Sebija All about

Post Reply
Ned071

#5651 Re: Sebija All about

Post by Ned071 »

crno bijelo je jer ste zauzeli busije... i ne popustate... nit je svaki doktor ugledan i zrtva nit je menadžment bezgresan... al niko ne slusa drugog
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5652 Re: Sebija All about

Post by pici »

Ned071 wrote:naravno da nije... ne moze neko ko jeste zaista sjajan doktor, ali u isto vrijeme placen 5000 mjesecno na kcus-u plus dodatak koji zaradi privatno, a jedini ima papir da moze to legalno raditi, papir koji mu je potpisala sebija, ko operira za basnoslovne svote po dubaiju, sebe predstavljati zrtvom... mene uzasno nervira crno-bijelo razmisljanje... al izgleda da ne znamo drugacije
ako mislis na gavrankapetanovica, odbilo mu se od glavu polikitanstvo su SDA njega najmanje gotivim mada je takokazu dobar doktor, ja sam bio u rukama kule-kulenovica i jedini doktor koji me je pregledao od do mada sam masnu stelu trebao i za njega, nisam platio nista nit mi je trazio al sam mu od sebe odnio chivas... tako da nisu samo doktori i sestre-tehnicari krivi, kriv je nas mentalitet da se doktorima obavezno ponese nesta, neko to primi reda radi a mnogi se pohase i pocnu primati koverte... kao sHo rekoH doticne suljevicka i seka nisu operisane od toga, dapace bile su i predvodnici.
Roccohljup

#5653 Re: Sebija All about

Post by Roccohljup »

pici wrote:
Ned071 wrote:naravno da nije... ne moze neko ko jeste zaista sjajan doktor, ali u isto vrijeme placen 5000 mjesecno na kcus-u plus dodatak koji zaradi privatno, a jedini ima papir da moze to legalno raditi, papir koji mu je potpisala sebija, ko operira za basnoslovne svote po dubaiju, sebe predstavljati zrtvom... mene uzasno nervira crno-bijelo razmisljanje... al izgleda da ne znamo drugacije
ako mislis na gavrankapetanovica, odbilo mu se od glavu polikitanstvo su SDA njega najmanje gotivim mada je takokazu dobar doktor, ja sam bio u rukama kule-kulenovica i jedini doktor koji me je pregledao od do mada sam masnu stelu trebao i za njega, nisam platio nista nit mi je trazio al sam mu od sebe odnio chivas... tako da nisu samo doktori i sestre-tehnicari krivi, kriv je nas mentalitet da se doktorima obavezno ponese nesta, neko to primi reda radi a mnogi se pohase i pocnu primati koverte... kao sHo rekoH doticne suljevicka i seka nisu operisane od toga, dapace bile su i predvodnici.
Slažem se......ima puno do mentaliteta ali brate sad se to i ocekuje a nije ti svejedno kad si ti ili neko tvoj u situaciji da mu se o zivotu ili o zdravlju radi.
pici

#5654 Re: Sebija All about

Post by pici »

NEPOZNATI RAZLOZI
Intervju sa Sebijom Izetbegović neće biti emitovan večeras na BHT-u

Intervju s direktoricom Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebijom Izetbegović neće biti emitovan večeras u 21:15 sati na državnoj televiziji BHT, kao što je ranije najavljeno u pregledu programa.
Naime, jutros je na web portalu BHT-a objavljena najava večerašnjeg intervjua u kojem su preneseni dijelovi razgovora s direktoricom KCUS-a. Nekoliko sati poslije najava je uklonjena sa stranice.

Nadležni iz BHT-a još se nisu izjasnili koji su razlozi zbog kojih intervju neće biti prikazan.

Izetbegović je u intervjuu razgovarala s voditeljicom državne televizije Lejlom Zvizdić, a odgovarala je na pitanja o radu na KCUS-u, nedostatku lijekova, odlasku ljekara iz BiH... U jednom trenutku, što je prikazano u najavi, voditeljica je upitala Izetbegović da li je brine odlazak ljekara sa KCUS-a.

