Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kemal Malovčić
#5676 Re: Sarajevski derbi
odgovorno tvrdim da je cvrčak uzo lovu i da se sada gotivi ko turist sve zato što ga je sarajevo ljetos raskućilo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5677 Re: Sarajevski derbi
Kemal Malovčić wrote:odgovorno tvrdim da je cvrčak uzo lovu i da se sada gotivi ko turist sve zato što ga je sarajevo ljetos raskućilo
-
north
#5678 Re: Sarajevski derbi
Ma bježi luđačeKemal Malovčić wrote:odgovorno tvrdim da je cvrčak uzo lovu i da se sada gotivi ko turist sve zato što ga je sarajevo ljetos raskućilo
- Šibicar
#5679 Re: Sarajevski derbi
Znači gledao sam svojim očima kad se to dešavalo,nekoliko navijača je ušlo u kontejner i valjda su tad pokrali te karte,murija je stajala 5 metara od kontejnera,niko ništa,niti je ko galamio,bar ja nisam čuo,sve je izgledalo tako ležerno i normalno,kao da su se dogovorili,nikakve trke,frke,panike nije bilo medju navijačima koji su ušli u kontejner,i da sad ne pročitah da je izvršena kradja još uvijek bih mislio da ih je onaj prodavač pustio unutra da im proda karte.north wrote:Daš cijenu karata za 6 kermi, eto vam cijeli jug, eto vam zapad sa istom cijenom i istim kapacitetom ko nama, dakle nije ono uzmi im prostora da dišu na škrge i otpuhni u havu sa pričom o vlastitoj kafani i kraj "priče"....., ali džaba opet ima primitivaca i sitnih kokošara koji se našli ko junaci napadati starije ljude po kontajnerima kradući ulaznice i novac....kakav mrtvi klošarluk....ne moraju sada pojedinci odmah replicirati, naravno da ne mislim da ste svi isti, ali barem vi koji ste realni osudite ovaj krkanluk i klošarluk koji se predstavljaju u ime vaše navijačke skupine...budite mangupi, izbacite saopštenje kojim se ograđujete od ovakvih džukela, a ne samo okretati priču niste ni vi cvjećke, pa nismo.... ali sad to nije tema emisije....
- Kemal Malovčić
#5680 Re: Sarajevski derbi
al to su mu haram pare nema beriketa od toga odraziće mu se na dijete il unuče jal kladionica jal krađa isto je
-
lajk
#5681 Re: Sarajevski derbi
Pa sta se ocekivalo,ja dosla pola 8,vani milja i pol ljudi ceka ,onaj neda da se udjeŠibicar wrote:Znači gledao sam svojim očima kad se to dešavalo,nekoliko navijača je ušlo u kontejner i valjda su tad pokrali te karte,murija je stajala 5 metara od kontejnera,niko ništa,niti je ko galamio,bar ja nisam čuo,sve je izgledalo tako ležerno i normalno,kao da su se dogovorili,nikakve trke,frke,panike nije bilo medju navijačima koji su ušli u kontejner,i da sad ne pročitah da je izvršena kradja još uvijek bih mislio da ih je onaj prodavač pustio unutra da im proda karte.north wrote:Daš cijenu karata za 6 kermi, eto vam cijeli jug, eto vam zapad sa istom cijenom i istim kapacitetom ko nama, dakle nije ono uzmi im prostora da dišu na škrge i otpuhni u havu sa pričom o vlastitoj kafani i kraj "priče"....., ali džaba opet ima primitivaca i sitnih kokošara koji se našli ko junaci napadati starije ljude po kontajnerima kradući ulaznice i novac....kakav mrtvi klošarluk....ne moraju sada pojedinci odmah replicirati, naravno da ne mislim da ste svi isti, ali barem vi koji ste realni osudite ovaj krkanluk i klošarluk koji se predstavljaju u ime vaše navijačke skupine...budite mangupi, izbacite saopštenje kojim se ograđujete od ovakvih džukela, a ne samo okretati priču niste ni vi cvjećke, pa nismo.... ali sad to nije tema emisije....
- Kemal Malovčić
#5682 Re: Sarajevski derbi
ja sve konto ti muško
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5683 Re: Sarajevski derbi
tek sad' kontaš kol'ko je irelevantna za bilo kakvu diskusijuKemal Malovčić wrote:ja sve konto ti muško
- Šibicar
#5684 Re: Sarajevski derbi
Eto Kemo sad možete i duet snimiti.Kemal Malovčić wrote:ja sve konto ti muško
- Kemal Malovčić
#5685 Re: Sarajevski derbi
lajkaleet wrote:tek sad' kontaš kol'ko je irelevantna za bilo kakvu diskusijuKemal Malovčić wrote:ja sve konto ti muško
-
salle_eh1986
#5686 Re: Sarajevski derbi
nisu pokrali ti koji su upali sa leđa kućice već kad je dedo ustao da njih (lafo) istjeruje momak koji je bio prvi u redu da kupi karte sa "normalne strane" kućice je provukao ruku, jamio 100 karti (kako je kasnije dedo rekao) i dao petama vjetraŠibicar wrote:Znači gledao sam svojim očima kad se to dešavalo,nekoliko navijača je ušlo u kontejner i valjda su tad pokrali te karte,murija je stajala 5 metara od kontejnera,niko ništa,niti je ko galamio,bar ja nisam čuo,sve je izgledalo tako ležerno i normalno,kao da su se dogovorili,nikakve trke,frke,panike nije bilo medju navijačima koji su ušli u kontejner,i da sad ne pročitah da je izvršena kradja još uvijek bih mislio da ih je onaj prodavač pustio unutra da im proda karte.north wrote:Daš cijenu karata za 6 kermi, eto vam cijeli jug, eto vam zapad sa istom cijenom i istim kapacitetom ko nama, dakle nije ono uzmi im prostora da dišu na škrge i otpuhni u havu sa pričom o vlastitoj kafani i kraj "priče"....., ali džaba opet ima primitivaca i sitnih kokošara koji se našli ko junaci napadati starije ljude po kontajnerima kradući ulaznice i novac....kakav mrtvi klošarluk....ne moraju sada pojedinci odmah replicirati, naravno da ne mislim da ste svi isti, ali barem vi koji ste realni osudite ovaj krkanluk i klošarluk koji se predstavljaju u ime vaše navijačke skupine...budite mangupi, izbacite saopštenje kojim se ograđujete od ovakvih džukela, a ne samo okretati priču niste ni vi cvjećke, pa nismo.... ali sad to nije tema emisije....
