Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Neka ba slovenca, simpatican cova Nemaju mu komentari onu balkansku pronicljivost i dvostruko znacenje.
Sta fali sto se malo zaspamalo. Nije se covjek ni naljutio na sale o Sloveniji
Dobro, malo je proklizao u onom prvom postu o poredjenju fudbalera, ali neka mu bude. Svakom njegovo najbolje
A i da kazem: nemate vi, Slovenac, ni jednog ni blizu Pjanica.
A Oblak je odlican, ali je i Begovic.
ja se salama smijem nedaj boze, da bi se ljutio!
pod crtom ne razumijem kako si me klasicifiro:D pojam nemam sta mislis time...
danas čemo vidjet na derbiju Iličića i Pjanića pa da vidimo kolika je razlika...
Inače mi je Pjanić stvarno igračina ali tehnike nema ko Iličić a i nema fizike ko Kampl... A ima nešto što ja više obožavam od obojice...
A to je intilgencija fudbalska... Šmek, tajming organizaciju i zato je stvarno klasa!
Tomahawk11 wrote:Neka ba slovenca, simpatican cova Nemaju mu komentari onu balkansku pronicljivost i dvostruko znacenje.
Sta fali sto se malo zaspamalo. Nije se covjek ni naljutio na sale o Sloveniji
Dobro, malo je proklizao u onom prvom postu o poredjenju fudbalera, ali neka mu bude. Svakom njegovo najbolje
A i da kazem: nemate vi, Slovenac, ni jednog ni blizu Pjanica.
A Oblak je odlican, ali je i Begovic.
ja se salama smijem nedaj boze, da bi se ljutio!
pod crtom ne razumijem kako si me klasicifiro:D pojam nemam sta mislis time...
danas čemo vidjet na derbiju Iličića i Pjanića pa da vidimo kolika je razlika...
Inače mi je Pjanić stvarno igračina ali tehnike nema ko Iličić a i nema fizike ko Kampl... A ima nešto što ja više obožavam od obojice...
A to je intilgencija fudbalska... Šmek, tajming organizaciju i zato je stvarno klasa!
Pa kao dobrocudnog covjeka, kao nekog ko nije zlopamtilo.
Eto, i sam si rekao u cemu je velicina Pjanica, a takvih fudbalera je sve manje.
Miré était toujours intéressé par ma technique de frappe sur coup franc et par cet exercice particulier. Malheureusement, on ne s’est pas côtoyé très longtemps car je suis parti un an après qu’il soit arrivé de Metz, en 2008. Il restait toujours avec moi, après les entraînements, pour des séances de coups francs. On a beaucoup discuté tous les deux
Mire je uvijek bio zainteresovan za moju tehniku izvodjenja slobodnjaka i za uvjezbavanje istih
Nazalost nismo ostali dugo zajedno posto sam ja otisao godinu nakon njegovog dolaska iz Meca
Uvijek je ostajao sa mnom poslije treninga da pucamo slobodnjake i puno smo razgovarali o tome
Il était jeune et encore très léger physiquement mais il montrait déjà une qualité de frappe assez importante. C’était un jeune qui, au-delà de son talent, faisait aussi preuve d’énormément de sérieux. Il avait toujours cette envie de travailler et il cherchait sans cesse comment faire plus, en posant beaucoup de questions.
Bio je jos uvijek mlad i fizicki preslab ali je vec tada pokazivao kvalitet u izvodjenju slobodnjaka
Bio je mladic koji je pored svog talenta pokazivao i veliku dozu ozbiljnosti u pristupu radu. Uvijek je radio na sebi i trazio nacin kako postati jos bolji. Postavljao je puno pitanja
Inace je Pjanke poprilicno omiljen kod fr dportskih novinara, za razliku od Spahe npr
U Brazilu su pravili intervju sa njim, analizirali njegovu igru poslije utakmica i skoro uvijek imaju rjeci hvale za njega
insomnia78 wrote:Inace je Pjanke poprilicno omiljen kod fr dportskih novinara, za razliku od Spahe npr
U Brazilu su pravili intervju sa njim, analizirali njegovu igru poslije utakmica i skoro uvijek imaju rjeci hvale za njega
Nahvalise ga i na Sky-ju kad smo igrali sa Welsom.
evo baš došo iz bolnice... Hvala bogu nismo ni trebali doktora zbog malog kašlja mi ceo dan itd...Pa kad sam vidio šta sve u čakaoni kašlja samo sam se okreno.... Tako da sam malo pratio utakmicu nekih 10-15 minuta... ajde analize ozbiljno imal šta od Iličića? Prejdor vs Sarajevo-Zvornik
opasan onaj Salah... Ko če drugi nego svoj svome... Salah
InvestmentSLO wrote:Šta to Fiorentina imala 72 % posjeda Roma 28 % Dali je moguče to ili fail na livescore?
Ma ovi im rutinski utrpali dva komada i onda im prepustili loptu, i žicali ih na kontranapade. Imala je i Firentina svoje prilike, ali eto, ispromašivali su nemoguće.
Iličić je pokazao klasu, definitivno. Zna sa loptom.
InvestmentSLO wrote:Šta to Fiorentina imala 72 % posjeda Roma 28 % Dali je moguče to ili fail na livescore?
tu je negdje, vjeruj; čak i ako su pogriješili, nije više od 30 %; no, kako ono kažu,...ko će se sjećati posjeda lopte, važan je rezultat
Najvažnija statistika je rezultat i tabela đaba ti jare i pare kad na kraju 0 bodova. Samo dugo nisam vidio takvu dominaciju jedino kakva barca ili Bayern kad igraju sa nekim getafe,Osasuna, koblenz, paderborn..