Bakir je glup ko tocakSmokingMan wrote: ↑29/07/2022 16:10 Slušajući reakcije iz Zagreba na N1, reklo bi se da je Bakir dobro zajebao stvar sa izjavom, što je ovima omogućilo da je prebace na frekvenciju koja će bolje artikulisati među pripadnicima hrvatske desnice. POltika dozvoljava igranje sa kontekstom, tako da će Bakirova izjava sutra kod Raspudića ili sličnih njemu imati težinu riječi recimo nekog tamo radikalnog iranca u Kerbali, i kada se amerikancima ne budu svidjele neke njegove riječi, oni će se shodno potrebi "Poigrati" sa izjavom u medijima.![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
L u c i f e r
#56701 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Rockefeller
#56702 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bakir je plitak al‘ nas opet jebe i zavlaci.
-
san i java
#56703 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To ti je u kodu. Ok pametni. Sreća pa se tebe puno ne pita a ovima na vrhu se stolice zaljuljale. Imaju 40 dana da se dozovu pameti. Glasaj jaro naravno, tvoj glas svakako neće ništa značiti. Jer kad ga Švabo našilji šuknut će ga do jaja. Al ti ćeš istrpit, ko pravi Bosanac.L u c i f e r wrote: ↑29/07/2022 16:17Sto si ba neurozan?san i java wrote: ↑29/07/2022 16:00
Šta ja imam da prijetim? Vidiš da Bakir prijeti i da se prebrojava. Što se mene tiče slobodno glasaj za koga hoćeš ali žao mi djece. Zbog vašeg kurčenja i preseravanja državu gurate u ponor. Ti si onaj ako me sjećanje služi što je likovao i prozivao Šmita da nema mida i da još šilji kurac? E pametnjakoviću uokviri ovo moje pa se javi kad ga našilji pa ti bibne izmjenu zakona da se nećeš avertit 10 godina.
Jel ja imam pravo glasati za df?
Imam.
Pa dje onda zapelo?
Da ne glasam jer uzp fasisti prijete da ce bit belOja?
Eh pa onda ko pravi Bosanac bas cu tako da glasam U INAT!
To je u mom genetskom kodu, jace od mene.
Ja ga jebem ko se boji uzpovaca i genocidasa.
A volim sve normalne sovinizmom i fasizmom nezatrovane ljude.
-
L u c i f e r
#56704 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pun si nake mrznje druze, ne valja ti to...san i java wrote: ↑29/07/2022 16:24To ti je u kodu. Ok pametni. Sreća pa se tebe puno ne pita a ovima na vrhu se stolice zaljuljale. Imaju 40 dana da se dozovu pameti. Glasaj jaro naravno, tvoj glas svakako neće ništa značiti. Jer kad ga Švabo našilji šuknut će ga do jaja. Al ti ćeš istrpit, ko pravi Bosanac.L u c i f e r wrote: ↑29/07/2022 16:17
Sto si ba neurozan?
Jel ja imam pravo glasati za df?
Imam.
Pa dje onda zapelo?
Da ne glasam jer uzp fasisti prijete da ce bit belOja?
Eh pa onda ko pravi Bosanac bas cu tako da glasam U INAT!
To je u mom genetskom kodu, jace od mene.
Ja ga jebem ko se boji uzpovaca i genocidasa.
A volim sve normalne sovinizmom i fasizmom nezatrovane ljude.
-
san i java
#56705 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisam jaro, čini ti se tako preko interneta.L u c i f e r wrote: ↑29/07/2022 16:37Pun si nake mrznje druze, ne valja ti to...san i java wrote: ↑29/07/2022 16:24
To ti je u kodu. Ok pametni. Sreća pa se tebe puno ne pita a ovima na vrhu se stolice zaljuljale. Imaju 40 dana da se dozovu pameti. Glasaj jaro naravno, tvoj glas svakako neće ništa značiti. Jer kad ga Švabo našilji šuknut će ga do jaja. Al ti ćeš istrpit, ko pravi Bosanac.![]()
-
Spit_fire
#56706 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Otkuda samo nicete da mi je znat...jes bilo lijepo ovih para dana...bez kolinde, labuda i slicnihsan i java wrote: ↑29/07/2022 15:10 Mene zanima kako će i hoće li sada pametnjakovići glasati za Komšića? Izbori su uskoro, nema više pametnjakovića sa pričom o glasanju za Željka, građanskom pravu itd..![]()
Hocu glasacu za Komsica sta je problem?
