U potpunosti se slažem s tobom. I ja sam jedan od ohrndanih (zato sam na zapadu), ali presrećan sam kad vidim ovu generaciju na Sjeveru. U stvari kad malo vratim film unazad, vrijednije je ono što sam vidio u zadnje 3 tekme na Sjeveru nego svih 40.000 navijača protiv HSV-a 1.oktobra 1980., pa nek' me shvati kako ko hoće.Chisum wrote:I pored toga sto je radni dan, a jos sebi ne mogu da dodjem... i pored toga sto me glava odvaljuje od bolova jer sam se sinoc od srece napio k'o zadnji konj, a kolege s kojima radim, a koje poste, prijete mi sinoc, kada im rekoh da cu sigurno da zakasnim, nekim paklom i dzehenemom... I PORED SVEGA - VRIJEDILO JE... I OPET BIH!!!!
![]()
Ono sinoc je bila perverzija!
Ja vise teren i utakmice ne gledam... samo se vrtim oko sebe, posmatram tribinu koja zivi, dise, urla do neba, i ponavljam kako sam ponosan na generacije koje su nas, vec starije, ohrndane Hordase - naslijedile!![]()
Idemo dalje!
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gusztav
#5651 Re: FK Sarajevo
- vozač
#5652 Re: FK Sarajevo
ja nisam na utakmici premijer lige bio od ... ne znam ni ja kad, znam da su igrali na koševu 0:0 sa željom, ima možda i 3-4 godine, samo međunarodne pratim
ovo što sam u posljednje vrijeme čuo pomalo me loži, da i ja možda protiv borca dođem ponovo sa djetetom, na zapad normalno, pa da vidimo taj dernek i koreografiju na sjeveru
ako ćemo iskreno, bilo bi jako lijepo da se ne pravi frka već da utakmice postanu "mjesto ugodnog druženja" i normalno, super dobre zajebancije
ja se recimo sjećam kako sam uvijek prije utakmica sarajeva znao satima rezati papiriće i skupim punu najlon kesu, kad se to baci na tribini, ma kakva južna amerika, pa trake iz samoposluge... itd.
danas je zaista toliko pristupačno sve ono što bi uljepšalo atmosferu na stadionu, počevši od najobičnijih balona pa nadalje, da je prava šteta ne iskoristiti utakmicu za predstavljanje u ljepšem stilu, a ne samo za liječenje frustracija i iživljavanje na inventaru, da publika počne dolaziti na stadione da uživa,
mislim da bi i sarajevo i željo u tom pogledu trebali zaista biti primjer i nadam se da će ovaj zaista fin početak sezone, barem što se navijanja tiče, imati isto tako i uspješan nastavak, bez obzira na rezultate
ovo što sam u posljednje vrijeme čuo pomalo me loži, da i ja možda protiv borca dođem ponovo sa djetetom, na zapad normalno, pa da vidimo taj dernek i koreografiju na sjeveru
ako ćemo iskreno, bilo bi jako lijepo da se ne pravi frka već da utakmice postanu "mjesto ugodnog druženja" i normalno, super dobre zajebancije
ja se recimo sjećam kako sam uvijek prije utakmica sarajeva znao satima rezati papiriće i skupim punu najlon kesu, kad se to baci na tribini, ma kakva južna amerika, pa trake iz samoposluge... itd.
danas je zaista toliko pristupačno sve ono što bi uljepšalo atmosferu na stadionu, počevši od najobičnijih balona pa nadalje, da je prava šteta ne iskoristiti utakmicu za predstavljanje u ljepšem stilu, a ne samo za liječenje frustracija i iživljavanje na inventaru, da publika počne dolaziti na stadione da uživa,
mislim da bi i sarajevo i željo u tom pogledu trebali zaista biti primjer i nadam se da će ovaj zaista fin početak sezone, barem što se navijanja tiče, imati isto tako i uspješan nastavak, bez obzira na rezultate
- cappy_tempo
#5653 Re: FK Sarajevo
vozac vidi se da odavno nisi bio,prije 2 sezone cini mi se bacale su se trake iz granapa,prosle sezone isto pa i sad protiv celika 4000 rolni je otislo u nepovrat,kao sto jedan kaze august,a vec snjeg

http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 32d5e9591b

vozac zar ti ovo nije dovoljna argentina i spica?
nema ba nikakvih frka,nego malog za ruku i pravac stadion,neces se pokajati vjeruj mi 

vozac zar ti ovo nije dovoljna argentina i spica?
