Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
emigrazione

#56601 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

Ja, i? To tebi daje za pravo da sudis ko je cvikeras, ko gleda kroz dno od tegle? Ti eto kul, yebac, reci ces nekome da je poluretard jer se ne slaze sa tvojim misljenjem? Jer samo cvikerasi teglasi koji veze o fudbalu nemaju mogu da ne podrzavaju Safeta. Ti ko neki ekspert, psiholog, sta li?
Dobro je ba, koji je tebi kurac...gicate se ovdje, sikcete, urlate, prijetite, vrijedjate...smiri malo :oops:
Pjanic15

#56602 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pjanic15 »

Crvena Tifoza wrote:Jako mi je žao što si se našao uvrijeđenim sa komentarom cvikeraš.
Samo sebi još više zapinješ sa ovim uvredama, tačnije pokušajima uvreda.
Crvena Tifoza

#56603 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

mushkile chibira wrote:Cisto sumnjam da ce Vaha preuzeti repku cak i ako Safet dobije otkaz. Da je neusporedivo bolji od Susica to stoji ali je i autokrata i ne vjerujem da kao takav pashe ovima iz saveza. Takodje covjek cijeni sebe i svoj rad i ne radi za male pare a upitno je koliko savez sada ima para uopste.
Kao navijac se ne bih dvoumio da uplatim donaciju na ime njegove eventualne plate ukoliko su ovi ublehasi iz saveza "skrsili" sve pare.
Ono u sto jesam siguran jeste da bi Vaha donio jednu novu dimenziju nasoj repki, da se vise ne bih nervirao gledajuci limitirane ili pak zavaljene igrace u nebuloznim formacijama i trpio frustracije losim igrama i rezultatima iste.
Iskreno mislim da je gotovo pa nemoguca misija da Vaha zamjeni Papeta al' "sportski" je se nadati tome.

Odlazi Safete i spasi nas blamaze !
U Dinamu se odrekao skoro miliona eura kad su ga nogirali da lafo nebi naudio klubu. Mislim da se u javnosti njegova cijena malo više puše nego što je zaista. Uglavnom, nije da savez nema para da ga dovede. Sve je pitanje kome i kako bi odgovarao. Ako poslije Safeta ne dođe Vaha meni će kao navijaču biti krivo što smo imali takvog stručnjaka a nikad nas nije vodio. Sramotno.
Dead Man Walking

#56604 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Crvena Tifoza wrote:Jako mi je žao što si se našao uvrijeđenim sa komentarom cvikeraš. :D Primi ovo kao moje izvinjenje. Kupit će ti amidža leće.
Na tvoju veliku zalost, meni licno ne trebaju mi ni cvike ni lecem, gledam goli ocima, ako mozes zamisliti tu scenu. Ali ocito ti imas neki nedostatak, cim ti je argument protiv razlicitog misljenja neki fizicki ilitiga psihicki nedostatak sugovornika. Ima i za to strucni izraz, vjerujem da ce amidza da ti objasni koji je to. ;-)
Pjanic15

#56605 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pjanic15 »