Ja bi sad iz nekog straha od nekoga trebao ic niz dlaku HDZu..e pa da ti ja samo kazem nesto, kad iz straha nesto placas onda se to zove REKET.
A ti upri jos jace da nas zastrasis ovdje, mozda neke i uspijes...napisi jos koji but da ce bit rat i da se radi toga trebamo saget HDZu
- skafiskafsnjak
#56707 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Lagano se otkrivamo javno...pu majku vam ustasku , sta cete vi reorganizovati stoko
Skandalozni zaključci HNS-a: Schmidta bi da presele u Brisel, a BiH da teritorijalno reorganizuju
http://www.klix.ba/clanak/220729099
Skandalozni zaključci HNS-a: Schmidta bi da presele u Brisel, a BiH da teritorijalno reorganizuju
http://www.klix.ba/clanak/220729099
-
san i java
#56708 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma koga ja strašim i kome prijetim? Vi ste skroz poludili. I ti i onaj drugi što govori da prijetim. Slobodno glasaj, takvih budala treba ovima gore. Dok je takvih ovi se gore nisu sekirali samo sada drugi vjetrovi pušu. Sada ćeš im tim glasom učiniti medvjeđu uslugu samo ti to ne kontaš. Razvalište i ovo malo države tim glupostima. Zašta ljudi izginuše jebote. Ma treba baza podataka. Glasaj jaro al daj puno ime i prezime, tjeraj inat samo da se zna ko su ti pojedinci koji glume frajere i tjeraju inat i ruše i ovo malo države što je ostalo. Bogami ja bi tako.Spit_fire wrote: ↑29/07/2022 16:45Otkuda samo nicete da mi je znat...jes bilo lijepo ovih para dana...bez kolinde, labuda i slicnihsan i java wrote: ↑29/07/2022 15:10 Mene zanima kako će i hoće li sada pametnjakovići glasati za Komšića? Izbori su uskoro, nema više pametnjakovića sa pričom o glasanju za Željka, građanskom pravu itd..![]()
Ja bi sad iz nekog straha od nekoga trebao ic niz dlaku HDZu..e pa da ti ja samo kazem nesto, kad iz straha nesto placas onda se to zove REKET.
A ti upri jos jace da nas zastrasis ovdje, mozda neke i uspijes...napisi jos koji but da ce bit rat i da se radi toga trebamo saget HDZu
-
Spit_fire
#56709 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prijetis ljudino...itekako prijetis, kontas da ce bosnjo "ma samo nek ne puca" i dat ti sve sto hocessan i java wrote: ↑29/07/2022 16:55Ma koga ja strašim i kome prijetim? Vi ste skroz poludili. I ti i onaj drugi što govori da prijetim. Slobodno glasaj, takvih budala treba ovima gore. Dok je takvih ovi se gore nisu sekirali samo sada drugi vjetrovi pušu. Sada ćeš im tim glasom učiniti medvjeđu uslugu samo ti to ne kontaš. Razvalište i ovo malo države tim glupostima. Zašta ljudi izginuše jebote. Ma treba baza podataka. Glasaj jaro al daj puno ime i prezime, tjeraj inat samo da se zna ko su ti pojedinci koji glume frajere i tjeraju inat i ruše i ovo malo države što je ostalo. Bogami ja bi tako.Spit_fire wrote: ↑29/07/2022 16:45
Otkuda samo nicete da mi je znat...jes bilo lijepo ovih para dana...bez kolinde, labuda i slicnih
HDZ hoce sa rastavi ovu drzavu ha dao mu ha nedo mu nesto..i ti sad pises bolje daj odma nego da se bijemo pa da ti uzmem.
Drzavu razvaljuje HDZ a ne Komsic...
Evo sad cu ti poslat hoces maticni jos? Da nemate mozda kakve spiskove ko u mostaru 93 sto su imali predsjednici kucnog savjeta?
