SDA-All about

JThomas

#56551 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

:( uvijek mi je bio pomalo sumnjiv, vuk dlaku mijenja...
suspect_zero

#56552 Re: SDA-All about

Post by suspect_zero »

Bloo wrote: 02/03/2021 14:59
suspect_zero wrote: 02/03/2021 14:26 Meni je nakon lopovluka sa respiratorima SDA zgadila i Državu i bošnjaštvo.....pocrkali dabogda.
Tek tada? :mrgreen:
Do tada su mi se gadili samo oni :oops:
JohnnyS

#56553 Re: SDA-All about

Post by JohnnyS »

bunk wrote: 02/03/2021 13:27
tutku wrote: 02/03/2021 13:24 Hvala SDA i ZK sto su nam pokazali da se mogu popisati po ovoj zemlji kao niko. Bijednici, prihvataju sadaku od par hiljada indijskih vakcina covjeka koji je ordinirao po jevrejskom groblju i ostalim brdima oko sarajeva u periodu 92-95. volio bih vidjeti kakva bi bila reakcija srba da je njima donio haradinaj nekoliko hiljada vakcina a njihovi predsjednici, premijeri ga docekali kao spasioca. to je razlika izmedju nas i njih, mi nemamo nikakvog dostojanstva, dopustamo da nas pisaju i jebu godinama.

nismo drugacije ni zasluzili.
Sta su trebali iz predsjednistva odgovorit?
"Necemo vakcine ybite se i vi i vakcine"
Da
kox

#56554 Re: SDA-All about

Post by kox »

laik1981 wrote: 02/03/2021 16:06 Evo i Nene izdajice sa udarom na Bosnjake..

Jos nisam procitao da je neko ovo danas opisao nadrealnim. To je prava rijec. Nadrealno i nestvarno..
Legenda bio i ostao.
klizim po parkingu

#56555 Re: SDA-All about

Post by klizim po parkingu »

JThomas wrote: 02/03/2021 16:08 :( uvijek mi je bio pomalo sumnjiv, vuk dlaku mijenja...
il ti ga silazi nenad niz ljubljansku :mrgreen: :mrgreen: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#56556 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

Dobro Senade sta bi ti uradijo
jazzer

#56557 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Ma nikada nije ni bio neki posebno dobar kosarkas, jos gori trener..
ultima_palabra

#56558 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote: 02/03/2021 16:08 :( uvijek mi je bio pomalo sumnjiv, vuk dlaku mijenja...
Za stolom i ispod stola... :mrgreen:
JohnnyS

#56559 Re: SDA-All about

Post by JohnnyS »

joint union wrote: 02/03/2021 15:25
zlajaBHF wrote: 02/03/2021 15:23
joint union wrote: 02/03/2021 15:19

Pa evo prodali su nas. Za 5000 vakcina...
Nebi ovo nazvao prodajom, nego ponizavanjem.

Prodaja je bila u Mostaru, kad neprijatelju isporucis vlast.
Znaci oni nisu izdajice, nego samo glupani?
Kako nije izdaja kad ponudis 5000 svojih gradjana kao zamorcice neprijatelju?
Bi li ti dopustio da se tvoja porodica vakcinise ovim vakcinama?
Ne nasjedajte na spinove. Na kraju će se umjesto pričanja o ovoj sramoti okrenuti na priča na tobožnju izdaju u Mostaru.
hillbill

#56560 Re: SDA-All about

Post by hillbill »

88Sioux wrote: 02/03/2021 15:34 Ne progovara često, ali kad kaže... :thumbup:
Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović kazao je da su članovi Predsjedništva BiH sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem danas razgovarali o dosta važnijim stvarima od nabavke vakcina, odnosno o odnosu ove dvije države.

- Želim da se zahvalim Srbiji i predsjedniku Aleksandru Vučiću na iskazanom činu solidarnosti prema BiH. Ovim povodom smo razgovarali o mnogo važnijim pitanjima vezanim za bilateralne odnose, ali i ukupne odnose u regionu zapadnog Balkana. Solidarnost, međusobno poštivanje, rješavanje otvorenih pitanja – su principi na kojima BiH želi da gradi odnose - kazao je Džaferović.

Naglasio je da je glavna tema razgovora bila kako relaksirati odnose.

- Naši narodi žive u svim državama regiona, moramo napokon relaksirati odnose – to je bila glavna tema naših razgovora. Brojna su pitanja otvorena, odnos prema prošlosti, granice. Moramo započeti dijalog na principima međusobnog uvažavanja i solidarnosti - kazao je i dodao da je BiH na to spremna.

Dogovoreno je organizovanje ekonomskog foruma za par mjeseci.