Dead Man Walking wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Dead Man Walking wrote:
Tako je, mi svi cvikerasi koji gledamo kroz dno tegle, ne guzimo ko Dzeko do 25e (a neki ni tad ne pocnemo) kao sto rece uber yebac kojeg si citirao da podrzis, o fudbalu znamo ono sto procitamo na forumu, dok ste vi koji podrzavate Safeta alfa muzjaci za kojim picoke vlaze da se parket dize, furate frizure ko David Beckham, a o fudbalu znate malo manje od Alexa i Mourinha kad se udruze. I vi umjesto da nam nabacite sta da se omrsimo, da skinemo mrakacu pa bi mozda i mi Safeta podrzali kad progledamo, vi nas ovdje jos prozivate. Gdje ce vam dusa, fakeri?
Ne zalazim na ovu temu tako često jer kad vidim ko sve ovdje komentariše i kakvi su komentari zamanta mi se. Vidim da ovdje postoje nekakvi klanovi i prepucavate se redovno jer se tema uvijek 'crveni'. To koga ja podržavam i šta podržavam ti veze nemaš. Ali otvoriš temu i ovdje lik dođe i maše zastavom Izraela i on lafo sad nešto pametan ovdje sa takvim ponašanjem. Jel njega trebam podržavati možda? Nije džaba što komšije pričaju viceve o nama. Hoće li Srbi sutra mahati sa zastavom Albanije na njihovim forumima jer im selektor nije najbolje otvorio kvalifikacije? Svašta.
Ja, i? To tebi daje za pravo da sudis ko je cvikeras, ko gleda kroz dno od tegle? Ti eto kul, yebac, reci ces nekome da je poluretard jer se ne slaze sa tvojim misljenjem? Jer samo cvikerasi teglasi koji veze o fudbalu nemaju mogu da ne podrzavaju Safeta. Ti ko neki ekspert, psiholog, sta li?
Neka ga, nek još malo uživa u vlastitom primitivizmu i izljevu "sile preko foruma i tastature". :-)

Vjerovatno je od bijesa zapalio i baklju i baca petarde po monitoru. :-) :lol:
Last edited by Pjanic15 on 08/11/2014 22:44, edited 3 times in total.
cindrlimindrli

#56606 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Pjanic15 wrote:
Crvena Tifoza wrote: Ali otvoriš temu i ovdje lik dođe i maše zastavom Izraela i on lafo sad nešto pametan ovdje sa takvim ponašanjem. Jel njega trebam podržavati možda? Nije džaba što komšije pričaju viceve o nama. Hoće li Srbi sutra mahati sa zastavom Albanije na njihovim forumima jer im selektor nije najbolje otvorio kvalifikacije? Svašta.
Nije problem ni do zastave ni do onoga koji maše sa njom na ovoj temi (a zna se razlog kojeg ofirno ignoriraš i pokušavaš ocrnjavati), nego do tvog očito fašističkog stava prema istim, problem je do tebe.

Helem nebitno, ionako Banovići čekaju.
aaa...zajebajemo jadne izraelske navijace, pa dje ce nam dusa? :D

Ima da vas razbucamo k'o beba zvecku!
Crvena Tifoza

#56607 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

Zaboravio si zastavu. :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56608 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Crvena Tifoza wrote:Jako mi je žao što si se našao uvrijeđenim sa komentarom cvikeraš. :D Primi ovo kao moje izvinjenje. Kupit će ti amidža leće.

hoće al ako je amidžino...kupće amidža i novu formaciju za svoje zlato...poslat i dva-tri igrača u pemziju ako treba

Papke gistro bančo a ne aMATER! :bih:
Stoner

#56609 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Stoner »

Uf kad budemo igrali tamo jedva cekam da jednom zagrmi Hatikvah.
Crvena Tifoza

#56610 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

JoseMujica wrote:

hoće al ako je amidžino...kupće amidža i novu formaciju za svoje zlato...poslat i dva-tri igrača u pemziju ako treba

Pet igrača ;-)
Pjanic15

#56611 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pjanic15 »

cindrlimindrli wrote:

Ovo je tvoja zastava, e ne to.

Image

:lol:
Point.

#56612 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

Jebote, jenkiji iz Arizone i Svetog Luisa ismijavaju jednog Vahu da bi opravdali i branili ublehu Papeta. Pa jeste li vi normalni? Vahine klubove Pape moze jedino gledati na kasetama. Jebeni amateri, gdje ste sakrili carsafe sa natpisama mahala iz kojih poticete?
Crvena Tifoza