Za sta izginuse? Izginuse za slobodu i opstanak naroda i drzave da ne zivimo u palestini i da nam ne mogu fasisti poput covica krojiti sudbinu...znam da vam je prpa mislili ste proci ce ispod radara
-
san i java
#56710 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma gdje prijetim Bogati? Gdje?Spit_fire wrote: ↑29/07/2022 17:00Prijetis ljudino...itekako prijetis, kontas da ce bosnjo "ma samo nek ne puca" i dat ti sve sto hocessan i java wrote: ↑29/07/2022 16:55
Ma koga ja strašim i kome prijetim? Vi ste skroz poludili. I ti i onaj drugi što govori da prijetim. Slobodno glasaj, takvih budala treba ovima gore. Dok je takvih ovi se gore nisu sekirali samo sada drugi vjetrovi pušu. Sada ćeš im tim glasom učiniti medvjeđu uslugu samo ti to ne kontaš. Razvalište i ovo malo države tim glupostima. Zašta ljudi izginuše jebote. Ma treba baza podataka. Glasaj jaro al daj puno ime i prezime, tjeraj inat samo da se zna ko su ti pojedinci koji glume frajere i tjeraju inat i ruše i ovo malo države što je ostalo. Bogami ja bi tako.
HDZ hoce sa rastavi ovu drzavu ha dao mu ha nedo mu nesto..i ti sad pises bolje daj odma nego da se bijemo pa da ti uzmem.
Evo sad cu ti poslat hoces maticni jos? Da nemate mozda kakve spiskove ko u mostaru 93 sto su imali predsjednici kucnog savjeta?
Za sta izginuse? Izginuse za slobodu i opstanak naroda i drzave da ne zivimo u palestini i da nam ne mogu fasisti poput covica krojiti sudbinu...znam da vam je prpa mislili ste proci ce ispod radara
-
Spit_fire
#56711 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
"Nemojte da mislite da ako ne udovoljite HDZ da jednu drzavu necete odvest u raspad a njen veciniski narod u rezervat i mozda nestanak"san i java wrote: ↑29/07/2022 17:02Ma gdje prijetim Bogati? Gdje?Spit_fire wrote: ↑29/07/2022 17:00
Prijetis ljudino...itekako prijetis, kontas da ce bosnjo "ma samo nek ne puca" i dat ti sve sto hoces
To je suma sumarum tvojih postova
-
laik1981
#56712 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Komsic nece dobiti ni trecinu glasova koje je dobio prosli put.. Ne zbog nekog ustupanja hrvatima, vec zbog toga sto je Komsic Bakirov privjesak.. Petak trinaesti nece biti zaboravljen.. Prosli put je pobijedio zahvaljujuci glasovima gradjana.. Ovaj put to moze ponoviti samo ako dobije SDA glasove, a male su mu sanse da ce ih dobiti..
Last edited by laik1981 on 29/07/2022 17:11, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#56713 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
san i java wrote: ↑29/07/2022 16:55Ma koga ja strašim i kome prijetim? Vi ste skroz poludili. I ti i onaj drugi što govori da prijetim. Slobodno glasaj, takvih budala treba ovima gore. Dok je takvih ovi se gore nisu sekirali samo sada drugi vjetrovi pušu. Sada ćeš im tim glasom učiniti medvjeđu uslugu samo ti to ne kontaš. Razvalište i ovo malo države tim glupostima. Zašta ljudi izginuše jebote. Ma treba baza podataka. Glasaj jaro al daj puno ime i prezime, tjeraj inat samo da se zna ko su ti pojedinci koji glume frajere i tjeraju inat i ruše i ovo malo države što je ostalo. Bogami ja bi tako.Spit_fire wrote: ↑29/07/2022 16:45
Otkuda samo nicete da mi je znat...jes bilo lijepo ovih para dana...bez kolinde, labuda i slicnih
-
san i java
#56714 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jel Bogati? Pa znam ja to sam reći, ne trebaš mi ti govoriti. Moje je mišljenje da nije vrijeme za nikakve inate i glumit Hrvate jer se došlo do kraja. To o raspadu države, prijetnje i rat nisam ni spominjao. Šta si se usro? Neće ti niko uzet Vitez stavit u džep i prebacit u Dalmaciju. Dobro su vas oprali ovi gore. Bogami vi ko roboti.
-
Spit_fire
#56715 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije to poenta uopste...ovaj ovdje govori sve i da mislim da je komsic najsposbniji da ne bi trebao glasati za njega da se slucajno covic ne uvrijedi i uradi...ne znam sta tacno, pokusa silom odvojiti dio BiH? Stavi barikade na bradini?
Sad bi se kao mi svi kolektivno trebali prepast i saget se HDZu?
