Ne grijesi dusu, ubjedljivo najistureniji ce biti Sven magnificoLSD wrote:šta sad Safetekamo dalje rođače
![]()
ostade bez oba špica, a dolazi kljucna utakmica koja je za nas biti ili ne biti.....a bila je prica godinama Ne treba nama treci špic, jelde
i sad je prica o Barceloni i Bayernu, kako oni igraju bez pravih špiceva...odlicno, izvoli prezentuj u Izraelu takvu igru i formaciju (a znamo svi da bez Džeke i Vedada ne možemo meda).
da si imalo covjek pozvao bi Duljevića i Đurića - pokušao nešto iskombinovati za napad....ali ko što gledam špica ce igrati Hajrović ili Višća ili Medunjanin, neka nebuloza 100%
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
#56676 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
Crvena Tifoza
#56677 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Valjda nije zaboravio onaj hrvatski što je naučio u Zagrebucindrlimindrli wrote:I ja. Uzivacu kad ih bude skid'o s qrca na tim press konferencijama.Crvena Tifoza wrote:Jedva čekamemigrazione wrote:Ova piskarala nisu normalna, prizeljkuju Vahu koji ce da ih samara po press konferencijama
Hajde Pape podnesi ostavku, hoću Vahu da gledam press konferencije
-
Pjanic15
#56678 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Opet ti lupetaš sine, baš si se navukao na ovaj forum jel de? Šteta...cindrlimindrli wrote:
Koji jadnik moras biti pa mahati izraelskim zastavama i radovati se povredi naseg najboljeg igraca? To ti ne smeta?
Last edited by Pjanic15 on 09/11/2014 01:10, edited 1 time in total.
- luckylaka
#56679 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
.Za ponos,za cast za Reprezentaciju BiH.-
cindrlimindrli
#56680 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta kaze nene? Kako ce posloziti ekipu protiv Izraela?Pjanic15 wrote:Opet ti lupetaš sine, baš si navukao na ovaj forum jel de? Šteta...
Shalom.
- MOSALJOZE
#56681 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
UU laki slika je beton,i to armirani.
-
FreakyStyley
#56682 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemam ni snage ni zivaca vise, stvarno.cindrlimindrli wrote: Sta je? Maca pojela jezik?
Jos cuj mu komentara :"Maca pojela jezik."
Nevjerovatno koliko ste svi vi arogantni u svojoj gluposti i kvazipartiotizmu. Odakle takvi kompleksi? Objasnjeno, potcrtano, izanalizirano, provjereno, nacrtano, dokazano sve, u vezi ove ublehe cije mi se ime gadi i da kazem, dva miliona puta.
Ne znam kako vas nije stid godina vasih ako nista? (Ne mislim samo na tebe konkretno)
Gadite mi se, najiskrenije. Ne mogu da nadjem bolju rijec. Odavno nisam nesto aktivan na ovoj temi, niti planiram biti. Udjem, zacudim se, izadjem. Vi nastavite, slobodno...
-
cindrlimindrli
#56683 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
je l' se obracas nama sto navijamo za BiH ili ovim izraelcanima na forumu?FreakyStyley wrote:Nevjerovatno koliko ste svi vi arogantni u svojoj gluposti i kvazipartiotizmu.
Jasta je, zaboravio si sliku gulasa.FreakyStyley wrote:Objasnjeno, potcrtano, izanalizirano, provjereno, nacrtano, dokazano sve, u vezi ove ublehe cije mi se ime gadi i da kazem, dva miliona puta.
-
Pjanic15
#56684 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
FreakyStyley wrote:Nemam ni snage ni zivaca vise, stvarno.cindrlimindrli wrote: Sta je? Maca pojela jezik?
Nevjerovatno koliko ste svi vi arogantni u svojoj gluposti i kvazipartiotizmu. Odakle takvi kompleksi? Objasnjeno, potcrtano, izanalizirano, provjereno, nacrtano, dokazano sve, u vezi ove ublehe cije mi se ime gadi i da kazem, dva miliona puta.
Ne znam kako vas nije stid godina vasih ako nista? (Ne mislim samo na tebe konkretno)
Gadite mi se, najiskrenije. Ne mogu da nadjem bolju rijec. Odavno nisam nesto aktivan na ovoj temi, niti planiram biti. Udjem, zacudim se, izadjem. Vi nastavite, slobodno...
Eto ko je sve navijač ove reprezentacije, žalosno...
-
Pjanic15
#56685 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Opet ti za familiju... hvala bogu pa su takvi ko ti daleko od ove zemlje.cindrlimindrli wrote:Sta kaze nene? Kako ce posloziti ekipu protiv Izraela?Pjanic15 wrote:Opet ti lupetaš sine, baš si navukao na ovaj forum jel de? Šteta...![]()
Shalom.
