Gradski wrote:
Pa dobili ste svi zlatne kašike šta hoćete više.
Nije mi namjera da branim SDA, imala je ona podoosta grešaka, mada je od probosanskih /bošnjačkih stranaka, po mome skromnom mišljenju, loših , manje loša od ostalih, barem na planu odbrane strateških bosanskih interesa, bolja je npr. od SDP, moje mišljenje! Po pitanju ekonomije i nemoralne uloge u ekonomskim promašajima i ličnom bogaćenju, tu je loša , kao i sve ostale bošnjačke stranke ! Međutim nije u tome poenta? Bilo je već nekoć na forumu tema o "zlatnim kašikama"Nikada, ponavljam NIKADA, rah Alija nije spomenuo u nekom intervjuu, na TV, za printani medij, ili bilo kojoj izjavi te tzv. "zlatne kašike"? Nikada, ni on ni neko iz te stranke, (nisam član ni jedne stranke pa ni SDA, samo konstatujem da je to laž), ali ne treba širiti neistinu i stavljati Aliji priču o "ZLATNIM KAŠIKAMA“, u "usta". To nikada niko nije zvanično spomenuo, to , kao da će se jesti tim kašikama. To je "nekomunistička" antipropaganda!
P.S.
Navedi mi pisani ili bilo kakav izvor, citat ,da je to Alija ikada izjavio? To je NEISTINA !!!