Nije krojio? Objasni to stotini hiljada koje je ass-sadista pobio nasumicnim bombardovanjem sirijskih gradova. Ako to nije krojenje buducnosti, onda ne znam sta je.AcaLukas wrote:Ne, BI istok (Izrael i Saudija izuzetak, koja slucajnost) odose u MP3 zbog saudijskog vehabizma. Ass-sad nije krojio buducnost onim drogerasima s Balkana koji su, uz pomoci Bilala Bosnica i kompanije, otisli u Irak da kolju osobe s down's sindromom.Avetinho wrote:Sad je valjda i najvecoj budali jasno sta je Ass-sadista uradio ne samo od Sirije, nego od cijelog regiona. Ne zna se vise ko koga ubija ni zbog cega, Ass-sadista sviju, sije sunite, suniti sije, kurdi sunite suniti kurde. Kako forumski samoprozvani geostratezi mogu ovog lika velicati ostace vjecita zagonetka.
Odose Sirija i Irak u MP3, zahvaljujuci ovom velikom lideru.
Irak
-
Avetinho
#5676 Re: ISIS zauzeo Mosul
- AcaLukas
#5677 Re: ISIS zauzeo Mosul
Citaj jos jednom. Jel Ass-sad bombardovo Balkan? Sto osobe s Balkana, kojima je Bilal Bosnic uz pomoc saudijski para isprao mozak, idu na Bliski Istok da kolju djecu s Down's sindromom?Avetinho wrote:Nije krojio? Objasni to stotini hiljada koje je ass-sadista pobio nasumicnim bombardovanjem sirijskih gradova. Ako to nije krojenje buducnosti, onda ne znam sta je.AcaLukas wrote:Ne, BI istok (Izrael i Saudija izuzetak, koja slucajnost) odose u MP3 zbog saudijskog vehabizma. Ass-sad nije krojio buducnost onim drogerasima s Balkana koji su, uz pomoci Bilala Bosnica i kompanije, otisli u Irak da kolju osobe s down's sindromom.Avetinho wrote:Sad je valjda i najvecoj budali jasno sta je Ass-sadista uradio ne samo od Sirije, nego od cijelog regiona. Ne zna se vise ko koga ubija ni zbog cega, Ass-sadista sviju, sije sunite, suniti sije, kurdi sunite suniti kurde. Kako forumski samoprozvani geostratezi mogu ovog lika velicati ostace vjecita zagonetka.
Odose Sirija i Irak u MP3, zahvaljujuci ovom velikom lideru.
-
Avetinho
#5678 Re: ISIS zauzeo Mosul
Citaj ti od pocetka na sta si odgovorio. Nije Bilal Bosnic uzrok Ass-sadistinog ubijanja, nego je Ass-sadista uzrok raznih Bilala Bosnica.AcaLukas wrote:Citaj jos jednom. Jel Ass-sad bombardovo Balkan? Sto osobe s Balkana, kojima je Bilal Bosnic uz pomoc saudijski para isprao mozak, idu na Bliski Istok da kolju djecu s Down's sindromom?Avetinho wrote:Nije krojio? Objasni to stotini hiljada koje je ass-sadista pobio nasumicnim bombardovanjem sirijskih gradova. Ako to nije krojenje buducnosti, onda ne znam sta je.AcaLukas wrote: Ne, BI istok (Izrael i Saudija izuzetak, koja slucajnost) odose u MP3 zbog saudijskog vehabizma. Ass-sad nije krojio buducnost onim drogerasima s Balkana koji su, uz pomoci Bilala Bosnica i kompanije, otisli u Irak da kolju osobe s down's sindromom.
- insomnia78
#5679 Re: ISIS zauzeo Mosul
'ajde?Avetinho wrote:Citaj ti od pocetka na sta si odgovorio. Nije Bilal Bosnic uzrok Ass-sadistinog ubijanja, nego je Ass-sadista uzrok raznih Bilala Bosnica.AcaLukas wrote:Citaj jos jednom. Jel Ass-sad bombardovo Balkan? Sto osobe s Balkana, kojima je Bilal Bosnic uz pomoc saudijski para isprao mozak, idu na Bliski Istok da kolju djecu s Down's sindromom?Avetinho wrote: Nije krojio? Objasni to stotini hiljada koje je ass-sadista pobio nasumicnim bombardovanjem sirijskih gradova. Ako to nije krojenje buducnosti, onda ne znam sta je.
