Ma što bi izlazili iz Nato pakta......to ti je kao da otac pošalje trećeg sina u partizane, ono za svalki slučaj...da ako zatreba može pomoći familiji
Desavanja u Crnoj Gori
-
palermo
#5651 Re: Desavanja u Crnoj Gori
-
L u c i f e r
#5652 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ovaj ce se mali čupo napiti putkovog caja
Zivi bili pa vidjeli

Zivi bili pa vidjeli

- don vito
#5653 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ne prestaje kmečanje sarajevske građanske scene koja, kad drugima bira političke predstavnike, banalizira nacionalnost ("zar je važno koje je nacionalnosti Željko K., on je predstavnik svih građana"), a zadnja dva dana nema ko od njih nije potencirao da je Dritan Abazović "Albanac".
Nikoga Abazović nije prevario, slagao, doveo u nedoumicu, rekao je davno s kim će u koaliciju, da neće s onima koji su bili s Đukanovićem, nego da ide sa hard-Srbima iz DF-a i soft-Srbima iz "Mir je naša opcija".
Zbog toga je u Đukanovićevim medijima davno dobio nadimak "albanski četnik" i svako onaj ko je glasao za njega i njegovu partiju znao je da glasa za "albanskog četnika". Pritom nikome Dritan Abazović nije zauzeo stolicu na način na koji je građanin Željko K. bošnjačkim glasovima uzurpirao mjesto hrvatskog člana Predsjedništva. Na oduševljenje "građana".
Na crnogorskim izborima igra se otvorenih karata, nema lažnih građana, halal-srba, halal-hrvata i halal-bošnjaka, prijepodne Bosanac poslijepodne Bošnjak, "hrvata" Edima Fejzića i onog Šahinovića, onog fake Hrvata (ili Srbina) u HNK, sarajevskog kantonalnog ministra Draška Jeličića koji je prije pauze Hrvat a poslije pauze Srbin...
U Crnoj Gori su bila dva tabora, znalo se ko šta zastupa, prebrojali su se i ispalo je 41:40 za
opoziciju. Da ja iz Sarajeva glasam - glasao bih za Đukanovića jer mi se čini pristojnim, uljuđenim političarem, spreman sam zažmiriti na njegov angažman 90-ih. Ali, ljudi u Crnoj Gori, kojih se tiču izbori, su izabrali drugačije i kraj priče.
Milo je gospodski priznao poraz, iako je poraz minimalan da ne može biti minimalniji ne pada mu na pamet da sahrani izborni proces koji je po regularnosti i transparentnosti šamar u lice državi BiH. Izbori u CG završeni u 20 sati, prvi izborni rezultati skoro identični konačnim proglašeni dva sata kasnije, nevažećih listića 4.000 ili 1 posto (u BiH pola miliona)...
Iako je rezultat tijesan, nema čekanja "ko da više za ulazak u vlast", nego su se već narednog dana sastali lideri opozicione koalicije i dogovorili termine formiranja vlasti...
Ali najveći šamar opalio je Dritan Abazović. Za političku močvaru u kojoj su Komšić, Izetbegović i Radončić uveli standarde da je normalno da se krade, mulja, laže, petlja, kupuju zastupnici, skoro je nezamislivo da samo 200 kilometara južnije ljudi drže do date riječi, ne varaju koaliciona partnere i birače.
Uzalud zato iz Sarajeva Mila pozivaju da odriješi kesu i kupi Abazovića, uzalud Abazovića poziva Azem Vlasi iz Prištine u stilu bh. dijasporaca i SDA-DF botova kad apeluju da građani zanemare svakodnevne probleme i glasaju za SDA u "odsutnom času". Zato će Crna Gora i sa ovom prosrpskom vlašću prva iz regiona u EU iako forumski puk sebe zavarava da je pitanje časa kada će u Bokokotorski zaliv uploviti ruski brodovi.
Nikoga Abazović nije prevario, slagao, doveo u nedoumicu, rekao je davno s kim će u koaliciju, da neće s onima koji su bili s Đukanovićem, nego da ide sa hard-Srbima iz DF-a i soft-Srbima iz "Mir je naša opcija".