- vozač
#5654 Re: FK Sarajevo
pa kažem ti, samo međunarodne, protiv helsingborga nisam bio, al sam zato pratio penale uživo na mobitelu, mislim da smo jaran i ja potrošili jedno 3 karte za tekmu, obzirom da sam imao prenos u sloveniji, al nije mi žao sekunde
zgadilo mi se sve u vezi fudbala, a da su mi u srcu, vazda su bili i zaista bih volio da se barem ta atmosfera fer i sportskog navijanja vrati na koševo, kako god da igraju
sjećam se ja i voza za bgd ili voza za ploče, pa autobusom u split, poljud je zvonio od nas, a beograđane smo uvijek budili, nakon dolaska u jutarnjim satima od 6 do 6.30, a nedjelja, svima se spava
zgadilo mi se sve u vezi fudbala, a da su mi u srcu, vazda su bili i zaista bih volio da se barem ta atmosfera fer i sportskog navijanja vrati na koševo, kako god da igraju
sjećam se ja i voza za bgd ili voza za ploče, pa autobusom u split, poljud je zvonio od nas, a beograđane smo uvijek budili, nakon dolaska u jutarnjim satima od 6 do 6.30, a nedjelja, svima se spava
-
pOZz
#5655 Re: FK Sarajevo
Atmosfera fer i sportskog navijanja se odavno vratila na Koševo tj. na Hasetov stadion. Možda se to nije pročulo zbog raznoraznih podapinjanja nogu, prvo od bivše Uprave pa do ostalih neprijatelja, ali danas je situacija drugačija i svi se nadamo da će se naš klub vratiti tamo gdje mu je i mjesto.vozač wrote:zgadilo mi se sve u vezi fudbala, a da su mi u srcu, vazda su bili i zaista bih volio da se barem ta atmosfera fer i sportskog navijanja vrati na koševo, kako god da igraju
-
Frank Sinatra
#5656 Re: FK Sarajevo
Sportsko navijanje, sjajna atmosfera, ludi provod i odlican fudbal nisu tako zanimljive vijesti kao sto su neredi, povrede, sudijske kradje, lopovluk i tuce. Hvala turbo folk medijima sto prate samo ono sto publika zeli. Zato su upuceni pozdravi mahalskim novinama SAN i turbo folk plavima na gg.ba.
- Obuca9
#5657 Re: FK Sarajevo
Samo ti đido 11. septembra na Koševo i sve će ti se samo kazativozač wrote:pa kažem ti, samo međunarodne, protiv helsingborga nisam bio, al sam zato pratio penale uživo na mobitelu, mislim da smo jaran i ja potrošili jedno 3 karte za tekmu, obzirom da sam imao prenos u sloveniji, al nije mi žao sekunde![]()
-
odsutraopetultra
#5658 Re: FK Sarajevo
vozač wrote:ja nisam na utakmici premijer lige bio od ... ne znam ni ja kad, znam da su igrali na koševu 0:0 sa željom, ima možda i 3-4 godine, samo međunarodne pratim
samo ti dodji i povedi dijete,vjeruj da ce ti nakon 10 min reci: Tata ja hocu na onu tribinu gdje svi pjevaju i skacu
-
maxell_sarajevo
#5659 Re: FK Sarajevo
Ako bi uspjeli pobjediti u Banovicima na Kosevu protiv Borca min.15000 i svi zajedno ja volim, volim, volim samo tebe i samo tebi....

- Obuca9
#5660 Re: FK Sarajevo
Evo i najiščekivanijeg videa godine

3. dio
P.S.
Ako vam ne valja slika, strpite se desetak minuta, bice k'o mlijeko
3. dio
P.S.
- svakako_lud
#5661 Re: FK Sarajevo
Jebo sve holivudske produkcije ove godine kako je ovaj željno iščekivan od strane svih glumaca u filmuhz__semir wrote:Evo i najiščekivanijeg videa godine![]()
3. dio
P.S.