Jedino narod Sirije i Iraka u potrebi a Bilal to prepozn'o
Hocemol to mjenjati ilahiju, nije vise "Bosna to je Bedr islama"?
Pomog'o im je ISIL nema govora, gdje god su dosli posijali su pustos
- AcaLukas
#5680 Re: ISIS zauzeo Mosul
Aha, znaci Assad koji muci ljude u Siriji je razlog sto Bilal Bosnic, iz Gornje Maoce, nagovara djecu, iz BiH, da idu na bliski istok rusiti ono sto Muhamed nije htjeo rusiti i ubijati djecu s downs sindromom.Avetinho wrote: Citaj ti od pocetka na sta si odgovorio. Nije Bilal Bosnic uzrok Ass-sadistinog ubijanja, nego je Ass-sadista uzrok raznih Bilala Bosnica.
Hvala nisam znao. Kad ce Bilal slati svoje ljude u Sjevernu Koreju?
-
Avetinho
#5681 Re: ISIS zauzeo Mosul
To vidi s Bilalom.AcaLukas wrote:Aha, znaci Assad koji muci ljude u Siriji je razlog sto Bilal Bosnic, iz Gornje Maoce, nagovara djecu, iz BiH, da idu na bliski istok rusiti ono sto Muhamed nije htjeo rusiti i ubijati djecu s downs sindromom.Avetinho wrote: Citaj ti od pocetka na sta si odgovorio. Nije Bilal Bosnic uzrok Ass-sadistinog ubijanja, nego je Ass-sadista uzrok raznih Bilala Bosnica.
Valjda svaka budala do sada vidi posljedice vakuuma koji je nastao s Ass-sadistickim razaranjem tkiva Sirije.
- AcaLukas
#5682 Re: ISIS zauzeo Mosul
Jel i Bugojno bilo u vakuumu kad su vehabizmozi roknuli policijsku stanicu?Avetinho wrote:To vidi s Bilalom.AcaLukas wrote:Aha, znaci Assad koji muci ljude u Siriji je razlog sto Bilal Bosnic, iz Gornje Maoce, nagovara djecu, iz BiH, da idu na bliski istok rusiti ono sto Muhamed nije htjeo rusiti i ubijati djecu s downs sindromom.Avetinho wrote: Citaj ti od pocetka na sta si odgovorio. Nije Bilal Bosnic uzrok Ass-sadistinog ubijanja, nego je Ass-sadista uzrok raznih Bilala Bosnica.
Valjda svaka budala do sada vidi posljedice vakuuma koji je nastao s Ass-sadistickim razaranjem tkiva Sirije.
-
Avetinho
#5683 Re: ISIS zauzeo Mosul
Kakvo Bugojno. Trolas malo?AcaLukas wrote: Jel i Bugojno bilo u vakuumu kad su vehabizmozi roknuli policijsku stanicu?
- AcaLukas
#5685 Re: ISIS zauzeo Mosul
http://www.bbc.co.uk/news/10428626Avetinho wrote:Kakvo Bugojno. Trolas malo?AcaLukas wrote: Jel i Bugojno bilo u vakuumu kad su vehabizmozi roknuli policijsku stanicu?
Eh, haje sada mi odgovori na pitanje. Jesul miroljublivi bosnici/isisovci nevinog covjeka u Bugojnom ubili zbog Assada? Jel zbog Assada i sita kolju djecu s downs sindromom?
-
Avetinho
#5686 Re: ISIS zauzeo Mosul
Trol, mani me se.AcaLukas wrote:http://www.bbc.co.uk/news/10428626Avetinho wrote:Kakvo Bugojno. Trolas malo?AcaLukas wrote: Jel i Bugojno bilo u vakuumu kad su vehabizmozi roknuli policijsku stanicu?
