ima jedan UniExpert na kovacicima, trolejbuska prema gradu... ne znam ima li jos negdjearshavin wrote:Gdje dodje radnja?ortodont wrote:Uni Expert, 2-3 KM.arshavin wrote:Gdje mogu kupiti bios bateriju i zna li neko koliko kosta?
Gdje u Sa......
-
rudy81
#5651 Re: Gdje u Sa......
- muz66
#5652 Re: Gdje u Sa......
imas uni expert 10m prije cevabdzinice zeljo
-
pakica_
#5653 Re: Gdje u Sa......
da li neko zna gdje ima kupiti "gotova trava"
dakle, ne sjeme, nego ovaj fazon

(i imate vremena do proljeca da mi odgovorite, svakako joj sad ne mogu nista haha)

(i imate vremena do proljeca da mi odgovorite, svakako joj sad ne mogu nista haha)
- Reglan
#5654 Re: Gdje u Sa......
muz66 wrote:imas uni expert 10m prije cevabdzinice zeljo
ovo mi vise odgovara.
- polis
#5655 Re: Gdje u Sa......
Kontas?! wrote:Gdje kupiti
Evo imas ovde:
-
diablo23
#5656 Re: Gdje u Sa......
Pozdrav svima, mozda ovo nije pravo mjesto za to, ali moram pitati. Prije par dana vidio sam jedne fine, poluduboke cipele, probao sam ih, futrovane su pa su vrlo tople i udobne i nisu skupe, zapravo su jeftine, ali su od eko koze. E sad, posto ce prodavaci reci sve samo da prodaju proizvod, mene zanima sljedece:
1. Da li je neko imao iskustva sa zimskim cipelama ili cizmama od eko koze?
2. Da li obuca od eko koze propusta vodu na kisi i snijegu?
3. Da li se cipele od eko koze mogu mazati obicnom kremom za cipele, kao da su od prave koze, i na taj nacin ih zastiti od propustanja vode?
Unaprijed hvala!
3. Da li se cipele od eko koze mogu mazati obicnom kremom za cipele, kao da su od prave koze, i na taj nacin ih zastiti od propustanja vode?
Unaprijed hvala!
-
quarterback
#5657 Re: Gdje u Sa......
CR 2032, vise nego standardna baterija, u svakoj bolje opremljenoj prodavnici koja drzi baterijearshavin wrote:Gdje mogu kupiti bios bateriju i zna li neko koliko kosta?
- muz66
#5658 Re: Gdje u Sa......
nista mazanje kremom i sl, na svakoj deklaraciji pise-odrzavati vlaznom krpom. kakvo je sugavo vrijeme doslo vise ne mozes kupiti kozne tene, sve "eko-koza"=skaj. prodaju nam muda pod bubrege.diablo23 wrote:Pozdrav svima, mozda ovo nije pravo mjesto za to, ali moram pitati. Prije par dana vidio sam jedne fine, poluduboke cipele, probao sam ih, futrovane su pa su vrlo tople i udobne i nisu skupe, zapravo su jeftine, ali su od eko koze. E sad, posto ce prodavaci reci sve samo da prodaju proizvod, mene zanima sljedece:
Unaprijed hvala!
-
diablo23
#5659 Re: Gdje u Sa......
Pa u pravu si da je danas gotovo sve od eko koze, ali mene zanima da li ta eko koza propusta vodu, jer su ipak zimske cipele u pitanju, da ih ne kupujem ako propustaju?muz66 wrote:nista mazanje kremom i sl, na svakoj deklaraciji pise-odrzavati vlaznom krpom. kakvo je sugavo vrijeme doslo vise ne mozes kupiti kozne tene, sve "eko-koza"=skaj. prodaju nam muda pod bubrege.diablo23 wrote:Pozdrav svima, mozda ovo nije pravo mjesto za to, ali moram pitati. Prije par dana vidio sam jedne fine, poluduboke cipele, probao sam ih, futrovane su pa su vrlo tople i udobne i nisu skupe, zapravo su jeftine, ali su od eko koze. E sad, posto ce prodavaci reci sve samo da prodaju proizvod, mene zanima sljedece:
Unaprijed hvala!
-
presca
#5660 Re: Gdje u Sa......
u rasadniku u Sokolovic Kolonijipakica_ wrote:da li neko zna gdje ima kupiti "gotova trava"![]()
- Pooll
#5661 Re: Gdje u Sa......
Ja sam u istoj dilemi, mozda su cak iste ciepele u pitanjudiablo23 wrote:Pa u pravu si da je danas gotovo sve od eko koze, ali mene zanima da li ta eko koza propusta vodu, jer su ipak zimske cipele u pitanju, da ih ne kupujem ako propustaju?muz66 wrote:nista mazanje kremom i sl, na svakoj deklaraciji pise-odrzavati vlaznom krpom. kakvo je sugavo vrijeme doslo vise ne mozes kupiti kozne tene, sve "eko-koza"=skaj. prodaju nam muda pod bubrege.diablo23 wrote:Pozdrav svima, mozda ovo nije pravo mjesto za to, ali moram pitati. Prije par dana vidio sam jedne fine, poluduboke cipele, probao sam ih, futrovane su pa su vrlo tople i udobne i nisu skupe, zapravo su jeftine, ali su od eko koze. E sad, posto ce prodavaci reci sve samo da prodaju proizvod, mene zanima sljedece:
Unaprijed hvala!
Pomaže li onaj sprej za impregnaciju?
- L.e.g
#5662 Re: Gdje u Sa......
Ima li vjetra kod tebe?pakica_ wrote:da li neko zna gdje ima kupiti "gotova trava"![]()

