KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#5676 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

Logovan wrote:
todd_smith wrote:
Arteta wrote:Kako ono idu pravila (zaboravio sam vec posto je bilo prije par godina nekih promjena) da li finalist ide u Evropu ako ju je osvajac vec izborio?
mislim da Siroki mora uzeti ligu i kup da bi Olimpic mogao kao gubitnik finala ici u Evropu
Ako uzmu ligu i kup, onda se otvara cetvrta pozicija na tabeli. Nista finalista.
ma ko ga jebe, ionako idu prve 4 kako sada stoje jer niko drugi nece niti dobiti licencu
avetinja

#5677 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Sad će Zrinjski ozbiljno napasti na prvo mjesto. Široki još uvijek vodi bitku na dva fronta.
luckylaka

#5678 Re: KUP BiH

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:
luckylaka wrote:Ovaj Nukic u Olimpiku dobar igrac.Odakle je stigao.
Kako neofirno reklamiras svog Amerikanca. :D
:lol: :thumbup: A dobar mali
ZonFon

#5679 Re: KUP BiH

Post by ZonFon »

avetinja wrote:Sad će Zrinjski ozbiljno napasti na prvo mjesto. Široki još uvijek vodi bitku na dva fronta.
Svi ce napadati prvo mjesto. Ispadanje u 2. pretkolu LP u kojem igraju nasi predstavnici donosi 550.000 €. To je Bajram za nase klubove. U EL svi nasi klubovi pocinju od 1. pretkola i svi su nosioci sto znaci da bi trebali proci u 2. pretkolo gdje nijedan od trenutnih putnika u evropu nebi bio nosilac osim mozda kona, kazem mozda jer su trenutno prvi ispod crte ali nisu sve lige gotove tako da se ne zna. Ispadanje u 2. pretkolu EL donosi 410.000 € sto je opet dosta manje nego za jednu tekmu u LP. Uglavnom bice interesantno :izet:
jeza u ledja

#5680 Re: KUP BiH

Post by jeza u ledja »

Vidim u Mostaru tragicar Mile Pehar. Sve se vraca sve se placa moj Mile. :izet:
kakotakonikako

#5681 Re: KUP BiH

Post by kakotakonikako »

nijaz trlja ruke. lova kapa sa svih strana. bravo olimpic.
Logovan

#5682 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:Vidim u Mostaru tragicar Mile Pehar. Sve se vraca sve se placa moj Mile. :izet:
To onaj što zna podmetnuti nogu. Kreten.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#5683 Re: KUP BiH

Post by mali_milojica »

todd_smith wrote:
Rob_Atl wrote:Ne znam zasto svaki klub ne uradi ovako prenos preko neta pusti, haj dobro ne moraju ove seoske ekipe, ali Celik, Sloboda, Zrinjski, Velez . Borac mogu ovo komotno uraditi, Zelju i Sarajevo vecinom prenosi moja tv , ali ovo sto siroki radi nije uopste lose , jos je slika bolja nego na BHT :D
za Kup ne znam, ali za ligu klubovi se ne pitaju, jer BH Telecom kontrolise sva prava i ako hoces da radis stream moraju prvo oni da odobre, pa njima da platis dozvolu pa tek onda mozes raditi stream
Siroki radi stream i ligaskih utakmica,oni nemaju nista sa telekomom jer jedini nisu potpisali ugovor.koliko znam.
karanana

#5684 Re: KUP BiH

Post by karanana »

da li je ulaskom u finale olimpic obezbjedio evropu posto ce siroki zavrsiti u prva 3 na tabeli koji ionako ulaze u eropu zbog pozicije na tabeli?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5685 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

karanana wrote:da li je ulaskom u finale olimpic obezbjedio evropu posto ce siroki zavrsiti u prva 3 na tabeli koji ionako ulaze u eropu zbog pozicije na tabeli?
Nije, mora osvojiti.
karanana

#5686 Re: KUP BiH

Post by karanana »

Velkoski wrote:
karanana wrote:da li je ulaskom u finale olimpic obezbjedio evropu posto ce siroki zavrsiti u prva 3 na tabeli koji ionako ulaze u eropu zbog pozicije na tabeli?
Nije, mora osvojiti.
a ako ne osvoji, onda u evropu ide cetveroplasirana ekipa na tabeli?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5687 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

Tako je Rođeni.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5688 Re: KUP BiH

