Samo da je Hummelsa vratiti gdje mu je i mjesto, i ništa više nam ne treba.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ma samo da se Lahm i Schweini sačuvaju žutih (i po mogućnosti Dante), ostalo je nadoknadivo.Partijaner wrote:Ma zvijer jest, nisam ja nista rekao, odigrao je mozda najbolju partiju odkako je dosao u Bayern, ali Gustavo je slicne partije pruzao prosle godine u LP, brzina nije jaca strana Martinezu dok su mu pasovi ubitacni, dok Gustavo zna onako non-salantno smiriti loptu, veoma brzo zna protutnjat do 16-ca, svaki igrac ima neke svoje dobre i lose strane.Sarajevo1946 wrote:Ma nije đavola lošiji, pa Martinez je protiv Barcelone dokazao kakva je zvijer
jbga otjerali su ga prije par godina ko dzukca teskog otpisali,., i ako bi ga volio vidjet u ekipi ,.,Bep wrote:
Ma najveća greška, ostavili Badstubera koji samo prosjećan štoper, a njega dali Dortmundu i sad ako ga hoće nazad bogatstvo za njega trebaju dati. Ista priča kao i sa Barcom i Fabregasom, prodali ga za 3,2M, kasnije za njega dali 35M.sema911s wrote:jbga otjerali su ga prije par godina ko dzukca teskog otpisali,., i ako bi ga volio vidjet u ekipi ,.,Bep wrote:
Odigrao nekoliko utakmica za Bayern, u sezoni 2008/09 bio na jednogodišnjoj pozajmici u dortmundu nakon čega je Dortmund otkupio njegov ugovor za 4 ili 4,4M. To je sezona kad je Klinsmaan dobio nogu, i do kraja sezone ga mjenjao Heynckes i onda ih preuzeo Van Gaalfatality wrote:eki ovo, moram priznati da nisam znao da je on ikad aktivno zaigrao za bayern. Mislio sam da je vazda bio rezerva ili ona druga postava (jer je on sa 18-19 igrao kod njih)
pa sad od 24 - 6 (mozda) napusta. Ne lici mi to sad bas na neko ciscenje, vise na jedan sasvim normalan transfer period. Pogotovo ako se uzme u obzir da vecina ovh igraca ionako ne igra u prvih 11 ,staivse niko od njih, samo se robben zadnjih par utakmica progurao zbog povrede Kroosa. Primjetih da njega nema ovdje ...Partijaner wrote:Pep Guardiola od naredne sezone planira veliku cistku u redovima Bayerna, 17 igraca ce ostati 100% u Bayernu, a evo nekih detalja ko ima do koje godine ugovore i njihovi statusi:
Thomas Muller- ima ugovor do 2017
Pierre-Emile Hojbjerg- najmladzi Bayernov igrac u historiji lige, Pep planira puno sa ovim momkom. ima ugovor do 2014
Luiz Gustavo-ima ugovor do 2015
Rafinha- zamjena za Lahma, ima ugovor do 2014, status nesiguran
Mario Gomez- ima ugovor do 2016, status nesiguran
Anatoli Timoschtschuk- ima ugovor do kraja 2013, najvjeorvatnije napusta redove Bayerna
Franck Ribery- ima ugovor do 2016, ostaje u timu
Emre Can- ugovor do 2014, ista situacija kao sa Hojbjergom
Dante- ima ugovor do 2016, ostaje takodzer
Diego Contento- ugovor do 2016, status nesiguran
Holger Badstuber- ugovor do 2017, ostaje clan Bayerna
Philipp Lahm- ima ugovor do 2016, ostaje clan Bayerna
Javi Martinez- ugovor do 2017, ostaje u redove Bayerna
Patrick Weihrauch (19 god. ), Pep ga gledao na video klipovima-ima ugovor do 2014, ostaje clan bavaraca
Arjen Robben. ima ugovor do 2015, status nesiguran
Toma Starke- zamjena za Neuera- ima ugovor do 2015, ostaje na klupi
Bastian Schweinsteiger- ima ugovor do 2016- ostaje u Bayern
Jerome Boateng- ima ugovor do 2015, ostaje u Bayern
Daniel Van Buyten- ugovor pri kraju, status nesiguran
Xherdan Shaqiri, ima ugovor do 2016- ostaje u redove Bayerna
Mario Mandzukic- ima ugovor do 2016, ostaje clan Bayerna
David Alaba- ugovor do 2015, ostaje takodzer
Claudio Pizzaro- ugovor pri isteku, status nesiguran
Manuel Neuer- ugovor do 2016, ostaje prvi golman Bayerna
Ih otkad ja govorim moj ti da je Badstuber prosjek, po meni cak i ispod prosjeka igrac!Sarajevo1946 wrote:Napokon da neko napiše da je Badstuber samo prosjek. Previše su ga napucali, Hummels je za njeg doktor na toj poziciji, a o lijevom beku pored onakvog Alabe ne treba ni razmišljati.
Beckenbauer je igro liberaBHF_Manijak wrote:... BECKENBAUER na stoperskoj poziciji! ...

E nek si mi rekao, hvala ti prijatelju, bolje staviti na prolaz na Barce, kvota 12-13.groove wrote:na betfairu je kvota 1,04 da ce bayern u finale. trenutno potraznja 348 000 € pa bujrum partijaneru
BHF_Manijak wrote:@Juane, jesi li me se bar jednom veceras sjetio dok si gledao Dortmunda i Lewandowskog? O tom ti pricam!
Umalo tragicar! Tri fenomenalne sanse je prokockao. Gundogan je slag na tortu.