BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#5651 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije mi bas najjasnije gdje ti tu vidis problem, al fakat?
- Logovan
#5652 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije ni meni, valjda će nam pojasniti.jeza u ledja wrote:Nije mi bas najjasnije gdje ti tu vidis problem, al fakat?
- Muhamed Đakmić
#5653 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
I ja bih vala da čujemzlo87 wrote:Nije ni meni, valjda će nam pojasniti.jeza u ledja wrote:Nije mi bas najjasnije gdje ti tu vidis problem, al fakat?
- jeza u ledja
#5654 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
I okleN je to uopste preuzeto?
Dze su, sta su? Ja ne pratim ove nase sportske medije
.
Jel' to mali Alen Halilovic dosao na neko okupljanje?
Dze su, sta su? Ja ne pratim ove nase sportske medije
- Muhamed Đakmić
#5655 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prijateljska između Zrinjskog i Dinama, došao Sušić da pogleda potencijalne reprezentativce. Vjerujem da je prikladnije bilo da Štimac gleda potencijalne reprezentativce s obje strane, ali etojeza u ledja wrote:I okleN je to uopste preuzeto?
Dze su, sta su? Ja ne pratim ove nase sportske medije.
-
nihoniho
#5656 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nema nikakav problem , samo pratim Susicevo kretanje , izjave i susrete sa potencijalnim reprezentativcima.
sve je profesionalno i odgovorno, u sluzbi boljitka .....
sve je profesionalno i odgovorno, u sluzbi boljitka .....
-
nihoniho
#5657 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Seferovic pozvan na prijateljsku Svicarska - Grcka.
- Muhamed Đakmić
#5658 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Odlično, sada ćemo vidjeti da li je mali pakaš ili fakat želi da igra za BiH.nihoniho wrote:Seferovic pozvan na prijateljsku Svicarska - Grcka.
- jeza u ledja
#5659 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma da da.
"Nek ode, nek pogleda nekog, malo poprica s njima...", kad to uradi, i onda je problem. Neprofeisonalno jebiga. Gdje ce ga kapu fatat, trebo ga je za kurac valjda pa jos da mu se sagne.
"Nek ode, nek pogleda nekog, malo poprica s njima...", kad to uradi, i onda je problem. Neprofeisonalno jebiga. Gdje ce ga kapu fatat, trebo ga je za kurac valjda pa jos da mu se sagne.
- jeza u ledja
#5660 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Znaju Svicarci sta rade....Sarajevo1946 wrote:Odlično, sada ćemo vidjeti da li je mali pakaš ili fakat želi da igra za BiH.nihoniho wrote:Seferovic pozvan na prijateljsku Svicarska - Grcka.
- Muhamed Đakmić
#5661 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobio je zvanični poziv od našeg saveza na koji se nije odazvao, ako se odazove Švicarcima, znamo koliko je sati.jeza u ledja wrote:Znaju Svicarci sta rade....Sarajevo1946 wrote:Odlično, sada ćemo vidjeti da li je mali pakaš ili fakat želi da igra za BiH.nihoniho wrote:Seferovic pozvan na prijateljsku Svicarska - Grcka.
- burek_in_space
#5662 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hocemo li tad imati legitimno pravo da hrachemo po njemu, ili moramo ostati politichki korektni do kraja? 
- jeza u ledja
#5663 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Evo ja vec skupljam za jednog dobrog patka. 
-
nihoniho
#5664 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
I bolje je da se odazove Svicarcima, sta ce nam ! Imamo igrace iz domace lige, Sarajevo i Zeljo mogu popuniti reprezentativne potrebe. ne treba se sekirati
- jeza u ledja
#5665 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Volio bi ti, da imas o cemu pisati.
-
nihoniho
#5666 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
imacemo itekao o cemu pisati, ne brini !
- jeza u ledja
#5667 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nisi nam jos objasnio sta je problem u onoj Susicevoj izjavi.
- buzzer
#5668 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
covjek je vec obezbjedio buducnost reprezentacije, nemoj pretjerivati....nihoniho wrote:-legenda, sportista, intelektualac, covjek- Safet Susic
Ponovo smo pocasceni retorickim vratolomijama selektora i ponovo je pokazao da je briga za buducnost reprezentacije i perspektivne igrace najvaznija stvar.
bice mu i alen interesantan, kad mu sejo bude manager.– Vršajevićem sam zadovoljan, bio je u kombinaciji da krene od početka, ali odlučio sam se za Lulića. Znao je da će ući u igru. On nam donosi svježinu i brzinu. Vršajević je naš najspremniji igrač, može trčati u istom tempu svih 90 minuta – zadovoljan je Sušić “svojim” igračem Hajduka, kao i Štimac “svojim” Sušićem. U Hajduku igra i Safetov nećak Dino kojeg ne voli pretjerano hvaliti kako mu na leđa ne bi stavljao dodatni teret.