Zbog toga je u Đukanovićevim medijima davno dobio nadimak "albanski četnik" i svako onaj ko je glasao za njega i njegovu partiju znao je da glasa za "albanskog četnika". Pritom nikome Dritan Abazović nije zauzeo stolicu na način na koji je građanin Željko K. bošnjačkim glasovima uzurpirao mjesto hrvatskog člana Predsjedništva. Na oduševljenje "građana".
Na crnogorskim izborima igra se otvorenih karata, nema lažnih građana, halal-srba, halal-hrvata i halal-bošnjaka, prijepodne Bosanac poslijepodne Bošnjak, "hrvata" Edima Fejzića i onog Šahinovića, onog fake Hrvata (ili Srbina) u HNK, sarajevskog kantonalnog ministra Draška Jeličića koji je prije pauze Hrvat a poslije pauze Srbin...
U Crnoj Gori su bila dva tabora, znalo se ko šta zastupa, prebrojali su se i ispalo je 41:40 za
opoziciju. Da ja iz Sarajeva glasam - glasao bih za Đukanovića jer mi se čini pristojnim, uljuđenim političarem, spreman sam zažmiriti na njegov angažman 90-ih. Ali, ljudi u Crnoj Gori, kojih se tiču izbori, su izabrali drugačije i kraj priče.
Milo je gospodski priznao poraz, iako je poraz minimalan da ne može biti minimalniji ne pada mu na pamet da sahrani izborni proces koji je po regularnosti i transparentnosti šamar u lice državi BiH. Izbori u CG završeni u 20 sati, prvi izborni rezultati skoro identični konačnim proglašeni dva sata kasnije, nevažećih listića 4.000 ili 1 posto (u BiH pola miliona)...
Iako je rezultat tijesan, nema čekanja "ko da više za ulazak u vlast", nego su se već narednog dana sastali lideri opozicione koalicije i dogovorili termine formiranja vlasti...
Ali najveći šamar opalio je Dritan Abazović. Za političku močvaru u kojoj su Komšić, Izetbegović i Radončić uveli standarde da je normalno da se krade, mulja, laže, petlja, kupuju zastupnici, skoro je nezamislivo da samo 200 kilometara južnije ljudi drže do date riječi, ne varaju koaliciona partnere i birače.
Uzalud zato iz Sarajeva Mila pozivaju da odriješi kesu i kupi Abazovića, uzalud Abazovića poziva Azem Vlasi iz Prištine u stilu bh. dijasporaca i SDA-DF botova kad apeluju da građani zanemare svakodnevne probleme i glasaju za SDA u "odsutnom času". Zato će Crna Gora i sa ovom prosrpskom vlašću prva iz regiona u EU iako forumski puk sebe zavarava da je pitanje časa kada će u Bokokotorski zaliv uploviti ruski brodovi.
Last edited by don vito on 01/09/2020 18:34, edited 1 time in total.
-
zilog
#5654 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Vidis da su i na temu doletili, cak i oni koji su rekli da se nece vise tu javljati...Leverage wrote: ↑01/09/2020 18:01Pazi, njima sad nikako ne odgovaraju ni ovi neredi ni priča da će se izaći iz NATO-a jer zavise od 14 ruku onih koji nisu glasove dobili na toj priči. Ukoliko se desi da u međuvremenu ojačaju do te mjere da im ne trebaju Dritani i Bečići onda možeš očekivati takvu priču direktno iz centrale DF-a.
Ali rulja više ne može da čeka, sve što Krivokapići i Mandići misle oni su u ova dva dana pokazali. Nadam se da će im skočit' na nos.
- Lincoln-Burrows
#5655 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Čemu ovolika opterećenost Crnom Gorom, nije tamo nikakav puč niti se oružjem uzela vlast,
bili su izbori i tko pobjedi ima vlast.
Čak ni na hrvatskim forumima jedva da pišu ponešto o izborima u CG.
- Kikibombona
#5656 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Evo i Dzenana iz Beciceve stranke, brani svetinjeA_A_AKCIJA wrote: ↑01/09/2020 17:54Albin: probajte da uzmete džamiju
Četnici: ma jok to, mi došli da srušimo.
