BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
- strongmen
#5651 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
haloo uveo novi meni
moguć sada prenos kredita s broja na broj
Za provjeru stanja računa, aktivaciju i kontrolu #haloo opcija za mobilni Internet, transfer novca s haloo računa na #halooRačun koristite #halooMeni *100#. #platiManje
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8249465238
moguć sada prenos kredita s broja na broj
Za provjeru stanja računa, aktivaciju i kontrolu #haloo opcija za mobilni Internet, transfer novca s haloo računa na #halooRačun koristite #halooMeni *100#. #platiManje
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8249465238
- avaks
#5652 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Bila je ta opcija i ranije ja lično prebacivao kredit sa jednog na drugi br jebemu 
-
zrakomlat
#5653 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Znam kralju, najavili su je ima hefta. Imam tu stranicu na facebooku, pa sam u toku sa objavama.strongmen wrote:@zrakomlat
evo ljudi objaviše recenziju, k'o da su te čuli da se pališ na Menzis
http://www.balkangadgets.com/meizu-m6-recenzija/
Nego, šta misliš o Lenovo ZUK 2 u odnosu na HTC 10?
Last edited by zrakomlat on 06/02/2018 19:07, edited 1 time in total.
-
zrakomlat
#5654 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Hvali zimu drž se ljeta.nagibSA wrote:Nije bas tako. A ne racunas garancije, servisne mreze. Ko kaze da su isti dijelovi. Kod kineza su losiji i stedi se na svemu /da bude cijena manja naravno/, i jos ne znas sta ce te zapasti od kog sklj proizvodjaca, rijetko da mozes sastaviti dva telefona sa istim dijelovima. Kontrola kvaliteta losija. A telefon cini i dobro parce software-a, tu su kinezi /osim oneplus/ odron i redovniji update. Ne kazem da i brend vrijedi te pare, ali ne moze se ni izjednacavati.zippoo87 wrote: izbaci kameru iz band name telefona i pronadji mi razliku izmedju njih i ovih hansova,dorzova,oukitelova i ostalog danas ?
nikada mi nece biti jasno kako neko vise vrijednuje komad aluminija na kojem pise samusng,nego komad aluminija na kojem pise oukitel a unutar tog komada ,sve isto...isti procesori,isti ram,isti display
isto se i kvare i brandname i ovi kinezi koji se probijaju
Meizu nije bas los brend, za nezahtjevnog korisnika ce zavrsiti posao.
Ja ne bih bjezao od kineza da im je software odlican, i da ima redovan update, ovako, sam hardware sa sklepanim softwareom mi nista ne znaci, nisam taj tip ...
I ti dileja hvalio si kitotel i razne kineze sad ne valjaju....
- strongmen
#5655 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
izvini sto sam te uznemiravozrakomlat wrote:Znam kralju, najavili su je ima hefta. Imam tu stranicu na facebooku, pa sam u toku sa objavama.strongmen wrote:@zrakomlat
eto sve sam znaš i možeš
-
zrakomlat
#5656 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ma nisi vala, zahvaljujem svakako na dobroj volji i namjeri. Živiostrongmen wrote:izvini sto sam te uznemiravozrakomlat wrote:Znam kralju, najavili su je ima hefta. Imam tu stranicu na facebooku, pa sam u toku sa objavama.strongmen wrote:@zrakomlat
eto sve sam znaš i možeš
- kloniran
#5657 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
https://www.kimovil.com/en/compare/htc- ... 2-4gb-64gbzrakomlat wrote: Znam kralju, najavili su je ima hefta. Imam tu stranicu na facebooku, pa sam u toku sa objavama.
zuk bolju bateriju, htc bolju kameru bar tako djeluje na papiru
- sagosen
- Maharadza
#5659 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ono da ne moraš mijenjati operatera opet kroz par mjeseci?!
- strongmen
#5660 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
nema od tog ništa jer je jedno s drugim povezano
partije koje su osvajale vlast pa pravile i te vlade su upravo u bhtelekomu i elektroprivredi kao najpopularnijim bastionima socijalističkih preduzeća, koje sada zovu javna, uhljebljavali partijske drugove ili jarane i njihove familije
elem, kad bi se privatizovao bhtelekom novi gazda bi otpustio najmanje trećinu sada zaposlenih koji i jesu realno viška, a to znači one koje su godinama uhljebljavale partije na vlasti
dakle, jedno s drugim teško da ide, neće pas ugrist ruku koja ga hrani
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#5661 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
A ne kontas da ih MMF sad drzi za damu i da ce raditi kako oni kazu a ne kako neko zeli? Za 5 godina ce nam cijena struje i vode biti kako MMF kaze.. zato jer Fadil i kompanije prije njega dizu kredite da daju plate i penzije i kupe socijalni mirstrongmen wrote:nema od tog ništa jer je jedno s drugim povezano
partije koje su osvajale vlast pa pravile i te vlade su upravo u bhtelekomu i elektroprivredi kao najpopularnijim bastionima socijalističkih preduzeća, koje sada zovu javna, uhljebljavali partijske drugove ili jarane i njihove familije
elem, kad bi se privatizovao bhtelekom novi gazda bi otpustio najmanje trećinu sada zaposlenih koji i jesu realno viška, a to znači one koje su godinama uhljebljavale partije na vlasti
dakle, jedno s drugim teško da ide, neće pas ugrist ruku koja ga hrani
- nagibSA
#5662 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
@strongmen
Ima li jos sta zanimljivo od code-ova:

Ima li jos sta zanimljivo od code-ova:

