Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
juventus
#5676 Re: Juventus
Imaš na Areni 1 snimak u 23h, taman kad se vratiš sa derbija. Pokušaš da ne saznaš rezultat i ugođaj potpun. 
- Bianconeri1988
#5677 Re: Juventus
Tako sam i isplanirao, morat ću ugasiti mobitel. 
-
Verocious
#5678 Re: Juventus
Drzi se brate!Tigar1 wrote:Hajde aBd da pobijedimo sutra.
Neću biti s vama ovih dana. Sve vas redom selamim i pozdravljam braćo, supruga mi je imala spontani i mnogo sam tužan.Elhamdulillah biće bolje.
- Caseres
#5679 Re: Juventus
Za sutra navecer ovako treba poceti:
.................................buffon............................
.....................................................................
.................barzagli......bonucci.....chiellini..............
...isla..........................pirlo.................asamoah...
................marchisio................vidal....................
........................vucinic.......giovinco....................
U toku utakmice, bude li sve po planu uvesti Bendtnera, Quagliarellu i Pogbu.
Jedva cekam mec. Derbi je derbi. Utakmica ce biti prejaka
.................................buffon............................
.................barzagli......bonucci.....chiellini..............
...isla..........................pirlo.................asamoah...
................marchisio................vidal....................
........................vucinic.......giovinco....................
U toku utakmice, bude li sve po planu uvesti Bendtnera, Quagliarellu i Pogbu.
Jedva cekam mec. Derbi je derbi. Utakmica ce biti prejaka
- aldin007
#5680 Re: Juventus
@Tigar1
Zao mi je druze.. Glavu gore. Dace vam dragi Allah dž.š. ponovni razlog za srecuu... Sad budi uz suprugu, njoj si najpotrebniji..
................
Tuttosport piše kako Conte razmišlja o novom sustavu 3-4-1-2 kojeg je koristio pred kraj nekoliko zadnjih utakmica.
Zao mi je druze.. Glavu gore. Dace vam dragi Allah dž.š. ponovni razlog za srecuu... Sad budi uz suprugu, njoj si najpotrebniji..
................
Tuttosport piše kako Conte razmišlja o novom sustavu 3-4-1-2 kojeg je koristio pred kraj nekoliko zadnjih utakmica.
- Atticus Finch
#5681 Re: Juventus
@Tigar1
Glavu gore druže. Budi uz suprugu, jedno drugom ste sad najpotrebniji.
Zašto ne pokušati u nekim slabijim utakmicama i vidjeti kako funkcioniše.
Glavu gore druže. Budi uz suprugu, jedno drugom ste sad najpotrebniji.
To bi možda mogla biti opcija za odmaranje Pirla.aldin007 wrote:Tuttosport piše kako Conte razmišlja o novom sustavu 3-4-1-2 kojeg je koristio pred kraj nekoliko zadnjih utakmica.
Code: Select all
buffon
barza bonucci chiello
licht vidal marcha asa
gio
bend vučko- leo_bonucci_19
#5682 Re: Juventus
Drži se @tigre!
Zanimljiva mi ta formacija, trebalo bi probati nekad.
Zanimljiva mi ta formacija, trebalo bi probati nekad.
- Caseres
#5683 Re: Juventus
Formacija je super. Takodjer donosi rezultate. Vidite da kad god smo morali stisnuti pred kraj, u ovoj formaciji nam se isplatilo. Samo me malo brine sto ce morati uvijek jedan od MVP odmarati u ovim utakmicama. Tesko da se jedan od njih moze snaci na krilu ili poluspicu. A treba uzeti u obzir da je Pogba tu sada i ozbiljno prijeti da uskoci u prvi sastav.
Ja bih nekako da nastavimo u 3-5-2, jer poceli smo sigurno djelovati u toj formaciji, a uz to imamo i lijepu i atrkativnu igru. Ovu 3-4-1-2 i 4-3-3 koristiti samo u laganim utakmicama ili u slucaju da treba stizati rezultat ili postici gol za pobjedu jer su jako ofanzivne za razliku od 3-5-2.
Ja bih nekako da nastavimo u 3-5-2, jer poceli smo sigurno djelovati u toj formaciji, a uz to imamo i lijepu i atrkativnu igru. Ovu 3-4-1-2 i 4-3-3 koristiti samo u laganim utakmicama ili u slucaju da treba stizati rezultat ili postici gol za pobjedu jer su jako ofanzivne za razliku od 3-5-2.
- Atticus Finch
#5684 Re: Juventus
Svejesni smo koliko Pirlo znači ovoj ekipi, i njegova sigurnost prilikom iznošenja lopte, o pasovima je suvišno pričati; ali on će trebati odmora. Pitanje je da li tražiti njegovu direktnu zamjenu u 3-5-2 ili blago mjenjati sistem, kao npr. ovaj spomenuti 3-4-1-2? S obzirom na širinu i polivalentnost pojedinih igrača Conte je na slatkim mukama. Ostaje da se prati rad na treninzima pojedinaca, kao olakšica pri selekciji. Pogba će biti još bolji i s njim u ekipi otvara se mogućnost i novih opcija, a šta može biti bolje od toga?
Sa dobrim kosturom, sada treba ganjati pojedinačna pojačanja koja će dizati kvalitet posebno u napadu (riješit se nekih igrača koji objektivno nemaju mjesta) i mislim da ova ekipa može ciljati na sve. Hvala upravi, a posebno Conteu!