#56613 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

Point. wrote:Jebote, jenkiji iz Arizone i Svetog Luisa ismijavaju jednog Vahu da bi opravdali i branili ublehu Papeta. Pa jeste li vi normalni? Vahine klubove Pape moze jedino gledati na kasetama. Jebeni amateri, gdje ste sakrili carsafe sa natpisama mahala iz kojih poticete?
Jebiga, ljudi podržavaju svoju reprezentaciju.
cindrlimindrli

#56614 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Point. wrote:Jebote, jenkiji iz Arizone i Svetog Luisa ismijavaju jednog Vahu da bi opravdali i branili ublehu Papeta. Pa jeste li vi normalni? Vahine klubove Pape moze jedino gledati na kasetama. Jebeni amateri, gdje ste sakrili carsafe sa natpisama mahala iz kojih poticete?
Uopste nisam iznenadjen sto nisi shvatio ironiju u tim postovima, to je ustvari nacin na koji vi samozvani strucnjaci razmisljate. :D

gulas, spooorrrr, tele...drz nedaj.

Sve i da dodje za selektora dao bih vam mjesec dana prije nego sto ga pocnete hrakat' i spominjat' uzu i siru rodbinu.
Pjanic15

#56615 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pjanic15 »

Crvena Tifoza wrote:
U čemu? U prosipanju svih dosadašnjih i budućih bodova Ublehe?
Last edited by Pjanic15 on 08/11/2014 22:55, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza

#56616 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

Pjanic15 wrote:
Crvena Tifoza wrote:
U čemu? U prosipanju svih dosadašnjih i budućih bodova Ublehe?
Shalom.
cindrlimindrli

#56617 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Pjanic15 wrote:Ovo je tvoja zastava, e ne to.
Sta je, zar ti nisi otisao neni cmizdrit' sto te zajebavamo? :D
lakilaka

#56618 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

ne treba braniti selektora tako ste ces napadati forumase. ako vi koji branite selektora imate odgovore na jedno pitanje, recite: zasto se selektor odlucio za 21 igraca, i zasto se doveo u situaciju da nakon povrede vede i edina nema vise klasicnog napadaca ? odgovorite samo na ovo jednostavno pitanje. a svaki trener iole ozbiljnije kantonalne ekipe racuna sa mogucim povredama.

:bih: :bih: :bih: :bih:
shalla

#56619 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Ne da mi se čitati zadnjih 20 strana jer ovo je sad sranje bez tapatalka, samo da priupitam sektaše vide li sada problem u nepozivanju trećeg napadača?
Ili im se i sad treba crtati da je bolje imati bilo kojeg napadača na spisku nego nemati nijednog?
Pu jebem ti kralja šta smo mi zgriješili da se ovaj ovako izdrkava na našoj reprezentaciji...
mushkile chibira

#56620 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mushkile chibira »

Kat wrote:Ocekivati od ovih da smijene Susica :run: , pa on se perfektno uklopio u njihove malverzacije
Ma znam ja to drug odavno ali rezultat je ono sto su oni obecali i cega sa Safetom nema. Svjesni su oni itekako situacije i po meni su glupi k'o qrac jer svoju egzistenciju ugrozavaju nakon jednog velikog rezultata (odlazak na SP) time sto su dozvolili da ih trenutna pohlepa zaslijepi.
Vec sam jednom pisao da ce biti dovoljno da pred savez dodje 10% od broja koji je bio na doceku repke nakon ovjere plasmana i tu je njima kraj. Da ne bi bilo pogresne interpretacije ovog sto sam napisao ja licno nisam za ovakav razvoj situacije ali ovo ce se sigurno desiti ako ubleha ostane na mjestu selektora.
Umjesto da su mu se zahvalili nakon SP-a pa angazovali ako treba i mladca koji bi se izgradjivao uz repku i vrlo vjerovatno ostvario plasman na EP u ovakvom formatu kvala, likovi se drzali jedne od najvecih ubleha u trenerskom svijetu jer im je isti pravio najmanje problema.
Ono sto znam o svom narodu jeste da moze biti glup, da moze svasta istrpiti al' kad ga dotjeras pred zid i kad nema druge opcije e onda zna biti strasno destruktivan. To se ne jednom vidjelo i biti ce toga jos, pa ce raznorazne frustracije samo doprinjeti "ruznoci" samog dogadjaja.
Moj iskren savjet bi im bio da se gospodinu Susicu zahvale na saradnji odmah poslije zavrsene utakmice sa Izraelom.
cindrlimindrli