U Argentini se već nadaju da će nekad biti kao mi
- Moket
#5662 Re: FK Sarajevo
Tako je i bilo meni protiv Zrinjskog, poveo sam djecu na Istok, hajd rekoh da malo osjete atmosferu, i moram vam reći da se i meni svidjelo sve te noči, I reflektori, i Led ekran, i raja, pa onda samo zalaganje igrača na terenu. A bogami i Horde. Tako da sam ih (djecu) početkom drugog poluvremena morao pustiti ( jednom je 8 a starijem 11) da odu na sjever. A ja osto ko oni levati sam sjediti na istoku. Al nije mi žaoodsutraopetultra wrote:vozač wrote:ja nisam na utakmici premijer lige bio od ... ne znam ni ja kad, znam da su igrali na koševu 0:0 sa željom, ima možda i 3-4 godine, samo međunarodne pratim
samo ti dodji i povedi dijete,vjeruj da ce ti nakon 10 min reci: Tata ja hocu na onu tribinu gdje svi pjevaju i skacu
- Obuca9
#5663 Re: FK Sarajevo
Lakše malo s tim uvredama ka istoku. Sve mi diraj, matičnu tribine NEMoket wrote:Tako je i bilo meni protiv Zrinjskog, poveo sam djecu na Istok, hajd rekoh da malo osjete atmosferu, i moram vam reći da se i meni svidjelo sve te noči, I reflektori, i Led ekran, i raja, pa onda samo zalaganje igrača na terenu. A bogami i Horde. Tako da sam ih (djecu) početkom drugog poluvremena morao pustiti ( jednom je 8 a starijem 11) da odu na sjever. A ja osto ko oni levati sam sjediti na istoku. Al nije mi žaoodsutraopetultra wrote:vozač wrote:ja nisam na utakmici premijer lige bio od ... ne znam ni ja kad, znam da su igrali na koševu 0:0 sa željom, ima možda i 3-4 godine, samo međunarodne pratim
-
Bordolini
#5664 Re: FK Sarajevo
Kao sto vidim omasovljavanje je uzelo maha
...JURISSSSHH 
-
Omerovim_Koracima
#5665 Re: FK Sarajevo
3 klip je perverzan. 18+

- fosil
#5666 Re: FK Sarajevo
A sada debeli i zreli...35+Bordolini wrote:Kao sto vidim omasovljavanje je uzelo maha![]()
...JURISSSSHH
- Koshpa
#5667 Re: FK Sarajevo
hz__semir wrote:Evo i najiščekivanijeg videa godine![]()
3. dio
P.S.
Da se najezis
Bio sam na zapadu protiv Zrinjskog i mogu vam reci da vi na Sjeveru niste NORMALNI
Gledam i razmisljam reko mogo bi se opet vratiti na tribinu odakle sam otisao podavno
-
adnan_hz
#5668 Re: FK Sarajevo
Stefan Gavaric, Mustafa Kucukovic, Bojan Bozovic... Dobrodosli u INSTITUCIJU...
-
cunga lunga
#5669 Re: FK Sarajevo
???adnan_hz wrote:Stefan Gavaric, Mustafa Kucukovic, Bojan Bozovic... Dobrodosli u INSTITUCIJU...
- kokuz_sa
#5670 Re: FK Sarajevo
kucukovic?adnan_hz wrote:Stefan Gavaric, Mustafa Kucukovic, Bojan Bozovic... Dobrodosli u INSTITUCIJU...
nije li to onaj sto je u HSV-u zamjena za sergeja trebao biti pa ove sezone dosao kao pojacanje u zelju? koliko ga se sjecam sa utakmica bundes lige..nekoliko puta je usao kao zamjena sergejui poceo mislim 2 u kupu od pocetka..onako fin tehnicar sa finim zadnjim pasom..
sto se tice bozovica,mali crnogorac..sto bi nas narod kazao rasni napadac..razoran al prije svega precizan sut ima, uvijek na pravom mjestu..ono shadow striiker koji u 90% kada primi loptu i ima sansu on je i realizuje..znaci kod njega tesko da se propuste ziceri ili da se spetlja pred golom ako je sam..momak ne komplikuje nego gleda da sto prije utrpa loptu iza golmana..
al sada pitanje je prvo odakle ovome ova 3 imena..i da li je istina ista za njih..