- Ekonomski forum – zašto da ne, svi neka sarađuju u cilju prosperiteta ljudi koji žive u obje države. Kazali smo jedni drugima šta mislimo i današnji dolazak predsjednika Vučića nije samo uručivanje donacije, to je za mene nešto više od toga, a evo rekao sam zašto. Moramo da krenemo sa relaksacijom odnosa. Ljudi odlaze i iz BiH i iz Srbije u bolje uređene sisteme. Krajnje je vrijeme da na bazi ovih principa intenziviramo naš dijaog. Dosta je više tenzija i jalovih rasprava. BiH je cjelovita država i gradit ćemo je u intersu svih njenih ljudi, sastoji se od dva entiteta i Brčko Distrkita koji su multietnički i tako ćemo je graditi. Poštovat ćemo svoje komšije i susjede, najmanje onoliko koliko oni poštuju BiH - zaključio je Džaferović.
Šeefičeee Šeefičeee..!

m... ti izdajnicku, I podanicku.....nema gradnje odnosa dok se neizvinu za ono sto su uradili.
Kikibombona

#56561 Re: SDA-All about

Post by Kikibombona »

laik1981 wrote: 02/03/2021 16:06 Evo i Nene izdajice sa udarom na Bosnjake..

Jos nisam procitao da je neko ovo danas opisao nadrealnim. To je prava rijec. Nadrealno i nestvarno..
SDA-ovci su davno izgubili osjećaj stida, kao i njihove podguzne muhe.

Oni se vec odavno ama bas nicega ne stide.
Osim_13

#56562 Re: SDA-All about

Post by Osim_13 »

Al šta kae legenda zakazali su međunarodni mehanizmi :pisnuo:
Kikibombona

#56563 Re: SDA-All about

Post by Kikibombona »

Nije nas najveci problem izdajnicka, kriminalna SDA. Radi se o interesnoj skupini, kriminalnim konglomeratu, koji je propagandom okupio odredjen broj nepismenih i naivnih.

Ipak su oni manjina, nema ih vise od 10-20% na pro-BiH politickom spektru. Problem smo svi mi ostali, apsolutna vecina, koja nije sposobna 25 godina srusiti kriminalnu organizaciju koja nam unistava sadašnjost i budućnost.
dembele

#56564 Re: SDA-All about

Post by dembele »

Billy The Pljuc wrote: 02/03/2021 10:32 Osipanje se nastavlja:

"Zastupnik u Parlamentu FBiH Senad Mašetić napustio SDA iz razloga 'moralne prirode koji su dobro poznati organima stranke'.

Ovim je nastavljeno kontinuirano osipanje visoko pozicioniranih funkcionera SDA koji se ne slažu s načinom vođenja i pravcem u kojem ide politika SDA.

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Senad Mašetić napustio je Stranku demokratske akcije (SDA), saznaje PRESS.

Mašetić je u pismenoj formi dostavio Općinskom odboru SDA Gornji Vakuf izjavu o istupanju iz SDA ističući kako su razlozi napuštanja SDA moralne prirode i da su “dobro poznati” organima SDA.

Ovim je nastavljeno kontinuirano osipanje visoko pozicioniranih funkcionera SDA koji se ne slažu s načinom vođenja i pravcem u kojem ide politika SDA.

Doktor stomatologije Senad Mašetić je dugogodišnji predsjednik Općinskog odbora SDA Gornji Vakuf, a kako saznaje Press, pored njega veliki broj članova iz Gornjeg Vakufa okrenuo je leđa SDA.

Dok se visoko pozicionirani funkcioneri distanciraju od destruktivne politike SDA, SDA kao po običaju zabija glavu u pijesak i odbija preuzeti odgovornost za katastrofalni rezultat na prošlogodišnjim izborima, ali i teško stanje u koje je dovela Bosnu i Hercegovini isporučivanjem svih kontrolnih mehanizama Draganu Čoviću i Miloradu Dodiku zarad nekoliko pozicija u vlasti."

Jebo Gornji Vakuf i nAkog Mašetića, bitnije je pet 'iljada vakcina (čuj 5.000, jbo majku jes nas pomog'o isto k'o da je donio pola miliona istih), jebo im on mater i oni njemu a ja njima svima.

Edit: Ima još autogolova:

Image
Crni Senade, zar je i tebi narod važniji od stranke, a stranka ti je dala sve?
Mislim, jest se uz pomoć naroda došlo na vlast i živi se begovski i nemilosrdno krčmi imovina koja pripada tom istom narodu, ali gdje ćeš preko Baketove doktrine da je stranka važnija od naroda?
dembele

#56565 Re: SDA-All about

Post by dembele »

Novak20 wrote: 02/03/2021 10:06 Bisera mora primiti dvije doze od pola litre ovog cjepiva.

https://faktor.ba/vijest/turkovic-vakci ... iji/116646
Vakcina koju danas Federaciji Bosne i Hercegovine donira Srbija proizvedena je u Indiji, potvrdila je Faktoru ministrica vanjskih poslova Bisera Turković.