Eh, haje sada mi odgovori na pitanje. Jesul miroljublivi bosnici/isisovci nevinog covjeka u Bugojnom ubili zbog Assada? Jel zbog Assada i sita kolju djecu s downs sindromom?
- Challenger__
#5687 Re: ISIS zauzeo Mosul
Gubiš vrijeme sa pojavom ekstremno oskudne inteligencije. Da se pri registraciji koristio elementarni IQ test, nikada ne bi postalo forumaš. Intelektualno oskudan, pokvaren, trol.AcaLukas wrote:Eh, haje sada mi odgovori na pitanje. Jesul miroljublivi bosnici/isisovci nevinog covjeka u Bugojnom ubili zbog Assada? Jel zbog Assada i sita kolju djecu s downs sindromom?
Gubiš vrijeme, stavi nepametnog na ignore.
-
Avetinho
#5688 Re: ISIS zauzeo Mosul
Pa gdje si strucnjak za krimski turizam. Kako ide turisticka sezona na Krimu, jesu li trajekti preoptereceni, i dolazi li Papa u posjetu?Challenger__ wrote:Gubiš vrijeme sa pojavom ekstremno oskudne inteligencije. Da se pri registraciji koristio elementarni IQ test, nikada ne bi postalo forumaš. Intelektualno oskudan, pokvaren, trol.AcaLukas wrote:Eh, haje sada mi odgovori na pitanje. Jesul miroljublivi bosnici/isisovci nevinog covjeka u Bugojnom ubili zbog Assada? Jel zbog Assada i sita kolju djecu s downs sindromom?
Gubiš vrijeme, stavi nepametnog na ignore.
Last edited by Avetinho on 02/11/2014 01:17, edited 1 time in total.
-
sarajevoxxxx
#5689 Re: ISIS zauzeo Mosul
Naravno, dovoljno je pogledati samo jedan masakr kojeg Asad počini da se vidi o kakvom ratu se radi i koliko je strašna šutnja i međunarodne zajednice koja je pala na ispitu i koja konstantno pušta na volju sirijskom režimu da radi šta hoće.Avetinho wrote:To vidi s Bilalom.AcaLukas wrote:Aha, znaci Assad koji muci ljude u Siriji je razlog sto Bilal Bosnic, iz Gornje Maoce, nagovara djecu, iz BiH, da idu na bliski istok rusiti ono sto Muhamed nije htjeo rusiti i ubijati djecu s downs sindromom.Avetinho wrote: Citaj ti od pocetka na sta si odgovorio. Nije Bilal Bosnic uzrok Ass-sadistinog ubijanja, nego je Ass-sadista uzrok raznih Bilala Bosnica.
Plaćenici iz Sjeverne Koreje i Kambodže, šiiti iz Afganistana, Iraka, Irana, Jemena, Libanona, svi oni ratuju na strani Asada a nisu vehabije.Koja je ideologija njih dovela u Siriju?Dakle, ovdje se očigledno potura licemjerje kao vrlina ili kao nešto što bi svi trebali prihvatiti kao nešto najnormalnije, te dvostruki standardi kao nešto što je nužno?Ako su strani borci zlo, onda je i iranski general Kasim Sulejmani negativna ličnost i kao takvog ga treba tretirati.Umjesto toga jedni su teroristi, a sa drugima iračka vlada sasvim normalno komunicira, ili ih pak naoružava i to više nego i samu iračku vojsku. Istu stvar od početka smo imali i u Siriji, jedni su jednaki drugi su jednakiji.
-
sarajevoxxxx
#5690 Re: ISIS zauzeo Mosul
Svako ubijeno dijete je zločin, i nema nikakvog opravdanja za njega.Asad je usmrtio daleko najveći broj djece u ovom nesretnom ratu, i to na tako strašan način, bacajući na njih barel-bombe od jedne tone.AcaLukas wrote:http://www.bbc.co.uk/news/10428626Avetinho wrote:Kakvo Bugojno. Trolas malo?AcaLukas wrote: Jel i Bugojno bilo u vakuumu kad su vehabizmozi roknuli policijsku stanicu?
