mislim da si u mladosti oskudjevao sa casovima knjizevnosti. sudeci po tvom doslovnom citanju i reagovanju na postove.Ramzess Veliki wrote:@moet-perignon - Sad cu te jako razocarati, ali mladost, I ne samo mladost odlazi na zapad NE da bi gledali gologuze pedere, ne laskaj sebi, idu zamisli radi zarade, da ustede pa da formiraju svoju porodicu, sa bracnim drugom suprotnog spola I vjerovatno ih je 98% alergicno na gej parade.moet-perignon wrote:nova_ja wrote:Preopširni postovi da bih sve čitala.
Moj zaključak: nadam se da se parada ponosa neće održati jer Bog zna onda sta dolazi slijedeće...
Od istoka i zapada smo uzeli sve najgore i nikako da se pomirim s tim.
Ako se i održi ne pada mi na pamet da to ikako propratim pa ni na netu, jer mi sama pomisao utiče na stress level
ako te pomisao na povorku stresira, ako ti je samo ona stresna bez obzira sto nam mladost ode na mrski zapad gledat' gologuze pedere, onda
si ti stvarno sreckovicka ili princeza.
mene ce povorka relaksirati od svih problema kojih imamo, i glasam za to da bude jos mnogo takvih dogadjaja poslije 8.9.
ti slobodno ne moras da gledas, ali ces vise gledati kako ti srozavaju dostojanstvo u drugim kombinacijama.
recimo da si, mozda, princeza pa nemas vecih problema - okrznut ces se na probleme koje slijeduju kroz druge ljude u tvom okruzenju.
osobno hodam njujorskim ulicama, i nije mi se nikada desilo da vidim jos gologuze pedere. moj prijatelj je homosexualac i sigurno je muzevniji od tebe. nikada mi nije paradirao ni u potkosulji kad dodjemo kod njega u ladanjsku kucu. ima stila, i sigurno bi ga kopirao kad ga vidio.
ovo je samo jedan primjer, a poznajem jos mnoge za koje ne bi mogao ni naslutiti da su lezbejke i gejevi sa dugogodisnjim partnerima. potpuno normalne zajednice, koje stvaraju i doprinose drustvu i ne paradiraju u stiklama.
bilo kako bilo, parade ce biti.