- Radi se o vakcini Covishield koja se po licenci AstraZenece proizvodi u Indiji. Koliko ja znam, ova indijska vakcina nema dozvolu za upotrebu u Evropi, za razliku od vakcine AstraZeneca koja je proizvedena u EU - kazala nam je Turković.

Ministrica je pojasnila i da ta vakcina mora dobiti dozvolu za upotrebu državnih organa Bosne i Hercegovine.

- Na telefonskoj sjednici Vijeća ministara jasno sam postavila uvjet da nadležna tijelo mora verifikovati ovu vakcinu, odnosno dati dozvolu za upotrebu. Znači, neophodno je da se Agencija za lijekove i medicinska sredstva BiH odredi o ovoj vakcini - kaže Turković.
Oglasila se i Panda Turković, ko biva brine za narodno zdravlje. Ima li kakve šanse da nam Vučić donira i kakvo vozilo velike nosivosti da može voziti Biseru?

Ovako nešto...
Image
Chisum

#56566 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

Sramota, ponizenje i bijeda na koju su Bosnjake sveli ovi pogani SDA sadaka-balijanderi bez stida, obraza i ponosa, ne mjeri se vise pokradenim parama - to vise bog ne moze da uprati! - sada je mjerna jedinica kolicina ponizenja, tj. duzina kurca koji ce u ime njihove nesposobnosti, nemoci i bijede ovaj narod morati da primi, sto od bjelosvjetskih govana od kojih bez grama stida prosjace kao da smo jos u devedesetim, sto od cetnika i ustasa pred kojim ova polupismena, krezava SDA marva vec po pravilu puze i previja se.

Danas nam je usao ovoliki.

Image

P.S. Ne znam zasto ljudi na ovom, ali i bilo kojem drugom portalu, forumu ili cemu vec, od naTOPSanih SDA botina ocekuju neki obraz, argumentaciju... Pogotovo sad, ovako rano, kad se jos ni oko usta obrisali nisu nakon posjete pickoustog cetnika.
laik1981

#56567 Re: SDA-All about

Post by laik1981 »

Krivi smo mi sto smo se sklanjali.
hipija

#56568 Re: SDA-All about

Post by hipija »

Sad je red da se šta iskamči i od Erdogana, pa malo od Plenkovića, pa malo od Rusije pa malo od braće iz Saudije i U.A.E., a novac predviđen za vakcine preusmjeriti za stranačke potrebe.
detroit-mercy

#56569 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

Imam ovu jedn rodicu, SDA clanicu, preko SDA veze dobila posao (kao i masa njih). Vazda se nesto gura da uleti na neke gradske liste ali nikako joj se ne da. E ta, samosvjesna Bosnjakinja, svaki dan po minimum jedan post na FB, uglavnom se komentarise sta je reko Vulin, sta je reko Vucic, ono Bosnjo budi pametan i ostala patriotska proseravanja, pa sve do one standardne o domacoj i stranoj vodi i slicna sranja. Danas je nema, ko da je u zemlju propala :mrgreen:, reko da joj nije sta bilo neuzbilah :mrgreen:.
fosna2014

#56570 Re: SDA-All about

Post by fosna2014 »

detroit-mercy wrote: 02/03/2021 17:08 Imam ovu jedn rodicu, SDA clanicu, preko SDA veze dobila posao (kao i masa njih). Vazda se nesto gura da uleti na neke gradske liste ali nikako joj se ne da. E ta, samosvjesna Bosnjakinja, svaki dan po minimum jedan post na FB, uglavnom se komentarise sta je reko Vulin, sta je reko Vucic, ono Bosnjo budi pametan i ostala patriotska proseravanja, pa sve do one standardne o domacoj i stranoj vodi i slicna sranja. Danas je nema, ko da je u zemlju propala :mrgreen:, reko da joj nije sta bilo neuzbilah :mrgreen:.
Došao Vučić dati bocu.
elcaliente

#56571 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

Kazu da je Bake sa Erdoganom zavrsio dalju pomoc BiH.
Erdogan salje 5 tona hurmi i uputio je dvije dove za Bosnjake.
mRNA

#56572 Re: SDA-All about

Post by mRNA »

Selam bosnjama i 80 miliona eura u srbiju, selam bosnjama i otvaranje fabrike u srbiji, selam bosnjama vakcine u srbiju ko iz alan forda
Sanabija

#56573 Re: SDA-All about

Post by Sanabija »

Image
bingov buraz

#56574 Re: SDA-All about

Post by bingov buraz »

joint union wrote: 02/03/2021 14:51 Izetbegović o Vučićevim vakcinama: U pitanju je uzvratni gest jer je i BiH pomogla Srbiji.

Tako je Bake, tako je i Vucko docekao tu nasu pomoc, sve sa novinarima, osiguranjem i izjavama.
Taman kad mislis da ne mogu pasti nize...
Podaničko beskičmenjačko riđobrado govno.
Post Reply