Danas dobar.Euridika wrote:Toma, kakav si? Kad ćemo je moći popiti?
Eto kad hoćete.
Srijeda, četvrtak, može.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Danas dobar.Euridika wrote:Toma, kakav si? Kad ćemo je moći popiti?
Ako nemERes ti da te zamjenimTomahawk11 wrote: Ako ozdravim, može
Tomahawk11 wrote:Danas dobar.Euridika wrote:Toma, kakav si? Kad ćemo je moći popiti?
Eto kad hoćete.
Srijeda, četvrtak, može.
Znam ja da si ti jaranspreca wrote:Ako nemERes ti da te zamjenimTomahawk11 wrote: Ako ozdravim, može![]()
![]()
Ako ćemo uvažavati respa, četvrtak.Euridika wrote:Tomahawk11 wrote:Danas dobar.Euridika wrote:Toma, kakav si? Kad ćemo je moći popiti?
Eto kad hoćete.
Srijeda, četvrtak, može.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super!![]()
![]()
Meni svejedno, kako većini odgovara. A termin od 18h pa nadalje.
Trebamo vidjeti ko bi sve išao, pa da vidimo i želje.
ma gurat ce se nekakoTomahawk11 wrote:Znam ja da si ti jaranspreca wrote:Ako nemERes ti da te zamjenimTomahawk11 wrote: Ako ozdravim, može![]()
![]()
![]()
Samo da znaš, moraš se gurati, pa ti vidi
Ima ih još koji mogu uvijek, ali nijedan ne zove.Tomahawk11 wrote:Ako ćemo uvažavati respa, četvrtak.
Nek se i ostali izjasne. Ing može kadgod, on je sam rekao
SramotaEuridika wrote:Ima ih još koji mogu uvijek, ali nijedan ne zove.Tomahawk11 wrote:Ako ćemo uvažavati respa, četvrtak.
Euridika wrote:Ima ih još koji mogu uvijek, ali nijedan ne zove.Tomahawk11 wrote:Ako ćemo uvažavati respa, četvrtak.
Prije bi zensko potfrefilo termin poroda nego ti dan za druzenjesupercali wrote:Ne valja racunica za cetvrtak neka bude srijeda ili petak
Poradjam se sutraing-ecc wrote:Prije bi zensko potfrefilo termin poroda nego ti dan za druzenjesupercali wrote:Ne valja racunica za cetvrtak neka bude srijeda ili petak
U centru, oko M. Dvora. Pošaljem ti detalje na PP ako si zainteresiran.al_akhisari wrote:gdje se organizuje druzenje
ing-ecc wrote:Pozdravio vas je Respo, supercali i sheilak (r)
Misliš na kupaće?Tomahawk11 wrote:ing-ecc wrote:Pozdravio vas je Respo, supercali i sheilak (r)![]()
Bar smo išli probati...znaš ono
Euridika wrote:Misliš na kupaće?Tomahawk11 wrote:ing-ecc wrote:Pozdravio vas je Respo, supercali i sheilak (r)![]()
Bar smo išli probati...znaš ono![]()
Još nisam odabrala pravi, moraću ponovo u potragu sutra. Da vas zovem za pomoć pri izboru? Al' da mi ono baš fino iskreno kažete šta mi stoji dobro?Tomahawk11 wrote:Euridika wrote:Misliš na kupaće?![]()
![]()