FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#5651 Re: FC Barcelona
Može li jedno pitanje, nije provokacija?
A što se vi "nadate da se neće pomjeriti", ne kontam fakat. Planirate ici na sve te utakmice, pa ce vam poremetiti raspored godisnjih odmora ili se sekirate kakve ce biti vrucine u junu ili nesto trece?
A što se vi "nadate da se neće pomjeriti", ne kontam fakat. Planirate ici na sve te utakmice, pa ce vam poremetiti raspored godisnjih odmora ili se sekirate kakve ce biti vrucine u junu ili nesto trece?
- Šibicar
#5652 Re: FC Barcelona
hz__semir wrote:Može li jedno pitanje, nije provokacija?
- Charuga
- Globalni moderator
#5653 Re: FC Barcelona
Moras malo precizniji biti kad postavljas ovakva pitanja ..hz__semir wrote:Može li jedno pitanje, nije provokacija?
Ne nadaju se svi, neki samo preose vijesti i svejedno im je hoce li kolo biti 03.04. ili 10.04. ..
-
xavi6
#5654 Re: FC Barcelona
ma ko da je svejedno hocel bit 3-4-2011 ili 10-4-2011 vazno je da barca pobjedi viljareal bit ce tesko ali ne i nemoguce 
-
extraordinary
#5655 Re: FC Barcelona
hz__semir wrote:Može li jedno pitanje, nije provokacija?
Šta je ovo LFP? Jel to udruženje igrača ili nešto slično? Neko je gore naveo da štrajkuju igrači, kako imaju obraza oni da štrajkuju, eto baš im je loše.
- Charuga
- Globalni moderator
#5656 Re: FC Barcelona
Liga Nacional de Fútbol Profesional (Professional Football League)extraordinary wrote:hz__semir wrote:Može li jedno pitanje, nije provokacija?
A što se vi "nadate da se neće pomjeriti", ne kontam fakat. Planirate ici na sve te utakmice, pa ce vam poremetiti raspored godisnjih odmora ili se sekirate kakve ce biti vrucine u junu ili nesto trece?![]()
Šta je ovo LFP? Jel to udruženje igrača ili nešto slično? Neko je gore naveo da štrajkuju igrači, kako imaju obraza oni da štrajkuju, eto baš im je loše.
Negdje procitah da navodno strajkuju jer im je Savez nalozio da jednu utakmicu vikendom mora prenositi drzavna televizija i ta utakmica bi bila na onom besplatnom kanalu a klubovi bi gubili prava od TV prijenosa za tu utakmicu. Eto oni su nekako preracunali da bi izgubili dosta novca pa su se odlucili na taj strajk.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#5657 Re: FC Barcelona
If the strike does proceed as planned, rescheduling the cancelled fixtures may well prove to be awkward. At this point, given an already congested calendar, the earliest window to play the games would be June 11-12, a full three weeks after the normal end of the Primera season in Spain.ultima_palabra wrote:To drugo.Entropio wrote:1. To nije potvrda, samo pretpostavka.
2. Ako se odgodi ovaj susret, da li će onda ove utakmice koje su se trebale igrati 3. aprila igrati u junu, a sav ostali raspored ostati isti? Ili će se sve pomjeriti unaprijed, što je nebuloza?
Izgleda da nisi u pravu.
- ultima_palabra
#5658 Re: FC Barcelona
Ja kako sam shvatio, utakmice koje su se trebale igrati slijedeći vikend igrale bi se 10.aprila, one od 10.aprila 17.aprila, itd... s tim da bi se zadnje kolo moralo pomjeriti za 11.juni, pošto je 28.maja finale CL, a 4.juna reprezentativne utakmice.Entropio wrote:If the strike does proceed as planned, rescheduling the cancelled fixtures may well prove to be awkward. At this point, given an already congested calendar, the earliest window to play the games would be June 11-12, a full three weeks after the normal end of the Primera season in Spain.ultima_palabra wrote:To drugo.Entropio wrote:1. To nije potvrda, samo pretpostavka.
2. Ako se odgodi ovaj susret, da li će onda ove utakmice koje su se trebale igrati 3. aprila igrati u junu, a sav ostali raspored ostati isti? Ili će se sve pomjeriti unaprijed, što je nebuloza?
Izgleda da nisi u pravu.
@sema, ne znam ni ja što se brinem za ovo, pretpostavljam da sam perfekcionista što se tiče rasporeda i sličnih stvari
- Entropio
#5659 Re: FC Barcelona
Razumijem ja šta si ti mislio, ali to je malo nelogično. Sve pomjerati radi jedne utakmice... Ali štrajk vjerovatno neće ni biti. Prekosutra sud donosi odluku...
