Ne sele. Neki momak iz Holandije je nadosao na ideju da otvori teretanu u Sarajevskoj. U medjuvremenu, dal je ovaj iz arene to saznao il kako sta, ne znam...al je uletio prije ovog iz Holandije.ExNihilo wrote:Drugim riječima, sele se...
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Not My Idea
#5651 Re: Zeničani
- ExNihilo
#5652 Re: Zeničani
Ostaje li teretana u Areni?Not My Idea wrote:Ne sele. Neki momak iz Holandije je nadosao na ideju da otvori teretanu u Sarajevskoj. U medjuvremenu, dal je ovaj iz arene to saznao il kako sta, ne znam...al je uletio prije ovog iz Holandije.ExNihilo wrote:Drugim riječima, sele se...
Što ovaj iz Holandije ne otvori negdje drugo?
- ExNihilo
#5654 Re: Zeničani
Al' gdje je tu poslovna logika, otvarati dvije teretane udaljene ni 1000 metara jedna od druge... 
-
Mustang1
#5655 Re: Zeničani
Ne sele kao sto rece kolegica dosle su nove sprave gore a i prostor je dobar ali ja cu ostati u areni a nadam se da ce se rasteretiti i biti manje guzve
- Not My Idea
#5656 Re: Zeničani
E pa valjda zbog te konkurencije. Zato i mislim da je saznao za tog momka, pa da mu ne ukrade "dio kolaca"...a mozda mu predje i dio ljudi iz Doma armije...
uglavnom, znam da je kupio sve nove sprave i da pravi svlacionice, wc...i bit ce kao kafic,al bez pusenja.
uglavnom, znam da je kupio sve nove sprave i da pravi svlacionice, wc...i bit ce kao kafic,al bez pusenja.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5657 Re: Zeničani
Ne fali nista sto je pitao, nego nacin na koji je pitao, kao prvo.channel10 wrote:Sta fali ako je pitao, nije ti napisao kaznu. Opet je covjek ispao. Da su bogdom svi drotovi ko Mario, Zenica bi bila ko apoteka._BataZiv_0809 wrote:A mene Mario policajac pita drsko "Hos nalog" kad sam stao na trotoar da nanu izvedem (zena je slabije pokretna)
@Mustang, gdje se to otvara teretana?
Kao drugo, ignorisao je auto jer je mislio da mu je od vjencanog kuma (u vrijeme dok je on vozio isto auto kao ja, a i registracije su bile skoro iste), a kad je ugledao mene, onda se okrenula ploca.
Da su bogddom svi drotovi prema svima isti, ja bih prvi rekao pisi brate, kriv sam.
-
Mustang1
#5658 Re: Zeničani
A bila je u domu armije nisam siguran jel zatvorena ali mislim da jeste jer je vlasnik te otvorio jos jedan doner i vjerovatno je plan da se te musterije preuzmu
-
channel10
#5659 Re: Zeničani
Hvala @Mustang...
@bato, sve je to u redu, progovorio koju i opet te pustio. Sta bi da sjedis sa njim u kafani i on izadje i svima napise kazne
.
Kazem opet da je barem pola drotova ko Mario, Zenica bi licila na nesto.
@bato, sve je to u redu, progovorio koju i opet te pustio. Sta bi da sjedis sa njim u kafani i on izadje i svima napise kazne
- Warashii
#5660 Re: Zeničani
Mah malo pretjeruju sa tim.Mustang1 wrote:Dobijamo jos jednu teretanuMislim da ce sada poslije ove mnoge druge da se zatvore jbg novo dobar prostor..Ali malo mi je cudno koliki grad a toliko teretana da neko ne zna pomislio bi sve Arnold do Arnolda
Sto se tice prostora ne znam kakav je ali mislim da ce jedan od problema biti parking.
Kako vele cijena ce biti nekih 50 KM, sto meni nije jeftino .
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5661 Re: Zeničani
Hehe, ma dobro sve okej, mozda sam i pogrijesio sto sam napisao ko je u pitanju. Jbga ipak smo mi svi ovdje anonimno, a testeramo covjeka imenomchannel10 wrote:Hvala @Mustang...
@bato, sve je to u redu, progovorio koju i opet te pustio. Sta bi da sjedis sa njim u kafani i on izadje i svima napise kazne.
Narod zasluzuje ovakvu vlast i ovakvu policiju. Takva kakva je-bezobrazna, korumpirana i seljacka, odgovara vecini.
Uvodjenje sistem "dobar dan gospodine, vozili ste prebrzo, izvolite kaznu" umjesto "dje si pošo, gdje radis, znas sto te zaustavljam" nece se kod nas jos dugo desiti.
- Warashii
#5662 Re: Zeničani
Koliko ja znam Adi nije zatvorio ( taj u domu JNA ) e sad da li ce zatvarati kada se ovo desi ne znam.Mustang1 wrote:A bila je u domu armije nisam siguran jel zatvorena ali mislim da jeste jer je vlasnik te otvorio jos jedan doner i vjerovatno je plan da se te musterije preuzmu
Mah ako ne bude neka cijena od nekih 35KM nista od toga
Meni je ploca ista kao i svaka druga i onako od masina koristim lat a sve ostalo mi je manje vise nebitno a meni licno u Areni ne pase atmosfera nikako.
Jednom sam usao da vidim kako je, onako informativno, nikako se ne vidim ondje.