Albin: e dobro onda, što ne kažete odmah
https://youtu.be/vVHjrJpprNE
Evo njegovog predsjednika, bivseg clana DF-a, koji se transformirao u umjerenog Srbina
https://youtu.be/CP-FTObinhE
Mora se priznati da su ovu kampanju zakucali. Napali su DPS sa tri različita fronta - konzervativni Srbi - DF, umjereni multi-kulti Srbi - Demokrate i gradjanska URA. Konzervativne Srbe je vodila nestranačka licnost, Zdravko Krivokapic, ugledni profesor bez mrlje u zivotu. Druge dvije kolone su cinila dva mlada energicna i karizmatična lidera - Aleksa Becic i Dritan Abazovic. Sve potpomognuto sa SPC i Srbijom. Nisu prosuli nijedan glas uz nevidjenu mobilizaciju.
-
155_mm
#5657 Re: Desavanja u Crnoj Gori
izlazak iz NATO pakta je glavni cilj zato toliko i govore da je to nemoguce. nije ni NATO naivan da ne zna kad ima uljeza. prelaskom CG na rusko-kinesku stranu se ovdje mjenjaju odnosi nenormalno. i rusija i kina dobijaju mogucnost da zapadu prave ukrajine, bjelorusije i honkongove kad god to pozele. pa ne drzi zapad onog kriminalca milu na vlasti jer ga vole.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
-
155_mm
#5659 Re: Desavanja u Crnoj Gori
opet ovi o ulasku u EU sa SPC i zastrasivanjem manjina.
- Grean
#5660 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Bas dobar komentar sa b92.Sve za Kosovo !!!
Zbog Kosova smo rasturili Jugoslaviju.
Zbog Kosova smo bombardovani.
Zbog Kosova smo izgubili budućnost izgubili generacije mladih.
Zbog Kosova dan danas nismo u EU niti će mo ikada ući u EU.
Zbog Kosova smo izgubili Srbiju
Zbog Kosova će mo ovaj put izgubiti i
Crnu Goru.
Proklet bio Kralj Petar kada nam ga je i vratio.
Sa Kosovom nam je okačio kamen oko vrata da nas vuče na dno evo već punih
108 godina
Ovi stariji se sjecaju, ovako su kmecali o Kosovu kao zadnje vrijeme o CG, pjenili, mitingovali, rusili vlade ili ako nije islo blokirali puteve ako bi se ko usudio reci da na tom Kosovu i nije bas kako oni kazu. Na kraju su i razbili Jugoslaviju bas kao sto i ovaj napisa. Ipak nisu svi slijepi kod ociju.
Ostaje da se vidi gdje ce sa ovim zavrsiti.
- Leverage
#5661 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ljudi su ovdje alergični na četničko divljanje pa makar se dešavalo i u Čikagu.Lincoln-Burrows wrote: ↑01/09/2020 18:07 Čemu ovolika opterećenost Crnom Gorom, nije tamo nikakav puč niti se oružjem uzela vlast,
I Milošević je demokratski preuzeo vlast pa ne vidim da je neko trebao biti oduševljen time. Ljudi ovdje komentarišu zato što će litijaši preuzeti vlast, a ne zato da li je to bilo demokratski ili nedemokratski. Mene lično uopšte ne tješi što su preuzeli vlast demokratski.
Mogu ti reći u svoje ime, ja političke favorite i oponente imam i u Portugalu, a kamo li da nemam u Crnoj Gori. Naravno da me zanima i to iz više razloga.
