FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5651 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nasi stigli u Tiranu, ima pola sata. Kazu da je siromasnije i bjednije nego sto su ocekivali. Kazu, mi smo za njih zapad (i ne samo geografski
)
- BegA_
#5652 Re: FK Sarajevo - Europa League
I jesmo. Sjecam se kad' sam otisao u Tiranu prije jedno 2 godine, vala vjerovali ili ne, haman jedino sto im valja su picke. Nisam znao da su Albanke onako dobre(bilo je i onih tipicnih Albanskih gabora, koji vise podsjecaju na muskarce).
Sad' me pravo strah ove tekme. Do sada sam i bio ubjedjen da cemo ih klepiti bez problema, al' sad... Daj izvucite remi, pa da ih na Kosevu razbucamo.
Sad' me pravo strah ove tekme. Do sada sam i bio ubjedjen da cemo ih klepiti bez problema, al' sad... Daj izvucite remi, pa da ih na Kosevu razbucamo.
- strong69
#5653 Re: FK Sarajevo - Europa League
Razvijaju se i oni. Prije par godina u Tiranu se ulazilo na makadamskom putu a danas imaju izgrađene autoputeve. Ne bih mnogo potcjenjivao s obzirom da mi nismo i neka referenca.
Sent from my C6603 using Tapatalk 4 Beta
- Kemal Malovčić
#5654 Re: FK Sarajevo - Europa League
ništa drugo ni ne treba valjati, jebo puteve i zgrade, nećeš njih guzitiBegA_ wrote:I jesmo. Sjecam se kad' sam otisao u Tiranu prije jedno 2 godine, vala vjerovali ili ne, haman jedino sto im valja su picke. Nisam znao da su Albanke onako dobre(bilo je i onih tipicnih Albanskih gabora, koji vise podsjecaju na muskarce).
- Butmiran
#5655 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mahe sinoć grupnjak u sobi im'o s Albankama.Kemal Malovčić wrote:ništa drugo ni ne treba valjati, jebo puteve i zgrade, nećeš njih guzitiBegA_ wrote:I jesmo. Sjecam se kad' sam otisao u Tiranu prije jedno 2 godine, vala vjerovali ili ne, haman jedino sto im valja su picke. Nisam znao da su Albanke onako dobre(bilo je i onih tipicnih Albanskih gabora, koji vise podsjecaju na muskarce).
-
Cienfuegos
#5656 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kemal Malovčić wrote:ništa drugo ni ne treba valjati, jebo puteve i zgrade, nećeš njih guzitiBegA_ wrote:I jesmo. Sjecam se kad' sam otisao u Tiranu prije jedno 2 godine, vala vjerovali ili ne, haman jedino sto im valja su picke. Nisam znao da su Albanke onako dobre(bilo je i onih tipicnih Albanskih gabora, koji vise podsjecaju na muskarce).
Kakvu brojku HZ mozemo ocekivati?
- Kemal Malovčić
#5657 Re: FK Sarajevo - Europa League
dezinformacija. mair se kao svaki uzoran sportaš gnuša koitusa a pogotovo onanije netom prije nastupa. mair sputava nagone. možda radi na duhu, to ne znam
- BegA_
#5658 Re: FK Sarajevo - Europa League
Eno na sport centru napisase da ce biti oko 500 nasih.
btw. Zasto Mair ne igra u prvoj postavi?
btw. Zasto Mair ne igra u prvoj postavi?
- Logovan
#5659 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja mislim da će biti jedno 300, 400...Cienfuegos wrote:Kemal Malovčić wrote:ništa drugo ni ne treba valjati, jebo puteve i zgrade, nećeš njih guzitiBegA_ wrote:I jesmo. Sjecam se kad' sam otisao u Tiranu prije jedno 2 godine, vala vjerovali ili ne, haman jedino sto im valja su picke. Nisam znao da su Albanke onako dobre(bilo je i onih tipicnih Albanskih gabora, koji vise podsjecaju na muskarce).
Sad' me pravo strah ove tekme. Do sada sam i bio ubjedjen da cemo ih klepiti bez problema, al' sad... Daj izvucite remi, pa da ih na Kosevu razbucamo.![]()
![]()
Kakvu brojku HZ mozemo ocekivati?
- Kemal Malovčić
#5660 Re: FK Sarajevo - Europa League
biće raje
- BegA_
#5661 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kemal Malovčić wrote:biće raje
Joj ljudi odavno me vise nije bilo strah neke tekme. Samo da na dobro izadje.