-
Mustang1
#5663 Re: Zeničani
Ja sam bio u Radakovu,u Jumpu, domu armije i najbolje mi je u areni ubjedljivo ne moze se ni porediti sa ostalima.. Malo sa zaguzvalo u zadnje vrijeme ali mislim da ce biti bolje kada se i ova gore otvori mnogi ce se prebaciti radi novih sprava a meni je svejedno.. A clanarina u areni je 35 KM valjda ce i gore tako biti
- Partijaner
#5664 Re: Zeničani
Streljana najbolja, 25 maraka, raja dobra, bude i Hamza Alic 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5665 Re: Zeničani
Sta je ovo svi bildaju
Dje su najbolje trebe?
Dje su najbolje trebe?
- Freamon Lester
#5667 Re: Zeničani
U Areni._BataZiv_0809 wrote:Sta je ovo svi bildaju![]()
![]()
Dje su najbolje trebe?
- Warashii
#5668 Re: Zeničani
Ukusi su razliciti i ne vrijedi o tome polemisatiMustang1 wrote:Ja sam bio u Radakovu,u Jumpu, domu armije i najbolje mi je u areni ubjedljivo ne moze se ni porediti sa ostalima.. Malo sa zaguzvalo u zadnje vrijeme ali mislim da ce biti bolje kada se i ova gore otvori mnogi ce se prebaciti radi novih sprava a meni je svejedno.. A clanarina u areni je 35 KM valjda ce i gore tako biti
Kako meni rekose u Areni da je 35 KM haman do 15 sati a cijelodnevna 45 i kao jednom dnevno a ja bas mislio ici po dva tri puta
Ja sam prije bio u JNa domu kod Adija ( OB Gym haman ) a evo sad sam u Radakovu i vidim mnogo raje sa Mokusnica u Radakovu sto mi je pravo cudno jer imaju tu teretanu pred nosom.
-
Eborg
-
Mustang1
#5671 Re: Zeničani
U Areni su ti uglavnom sada grupe i u grupi je 35 KM citav dan..Extra prostor nema vlage kao kod Ruska,nije hladno,imas tus.Warashii wrote:Ukusi su razliciti i ne vrijedi o tome polemisatiMustang1 wrote:Ja sam bio u Radakovu,u Jumpu, domu armije i najbolje mi je u areni ubjedljivo ne moze se ni porediti sa ostalima.. Malo sa zaguzvalo u zadnje vrijeme ali mislim da ce biti bolje kada se i ova gore otvori mnogi ce se prebaciti radi novih sprava a meni je svejedno.. A clanarina u areni je 35 KM valjda ce i gore tako biti.
Kako meni rekose u Areni da je 35 KM haman do 15 sati a cijelodnevna 45 i kao jednom dnevno a ja bas mislio ici po dva tri puta.
Ja sam prije bio u JNa domu kod Adija ( OB Gym haman ) a evo sad sam u Radakovu i vidim mnogo raje sa Mokusnica u Radakovu sto mi je pravo cudno jer imaju tu teretanu pred nosom.
-
kakavdanakneiskustvu
#5672 Re: Zeničani
.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 03/03/2015 18:38, edited 1 time in total.
- Warashii
#5673 Re: Zeničani
Eh nemam ja grupeMustang1 wrote: U Areni su ti uglavnom sada grupe i u grupi je 35 KM citav dan..Extra prostor nema vlage kao kod Ruska,nije hladno,imas tus.
Nekako kad sam usao u Arenu osjecao sam se ko krme u Teheranu
A i stekao sam neki osjecaj da ih ima brdo koji su dole samo da bi bili vidjeni ili da bi uradili "update" statusa na facebook-u .
-
kakavdanakneiskustvu
#5674 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Ne fali nista sto je pitao, nego nacin na koji je pitao, kao prvo.channel10 wrote:Sta fali ako je pitao, nije ti napisao kaznu. Opet je covjek ispao. Da su bogdom svi drotovi ko Mario, Zenica bi bila ko apoteka._BataZiv_0809 wrote:A mene Mario policajac pita drsko "Hos nalog" kad sam stao na trotoar da nanu izvedem (zena je slabije pokretna)
@Mustang, gdje se to otvara teretana?
Kao drugo, ignorisao je auto jer je mislio da mu je od vjencanog kuma (u vrijeme dok je on vozio isto auto kao ja, a i registracije su bile skoro iste), a kad je ugledao mene, onda se okrenula ploca.
Da su bogddom svi drotovi prema svima isti, ja bih prvi rekao pisi brate, kriv sam.
-
Mustang1
#5675 Re: Zeničani
Ma znam sve bio sam kod Ruska zbog njega a i otisao zbog njega ..I jest u Areni u zadnje vrijeme guzva strasna ali kada se otvori ova nova mnogi ce se prebaciti gore pa ce biti malo boljeWarashii wrote:Eh nemam ja grupeMustang1 wrote: U Areni su ti uglavnom sada grupe i u grupi je 35 KM citav dan..Extra prostor nema vlage kao kod Ruska,nije hladno,imas tus.a kod Ruska jest vlaga a zna biti i hladno al opet nesto me vuce u onu rupu i jbga
.
Nekako kad sam usao u Arenu osjecao sam se ko krme u Teheranua jos je bila i guzva, jedno na drugom .
A i stekao sam neki osjecaj da ih ima brdo koji su dole samo da bi bili vidjeni ili da bi uradili "update" statusa na facebook-u .
A ima i tih sminkercica pogtovo u zadnje vrijeme nicu na sve strane ali ima i dosta onih koji su tu da treniraju a ne da hodaju za zenama ..