Uostalom ako cemo o Komsicu specificno niko da kaze da je covjek prvi put izglasan bez ikakvog inata i zelje da se nekom namece nesto, nego su ljudi u njemu vidjeli promjenu..sad sto je on ispo takav kakav jeste to je druga prica
-
san i java
#56716 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ima li ijedna normalna stranka u BiH? Neka stranka bez nacionalnog predznaka? Pa glasajte za nju pička mu materina. I jedni i drugi i treći. Ovi vas guze 30 godina. Halo 30 godina. 30 Bajrama 30 Božića. I onda se nađe papak o inatu pričat.laik1981 wrote: ↑29/07/2022 17:09 Komsic nece dobiti ni trecinu glasova koje je dobio prosli put.. Ne zbog nekog ustupanja hrvatima, vec zbog toga sto je Komsic Bakirov privjesak.. Petak trinaesti nece biti zaboravljen.. Prosli put je pobijedio zahvaljujuci glasovima gradjana.. Ovaj put to moze ponoviti samo ako dobije SDA glasove, a male su mu sanse da ce ih dobiti..
-
san i java
#56717 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
E ti mu reci šta sam mislio reći. Kao da na japanskom pišem. Mislio sam reći baš ono što sam napisao. Nema nikakvih suma sumarum.Spit_fire wrote: ↑29/07/2022 17:13Nije to poenta uopste...ovaj ovdje govori sve i da mislim da je komsic najsposbniji da ne bi trebao glasati za njega da se slucajno covic ne uvrijedi i uradi...ne znam sta tacno, pokusa silom odvojiti dio BiH? Stavi barikade na bradini?
Sad bi se kao mi svi kolektivno trebali prepast i saget se HDZu?
Uostalom ako cemo o Komsicu specificno niko da kaze da je covjek prvi put izglasan bez ikakvog inata i zelje da se nekom namece nesto, nego su ljudi u njemu vidjeli promjenu..sad sto je on ispo takav kakav jeste to je druga prica
-
Spit_fire
#56718 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Seid efendija Smajkic o Ismetu Hadziosmanovicu:san i java wrote: ↑29/07/2022 17:10Jel Bogati? Pa znam ja to sam reći, ne trebaš mi ti govoriti. Moje je mišljenje da nije vrijeme za nikakve inate i glumit Hrvate jer se došlo do kraja. To o raspadu države, prijetnje i rat nisam ni spominjao. Šta si se usro? Neće ti niko uzet Vitez stavit u džep i prebacit u Dalmaciju. Dobro su vas oprali ovi gore. Bogami vi ko roboti.
"Kad smo 92 godine organizovali brigade i krenuli u osnivanje korpusa bas ovdje u ovoj kancelariji on mi je rekao mislim da to nije pametno jer ne znam treba li ljutiti Hrvate. Ne znam sta mu je to znacilo valjda da smo mi neki uljezi i da je ovo hrvatska zemlja, ne kakav je interes drzave BiH kakav je interes Bosnjaka nego sta ce nam reci hrvati?"
Toliko..
-
L u c i f e r
#56719 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Uzpovcima i genocidasima samo u inat, do jajasan i java wrote: ↑29/07/2022 17:14Ima li ijedna normalna stranka u BiH? Neka stranka bez nacionalnog predznaka? Pa glasajte za nju pička mu materina. I jedni i drugi i treći. Ovi vas guze 30 godina. Halo 30 godina. 30 Bajrama 30 Božića. I onda se nađe papak o inatu pričat.laik1981 wrote: ↑29/07/2022 17:09 Komsic nece dobiti ni trecinu glasova koje je dobio prosli put.. Ne zbog nekog ustupanja hrvatima, vec zbog toga sto je Komsic Bakirov privjesak.. Petak trinaesti nece biti zaboravljen.. Prosli put je pobijedio zahvaljujuci glasovima gradjana.. Ovaj put to moze ponoviti samo ako dobije SDA glasove, a male su mu sanse da ce ih dobiti..
Pa df je brez nacionalnog predznaka
Last edited by L u c i f e r on 29/07/2022 17:20, edited 1 time in total.
-
Spit_fire
#56720 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ima evo na vlasti u Sarajevu, Tuzli i u mnogimsan i java wrote: ↑29/07/2022 17:14Ima li ijedna normalna stranka u BiH? Neka stranka bez nacionalnog predznaka? Pa glasajte za nju pička mu materina. I jedni i drugi i treći. Ovi vas guze 30 godina. Halo 30 godina. 30 Bajrama 30 Božića. I onda se nađe papak o inatu pričat.laik1981 wrote: ↑29/07/2022 17:09 Komsic nece dobiti ni trecinu glasova koje je dobio prosli put.. Ne zbog nekog ustupanja hrvatima, vec zbog toga sto je Komsic Bakirov privjesak.. Petak trinaesti nece biti zaboravljen.. Prosli put je pobijedio zahvaljujuci glasovima gradjana.. Ovaj put to moze ponoviti samo ako dobije SDA glasove, a male su mu sanse da ce ih dobiti..
mjestima sirom BiH..kakve imaju stranke tamo gdje su hrvati vecina ima li kakva kod njih normalna strank?