-
cindrlimindrli
#56686 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa kad se falis da ti je nene bolji strucnjak od Safeta. Sta se ljutis, pitam da znam sta nas ceka.Pjanic15 wrote:Opet ti za familiju.
- luckylaka
#56687 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Najgori navijac BiH reprezentacije je bolji od najboljeg navijaca izraelaPjanic15 wrote:FreakyStyley wrote:Nemam ni snage ni zivaca vise, stvarno.cindrlimindrli wrote: Sta je? Maca pojela jezik?
Gadite mi se, najiskrenije. Ne mogu da nadjem bolju rijec. Odavno nisam nesto aktivan na ovoj temi, niti planiram biti. Udjem, zacudim se, izadjem. Vi nastavite, slobodno...![]()
- luckylaka
#56688 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma covjece vidis ove ljudine koje su zasluzile da vide i to europsko pa makar ih i seselj odveo al ,,izraelci,,navalili pa navlace poraz ko da im je za glavu zapelo.ABD da slavimo u Francuskoj.MOSALJOZE wrote:UU laki slika je beton,i to armirani.
- ganjeta
#56689 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kurac od ovce team ili ti soccer team nastavlja da oridinira
. Imaju i novih članova
.
Pape gulaši su uz tebe
.
Pape gulaši su uz tebe
-
Pjanic15
#56690 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Žalosni ste, lik vas je do kosti opisao, mada nebitno jer ćete prohujati s Ublehom...luckylaka wrote:Najgori navijac BiH reprezentacije je bolji od najboljeg navijaca izraelaPjanic15 wrote:FreakyStyley wrote: Nemam ni snage ni zivaca vise, stvarno.
Gadite mi se, najiskrenije. Ne mogu da nadjem bolju rijec. Odavno nisam nesto aktivan na ovoj temi, niti planiram biti. Udjem, zacudim se, izadjem. Vi nastavite, slobodno...![]()
- luckylaka
#56691 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- relativno84
#56692 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma sta reciluckylaka wrote:Vidi covjece ovo .Pored ovakve ljepote i tzv.navijaci masu zastavom izraela
![]()
- luckylaka
#56693 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
luckylaka wrote:Vidi covjece ovo .Pored ovakve ljepote i tzv.navijaci masu zastavom izraela
![]()
ODLUCI vrijeme jePjanic15 wrote:Tema odborajava posljednje stranice, kao i postovi podanika ove ublehe.![]()
Zaustavit će je zidine Jerusalema.
-
cindrlimindrli
#56694 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I ovo je kultura dijaloga? A onda kad dobiju po njonjari idu cmizdrit charugi.ganjeta wrote:Kurac od ovce team ili ti soccer team nastavlja da oridinira. Imaju i novih članova
.
Pape gulaši su uz tebe.
picke jedne

-
Pjanic15
#56695 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemate vi veze sa tim više, pa ni sa Izraelom, nebitni ste u svemu ovome, evo vaše zastave ispod i sa njom mašite, što i potvrđuje besmislena podrška Ublehi koja sramoti i šteti BiH zastavu i državu.luckylaka wrote:Vidi covjece ovo .Pored ovakve ljepote i tzv.navijaci masu zastavom izraela
![]()

Last edited by Pjanic15 on 09/11/2014 01:30, edited 1 time in total.
- emigrazione
#56696 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako da nije; teleca glava, Zavidovici, suskavac, elokvencija, kasete, treci napadac, peti golman, đe bio u ratu, zakasnio na let...crtate i podvlacite od kako je selektor, pet punih godina trazite dlaku u jajetu...i svaki put kada pomislite evo ga nas je, on vam ga uredno zaklanfa i to obicno genilnim potezom kojeg ste uredno pripisivali okolnostima, nekakvim vanserijskim igracima koje posjedujemo( ovo je najjaceObjasnjeno, potcrtano, izanalizirano, provjereno, nacrtano, dokazano sve, u vezi ove ublehe cije mi se ime gadi i da kazem, dva miliona puta.
nemate vi blage veze
- ganjeta
#56697 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tako je
Živio gulaš
.
Hoćemo tabelu
.
Živio gulaš
Hoćemo tabelu
- luckylaka
#56698 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ganjeta wrote:Kurac od ovce team ili ti soccer team nastavlja da oridinira. Imaju i novih članova
.
Pape gulaši su uz tebe.
-
Pjanic15
#56699 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
luckylaka wrote:ganjeta wrote:Kurac od ovce team ili ti soccer team nastavlja da oridinira. Imaju i novih članova
.
Pape gulaši su uz tebe.
Nemoj reci da si cijelo vrijeme mislio i samo ovo smislio.Slabo je ovo. Samo USA.
Last edited by Pjanic15 on 09/11/2014 01:41, edited 1 time in total.
- spree