Evo na ovom portalu imaš broj ubijene djece u Siriji od početka rata pa do 30.09.2014.
http://syrianshuhada.com/?a=st&st=13
12901 dijete je ubijeno.I to bolesno o kojem govoriš, kao i onaj fetus u gradu Džasimu u pokrajini Dera, kojeg su spasioci još uvijek živog digli sa ruševina kuće, a kojeg je detonacija barel-bombe izbacila iz majčine utrobe.
Dakle, mnogo mnogo strašnijih priča je ispisao sirijski režim u ovom ratu.Mislim, zaista smiješno je porediti bilo koju stranu u sirijskom ratu sa sirijskim režimom, i to su činjenice, postoje dokumenti nevladinih organizacija itd.
Last edited by sarajevoxxxx on 02/11/2014 01:40, edited 1 time in total.
- AcaLukas
#5691 Re: ISIS zauzeo Mosul
Vidim da i ti izbjegavas pitanjesarajevoxxxx wrote:12901 jedno dijete je ubijeno.I to bolesno o kojem govoriš, kao i onaj fetus u gradu Džasimu u pokrajini Dera, kojeg su spasioci još uvijek živog digli sa ruševina kuće, a kojeg je detonacija barel-bombe izbacila iz majčine utrobe.
Dakle, mnogo mnogo strašnijih priča je ispisao sirijski režim u ovom ratu.Mislim, zaista smiješno je porediti bilo koju stranu u sirijskom ratu sa sirijskim režimom, i to su činjenice, postoje dokumenti nevladinih organizacija itd.
Evo ti jos jednom:
. Jesul miroljublivi bosnici/isisovci nevinog covjeka u Bugojnom ubili zbog Assada? Jel zbog Assada i sita kolju djecu s downs sindromom?
Argumenti su ti na nivou cetnika.
-U Srebrenici je pocninjen genocid
Odgovor: Dakle, mnogo mnogo strašnijih priča je ispisao [ustaski] režim u o[n]om ratu.Mislim, zaista smiješno je porediti bilo koju stranu u [Jugoslaviji] sa [ustaskim] režimom, i to su činjenice, postoje dokumenti nevladinih organizacija itd.
-20 000 zena je silovano u ratu u BiH
Odgovor: Dakle, mnogo mnogo strašnijih priča je ispisao [ustaski] režim u o[n]om ratu.Mislim, zaista smiješno je porediti bilo koju stranu u [Jugoslaviji] sa [ustaskim] režimom, i to su činjenice, postoje dokumenti nevladinih organizacija itd.
Znaci da smo dokazali da su cetnicki vodili oslobodilacki rat u BiH, kao sto nepismene ISIL-ovce vode oslobodilacki rat kada ubiju nevinog policajca, zakolju bolesno dijete ili u Kuran spakuju bombu.
- AcaLukas
#5692 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ali bitno je da sarajevoxxx kritikuje site. Evo ti njegov odgovor na klip:negro33 wrote:Odvratna djubrad, ista kao i oni koji ih podrzavaju
ISIL Militants Filmed Laughing at How They Will Share Yazidi Female Sex Slaves
A recent video has emerged from the northern Iraqi city of Mosul that shows militants belonging to the Islamic State (IS, aka ISIL or ISIS) excited as they discuss that they are on the day when they will sell and buy Yazidi female captives that are treated as sex slaves
Odgovor: Dakle, mnogo mnogo strašnijih priča je ispisao [sitski] režim u ovom ratu.Mislim, zaista smiješno je porediti bilo koju stranu [na Bliskom istoku] sa [sitskim] režimom, i to su činjenice, postoje dokumenti nevladinih organizacija itd.