-
goran8
#5663 Kozna jakna - gdje kupiti u Sarajevu?
Pozdrav ekipa!
Ovako, zanima me gdje u Sarajevu mogu kupiti ovakvu jaknu i koliku cifru bi trebao izdvojiti za nju?

Unaprije hvala!
Ovako, zanima me gdje u Sarajevu mogu kupiti ovakvu jaknu i koliku cifru bi trebao izdvojiti za nju?

Unaprije hvala!
-
žuti
#5664 Re: Kozna jakna - gdje kupiti u Sarajevu?
U Sarajevu, pogledaj Nertz Beslagic na čaršiji....
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
-
pakica_
#5666 Re: Gdje u Sa......
mucho hvalapresca wrote:u rasadniku u Sokolovic Kolonijipakica_ wrote:da li neko zna gdje ima kupiti "gotova trava"![]()
@l.e.g. kod mene k'o na hipodromu
-
goran8
#5667 Re: Kozna jakna - gdje kupiti u Sarajevu?
Onako, ima dosta razlike naspram ove sa slike, a opcenito ne kupujem bas preko pik-a plus visok sam 195 tako da mi velicina ne odgovara 
Dakle Nertz Beslagic i to je to?
Dakle Nertz Beslagic i to je to?
- Delirium
#5668 Re: Gdje u Sa......
HaHaHa2 wrote: Imarade cini mi se do 17h
Hvala hvala_ado_ wrote:Tacno prekoputa merkatora. Znaci krenes od zgrade Socijalnog, ides tom stranom, prodjes pored zgrade Hitne pomoci, nastavis pravo i kad dodjes do semafora pred samim merkatorom, okreni se desno i vidjet ces neuglednu pijacu, buvljak.
Neka je sila sa vama
-
_ado_
#5669 Re: Gdje u Sa......
Samo da te upozorim da je poprilicno skupa ova 'gotova' trava. Ako ti treba neko brzo 'zatravljenje' mozda ti je bolje potraziti sjeme koje radja travu u roku dan-dva.pakica_ wrote:mucho hvalapresca wrote:u rasadniku u Sokolovic Kolonijipakica_ wrote:da li neko zna gdje ima kupiti "gotova trava"![]()
@l.e.g. kod mene k'o na hipodromukerovi mi svu travu satrali, pa hocu staru s dnevnog reda da skinem na proljece i da joj otravim travnjak haha
-
pakica_
#5670 Re: Gdje u Sa......
pretpostavljala sam da je hipten para, nego kontam, ko zna hoce li to sjeme djelovati kad moja dva medzeda zadaju stampedo po avliji_ado_ wrote: Samo da te upozorim da je poprilicno skupa ova 'gotova' trava. Ako ti treba neko brzo 'zatravljenje' mozda ti je bolje potraziti sjeme koje radja travu u roku dan-dva.
hvala na upozorenju
- lara b.
#5671 Re: Kozna jakna - gdje kupiti u Sarajevu?
ima dobrih u Modiani u merkatoru na pofalicima...cijene su izmedju 400 i 1000...ali su bas dobre
vidjala sam i u Tom tailor...u BBI
prosle godine je bilo dobrih na skenderiji...ne znam rade li jos uvijek
-
svemirska_vjeverica
#5672 Re: Kozna jakna - gdje kupiti u Sarajevu?
lara b. wrote:ima dobrih u Modiani u merkatoru na pofalicima...cijene su izmedju 400 i 1000...ali su bas dobre
1000 cega?
- Neradnik
#5673 Re: Kozna jakna - gdje kupiti u Sarajevu?
krvnih zrnaca cuj cega
maruna.
maruna.
- Better Man
#5674 Re: Kozna jakna - gdje kupiti u Sarajevu?
Odeš u Visoko kod dobrog krojača, pokažeš mu sliku kakvu želiš jaknu i on te fino izmjeri i sašijeti po idealnim mjerama!goran8 wrote:Pozdrav ekipa!
Unaprije hvala!
- 4m3l
#5675 Re: Kozna jakna - gdje kupiti u Sarajevu?
dobro jakna nema sta i mene interesuje..