Post by Truba »

drago mi zbog olimpika bi
svaka čast momci
phillie

#5689 Re: KUP BiH

Post by phillie »

karanana wrote:
Velkoski wrote:
Nije, mora osvojiti.
a ako ne osvoji, onda u evropu ide cetveroplasirana ekipa na tabeli?
Pod uslovom da ima licencu.
amortizer

#5690 Re: KUP BiH

Post by amortizer »

Listicani ga oflautase na kraju i ostadose bez oba tofeja. :(
amortizer

#5691 Re: KUP BiH

Post by amortizer »

-LIBERO- wrote:Najidealnija varijanta da sve tri sarajevske ekipe izbore Evropu. Samo bi bio veliki belaj sa stadionom. Mada mozda i nebi. Olimpiku je svakako svejedno, oni mogu i u Zenici :mrgreen:
U slucaju Zenice, hoce li prijevoz za svih 14 navijaca biti osiguran :) ?
todd_smith

#5692 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

mali_milojica wrote:
todd_smith wrote:
Rob_Atl wrote:Ne znam zasto svaki klub ne uradi ovako prenos preko neta pusti, haj dobro ne moraju ove seoske ekipe, ali Celik, Sloboda, Zrinjski, Velez . Borac mogu ovo komotno uraditi, Zelju i Sarajevo vecinom prenosi moja tv , ali ovo sto siroki radi nije uopste lose , jos je slika bolja nego na BHT :D
za Kup ne znam, ali za ligu klubovi se ne pitaju, jer BH Telecom kontrolise sva prava i ako hoces da radis stream moraju prvo oni da odobre, pa njima da platis dozvolu pa tek onda mozes raditi stream
Siroki radi stream i ligaskih utakmica,oni nemaju nista sa telekomom jer jedini nisu potpisali ugovor.koliko znam.
Pametan potez ako je tako. Ostali klubovi su prodali svoja prava i marketing na stadionu za nesto vise od 50.000KM.
omega369

#5693 Re: KUP BiH

Post by omega369 »

amortizer wrote:
-LIBERO- wrote:Najidealnija varijanta da sve tri sarajevske ekipe izbore Evropu. Samo bi bio veliki belaj sa stadionom. Mada mozda i nebi. Olimpiku je svakako svejedno, oni mogu i u Zenici :mrgreen:
U slucaju Zenice, hoce li prijevoz za svih 14 navijaca biti osiguran :) ?
ima kombi sa 18 mjesta. taman da se rasire :D
Lakat Jebić

#5694 Re: KUP BiH

Post by Lakat Jebić »

Velkoski wrote:
Nije, mora osvojiti.
Ne mora znacit. Ako siroki bude prvak, olimpik ce u evropu. Ako siroki osvoji kup a ne bude prvak, onda ide 4. na tabeli. Tako je bar bilo zadnji put kad je u finalu bila ekipa koja nije medju prva 4
todd_smith

#5695 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

i ja sam isto kontao, ali mislim da su promijenili

ali nema veze ionako ce samo sarajevo, zeljo, siroki i zrinjski dobiti licence
aldinjo

#5696 Re: KUP BiH

Post by aldinjo »

todd_smith wrote:i ja sam isto kontao, ali mislim da su promijenili

Jeli ti to begić javio za licence?
agnostic_front

#5697 Re: KUP BiH

Post by agnostic_front »

Lakat Jebić wrote:
Velkoski wrote:
Nije, mora osvojiti.
Ne mora znacit. Ako siroki bude prvak, olimpik ce u evropu. Ako siroki osvoji kup a ne bude prvak, onda ide 4. na tabeli. Tako je bar bilo zadnji put kad je u finalu bila ekipa koja nije medju prva 4
Ja mislim da nije ovako.

Olimpic može u Evropu samo ako osvoji Kup, ili da bude četvrti u slučaju da ŠB uzme Kup.
todd_smith

#5698 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

aldinjo wrote:
todd_smith wrote:i ja sam isto kontao, ali mislim da su promijenili

Jeli ti to begić javio za licence?
neznam
Lakat Jebić

#5699 Re: KUP BiH

Post by Lakat Jebić »

Ovako je bilo kad su zeljo i celik bili u finalu kupa. Da je zeljo te godine uzeo i titulu celik bi isao u evropu
Logovan

#5700 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Lakat Jebić wrote:
Velkoski wrote:
Nije, mora osvojiti.
Ne ide finalista u Europu. Olimpik mora osvojiti kup, ako hoće da igraju Euro tekme. Četvrto mjesto se otvara samo ako lištica osvoji i ligu i kup.
Post Reply