-
HD_2015
#56721 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Naravno da nema više te priče. Pobjeda Komšiča je gotova stvar. Nećemo svaki dan pričati kako je snijeg bijel, nebo plavo, trava zelena.san i java wrote: ↑29/07/2022 15:10 Mene zanima kako će i hoće li sada pametnjakovići glasati za Komšića? Izbori su uskoro, nema više pametnjakovića sa pričom o glasanju za Željka, građanskom pravu itd..![]()
Last edited by HD_2015 on 29/07/2022 17:26, edited 1 time in total.
-
laik1981
#56722 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I na tim lokalnim nivoima je jedino i bitno ko je na vlasti.. Visim nivoima se ne treba ni zamarati.. Ti nivoi su konstantno samo proizvodjaci kriza i afera, a iscistiti ih ne moze niko..Spit_fire wrote: ↑29/07/2022 17:19Ima evo na vlasti u Sarajevu, Tuzli i u mnogimsan i java wrote: ↑29/07/2022 17:14
Ima li ijedna normalna stranka u BiH? Neka stranka bez nacionalnog predznaka? Pa glasajte za nju pička mu materina. I jedni i drugi i treći. Ovi vas guze 30 godina. Halo 30 godina. 30 Bajrama 30 Božića. I onda se nađe papak o inatu pričat.
mjestima sirom BiH..kakve imaju stranke tamo gdje su hrvati vecina ima li kakva kod njih normalna strank?
-
L u c i f e r
#56723 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dunović: Zgroženi smo da je Juratović podržao nametanje diskriminirajućih odredbi Izbornog zakona
Potpredsjednik DF-a Milan Dunović oglasio se povodom, kako je istakao, otvorne podrške člana Bundestaga Josipa Juratovića nametanju diskriminirajućih odredbi u Izborni zakon BiH, i kritika koje je uputio na račun njemačkih političara koji se protive uvođenju etničke diskriminacije.
"Gospodine Juratoviću, većina građana u Bosni i Hercegovini, pa čak i vaše partijske kolege, zgrožene su upravo vašom podrškom namjeri za upostavljanjem aparthejda, putem jačanja i produbljivanja etničke diskriminacije po željama HDZ-a, što svakako ne priliči jednom socijaldemokrati za kakvog se u rijetkim trenucima kada se ne konsultuje sa Željanom Zovko oko miješanja Hrvatske u izbore u BiH, predstavljate", rekao je Dunović.
Dodao je da kolegama koje Juratović kritikuje, samo zbog toga što su digle glas protiv nametanja aparthejda, Michaelu Rothu, Michaelu Brandtu, Jasmini Hostert, Boris Mijatoviću, Adisu Ahmetoviću, Violi von Cramon, ali i Christianu Schwarz-Schillingu, iskazuje najdublju zahvalnost.
-
Spit_fire
#56724 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobro evo moze uvazeni i to da mi odgovori..koje to "normalne" stranke uopste postoje tamo gdje su Hrvati vecina..nema potrebe da pise koliko su glasova dobile
- BarbaDue
#56725 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ima. Nego ima li i jedna normalna stanka kod vas Hrvata kojoj je u vrhu agende jačanje i prosperitet Bosne i Hercegovine!? Ako ima evo ja ove godine glasam za nju, i to na svim nivoima!san i java wrote: ↑29/07/2022 17:14Ima li ijedna normalna stranka u BiH? Neka stranka bez nacionalnog predznaka? Pa glasajte za nju pička mu materina. I jedni i drugi i treći. Ovi vas guze 30 godina. Halo 30 godina. 30 Bajrama 30 Božića. I onda se nađe papak o inatu pričat.laik1981 wrote: ↑29/07/2022 17:09 Komsic nece dobiti ni trecinu glasova koje je dobio prosli put.. Ne zbog nekog ustupanja hrvatima, vec zbog toga sto je Komsic Bakirov privjesak.. Petak trinaesti nece biti zaboravljen.. Prosli put je pobijedio zahvaljujuci glasovima gradjana.. Ovaj put to moze ponoviti samo ako dobije SDA glasove, a male su mu sanse da ce ih dobiti..