- Edin H.
#5669 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
nihoniho wrote: "Nema ovdje igrača koji bi mi u ovom momentu mogli biti od koristi, a mali Alen je maloprije prošao ispred mene, ali me nije zapazio. Uhvatio sam ga za kapu, nije se obazirao jer nije mogao ni pretpostaviti da sam to baš ja", u šali je kazao raspoloženi selektor, te dodao:
"Ima vremena. Sa Alenom ćemo sigurno još razgovarati. Sam neka odluči za koju reprezentaciju će igrati. U ovom momentu on još uvijek nije igrač za A tim. Potrebno je određeno vrijeme i sazrijevanje u juniorskoj odnosno mladoj selekciji. Šta god on odlučio ja mu u nastavku karijere želim mnogo sreće."
Eki ovog malog djubreta, koja nekulturna seljacina
Svaka cast Pape sto si otisao na utakmicu i presreo levata, a malome samo zelim sto je moguce losiju karijeru, a iako ne bude tako ne treba da se brine, svrsavace na njega vecina Bosanaca kao i na onu prodanu dusu Ibrahimovica
-
nihoniho
#5670 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa sam Susic kaze da dijete nije moglo pretpostaviti da je to on !
A da je recimo progovorio ljudskim glasom , npr, "Dobar dan Alene, da se upoznamo.....?", ili da je poslao nekoga da Alenu kaze da je tu i da zele porazgovarati !?
Inace, hvatanje za kapu je uobicajena procedura kojom se pristupa igracu koji je interesantan reprezentaciji.
Nakon sto ta, ritualna akcija, urodi plodom, pristupa se verbalnoj .....
A da je recimo progovorio ljudskim glasom , npr, "Dobar dan Alene, da se upoznamo.....?", ili da je poslao nekoga da Alenu kaze da je tu i da zele porazgovarati !?
Inace, hvatanje za kapu je uobicajena procedura kojom se pristupa igracu koji je interesantan reprezentaciji.
- jeza u ledja
#5671 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa vidis da se zajebaje covjece?!?
- Mikady
#5672 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ko tebi danas upali kompjuter da mi je znatinihoniho wrote:Pa sam Susic kaze da dijete nije moglo pretpostaviti da je to on !
Hicfled izgleda poslao poziv Seferovicu sad cemo da vidimo..
- MOSALJOZE
#5673 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
edo u vecini djelimo isto mišljenje ali ibro prodana duša???Čovjek pokušavao jednom dvaput triput.......................................... vidio ne ide šta ću ovdje u švedskoj sve bolje bolja repka bolji uslovi hvala dovidjenjaEdin H. wrote:nihoniho wrote: "Nema ovdje igrača koji bi mi u ovom momentu mogli biti od koristi, a mali Alen je maloprije prošao ispred mene, ali me nije zapazio. Uhvatio sam ga za kapu, nije se obazirao jer nije mogao ni pretpostaviti da sam to baš ja", u šali je kazao raspoloženi selektor, te dodao:
"Ima vremena. Sa Alenom ćemo sigurno još razgovarati. Sam neka odluči za koju reprezentaciju će igrati. U ovom momentu on još uvijek nije igrač za A tim. Potrebno je određeno vrijeme i sazrijevanje u juniorskoj odnosno mladoj selekciji. Šta god on odlučio ja mu u nastavku karijere želim mnogo sreće."
Eki ovog malog djubreta, koja nekulturna seljacina![]()
Svaka cast Pape sto si otisao na utakmicu i presreo levata, a malome samo zelim sto je moguce losiju karijeru, a iako ne bude tako ne treba da se brine, svrsavace na njega vecina Bosanaca kao i na onu prodanu dusu Ibrahimovica
-
nihoniho
#5674 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sjecam se da je Neven Subotic pricao da ga je Antic sacekao u mraku i povukao kapu !
- Edin H.
#5675 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jeste da je mlad, ali da nikada nije barem vidio Susicevu sliku malo je vjerovatno.nihoniho wrote:Pa sam Susic kaze da dijete nije moglo pretpostaviti da je to on !
Izbjegava ga levat, da mu ne bi oni sta rekli ostali iz Dinama.
A moze li biti da ovi iz Dinama ne bi bili tako voljni da organizuju sastanak?
Meni ne smeta sto ga je ovdje pokusao presresti na trehu