Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
un1ted wrote:Nije do konekcije sa naše strane. Morat ce ipak doci ona djevojka Izgleda da jedina u Sarajevu zna da radi posao. Prije nje tri "inzinjera" dolazila, bez uspjeha. Kada je ona preuzela problem, bukvalno za pet minuta završeno.
Pa neka neko kaze da u telekomu nema strucnih.
teško da će ti neko doći da riješava problem s pristupom portalu skoro nemoguće
al evo ja sam tvom portalu bez problema pristupio ...............iz SA
Ma nije neka ozbiljna stvar pa se ne mogu zezati oko toga. Znam da je problem do telekoma, jer je potvrđeno iz firme koja održava internu mrežu. Nisam rekao da cemo je angazovati za ovaj banalni problem, vec kada bude dolazila naredni put upitamo. Do sada dosta toga nije moglo dok se ona ne pojavi.
Ih, ko koristi racun u kojem trenutku, ne znam ni sam Kako god, za sada nije alarmantno, ali ne bih pisao na temi da nismo izvrsili odredjene provjere. Kako god, biit ce update kada opet navrate iz telekoma
Zamolio bih zaposlenike koji su ovdje na forumu da prenesu informaciju da sljedeći kanali ne rade putem Moja TV Multiscreen aplikacije (inače i prije je bio slučaj sa određenim kanalima, pa ste to popravili):
Live kamera Maglaj, Hayat Folk HD, Hayat Plus HD, Hayat Music HD, Live kamera Fojnica, MTV Dance, Radio Mir, Radio Gradačac, Mosaic kamere 2, FM4 Radio, Lounge.fm Radio, Solar Radio, Pink LoL, Pink HaHA, Mosaic kamere 1.
escobar__ wrote:
Je li omogućen pristup ka 1.1.1.1?
Danas u razgovoru sa cloudflare support vidim da je omogucen ping prema 1.1.1.1, ovi iz cloudflare su otvorili support request prema BHT, ali jos uvijek ne moze DNS requests da prodju.
un1ted wrote:Je li ima neki pravnik u ovom telekomu? Da li znaju da je prikupljanje ličnih podataka, tj. broja lične protuzakonito? Najgore u svemu je da koriste eksterni procesing koji prikuplja te podatke
Njima bi se dvije nacrtane ovce same obrisale. Nije problem ni sto su F.U.G. (familijarno udruzenje gradjana), nije problem ni sto imaju evropske plate u sred BiH, problem je sto nisu u stanju da se potrude i zarade to sto prime nego je sve na principu B.M.K.
EDIT: ako treba mogu ja i kakicu da dostavim na protokol pa kad budem dolazio po telefon da uporedite jesam li to ja.
Pozzz raja, moze li mi neko reci na koju reziluciju da stavim ovaj Albis STB i da navedem da je u pitanju Panasonic Viera Smart TV al nekako mi je slika bezveze, trenutno je na 1080p/50Hz???
Đe onaj Dr_Help kako mi nadogradi modem ne radi mi televizija već 10 dana u mojaTV.
Tačno ću sve ovo počupati i neću ići u poslovnici nego direktno kod šefova.
jebote ne mogu portove za tv poriktati već dest dana
Pitanje za moju tv. Da li postoji android aplikacija koja preko wifi moze sluziti kao daljinski od recivera za moju tv i da li ima jos ikakav video izlaz osim hdmi?
Novi pravilik u telekomu od danas se mobiteli preko 500 KM NE mogu kupiti preko fiksne telefonije sto znaci za obicne smrtnike NEma skupljih telefona !! UŽAS!!!!
Tiger 033 wrote:Novi pravilik u telekomu od danas se mobiteli preko 500 KM NE mogu kupiti preko fiksne telefonije sto znaci za obicne smrtnike NEma skupljih telefona !! UŽAS!!!!
rizibizi wrote:'Ajmo kontrola... licne na pregled...
Njima bi se dvije nacrtane ovce same obrisale. Nije problem ni sto su F.U.G. (familijarno udruzenje gradjana), nije problem ni sto imaju evropske plate u sred BiH, problem je sto nisu u stanju da se potrude i zarade to sto prime nego je sve na principu B.M.K.
nisu oni krivi, ama baš ništa....godinama
kriv si TI/VI
papebih wrote:Pitanje za moju tv. Da li postoji android aplikacija koja preko wifi moze sluziti kao daljinski od recivera za moju tv i da li ima jos ikakav video izlaz osim hdmi?
Kod mene na stb-u, pored hdmi izlaza imaju izlazi za tri bananice (crvena,bijela i zuta)...sto se tice aplikacije mislim da nema.
phillie wrote:
imaju izlazi za tri bananice (crvena,bijela i zuta)..
Ti izlazi služe za povezivanje TV-a i uređaja kompozitnim kablom (u narodu poznat i kao cinch kabal), i putem njega je moguće isporučiti sliku samo u SD rezoluciji, jer kabal ne omogućava prenos slike u HD rezoluciji.
isx wrote:Da li je za MojatvFull + dodatni paket 1 potrebna instalacija VDSL splitera i modema?
DA
Zahvaljujem. Dakle prilikom instalacije će zamijeniti stari modem i spliter. Nego možete mi reći kakav je kvalitet ove linije, kolike brzine interneta bih mogao očekivati?