Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Partijaner wrote:Atletico zasluzeno vodi, nazad su strasni i Real meda ne moze, ja ne znam kako ce probiti njihovu dobranu, jedino iz nekog slobodnja ili kornera, Ronaldo jos jednom pokazao da je los u velikim tekmama.
od Interove 2010 najjaca odbrana lige prvaka u proteklih 10-ak godina. nadam se da ce izdrzati do kraja
Partijaner wrote:Atletico zasluzeno vodi, nazad su strasni i Real meda ne moze, ja ne znam kako ce probiti njihovu dobranu, jedino iz nekog slobodnja ili kornera, Ronaldo jos jednom pokazao da je los u velikim tekmama.
A protiv Bayerna nije bila velika?
Dokle cete se prosipati sa ovom pricom?
LSD wrote:
pa ako Atletiku nedostaju glavni igraci Kosta i Turan, vala i Realu fali itekako Alonso na sredinu...ovakav nespreman Kedira je igrac manje na terenu.
nije mi nikad bilo jasno zasto se treneri odluce za povrijdjenog igraca. khedira nije igrao pola godine. ne moze nikako biti na top nivou za utakmicu kakva je veceras.
ovo je utakmica za sve koji ne vole gledati tiki taku.
ovo je utakmica za sve koji ne vole gledati tiki taku.
ne valja tiki taka, ali brate ne valja ni ovo. I ovo se zove finale LP.
Kako im je Simeone opalio visok presing ne moze Real nista .. Fali im Xabi .. Jedina sansa je da Modric gurne neku loptu ili neko od one dvojice pobjegne ali kako su odigrali prvo tesko da ce se to desiti
LSD wrote:
pa ako Atletiku nedostaju glavni igraci Kosta i Turan, vala i Realu fali itekako Alonso na sredinu...ovakav nespreman Kedira je igrac manje na terenu.
nije mi nikad bilo jasno zasto se treneri odluce za povrijdjenog igraca. khedira nije igrao pola godine. ne moze nikako biti na top nivou za utakmicu kakva je veceras.
to se i ja pitam....Carlo na klupi ima alternativu u Illaramendiu, koji je barem spreman igarc (ako ništa drugo).