"A gdje su otišli ljekari? Dva kilometra daleko od Kliničkog centra. Nisu oni otišli nigdje. Oni su samo prešli u drugo agregatno stanje", kazala je Izetbegović u intervjuu koji neće biti prikazan na BHT -u.
u kojem si ti agregatnom stanju
Obi Wan Bosnian

#5655 Re: Sebija All about

Post by Obi Wan Bosnian »

Koja kraljica. Da je hoće kandidovati za predsjedništvo imala bi moj glas :lol:
dječak sa šibicama

#5656 Re: Sebija All about

Post by dječak sa šibicama »

Jebote, ova gluplja od Mace Diskrecije.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5657 Re: Sebija All about

Post by Truba »

elena čaušesku :D
Logovan

#5658 Re: Sebija All about

Post by Logovan »

A gdje su otišli ljekari? Dva kilometra daleko od Kliničkog centra. Nisu oni otišli nigdje. Oni su samo prešli u drugo agregatno stanje"
:? :? :lol:
jazzer

#5659 Re: Sebija All about

Post by jazzer »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/intervj ... /171025079

Vjerovatno joj dali da pregleda emisiju prije emitovanja pa, kada je vidjela budalastine koje
je izgovorila (ljekari presli u drugo agregatno stanje :? ) trazila otkazivanje emitovanja.
Dozer

#5660 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Koja budaletina, mila majko....

Ljudi, dajte ba da ovo vise rastjeramo u 3 PM... Ovo je totalna katastrofa ko sve upravlja najbitnijim sektorima drustva...
Roccohljup

#5661 Re: Sebija All about

Post by Roccohljup »

Ova je i trampa zahebala po glupostima........
tranquil

#5662 Re: Sebija All about

Post by tranquil »

Svaka joj vuče sedmi februar...
Dozer

#5663 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Ma, samo pogledajte zadnjih par dana (i mjeseci) sta se sve desava, i svakome s imalo mozga je jasno da smo dotakli dno-dna...

Bakir, za neupucene - to je jedan od 3 predsjednika ove idiotske zemlje, prije 2 dana kaze da smo ostavljeni u amanet Turcima.... :roll:

Doktori strajkuju vec 10 dana... :roll:

Borci spavaju (protestuju) pred zgradom Vlade FBiH vec mjesecima... :roll:

Danas su im se pridruzili i penzioneri... :roll:

Radnici popljackanih fabrika u znak protesta i trazeci svoja oteta prava pjesace desetine kilometara... :roll:

Glavni grad, a kojim vec dvije decenije upravljaju isti ti likovi (SDA) ima redukcije vode vec godinama... :roll:

Prosjecna plata je samo po statistici 850 KM, dok je u realnosti ispod 700... :roll:

Za protekle 3 godine, opet SDA vladavine, nije izgradjen, a samim tim ni otvoren ni jedan jedini kilometar autoputa... :roll:

I na sve to, "prva ""dama""", inace doktorica za koju niko nije cuo po nekim medicinskim dostignucima i kvalitetu nego samo po tome sto je zena prvog mazluma u SDA, a koja je, opet za neupucene - generalna direktorica najvece zdravstvene ustanove u BiH, tj. UKC Sarajevo, i koja je za manje od dvije godine tu ustanovu dovela u najgore stanje od njenog nastanka prije 100 godina, danas daje ovakve imbecilne izjave, a koje njen muzic i stranka ekspresno zataskaju... I to sve u jednom Javnom Servisu, tj. BHT-u, za koji uredno hoce svaki mjesec da nam uzmu po 7,5 KM da bi taj "nezavisni" JS mogao opstati... :roll:

Pa, ljudi moji, sta ovdje treba da se desi da bi ovaj imbecilno glupi narod rekao - dosta vas je!
Last edited by Dozer on 25/10/2017 15:03, edited 2 times in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5664 Re: Sebija All about

Post by JoseMujica »

jazzer wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/intervj ... /171025079

Vjerovatno joj dali da pregleda emisiju prije emitovanja pa, kada je vidjela budalastine koje
je izgovorila (ljekari presli u drugo agregatno stanje :? ) trazila otkazivanje emitovanja.

čisto nek se zna ko je Gospodar ovog feuda :kakoste:
Labirint

#5665 Re: Sebija All about

Post by Labirint »

Moj Dozer ništa, jednostavno što se prije pomirimo da nama (normalnima) u ovoj zemlji nema selameta lakše će nam biti. Pa pogledaj danas samo, jedinstvena prilika da se nešto zatalasa, da se svi ti silni nezaposleni,potlačeni, obespravljeni pridruže šačici penzionera da se sastavi deset zahtjeva da se ne miče sa ulice dok se ne ispune, da se na kraju krajeva sve blokira šta se desi? Ništa, ćorak... na kraju šta i očekivati kada nas se stotinu skupi za traženje jebene vode u gradu gdje makar 200 k ljudi je nema. A nama dooobro jeee a nama dobro jeeeee :zid:
dječak sa šibicama