- ultima_palabra
#5660 Re: FC Barcelona
Pa ispalo bi ružno, ali mislim da se regularnost prvenstva može osigurati samo igranjem kola jednog za drugim, kako su i izvučeni... eh sad ćemo vidjeti šta će se dešavati ovih dana.Entropio wrote:Razumijem ja šta si ti mislio, ali to je malo nelogično. Sve pomjerati radi jedne utakmice... Ali štrajk vjerovatno neće ni biti. Prekosutra sud donosi odluku...
- Entropio
#5661 Re: FC Barcelona
Eto, ipak nema štrajka. Super! 
-
weltschmertz
#5662 Re: FC Barcelona
http://www.youtube.com/watch?v=7GapiWSc ... detailpage
Prijateljska Argentina - Costa Rica
Messi nije igr'o, ali zato idu autogrami k'o halva..
Prijateljska Argentina - Costa Rica
Messi nije igr'o, ali zato idu autogrami k'o halva..
-
fixer
#5663 Re: FC Barcelona
Regal moram ovaj stari da izbacim. Da li mi je lakse da se sam bakcem s tim, ili da zovnem ove Grke. Oni to u sekundi...
- ultima_palabra
#5664 Re: FC Barcelona
I ja rekoh, šta ovo on... skontah nekakofixer wrote:Regal moram ovaj stari da izbacim. Da li mi je lakse da se sam bakcem s tim, ili da zovnem ove Grke. Oni to u sekundi...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5665 Re: FC Barcelona
Dobro covjek zboriultima_palabra wrote:I ja rekoh, šta ovo on... skontah nekakofixer wrote:Regal moram ovaj stari da izbacim. Da li mi je lakse da se sam bakcem s tim, ili da zovnem ove Grke. Oni to u sekundi...
Ljudi bili bolji i to je to...
- veljaca
#5666 Re: FC Barcelona
Vidi ovih re(G)alovaca sto im je drago ....Tomahawk11 wrote:Dobro covjek zboriultima_palabra wrote:I ja rekoh, šta ovo on... skontah nekakofixer wrote:Regal moram ovaj stari da izbacim. Da li mi je lakse da se sam bakcem s tim, ili da zovnem ove Grke. Oni to u sekundi...Regal izbacen, al' dobro, imace prilike jos gledati PAO...sa tribina na FF
Ljudi bili bolji i to je to...
Uz onako sramotno sudjenje - i Vogosca bi pobijedila .....
Btw - odavno poganije ekipe od panatenaikosa i njihovog poganog trenera nisam vidio ....
BBtw - ovo je tema o FC Barcelona - ali ljubomora je cudo ....
-
fixer
#5667 Re: FC Barcelona
Lako je sad plakatveljaca wrote:
Vidi ovih re(G)alovaca sto im je drago ....![]()
Btw - odavno poganije ekipe od panatenaikosa i njihovog poganog trenera nisam vidio ....
Igra PAO predobro.
- veljaca
#5668 Re: FC Barcelona
fixer wrote:Lako je sad plakatveljaca wrote:
Vidi ovih re(G)alovaca sto im je drago ....![]()
Igra PAO predobro.
Ko govori o placu ..... Ja samo kazem da je sudjenje u grckoj bilo katastrofalno ....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5669 Re: FC Barcelona
Eno sad, pogano sudjenje
Da li si gledao prvu utakmicu, koju je Barca dobila?! Koliko su Barcu sudije pogurale u toj tekmi, koju su jedva dobili jedan razlike. Kad bi bio realan, nepristrasan, onda bi rekao da je prosla bolja ekipa. PAO je bio bolji u sve 4 utakmice, odlicno su zatvorili reket, vanjski sut, da ne spomninjem faktor Obradovica.
Sega je da kad god nije rezultat u korist Barcelone, pogana je ekipa, trener, sudije su krive itd.
Koliko znam, FC Barcelona je sportsko drustvo, ispravi me ako nije tako
Malo ironije nije na odmet, obzirom da simpatisem klub iz Madrida.
Ipak, to me ne sprijecava da dam objektivan kometar. Barca je sinoc bila nemocna u mozda najbitnijoj utakmici sezone (FF se igra u Barceloni), PAO bio bolji, kraj price. Poredjenje s Vogoscom...
Sega je da kad god nije rezultat u korist Barcelone, pogana je ekipa, trener, sudije su krive itd.
Koliko znam, FC Barcelona je sportsko drustvo, ispravi me ako nije tako
Ipak, to me ne sprijecava da dam objektivan kometar. Barca je sinoc bila nemocna u mozda najbitnijoj utakmici sezone (FF se igra u Barceloni), PAO bio bolji, kraj price. Poredjenje s Vogoscom...