-
155_mm
#5662 Re: Desavanja u Crnoj Gori
neko pomenu hrvate. ovo je za njih sve tamo daleko. kad srbija izbije na unu i zaledje knina mozda se probude. a da, zaboravih, njih ce braniti NATO. cak i kad ga ne bude.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#5663 Re: Desavanja u Crnoj Gori
zato što se trenutačno tamo gleda ono što se mahom gledalo u visegradu, foci, bijeljini, zborniku, prijedoru, dobiju, teslicu... te 1991. godine. bude se traume iz tog perioda. sa razlogom, naravno. vode se ljudi onom starom, "tko se jednom opekne i u jogurt puse"Lincoln-Burrows wrote: ↑01/09/2020 18:07 Čemu ovolika opterećenost Crnom Gorom, nije tamo nikakav puč niti se oružjem uzela vlast,
slično je bilo i u vukovaru, kninu i lici, ali eto bijaše oluja 95. i sada je blackout u hrvatskoj na taj period.
- Kikibombona
#5664 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Dzenan Kolic, narodni poslanik pro-srpske stranke Demokrate
Dzenan Kolic je inace ucestvovao na litijama i branio 'svetinje'
Podsjećam, neki ljudi kucaju Bosnjacima u Pljevljima na vrsta i govore im da trebaju otici iz Crne Gore. Policija spava. Bruka i sramota.Napad na pripadnike bošnjačke nacionalnosti u Pljevljima, kao i uništavanje imovine i prijetnje koje se upućuju pripadnicima bošnjačko-muslimanskog naroda u ovom gradu je nesto sto ne smije da se desava u demokratskom drustvu i nesto sto oštro osuđujem. U ovom trenutku kada nam se svijet divi, kako smo olovkom promijenili vlast, moramo to i da opravdamo.
Kako sam se molio za svetinje jednog naroda, tako se molim i sada da ovakvih desavanja vise ne bude. Molim se za međuvjerski sklad svih naroda u Crnoj Gori. Molim se za MIR koji nam je najbitniji u ovom trenutku.
"Crna gora je i moja kolijevka i moj grob"
Budite pametni i cuvajte jedni druge
Dzenan Kolic je inace ucestvovao na litijama i branio 'svetinje'
Last edited by Kikibombona on 01/09/2020 18:17, edited 1 time in total.
- Grean
#5665 Re: Desavanja u Crnoj Gori
A i Hrvatska se srpskog problema rijesila, sta ima da ih tangira. Uz to nemaju tu neku manjinu koju bi ovi cetnici napadali.Leverage wrote: ↑01/09/2020 18:11Ljudi su ovdje alergični na četničko divljanje pa makar se dešavalo i u Čikagu.Lincoln-Burrows wrote: ↑01/09/2020 18:07 Čemu ovolika opterećenost Crnom Gorom, nije tamo nikakav puč niti se oružjem uzela vlast,
I Milošević je demokratski preuzeo vlast pa ne vidim da je neko trebao biti oduševljen time. Ljudi ovdje komentarišu zato što će litijaši preuzeti vlast, a ne zato da li je to bilo demokratski ili nedemokratski. Mene lično uopšte ne tješi što su preuzeli vlast demokratski.
Mogu ti reći u svoje ime, ja političke favorite i oponente imam i u Portugalu, a kamo li da nemam u Crnoj Gori. Naravno da me zanima i to iz više razloga.
Sa nama je po svakom pitanju drugacije, sve se preljeva ovdje. Srbija jos jedino ima uticaj u BiH, na sjeveru Kosova i evo pokusava u CG mada im ovo nije duga vijeka, sve su prilike.
- malakh
#5666 Re: Desavanja u Crnoj Gori
zaboravio si napisati da su osam godina ranije izvršili invaziju na kosovo, pokolje i masovna ubistva albanaca, da ih je nato zbog tih sranja i bombardirao i da je bonsteel baš na kosovu.Grean wrote: ↑01/09/2020 18:10Bas dobar komentar sa b92.Sve za Kosovo !!!
Zbog Kosova smo rasturili Jugoslaviju.
Zbog Kosova smo bombardovani.
Zbog Kosova smo izgubili budućnost izgubili generacije mladih.
Zbog Kosova dan danas nismo u EU niti će mo ikada ući u EU.
Zbog Kosova smo izgubili Srbiju
Zbog Kosova će mo ovaj put izgubiti i
Crnu Goru.
Proklet bio Kralj Petar kada nam ga je i vratio.
