baby24 wrote:na kojoj si ti ono stranici postavila lice da vidim??VenomousV wrote:according to MAC ja sam NW20
230 i neka
Zelena Charapa je postavila link da kao otkrijes koji njihov foundation ti odgovara
NW20 ja citam kao "nidje veze 20"
Moderator: anex
baby24 wrote:na kojoj si ti ono stranici postavila lice da vidim??VenomousV wrote:according to MAC ja sam NW20
eto, ti i penelope cruzbez_ideje wrote:evo skontah-deep winter........XD
A sta to ti akording tu MAC?
ljepoticaAkashaSa wrote:molim drage forumašice da se skupe, obuku bijele doktorske mantile, tureme na dnevno sunce i skontaju koji mi je podton hahahahahahhahaha
Imam tamno smeđu kosu/oči, stoje mi sve boje osim army zelene i army sive to su one nedefinisane kretenske boje, stoje mi smeđe, crne, boje pudera, plave, tikizne, sve... Crnim jako brzo i kvalitetnoNe gorim, ali nemam maslinastu boju kože, šta sam ja?
Zadevera ti mene, i ja koristim EA (good morning skin serum i overnight) ali stavljam ih prije kremeZelena Carapa wrote:na mojim serumima (uglavnom Elizabeth Arden) stoji da se stavljaju poslije moisturizera i da djeluju kao i primer ujedno. Ne znam, provjeri sta pise na tvojima. Mislim da kozmeticke kuce malo pretjeruju sa marketingom i time sta nam sve treba biti na kozi tako da su moguce i razlicite interpretacije
ahhhh sad sam se postidio, ima li ovdje smajli što se stidi???Zelena Carapa wrote:ljepoticaAkashaSa wrote:molim drage forumašice da se skupe, obuku bijele doktorske mantile, tureme na dnevno sunce i skontaju koji mi je podton hahahahahahhahaha
Imam tamno smeđu kosu/oči, stoje mi sve boje osim army zelene i army sive to su one nedefinisane kretenske boje, stoje mi smeđe, crne, boje pudera, plave, tikizne, sve... Crnim jako brzo i kvalitetnoNe gorim, ali nemam maslinastu boju kože, šta sam ja?
AkashaSa wrote:ahhhh sad sam se postidio, ima li ovdje smajli što se stidi???Zelena Carapa wrote:ljepoticaAkashaSa wrote:molim drage forumašice da se skupe, obuku bijele doktorske mantile, tureme na dnevno sunce i skontaju koji mi je podton hahahahahahhahaha
ja sam ti rekla da ga stavljam pred spavanje jer mi se nije svidio efekat prije sminke. jednostavno previse mi nekih slojeva na lizu - a moram staviti kremu sa zastitnim faktorom i tecni puder. ali ako tebi pase kako si do sad stavljala ne znam u cemu je problem.ja-maja wrote:Zadevera ti mene, i ja koristim EA (good morning skin serum i overnight) ali stavljam ih prije kremeZelena Carapa wrote:na mojim serumima (uglavnom Elizabeth Arden) stoji da se stavljaju poslije moisturizera i da djeluju kao i primer ujedno. Ne znam, provjeri sta pise na tvojima. Mislim da kozmeticke kuce malo pretjeruju sa marketingom i time sta nam sve treba biti na kozi tako da su moguce i razlicite interpretacije![]()
Moram bas vidjeti sta pise na njima. Za ovaj prvi sam prilicno sigurna da sam procitala da ide prije sminke, za drugi ne znam.

nemas razloga da se stidisAkashaSa wrote:ahhhh sad sam se postidio, ima li ovdje smajli što se stidi???Zelena Carapa wrote:ljepoticaAkashaSa wrote:molim drage forumašice da se skupe, obuku bijele doktorske mantile, tureme na dnevno sunce i skontaju koji mi je podton hahahahahahhahaha
+1Ma.Le.Na wrote:hladan i rozikast![]()
kiki-miki wrote:
Uploaded with ImageShack.us
Evo slikice,mislim pola doduše nekako je mutna,za dokumente.A šminka se ne vidi haman nikako.![]()
p.s. možda zato što je skenirana,pa je mutna
Jeste,samo se nesto slabo sminkateplavooka wrote:helou ženske
jel još aktuelna ona duga ? da ne čitam 200 stranica unazad i ne šminkam se šareno sad kad završim s nesicom
HvalaZelena Carapa wrote:lijepo
Ali po meni mariela fura mnogo ispred ostalih. Ona njena slika kao profi rad tima sminkera i artisticki nastrojenog fotografa. A i oko joj je lijepo