-
sarajevoxxxx
#5693 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ne izbjegavam odgovor, zašto bih?Pročitaj ponovo zadnji moj post, napisao sam ti šta je potaklo ove iz Sjeverne Koreje, Jemena, Afganistana, Irana i Iraka ili Libanona da ratuju u Siriji ili Iraku.Nisu vehabije a prisutni su na Bliskom istoku.Ne mogu pouzdano tvrditi, ali i po brojem tu su negdje sa ISIL-om.Po zločinima, i jedna i druga strana ih čini i nigdje nisam naveo da ih opravdavam.Napisao sam da je zločin ubiti bolesno dijete o kojem govoriš, ali isto tako zločin je ubiti bilo koje drugo bolesno dijete.Sa barel bombom od jedne tone TNT-a ubiti detonacijom fetus u majčinoj utrobi je nešto najstrašnije što se desilo u Siriji.Ili pak onaj zločin od prije nekolio dana kada su gađane izbjeglice u Idlibu.AcaLukas wrote: Vidim da i ti izbjegavas pitanje
Jednostavno pokušao sam ti skrenuti pažnju na činjenicu da je Asad masovni ubica, da je terorista mnogo veći od bilo kojeg teroriste na dunjaluku, da je usmrtio milion puta više djece nego ISIL itd.Tako da ako već govorimo o ubijenoj djeci govorimo valjda o svima, a na prvom mjestu dolaze oni koji po ubijanju prednjače, i koji se apsolutno ne mogu porediti ni sa jednom stranom u ratu.
-
hAZNADAR
#5694 Re: ISIS zauzeo Mosul
O jeli? Kako to da Karadjic, Mladic, Dodik, ravnogorski pokret u RS, vandalizam po djamijama i mezarjima u RS, diskriminacija i nastavak etnickog ciscenja,... nisu bolji uzrok za Bilale Bosnice i vezano uz to djelovanje takvih?Avetinho wrote: Nije Bilal Bosnic uzrok Ass-sadistinog ubijanja, nego je Ass-sadista uzrok raznih Bilala Bosnica.
Podsjecam da je od zavrsetka rata vehabijsko djelovanje uglavnom bilo usmjereno na Bosnjake i Hrvate(Bugojno, US ambasada, porodica Andjelic, spremanja napada na Ajvatovicu, raznorazni incidenti,.. ) - a nikada na cetnike i nikada u RS?
Znaci tamo neki Asad i tamo neki Siiti su nesto bitnije i neki bolji razlog za nas da idem dole ratovati?
U svijetu trenutno imamo vise oruzanih konflikta gdje nijedna strana nije cista i gdje se moze naci "razlog" protiv bilo koje strane za djelovanje. Imamo takodjer i sukobe muslimana protiv krscana i ostalih tu i tamo poput onog u Nigeriji. Pa opet vehbosi, Bosnici i simpatizeri ISIS-a vide razlog za ukljucenje samo tamo gdje se ubijaju muslimani.
Ako cete traziti negativce i razloge za borbu, ukljucenje u konflikt,... imate puno vise inspiracije u sopstvenoj drzavi negoli na B.I. A ako se eto ne moze sehiditi u RS vec samo van BiH, nesto ne vidim Bosnicevce u Nigeriji, Gazi, Kasmiru,... kako brane muslimane - samo ih vidimo kada kolju muslimane za interes samozvanih sejhova koji seru na soljama livenim od zlata. Al sektaski ispran mozak ne poznaje logiku.
-
Avetinho
#5695 Re: ISIS zauzeo Mosul
I za tebe i za one kojima moj post nije bio jasan. Slazem se da sam malo generalizovao u svom odgovoru liku za kojeg sam prekasno shvatio da je trol.hAZNADAR wrote:O jeli? Kako to da Karadjic, Mladic, Dodik, ravnogorski pokret u RS, vandalizam po djamijama i mezarjima u RS, diskriminacija i nastavak etnickog ciscenja,... nisu bolji uzrok za Bilale Bosnice i vezano uz to djelovanje takvih?Avetinho wrote: Nije Bilal Bosnic uzrok Ass-sadistinog ubijanja, nego je Ass-sadista uzrok raznih Bilala Bosnica.
Podsjecam da je od zavrsetka rata vehabijsko djelovanje uglavnom bilo usmjereno na Bosnjake i Hrvate(Bugojno, US ambasada, porodica Andjelic, spremanja napada na Ajvatovicu, raznorazni incidenti,.. ) - a nikada na cetnike i nikada u RS?