dedo malo "Plakao", policija nije ni prilazila i nastavilo se sve po normalnom redu
nije bilo dogovoreno jer se po cijeloj toj situaciji vidjelo da je momak jednostavno iskoristio situaciju koja mu se ukazala
najveći kiks svega toga su ti koji su sa leđa kioska upali a policija to posmatrala
- Šibicar
#5687 Re: Sarajevski derbi
Ma ja,zato mi to i jeste čudno izgledalo,znači dok se deduka okrenuo prema ovima što mu dolaze sa ledja,lik je provukao ruku i puhno mu bunt karata,cccc e moj deduka kako si naivan.
-
salle_eh1986
#5688 Re: Sarajevski derbi
od svega najgoreg ja sam u tom guranju da kupim kratu zijanio šal...nikad to prežaliti nećuŠibicar wrote:Ma ja,zato mi to i jeste čudno izgledalo,znači dok se deduka okrenuo prema ovima što mu dolaze sa ledja,lik je provukao ruku i puhno mu bunt karata,cccc e moj deduka kako si naivan.
jes nešto malo policija napravila gurku, rasčistila onaj drugi prozor gdje je kasnije momčić prodavao karte kad sam ja došao na red...za kasnije ne znam šta je bilo
meni je samo ostao prizor kako dedo lafo plače i govori nemam juga više, ukrali mi 100 zapada, odbiće meni od plate a nigdje mu suze...nije da mi ga nije žao ali nekako mi to nije bilo jasno
-
Senad_Duster
#5689 Re: Sarajevski derbi
Da pokažemo "divovima" kako se stvarno navija 
http://www.youtube.com/watch?v=w5cDMLp- ... 3Ck7dLJJwA
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5690 Re: Sarajevski derbi
Hahahaha kemo legendoKemal Malovčić wrote:odgovorno tvrdim da je cvrčak uzo lovu i da se sada gotivi ko turist sve zato što ga je sarajevo ljetos raskućilo
- Kemal Malovčić
#5691 Re: Sarajevski derbi
vi stvarno divovi nestvarno!Senad_Duster wrote:Da pokažemo "divovima" kako se stvarno navija
- Arteta
#5692 Re: Sarajevski derbi
Jel bio Susic na derbiju?
- Dr. Kuca
#5693 Re: Sarajevski derbi
Gleaj tife horsasasmak wrote:
- limeni
#5694 Re: Sarajevski derbi
derbi je bio intenzivan, vodila se borba za svaki metar terena svaka cast i jednim i drugim..
horde su se vise cule, ali ni manijaci nisu za odbaciti svaka cast za dvije grupe..
mislim da smo na dobrom putu vratiti derbiju stari sjaj..
horde su se vise cule, ali ni manijaci nisu za odbaciti svaka cast za dvije grupe..
- MaroonBrigade
#5695 Re: Sarajevski derbi
hahahhahahaha
Pa jbt ja ne znam gdje da pocnem. Bordo masna, torbica, suknja, treba...haman je morao skontati ovu iz teske kategorije da ga drzi na zemlji da ne poleti
Nego ima li neko link za klip gdje onaj lik sa brzim cvikama pogadja rezultOOOt 1-0
- Edin H.
#5696 Re: Sarajevski derbi
limeni wrote:derbi je bio intenzivan, vodila se borba za svaki metar terena svaka cast i jednim i drugim..
- burek_in_space
#5697 Re: Sarajevski derbi
Dobro veche
Laku noc
Laku noc
-
SPTV
#5698 Sarajevski derbi reportaža
Ovo je link na reportažu, jedan objektivan i nepristran pogled iz "komšiluka" na stoti derbi.
http://www.youtube.com/watch?v=nmpUNoNwdec
http://www.youtube.com/watch?v=nmpUNoNwdec
- Charuga
- Globalni moderator
#5699 Re: Sarajevski derbi
Pamet u glavu ... 
- burek_in_space
#5700 Re: Sarajevski derbi
Ja imam informaciju od dobro provjerenog izvora, da je Amar ovo vec zavrshio 17. februara, u jednom restoranu blizu Turbeta