- Kemal Malovčić
#5662 Re: FK Sarajevo - Europa League
ma nas je strah svake tekme. strah svega
- Logovan
#5663 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne moraš na oba foruma pisati da te je strah.BegA_ wrote:Kemal Malovčić wrote:biće raje![]()
- BegA_
#5664 Re: FK Sarajevo - Europa League
_terminaš_ wrote:Ne moraš na oba foruma pisati da te je strah.BegA_ wrote:Kemal Malovčić wrote:biće raje![]()
Joj ljudi odavno me vise nije bilo strah neke tekme. Samo da na dobro izadje.Nemoj baksuzirati.
![]()
Vjeruj mi da mi se ovo nikad' nije desilo. Uvijek sam bio optimista, po prvi put osjetim kako je biti pesimista. Od nervoze ne znam sta da radim.
- Kemal Malovčić
#5665 Re: FK Sarajevo - Europa League
mislim... ljudi na promotivnom spotu za el stave carminu buranu, počinje "semper crescis..." i ide fade in zajedničke fotke, to jest lazarowa glawuša. doista, šta reći? parodija. parodija od kluba
-
Objektivni navijac
#5666 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kemal Malovčić wrote:ništa drugo ni ne treba valjati, jebo puteve i zgrade, nećeš njih guzitiBegA_ wrote:I jesmo. Sjecam se kad' sam otisao u Tiranu prije jedno 2 godine, vala vjerovali ili ne, haman jedino sto im valja su picke. Nisam znao da su Albanke onako dobre(bilo je i onih tipicnih Albanskih gabora, koji vise podsjecaju na muskarce).
Glas razuma. Jeftine cuge,dobre koke i to je sve sto treba u zivotu.
Samo se nadam da su im ni fudbaleri nisu razvijeni,kako u fizickom tako i u taktickom smislu. Jer samo se na njihovu slabost mozemo osloniti,na nasu frisko skrpanu ekipu,bas tesko.
- Reglan
#5667 Re: FK Sarajevo - Europa League
Braco zabija ga Gojko.
- Baltazar_khan
#5668 Re: FK Sarajevo - Europa League
mene nije ni sekunde hastra. idemo po treće pretkolo i udinese 
- BegA_
#5669 Re: FK Sarajevo - Europa League
Samo Srbe u ekipi maksimalno naloziti. Nek' igraju za Kosovo. 
- strong69
#5670 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kako da nas ne bude strah poslije one blamaze od Zete. Nismo mirno gledali ni utakmicu sa Libertasom.BegA_ wrote:Kemal Malovčić wrote:biće raje![]()
- zalizani
#5671 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ovo će biti rutinska utakmica
- Maharadza
#5672 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ni mene, barem kada je naš gol u pitanju! Vule + Dupovac i Dejo na golu - slastičari ga NEĆE zabiti!Baltazar_khan wrote:mene nije ni sekunde hastra. idemo po treće pretkolo i udinese
Problem je, koliko god smo nazad jaki, mes'čini da smo naprijed slabi! AJDE MELUNE PRORADI, TETKE TI ISTETOVIRANE!!!
- Kemal Malovčić
#5673 Re: FK Sarajevo - Europa League
doživio sam epifaniju. pa ovi su flori iz estonije dali samo jedan (1) pogodak. i primili jedan. i prošli. smiješan klubić
-
Max Bunker
#5674 Re: FK Sarajevo - Europa League
Izasao sastav.
Bandic, Radulovic, Haurdic, Melunovic, Todorovic, Tatomirovic, Dzakmic, Cimirot, Tadejevic, Dupovac, Suljic.
Bandic, Radulovic, Haurdic, Melunovic, Todorovic, Tatomirovic, Dzakmic, Cimirot, Tadejevic, Dupovac, Suljic.
- Baltazar_khan
#5675 Re: FK Sarajevo - Europa League
nažalost nema vuleta od 1 minute. ista ekipa ko protiv libertasaMaharadza wrote:Ni mene, barem kada je naš gol u pitanju! Vule + Dupovac i Dejo na golu - slastičari ga NEĆE zabiti!Baltazar_khan wrote:mene nije ni sekunde hastra. idemo po treće pretkolo i udinese![]()
Problem je, koliko god smo nazad jaki, mes'čini da smo naprijed slabi! AJDE MELUNE PRORADI, TETKE TI ISTETOVIRANE!!!