-
fixer
#5670 Re: FC Barcelona
Barci Navarro nije u formi, a bez njega ona ekipa je bezze. I ima tu jos jedan dobar igrac - Lorbek. Prvo je dobar momak, a onda i igrac. Jedan od pametnijih centara koji je igrao u zadnje vrijeme.
- veljaca
#5671 Re: FC Barcelona
Tomahawk11 wrote:Eno sad, pogano sudjenjeDa li si gledao prvu utakmicu, koju je Barca dobila?! Koliko su Barcu sudije pogurale u toj tekmi, koju su jedva dobili jedan razlike. Kad bi bio realan, nepristrasan, onda bi rekao da je prosla bolja ekipa. PAO je bio bolji u sve 4 utakmice, odlicno su zatvorili reket, vanjski sut, da ne spomninjem faktor Obradovica.
Koliko znam, FC Barcelona je sportsko drustvo, ispravi me ako nije tako![]()
Hoce to - kada se dobije petica bez luka ..... ( malo ironije nije na odmet ) ....
A ovo sa Vogoscom - nije bilo poredjenje ekipa - nego poenta na sudjenje u grckoj - nadam se da sad shvacas ...
Last edited by veljaca on 01/04/2011 10:59, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5672 Re: FC Barcelona
Pazi, ima Barca dobru ekipu. Ima, recimo i Olimpiakos, al su svi van forme, pa ih naprasi Siena. To je bitna cinjenica, Navarro tanko, onaj Anderson, doveden kao veliko pojacanje, al' je zakazao. Ima tu i zasicenja, ista ekipa vec duze zajedno.fixer wrote:Barci Navarro nije u formi, a bez njega ona ekipa je bezze. I ima tu jos jedan dobar igrac - Lorbek. Prvo je dobar momak, a onda i igrac. Jedan od pametnijih centara koji je igrao u zadnje vrijeme.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5673 Re: FC Barcelona
Vidis...kako razumijesveljaca wrote:Tomahawk11 wrote:Eno sad, pogano sudjenjeDa li si gledao prvu utakmicu, koju je Barca dobila?! Koliko su Barcu sudije pogurale u toj tekmi, koju su jedva dobili jedan razlike. Kad bi bio realan, nepristrasan, onda bi rekao da je prosla bolja ekipa. PAO je bio bolji u sve 4 utakmice, odlicno su zatvorili reket, vanjski sut, da ne spomninjem faktor Obradovica.
Koliko znam, FC Barcelona je sportsko drustvo, ispravi me ako nije tako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoce to - kada se dobije petica bez luka ..... ( malo ironije nije na odmet ) ....
-
fixer
#5674 Re: FC Barcelona
Nije to losa ekipa, ali se postavlja pitanje ko tu moze odluciti. Ja sam nabrojao dvojicu, a treceg nema. Andreson je dobar igrac, samo njegov problem je problem svakog crnca - selekcija suta. Barca je izgubila tekmu na pick-n-rollu. A kasnije su lose odradili i zonu. Sve u svemu, onaj Diamantidis je genijalac.Tomahawk11 wrote: Pazi, ima Barca dobru ekipu. Ima, recimo i Olimpiakos, al su svi van forme, pa ih naprasi Siena. To je bitna cinjenica, Navarro tanko, onaj Anderson, doveden kao veliko pojacanje, al' je zakazao. Ima tu i zasicenja, ista ekipa vec duze zajedno.
P.S. sjeca li se ko Barcine odbrane od prosle godine?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5675 Re: FC Barcelona
Ne slazem se sa tim da svi tamnoputi igraci imaju problem sa selekcijom suta. Anderson je doveden kao najvece pojacanje u sampionsku ekipu, ono, ne mijenja se pobjednicki tim, znaci, trebao je pojacati ionako jaku ekipu. E, sad, ovaj to nije opravdao.fixer wrote:Nije to losa ekipa, ali se postavlja pitanje ko tu moze odluciti. Ja sam nabrojao dvojicu, a treceg nema. Andreson je dobar igrac, samo njegov problem je problem svakog crnca - selekcija suta. Barca je izgubila tekmu na pick-n-rollu. A kasnije su lose odradili i zonu. Sve u svemu, onaj Diamantidis je genijalac.Tomahawk11 wrote: Pazi, ima Barca dobru ekipu. Ima, recimo i Olimpiakos, al su svi van forme, pa ih naprasi Siena. To je bitna cinjenica, Navarro tanko, onaj Anderson, doveden kao veliko pojacanje, al' je zakazao. Ima tu i zasicenja, ista ekipa vec duze zajedno.
P.S. sjeca li se ko Barcine odbrane od prosle godine?
Barca je izgubila u ovom play off-u na svakom polju. Necemo dalje, da nas kolega veljaca ne bi najurio s teme
Ima i tema na kosarci o EL.
Mada je FC Barcelona sportsko drustvo, ali je tema na fuci...