#56621 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

shalla wrote:Ili im se i sad treba crtati da je bolje imati bilo kojeg napadača na spisku nego nemati nijednog?
Vala i nije, bolje nikakvog nego svakakvog. Ako ces ubaciti nekog u igru samo da zadovoljis puku formaciju i gledati ga kako
k'o direk gadja lustere po Haifi, jebat ga, neka ga ne zove i uvodi.
Sta sad, prilagodjavamo se novonastaloj situaciji, nije kraj svijeta. Igracemo k'o Barselona i usetati se u gol.
Pjanic15

#56622 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pjanic15 »

cindrlimindrli wrote:
Pjanic15 wrote:Ovo je tvoja zastava, e ne to.
Sta je, zar ti nisi otisao neni cmizdrit' sto te zajebavamo? :D
Nenu nemam, a baš bi volio da mi to i ove stvari ispod rekneš u lice, a ne preko Amerike i tastature kao što olako znaš.
cindrlimindrli wrote:takav ti je Bosnjo insan, tj. govno. ... takav olos pizda izbaci svake prestupne.

http://forum.klix.ba/safet-susic-pape-s ... #p10768963
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56623 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

ne podržavaju Papketoljubci reprezentaciju BiH već poDržaju Papketa.....i to je idolopoklonstvo na granici opsesivno-kompulsivnog poremećaja ličnosti

pogled na tabelu i poluprazan spisak igrača koji i selektor minijaturne Andore maksimalno popuni od koje imamo više pro fudbalera nego što oni imaju stanovnika sve govore o struĆnosti, radu i rezultatima vašeg idola Papketa

Nakon što nam potpuno sroza reprezentaciju i opuše kasu neće moći dobiti posao ni raspoređivača ovaca u reklamama

Point.

#56624 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

cindrlimindrli wrote:
Uopste nisam iznenadjen sto nisi shvatio ironiju u tim postovima, to je ustvari nacin na koji vi samozvani strucnjaci razmisljate. :D

gulas, spooorrrr, tele...drz nedaj.

Sve i da dodje za selektora dao bih vam mjesec dana prije nego sto ga pocnete hrakat' i spominjat' uzu i siru rodbinu.
Vidis, Pape je zasluzio da ga se proziva, Vaha ne.

Vidim ne mozes bRez tog standardskog smajlija.
Crvena Tifoza

#56625 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

shalla wrote:Ne da mi se čitati zadnjih 20 strana jer ovo je sad sranje bez tapatalka, samo da priupitam sektaše vide li sada problem u nepozivanju trećeg napadača?
Ili im se i sad treba crtati da je bolje imati bilo kojeg napadača na spisku nego nemati nijednog?
Pu jebem ti kralja šta smo mi zgriješili da se ovaj ovako izdrkava na našoj reprezentaciji...
Ipak sve je kriv Begić i co. što su ga ostavili na klupi. Nije Pape kriv što je ostao, krivi su oni koju su ga tu ostavili. Zašto se u januaru ili februaru nije znao nasljednik selektora? Možda su bili prezauzeti od brojanja para od novog ugovora sa adidasom, FIFE i ostalih sponzora. Valjalo je sve u savezu dobro podmazati. Umjesto da nam je SP poslužilo kao odskočna daska u fudbalu, mi smo se vratili u ono vrijeme kad se Mušović ovako pljuvao i tražila se njegova ostavka. Pape neće sam otići, a i zašto bi. Sigurica posao, redovna plata, a što je najgore Savez nema plan 'B'.
Locked