Sa dobrim kosturom, sada treba ganjati pojedinačna pojačanja koja će dizati kvalitet posebno u napadu (riješit se nekih igrača koji objektivno nemaju mjesta) i mislim da ova ekipa može ciljati na sve. Hvala upravi, a posebno Conteu!
- solojuve_
#5685 Re: Juventus
Pirlo moze odmarati al ne sutra.... On mora da igra , inace ne znam kako ce to izgledati bez njega i jos je bitna tekma.. Ne hvala, moze se on odmarati na neku drugu tekmu..
Sutra moramo dobiti , nebi mogo preboliti ako bi se slucajno nedaj boze desilo taj poraz.. i sa X bi bio zadovoljan,,
Tigar,
Nedaj se care, bit ce bolje aBd...InsAllah!!!!!
Forza Juve
Sutra moramo dobiti , nebi mogo preboliti ako bi se slucajno nedaj boze desilo taj poraz.. i sa X bi bio zadovoljan,,
Tigar,
Nedaj se care, bit ce bolje aBd...InsAllah!!!!!
Forza Juve
- Atticus Finch
#5686 Re: Juventus
Post je bio više generalni stav, bez preciziranja kad odmarati Pirla, definitivno ne sutra. 
- ortodont
#5687 Re: Juventus
Svi pozvani osim Pepea, opet ima neki problem.
Čovjek je od trofeja TIM povrijeđen.
Čovjek je od trofeja TIM povrijeđen.
- Zatamnjena stakla
#5688 Re: Juventus
Biće to ok sveTigar1 wrote:Hajde aBd da pobijedimo sutra.
Neću biti s vama ovih dana. Sve vas redom selamim i pozdravljam braćo, supruga mi je imala spontani i mnogo sam tužan.Elhamdulillah biće bolje.
- hypko_nurko
#5689 Re: Juventus
da je dovesti vilu
Juventus sprema ponudu za Villu?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/juventu ... illu/91041
-
salle_eh1986
#5690 Re: Juventus
ma ništa od toga, novinarsko nagađanjehypko_nurko wrote:da je dovesti vilu![]()
- Bianconeri1988
#5693 Re: Juventus
Joj večeras će mi biti preteška noć, dvije najbitnije utakmice u sezoni istovrmeno. Valja to preživjeti. 
- solojuve_
#5694 Re: Juventus
jutro garda
Veceras ce da bude gazenje miseva.. Jedva cekam tekmu,, Ocekujem dosta od Vidala i Marchisia i takodjer od Pirla.
Mislim da ce biti 1-0 u 94 min nakon offsidea.,,
Veceras ce da bude gazenje miseva.. Jedva cekam tekmu,, Ocekujem dosta od Vidala i Marchisia i takodjer od Pirla.
-
Verocious
#5695 Re: Juventus
I to da bude "bozija ruka" Marchisiasolojuve_ wrote:jutro garda![]()
- Bianconeri1988
#5696 Re: Juventus
Već me neka trema i nervoza spucala, ruke drhte same od sebe.
Ima li neko sličan meni?
Ima li neko sličan meni?
- htcxone
#5697 Re: Juventus
hoće to pred večerašnji poraz od RajvoSaBianconeri1988 wrote:Već me neka trema i nervoza spucala, ruke drhte same od sebe.![]()
Ima li neko sličan meni?
ja ću doći kući i u 11 gledati reprizu ne želim znati rezultat
- solojuve_
#5698 Re: Juventus
Bianconeri1988 wrote:Već me neka trema i nervoza spucala, ruke drhte same od sebe.![]()
Ima li neko sličan meni?
meni se to desi pred tekmom
Nesto sam nervozan, ipak je derbi svasta se tu moze desiti. Jesmo kvalitetnji, al zavisi od motivacije i sve to... Oni sigurno zele da nam sruse taj niz i da budu pvi da nas dobiju na ovom stadion, nedaj boze!!
- Bianconeri1988
#5699 Re: Juventus
Oni su se itekako naložili, vidim po ovim izjavama, a i mediji su na njihovoj strani, nekako svi u Italiji večeras očekuju naš poraz osim nas juventina.
Totalno mi je nejasno na osnovu čega gaje taj toliki optimizam, ali eto neka im bude.
Derbi utakmice u Torinu smo uvijek dobro igrali, glavna uzdanica prescritta su kontra napadi, na nulu smo ograničili kontra napade Napolija zašto ne bi intera.
Naša ekipa je odmornija, svježija i rekao bih spremnija, zato to treba maksimalno iskoristiti, a i realno bolji smo od njih, ali pošto se radi o derbiju, ne želim ništa da prognoziram.
Totalno mi je nejasno na osnovu čega gaje taj toliki optimizam, ali eto neka im bude.
Derbi utakmice u Torinu smo uvijek dobro igrali, glavna uzdanica prescritta su kontra napadi, na nulu smo ograničili kontra napade Napolija zašto ne bi intera.
Naša ekipa je odmornija, svježija i rekao bih spremnija, zato to treba maksimalno iskoristiti, a i realno bolji smo od njih, ali pošto se radi o derbiju, ne želim ništa da prognoziram.
- ortodont
#5700 Re: Juventus
Samo paziti na kontre, nemaju igru i sve im se svodi da po oduzetoj lopti, ista ide odmah na krilo i tu se treba paziti, baš kao protiv napolia.
Očekujem pobjedu naravno i nadam se da ćemo na vrijeme dati gol, tada im ne gine hendikep.
Giovinco zabija.
Očekujem pobjedu naravno i nadam se da ćemo na vrijeme dati gol, tada im ne gine hendikep.
Giovinco zabija.