Sa Kosovom nam je okačio kamen oko vrata da nas vuče na dno evo već punih
108 godina
Ovi stariji se sjecaju, ovako su kmecali o Kosovu kao zadnje vrijeme o CG, pjenili, mitingovali, rusili vlade ili ako nije islo blokirali puteve ako bi se ko usudio reci da na tom Kosovu i nije bas kako oni kazu. Na kraju su i razbili Jugoslaviju bas kao sto i ovaj napisa. Ipak nisu svi slijepi kod ociju.
Ostaje da se vidi gdje ce sa ovim zavrsiti.
ne bih se čudio sasina najave o nato bazi u crnoj gori uskoro postanu stvarnost i realnost i da se ubrzanim tempom uspostavi.
-
155_mm
#5667 Re: Desavanja u Crnoj Gori
hrvati se osjecaju sigurnim kao EU, NATO, srba vise nemai. vrijeme ce pokazati koliko su sigurni. ali to ce tad biti njihov problem. drugi ce svoj imati prije. mozda izbjegnemo rat ako velikosrbima damo koridor kroz posavinu za podrinje a oni nek se kupaju na uni.
- Lincoln-Burrows
#5668 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ma pretpostavljam ja da je to zbog "alergije" na Srbe ali koga veseli neka piše po forumu,Leverage wrote: ↑01/09/2020 18:11Ljudi su ovdje alergični na četničko divljanje pa makar se dešavalo i u Čikagu.Lincoln-Burrows wrote: ↑01/09/2020 18:07 Čemu ovolika opterećenost Crnom Gorom, nije tamo nikakav puč niti se oružjem uzela vlast,
i ja imam neke traume iz rata ali malo drugačije samo sam odlučio to ostaviti iza sebe.
Ako pratiš forum primjeti se da o tome godinama ništa ne pišem niti imam namjeru.
- Leverage
#5669 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nije to zbog alergije na Srbe nego zbog alergije na litijaše, četnike.Lincoln-Burrows wrote: ↑01/09/2020 18:26 Ma pretpostavljam ja da je to zbog "alergije" na Srbe ali koga veseli neka piše po forumu,
i ja imam neke traume iz rata ali malo drugačije samo sam odlučio to ostaviti iza sebe.
Ako pratiš forum primjeti se da o tome godinama ništa ne pišem niti imam namjeru.
Srbi koje ja poznajem o njima misle 10 put gore nego ja.
-
winpin
#5670 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Po ovom izvjestaju Milo je vec bio "pusten niz vodu". Vjerovatno je to i njemu stavljeno do znanja pa ovakve mlake reakcije
Crna Gora 2020: Steže se obruč oko Mila Đukanovića
Međunarodni institut za bliskoistočne i balkanske studije (IFIMES)[1] iz Ljubljane, Slovenija, redovno analizira događanja na Bliskom istoku i Balkanu. IFIMES je povodom aktualnih događanja u Crnoj Gori pripremio analizu izjava, stavova i izvještaja međunarodnog faktora o stanju u toj zemlji. Iz opsežne analize „Crna Gora 2020: Steže se obruč oko Mila Đukanovića“ izdvajamo najvažnije i najzanimljivije dijelove.
https://www.ifimes.org/ba/9829
-
glockov kolac
-
statixx
#5672 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Milo ce u cuzu, k'o Sanader, a CG u EU. 
-
llull
#5673 Re: Desavanja u Crnoj Gori
https://www.youtube.com/watch?v=CMXhrCBtcL8
Ovima je stvarno neko utegao kampanju, nema kako nisu udarali. Jutjuberi, influenseri, muzicari ... ozbiljno je Risto organizovao ekipu
Ovima je stvarno neko utegao kampanju, nema kako nisu udarali. Jutjuberi, influenseri, muzicari ... ozbiljno je Risto organizovao ekipu
- bunk
#5674 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ah da ne bi bljeska i oluje kako bi bilo interesovanja...znas ti to dobro.Lincoln-Burrows wrote: ↑01/09/2020 18:07 Čemu ovolika opterećenost Crnom Gorom, nije tamo nikakav puč niti se oružjem uzela vlast,
-
sumirprimus