#5666 Re: Sebija All about

Ona je zabranila BHT-u da emituje intervju.
Labirint

#5667 Re: Sebija All about

Post by Labirint »

dječak sa šibicama wrote:Ona je zabranila BHT-u da emituje intervju.
Sasvim logično kada je ona BHT. Ona je i zrak,ona je i voda, ona je i zdravlje ona je i hrana. Ona upravlja ona odredjuje, ona diktira ona privredjuje (sebi). Ona samo nije ovom glupom svijetu što ustvari i jeste. Kancer...
dječak sa šibicama

#5668 Re: Sebija All about

Labirint wrote:Moj Dozer ništa, jednostavno što se prije pomirimo da nama (normalnima) u ovoj zemlji nema selameta lakše će nam biti. Pa pogledaj danas samo, jedinstvena prilika da se nešto zatalasa, da se svi ti silni nezaposleni,potlačeni, obespravljeni pridruže šačici penzionera da se sastavi deset zahtjeva da se ne miče sa ulice dok se ne ispune, da se na kraju krajeva sve blokira šta se desi? Ništa, ćorak... na kraju šta i očekivati kada nas se stotinu skupi za traženje jebene vode u gradu gdje makar 200 k ljudi je nema. A nama dooobro jeee a nama dobro jeeeee :zid:
Koje zahtjeve, i ako ih i imamo, ko ce ih ispuniti.

Sve ove vladajuce guzonje smo mi birali, na kraju krajeva. I ponavlja se izbor, sve iste face, sve isti kriminalci. Ja to mogu samo tumaciti tako da se narodu dopadaju te njuske politicarske i da ih podrzavaju.
A ruku na srce, i nemaju konkurencije, sve ista govna. Glasa se za DF i Zeljka Spasitelja, njegovi puleni masovno predju u SDA.

Ja sam primjetio da su zahtjevi protestanata u BiH uglavnom u okvirima "mi smo glasali za vas, vi nas sad jebete", ili "nismo mi za vas glasali da nas ovako tretirate". Takve prosvjednike kupe sa pola kila kafe, sokom i keksom.
SmokingMan

#5669 Re: Sebija All about

Post by SmokingMan »

Eto..moj narode,pređite i vi u drugo agregatno stanje,šta vam drugo preostaje. :D
Last edited by SmokingMan on 25/10/2017 15:13, edited 1 time in total.
Labirint

#5670 Re: Sebija All about

Post by Labirint »

dječak sa šibicama wrote:
Labirint wrote:Moj Dozer ništa, jednostavno što se prije pomirimo da nama (normalnima) u ovoj zemlji nema selameta lakše će nam biti. Pa pogledaj danas samo, jedinstvena prilika da se nešto zatalasa, da se svi ti silni nezaposleni,potlačeni, obespravljeni pridruže šačici penzionera da se sastavi deset zahtjeva da se ne miče sa ulice dok se ne ispune, da se na kraju krajeva sve blokira šta se desi? Ništa, ćorak... na kraju šta i očekivati kada nas se stotinu skupi za traženje jebene vode u gradu gdje makar 200 k ljudi je nema. A nama dooobro jeee a nama dobro jeeeee :zid:
Koje zahtjeve, i ako ih i imamo, ko ce ih ispuniti.

Sve ove vladajuce guzonje smo mi birali, na kraju krajeva. I ponavlja se izbor, sve iste face, sve isti kriminalci. Ja to mogu samo tumaciti tako da se narodu dopadaju te njuske politicarske i da ih podrzavaju.
A ruku na srce, i nemaju konkurencije, sve ista govna. Glasa se za DF i Zeljka Spasitelja, njegovi puleni masovno predju u SDA.

Ja sam primjetio da su zahtjevi protestanata u BiH uglavnom u okvirima "mi smo glasali za vas, vi nas sad jebete", ili "nismo mi za vas glasali da nas ovako tretirate". Takve prosvjednike kupe sa pola kila kafe, sokom i keksom.
Apsolutno niko, o tome se i radi. Nemaš pišljiva boba od čovjeka (bio on opozicije,ne opozicija, nevladin, vladin, kurrac palac) koji je spreman,voljan, ima muda i pameti da nešto zatalasa i pokrene. Nemaš ,jer nažalost, htjeli mi to priznati ili ne svako ko ima ovo sve gore nabrojano već odavno nije u ovoj nahiji ili se već nekako sprema da iz nje izadje... :(
jasko_ba

#5671 Re: Sebija All about

Post by jasko_ba »

SDA tako uzima redovno izbore, sa 15 posto osvojenih glasova, oni budu pobjednici izbora. :lol:
Svi se zale, a izlaznost na izborima po nekim mjestima jedva predje 40 posto. Jos uvijek cekam da ljudi izadju i glasaju masovno protiv SDA/HDZ/SNSD, ali u zadnji trenutak se nadje opravdanje, ma dobro je ovo, samo nek ne puca.
Dozer

#5672 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

dječak sa šibicama wrote: Koje zahtjeve, i ako ih i imamo, ko ce ih ispuniti.

