otvorite četvere oči kad se krećete preko kolovoza ili uz njega, dok stojite na stanicama gradskog prevoza.....
Ja sam otvorio cetvere oci nakon sto me udario policijski Golf... I pobjegao nakon sto sam ih poceo ganjati.

Od tog dana svu policiju gledam drugim ocima - kao potencijalne ubice, sto se bas i nije dobro odrazilo na moje odnose s njima... Npr. kad me zaustave ja ih pitam jesu li me to zaustavili da mi vrate ukradeni auto, ili da mi jave da su priveli idiota koji me je pokusao upucati.

Policija fakticki ne postoji, odnosno postoji vise kao smetnja za obicne gradjane, jer vecinu vremena provode stiteci kriminalce, a ne nas. Mozemo se mi zezati ovom pricom da ce narod uzeti pravdu u svoje ruke, jer se nista slicno nije desavalo, ali ljudi moji za sve ima prvi put.

Kada bi danas otac jedne od ovih djevojaka izvukao kalas iz rata, pa otisao da ubije osumnjicenog ili njegovu porodicu, koliko bi ga ljudi prijavilo? Koliko bi ljudi svjedocilo? Znam da ja ne bi... Znam da ne bi ni vecina gradjana... Taman da napravi belaj na po ulice, u po bijela dana, pred 100 svjedoka, policija bi dosla na uvidjaj i zatekla 0 svjedoka.

Ja bi prvi svjesno prekrsio zakon, pocinio krivicno djelo, i dao lazni iskaz da zastitim covjeka.
Bravo. I kad kažu nije problem do policije, policija radi svoj posao. Radi kurac moj.
Policija ne radi, ali ima pojedinaca koji rade (poput par policajaca koji su nedavno upucali pljackase iz sumske).

Da je ostatak policije takav, ne bi imali ovakvih problema. Da ostatak policije ima muda da koristi sve ovlasti kao navedene kolege, ili da ih nekad fleksibilno primjenjuje u interesu drustvene zajednice, ne bi nam se ove situacije ponavljale svakih par sedmica.

Bilo bi dovoljno da policija na licu mjesta presudi dvojici-trojici i ovakvih scena ne bi bilo, barem ne u ovom obimu.
O'zone
Globalni moderator

#5687 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Kako ne volim ova nagađanja
kako je za Klix.ba potvrdila osoba koja je prisustvovala vršenju uviđaja, on je prošao na crveno svjetlo jureći više od 100 kilometara na sat.
Pa budala može skontati da nije mogao ubiti obje djevojke i rasuti auto po ulici od siline udarca da je vozio 60 km/h. Mrzim što se ponavlja slučaj Rastoder gdje isto ovako bilo nagađanje pa na kraju samo što nije dobio orden za pretrpljeni strah. Bez zvaničnih informacija sve je na rekla/kazala.
agent_zero

#5688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by agent_zero »

al-em wrote:
Logovan wrote:Ko je ba Sanjin? Dajte sliku da vidimo facu ubice jebo mu ja svu familiju.
Ma sta cemo od face.
Rastoder hoda svaki dan po gradu a zenu ubio ni krivu ni duzu. Frajer nije dana u zatvoru proveo. I zaboravilo se. Zaboravice se i ovo za 5 dana i onda ce opet neki mamlaz pobit neduzne ljude. A policija gleda jesil svjetla upalio i sto nisi zmigavac dao.

Ne hoda samo on, hoda i sin od vlasnika Metropolisa koji je ubio osobu kod Predsjedništva prije nekoliko godina.

Mislim da se Nedžad zove.

A znat li ko mu je veliki haver? Abdulah Skaka, mladi, poletni, zdrigani SDAovac. Bakrov dupelizac.
Nepass

#5689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nepass »

VjecitiStudent wrote:Moram priznati da mi se svi ovi virtuelni izljevi bijesa počinju da gade.
Ili ćemo učiniti bilo šta konkretno ili ćemo zavezati i šutjeti zauvijek.
Svi bi nesta a niko prstom da mrdne
bude

#5690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bude »

Rahmet im dusi :(
SpecialOffer

#5691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SpecialOffer »

O jebem te drzavo, pa ovog treba javno spaliti za primjer ostalima.
bosanska senzacija

#5692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bosanska senzacija »

Mozda sam jutros prosao pored ubice.

Zasto se odmah ne objave slike ovakvih?
julisiz es grant

#5693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Šta kaže premijer Kantona? Je li sazvao vanrednu sjednicu vlade za danas sa jednom temom-sigurnosti na području KS?
Alfons Kauders

#5694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

Vitezanin wrote:Ako ga ne ulove danas, odmah je jasno da ima neku jaku policijsku ili neku kriminalno/političku zaštitu od nekog bitnog jer ovo je grad u kome se sve može saznati u roku par sati, gdje se ko kreće, ko se s kim druži itd. Informacije je lako dobiti. Dakle, ako ga ne ulove ima direktnu zaštitu od lokalnih krimosa koji su u talu s policijom i ostalim "grupacijama".
Da nije tako, ne bi postojala ni sansa od 1% da bi lik pobjegao s lica mjesta, pa onda "nestao" u cenru grada kraj ambasade SAD, i da ga ni 12 sati kasnije ko fol nisu u stanju locirati. Price za malu djecu.

Znaju ko je, znaju gdje je - i morali su znati cim su sinoc izasli na uvidjaj. Dakle, ili ga svjesno stite, ili su kriminalno nesposobni. U oba slucaja ne zasluzuju da nose uniformu i primaju platu.

Meni ovo izgleda kao namjerno kupovanje vremena kako bi se ubica zastitio, odnosno prebacio na sigurno. Siguran sam da nisam jedini.
Better Man

#5695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Better Man »

agent_zero wrote:
al-em wrote:
Ma sta cemo od face.

Ne hoda samo on, hoda i sin od vlasnika Metropolisa koji je ubio osobu kod Predsjedništva prije nekoliko godina.

Mislim da se Nedžad zove.

A znat li ko mu je veliki haver? Abdulah Skaka, mladi, poletni, zdrigani SDAovac. Bakrov dupelizac.
I to zgazio čovjeka na trotuaru, odnosno tramvajskom stajalištu dok je čekao tramvaj. I ne da hoda slobodno, još vozi Megane 3 RS i nikad ne znaš kad opet može isto uraditi.
O'zone
Globalni moderator

#5696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

julisiz es grant wrote:Šta kaže premijer Kantona? Je li sazvao vanrednu sjednicu vlade za danas sa jednom temom-sigurnosti na području KS?
Nema vremena. Danas je tematska sjednica o MESS-u i predstavi.
julisiz es grant

#5697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

O'zone wrote:
julisiz es grant wrote:Šta kaže premijer Kantona? Je li sazvao vanrednu sjednicu vlade za danas sa jednom temom-sigurnosti na području KS?
Ooo da...fuck. Ništa, onda možda nekom drugom prilikom (tj. kad ponovo neko nedužan nastrada).
agent_zero

#5699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by agent_zero »

O'zone wrote:
Đubrad jedna čime se oni bave.
al-em

#5700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by al-em »

Nedzad rasidagic. Ubio dedu na tramvajskoj kod predsjednistva. Sin onog govnara sto drzi metropolis.

Sta je sa onim sto je ubio curu iz beograda na istom mjestu sa pezoom?

A sad ce konakovic da na fejsu napise status kako ce naci ubicu i da je situacija zadovoljavajuca.
Post Reply