Znaci tamo neki Asad i tamo neki Siiti su nesto bitnije i neki bolji razlog za nas da idem dole ratovati?
U svijetu trenutno imamo vise oruzanih konflikta gdje nijedna strana nije cista i gdje se moze naci "razlog" protiv bilo koje strane za djelovanje. Imamo takodjer i sukobe muslimana protiv krscana i ostalih tu i tamo poput onog u Nigeriji. Pa opet vehbosi, Bosnici i simpatizeri ISIS-a vide razlog za ukljucenje samo tamo gdje se ubijaju muslimani.
Ako cete traziti negativce i razloge za borbu, ukljucenje u konflikt,... imate puno vise inspiracije u sopstvenoj drzavi negoli na B.I. A ako se eto ne moze sehiditi u RS vec samo van BiH, nesto ne vidim Bosnicevce u Nigeriji, Gazi, Kasmiru,... kako brane muslimane - samo ih vidimo kada kolju muslimane za interes samozvanih sejhova koji seru na soljama livenim od zlata. Al sektaski ispran mozak ne poznaje logiku.
Ideja posta je bila da je ostale zlocince u Siriji -- bas kao i bilo gdje drugo u svijetu gdje ide ovakav brutalni rat u kojoj niko a narocito ne Ass-sadista, ne bira zrtve -- stvorio uzrok rata, a u slucaju Sirije to je diktator koji je bruatalno gusio legitimni zahtjev za demokratizacijom drustva.
Imas pravo, s ovim Bilal Bosnic nema nista zajednicko, osim ideologije koju dijeli sa nus-produktom Ass-sadistickih zlocina. Ako u mom postu vidis poziv da se ide na njihovoj strani ratovati, molim te da ga procitas opet.
- AcaLukas
#5696 Re: ISIS zauzeo Mosul
Jos jednom lazes. Bilal Bosnic dijeli ideologiju s bagrom iz ISIS-a i onih govana iz Saudije sto to sve finansiraju, a ne sa Assadom. Zato i kaci zastave ISIS-a i nagovara djecu (naravno tudju djecu) da idu ratovati za ISIS. Cuj sada i Bosnic Ass-sadovacAvetinho wrote: Imas pravo, s ovim Bilal Bosnic nema nista zajednicko, osim ideologije koju dijeli sa nus-produktom Ass-sadistickih zlocina. Ako u mom postu vidis poziv da se ide na njihovoj strani ratovati, molim te da ga procitas opet.
I opet nisi htjeo ogovoriti kakve veze Assad ima s policajcem u BiH. Mozda zato sto je sluzio "kjafirsku" policiju?
-
zrakomlat
#5697 Re: ISIS zauzeo Mosul
Pomalo Aco, naprEd, nazad, nema gdE hahahaAcaLukas wrote:Jos jednom lazes. Bilal Bosnic dijeli ideologiju s bagrom iz ISIS-a i onih govana iz Saudije sto to sve finansiraju, a ne sa Assadom. Zato i kaci zastave ISIS-a i nagovara djecu (naravno tudju djecu) da idu ratovati za ISIS. Cuj sada i Bosnic Ass-sadovacAvetinho wrote: Imas pravo, s ovim Bilal Bosnic nema nista zajednicko, osim ideologije koju dijeli sa nus-produktom Ass-sadistickih zlocina. Ako u mom postu vidis poziv da se ide na njihovoj strani ratovati, molim te da ga procitas opet.![]()
I opet nisi htjeo ogovoriti kakve veze Assad ima s policajcem u BiH. Mozda zato sto je sluzio "kjafirsku" policiju?