Moram te zamoliti, i tebe i sve ostale koji ovako misle, da prestanete s ovom pricom da "smo ih mi birali".

SDA vlada sa svega 20-ak % glasova ukupnog birackog tijela FBiH, odnosno s manje od 10% na nivou BiH. Ko je kriv za ovo? Pa svi oni koji samo kukaju, a uopste ne izlaze na izbore.
Sta onda kuka(te)ju koji qrac?

Svi uredno promijenite carape i gace svaki dan, jer se usmrde, zar ne? Zasto to radite ako vam je dobro u njima i drugi, i trec, i stoti dan?
E, isto tako se mijenja i vlast - na svakim izborima.
Posto su kod nas izbori imbecilni. kao i sve drugo uostalom, pa imamo lokalne i opste izbore odvojeno, onda se tako treba i ponasati.

Sljedece godine izadjemo svi na izbore i rastjeramo SDA s drzavnog i entitetskog nivoa vlasti, a postavimo bilo koga drugog, ALI - KO nije imao vlast ranije!
Onda, 2020., uradimo isto i na lokalnim izborima.
Za 4 godine mandata se moze svasta uraditi, pa ako se ni ti novi ne pokazu kako treba, onda 2022. srokamo i njih, a postavimo neke trece na drzavni, a 2024. neke trece i nalokalni nivo.

A sve dok se samo kuka i govori kako se nista ne moze promijeniti, i pri tome se ni ne izlazi na zibore - pa logicno je da se tako nista ne moze promijeniti, jbg...
dječak sa šibicama

#5673 Re: Sebija All about

Evo glasala kamara raje u mom okruzenju za Zeljka Velikog Spasitelja i njegov DF.

Puna im usta bijehu price "sve ce se promijeniti, Zeljko ce uraditi nesto".

Danas svi znamo sta su radili i uradili Komsicevi poslanici.

I ako maknes SDA, ko ce maknuti HDZ, ili SNSD. Politika "uzecemo neki HSP da glumi predstavnike Hrvata" Zlatka Lagumdzije je isfurana.
Dozer

#5674 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Ama, i ta paritetna prica je odavno postala imbecilna ba...
Jebe mi se za HDZ i SNSD. Dajte da prvo pometemo pred svojim vratima, a onda, kada sredimo svoju bastu i pretvorimo je u vrt, lako cemo i komsije privoliti da urade isto u svojim bastama.

Pa upravo je ovaj kont taj nametnuti i suludi nacin ramzisljanja, jebla vas vise ENV matrica, i Bosnjaci, i Srbi, i Hrvati...
Uredi bar jedan dio zemlje kako treba, da u njemu sve funkcionise, a ostali dijelovi ce se onda sami prikloniti tome.

Svi ovdje hoce normalana zivot, ali im upravo ovakve matrice koju si upravo ispalio, a koje se baziraju na gledanju "onih tamo", a ne sebe samog, ne daju da to i pokusaju ostvariti.

Sto se Zeljke i DF-a tice, i s obzirom da svi znamo (bar se nadam da je tako) da je sva moc vladanja, kao i pare, na lokalnom nivou - sta ste ocekivali da on uradi na drzavnom?
Da li je osvojio 51% glasova, pa da moze sam formirati vladu, bez SDA, SDP-a, SBB-a i slicnih nebulozera? Nije.
Zasto nije? Pa jer je na izbore izaslo svega oko 50% glasaca. Kako ce onda bilo ko osvojiti preko 50% glasova kad na izbore ne izadje uopste ni toliko ljudi?
Last edited by Dozer on 25/10/2017 15:37, edited 3 times in total.
pici

#5675 Re: Sebija All about

Post by pici »

jedva cekam iduce godne fasungu pred izbore... da ih sami Allah nagradi... :bih:
seka najjmanje ministrica zdravstva tako da uvede red svudze :bih:
Post Reply