Last edited by kokuz_sa on 24/08/2010 01:55, edited 1 time in total.
- lerdi
#5671 Re: FK Sarajevo
Mustafa nije došao u želju koliko ja znam. Nije mi jasno ko samo izmišlja ove informacije i odkud sada Gavarić u kompletnoj priči? Mislim da nema potrebe za širenjem dezinformacija kada smo do sada uvijek imali koliko toliko provjerene informacije od određenih ljudi koji su bliski klubu, pa ne vidim razloga što to ne bi bilo tako i sada ako su određene informacije tačne. Zato smanjite doživljaj i ako se nešto desi siguran sam da će se na vrijeme znati, a ne ovako bez potrebe se samo pumpa atmosfera bez pokrića 
-
cunga lunga
#5672 Re: FK Sarajevo
lerdi wrote:Mustafa nije došao u želju koliko ja znam. Nije mi jasno ko samo izmišlja ove informacije i odkud sada Gavarić u kompletnoj priči? Mislim da nema potrebe za širenjem dezinformacija kada smo do sada uvijek imali koliko toliko provjerene informacije od određenih ljudi koji su bliski klubu, pa ne vidim razloga što to ne bi bilo tako i sada ako su određene informacije tačne. Zato smanjite doživljaj i ako se nešto desi siguran sam da će se na vrijeme znati, a ne ovako bez potrebe se samo pumpa atmosfera bez pokrića
Kucukovic je tu, najvjerovatnije ostaje...
za ova dva druga nisam cuo da su u kombinaciji...
- lerdi
#5673 Re: FK Sarajevo
O ostalim i govorim. Za Mukija sam i ja čuo i nadam se da će ostati. On i Juninho bi bili paklen tandemcunga lunga wrote:lerdi wrote:Mustafa nije došao u želju koliko ja znam. Nije mi jasno ko samo izmišlja ove informacije i odkud sada Gavarić u kompletnoj priči? Mislim da nema potrebe za širenjem dezinformacija kada smo do sada uvijek imali koliko toliko provjerene informacije od određenih ljudi koji su bliski klubu, pa ne vidim razloga što to ne bi bilo tako i sada ako su određene informacije tačne. Zato smanjite doživljaj i ako se nešto desi siguran sam da će se na vrijeme znati, a ne ovako bez potrebe se samo pumpa atmosfera bez pokrića
- kokuz_sa
#5674 Re: FK Sarajevo
ma dobar je muki..al vise bi volio bozovica vidjeti u bordo dresu od njega..jer fali napadac i to dobar..a ovaj mali je od svog zanatalerdi wrote:O ostalim i govorim. Za Mukija sam i ja čuo i nadam se da će ostati. On i Juninho bi bili paklen tandemcunga lunga wrote:lerdi wrote:Mustafa nije došao u želju koliko ja znam. Nije mi jasno ko samo izmišlja ove informacije i odkud sada Gavarić u kompletnoj priči? Mislim da nema potrebe za širenjem dezinformacija kada smo do sada uvijek imali koliko toliko provjerene informacije od određenih ljudi koji su bliski klubu, pa ne vidim razloga što to ne bi bilo tako i sada ako su određene informacije tačne. Zato smanjite doživljaj i ako se nešto desi siguran sam da će se na vrijeme znati, a ne ovako bez potrebe se samo pumpa atmosfera bez pokrića
-
cunga lunga
#5675 Re: FK Sarajevo
Ma strasno, samo da se brazilac uigra i mustafa proradi...ako dodje naravno!lerdi wrote:O ostalim i govorim. Za Mukija sam i ja čuo i nadam se da će ostati. On i Juninho bi bili paklen tandemcunga lunga wrote:lerdi wrote:Mustafa nije došao u želju koliko ja znam. Nije mi jasno ko samo izmišlja ove informacije i odkud sada Gavarić u kompletnoj priči? Mislim da nema potrebe za širenjem dezinformacija kada smo do sada uvijek imali koliko toliko provjerene informacije od određenih ljudi koji su bliski klubu, pa ne vidim razloga što to ne bi bilo tako i sada ako su određene informacije tačne. Zato smanjite doživljaj i ako se nešto desi siguran sam da će se na vrijeme znati, a ne ovako bez potrebe se samo pumpa atmosfera bez pokrića