-
Avetinho
#5698 Re: ISIS zauzeo Mosul
Trol, ne znas citati.AcaLukas wrote:Jos jednom lazes. Bilal Bosnic dijeli ideologiju s bagrom iz ISIS-a i onih govana iz Saudije sto to sve finansiraju, a ne sa Assadom. Zato i kaci zastave ISIS-a i nagovara djecu (naravno tudju djecu) da idu ratovati za ISIS. Cuj sada i Bosnic Ass-sadovacAvetinho wrote: Imas pravo, s ovim Bilal Bosnic nema nista zajednicko, osim ideologije koju dijeli sa nus-produktom Ass-sadistickih zlocina. Ako u mom postu vidis poziv da se ide na njihovoj strani ratovati, molim te da ga procitas opet.![]()
-
hAZNADAR
#5699 Re: ISIS zauzeo Mosul
Koliko se sjecam rekao si da su Bosnic i opcenito ISIS simpatizieri produkt Asadovih zlocina. A ja ti tvrdim da su produkt saudijskog investiranja u "pamet", a da ne spominjem kome to sve odgovara. Ko god opravdava odlazak nasih mladica u samozvani kalifat zbog asadovih ili sitskih zlocina - ja podsecam da je mnogo veca inspiracija u neposrednoj blizini - pa sto Bosnic i ostali ne odu na ravnogorski skup na Manjaci ili ravnogorski defile kroz Srebrenicu pa tamo sehide.Avetinho wrote: I za tebe i za one kojima moj post nije bio jasan. Slazem se da sam malo generalizovao u svom odgovoru liku za kojeg sam prekasno shvatio da je trol.
Ideja posta je bila da je ostale zlocince u Siriji -- bas kao i bilo gdje drugo u svijetu gdje ide ovakav brutalni rat u kojoj niko a narocito ne Ass-sadista, ne bira zrtve -- stvorio uzrok rata, a u slucaju Sirije to je diktator koji je bruatalno gusio legitimni zahtjev za demokratizacijom drustva.
Imas pravo, s ovim Bilal Bosnic nema nista zajednicko, osim ideologije koju dijeli sa nus-produktom Ass-sadistickih zlocina. Ako u mom postu vidis poziv da se ide na njihovoj strani ratovati, molim te da ga procitas opet.
Simpatije prema ISIS nisu nikakva toboza reakcija na daleke rezime i daleke site - Bosnjaci imaju mnogo precih problema i jacih neprijatelja. Sipmatije prema ISIS su samo rezultat ispiranja mozga od strane saudijskih investitora jer im treba topovskog mesa za svoje interese.
-
Avetinho
#5700 Re: ISIS zauzeo Mosul
Produkt u Siriji, zbog vakuma stvorenog Ass-sadistickim zlocinima. Zahvaljujuci Asadovim zlocinima, Sirija je plodno tlo za radikalizaciju i regrutovanje bilo kojih ideja i grupa, pocev od sunija, sija, alevita ili Kurda. Ispiranja mozga ce biti uvijek i svugdje, bas kao i dobrog materijala za ispiranje.hAZNADAR wrote:Koliko se sjecam rekao si da su Bosnic i opcenito ISIS simpatizieri produkt Asadovih zlocina. A ja ti tvrdim da su produkt saudijskog investiranja u "pamet", a da ne spominjem kome to sve odgovara. Ko god opravdava odlazak nasih mladica u samozvani kalifat zbog asadovih ili sitskih zlocina - ja podsecam da je mnogo veca inspiracija u neposrednoj blizini - pa sto Bosnic i ostali ne odu na ravnogorski skup na Manjaci ili ravnogorski defile kroz Srebrenicu pa tamo sehide.Avetinho wrote: I za tebe i za one kojima moj post nije bio jasan. Slazem se da sam malo generalizovao u svom odgovoru liku za kojeg sam prekasno shvatio da je trol.
Simpatije prema ISIS nisu nikakva toboza reakcija na daleke rezime i daleke site - Bosnjaci imaju mnogo precih problema i jacih neprijatelja. Sipmatije prema ISIS su samo rezultat ispiranja mozga od strane saudijskih investitora jer im treba topovskog mesa za svoje interese.
Ako si ovu temu pratio od relativnih pocetaka, mogao si primijetiti grupu putinolizaca kojima je svaki masakr Ass-sadista nad civilima Sirije bio povod za slavlje i srecu. Gdje ces ispranijih mozgova od takvih.