-
V3dran
#5663 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pozdrav, evo vec kopam sat vremena na bh mobile stranici da nadjem cijene poziva kada sam u roamingu, nigjde informacije... Znam da je negdje bio na bh telecomu zip fajl sa svim cijenama usluga, a da li je moguce da na mobile portalu nema tih informacija?
- kloniran
-
V3dran
#5665 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Znaci vijest iz 2014, odem na svoj paket, piše roaming kao dodatna usluga, odem da pročitam, objašnjava šta je roaming bez ikakvih informacijama o cijenama, sramota
- kloniran
#5666 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
V3dran wrote:Znaci vijest iz 2014, odem na svoj paket, piše roaming kao dodatna usluga, odem da pročitam, objašnjava šta je roaming bez ikakvih informacijama o cijenama, sramota
na dnu stranice imas ikonu cjenovnik
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7269
-
V3dran
#5667 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
E hvalakloniran wrote:V3dran wrote:Znaci vijest iz 2014, odem na svoj paket, piše roaming kao dodatna usluga, odem da pročitam, objašnjava šta je roaming bez ikakvih informacijama o cijenama, sramota
na dnu stranice imas ikonu cjenovnik![]()
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7269
Ali opet user/mobile friendly
Skini zip, raspakuj, i onda kopaj
- strongmen
#5668 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ko ti je kriv kad si na najgorem telekom operateru
- nagibSA
#5669 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Mislim na je m:tel gori od BHT-a, ne znam sto ih pljujes toliko.strongmen wrote:ko ti je kriv kad si na najgorem telekom operateru
- zateznistub
#5670 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Zato što je dileja. Plain and simple...nagibSA wrote:Mislim na je m:tel gori od BHT-a, ne znam sto ih pljujes toliko.strongmen wrote:ko ti je kriv kad si na najgorem telekom operateru
- strongmen
#5671 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
mtel nije gorinagibSA wrote:Mislim na je m:tel gori od BHT-a, ne znam sto ih pljujes toliko.strongmen wrote:ko ti je kriv kad si na najgorem telekom operateru
na pretplatama ima tarifu koja ubija cijelo tržište sa 3000 minuta razgovora
na prepaidu je mtelfrend bara bara sa ultrom
a što se tiče interneta bar daje flat uz 1 GB (iako je doskora bilo i čitavih 5)
dakle navedi sad TI po čemu je bolji bhtelekom
nema nikog goreg od bht uhljeba
- fusion_ba
#5672 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
mtel više ne daje flat pripaid korisnicima
-
dejang93
#5673 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
@fusion_ba m:tel i dalje daje flat na prepaidu ali samo malo ko od korisnika to zna... Ujedno, upratih da na stranici pokušavaju da osposobe online dopunu računa a koja je već duže vrijeme dostupna putem financ.ba portala kao posrednika.
Nego, kakve smo mi sreće, da li uskoro možemo očekivati ponudu flat tarifa za razgovore kod nekog od telekom operatera; streaming i chat servise u obliku tarifnih opcija???
Nego, kakve smo mi sreće, da li uskoro možemo očekivati ponudu flat tarifa za razgovore kod nekog od telekom operatera; streaming i chat servise u obliku tarifnih opcija???
- nagibSA
#5674 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Postpaid nisam pratio, vecina korisnika je na prepaidu kao ja i ti. Kome treba 3000 minuta, pa ne spavas na telu, navlakuse.strongmen wrote: mtel nije gori
a što se tiče interneta bar daje flat uz 1 GB (iako je doskora bilo i čitavih 5)
Gdje je bara bara. Flat internet 1GB jedino ako uzmes tarifni plan na mjesec dana koji je 12KM. A ako uzmes jedan tarifni plan ne mozes drugi. Ovako kad kupujes pakete, 1GB, 11.7KM bez flata. Takodje im tarifni planovi vaze za mtel mrezu samo, kod bhta prema svima. Kod bhta veci bonusi za internet... itd itd.
Ako ti je bolji mtel posle svega ovoga jbg onda...
Posle svega ovoga vidim koliko je Slagalica odlicna i kako mi je dobro legla, bas ovaj nacin mi se svidja i odgovara mi tj. kupovanje svih paketa na mjesec dana bilo 100MB ili 5GB, kao i za minute. Kao da su prema meni krojili, jos ovaj bonus 500MB, skoro da i ne moram kupovati dodatno.
PS:
Ovo je dobro, kad se pozove u isto vrijeme, prikaze u jednom prozoru

- strongmen
#5675 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
3000 minuta jeste marketinski trik, ali bez obzira, za te pare niko ni približno ne daje, i svi ostali paketi pretplate nisu ništa lošiji od bhtelekomanagibSA wrote:Postpaid nisam pratio, vecina korisnika je na prepaidu kao ja i ti. Kome treba 3000 minuta, pa ne spavas na telu, navlakuse.strongmen wrote: mtel nije gori
Gdje je bara bara. Flat internet 1GB jedino ako uzmes tarifni plan na mjesec dana koji je 12KM. A ako uzmes jedan tarifni plan ne mozes drugi. Ovako kad kupujes pakete, 1GB, 11.7KM bez flata. Takodje im tarifni planovi vaze za mtel mrezu samo, kod bhta prema svima. Kod bhta veci bonusi za internet... itd itd.
Ako ti je bolji mtel posle svega ovoga jbg onda...
.
za prepaid je bilo na mtelu flat i to na 128 kbps
vidim da su nešto sad mjenjali i usrali sa kompletnom ponudom prepaida, ono se bog otac ne može snaći, kud su neke retardirane nazive uveli, čuj opuštencija i laganica i sa nekim opcijama koje nisu jasne ni samom autoru vjerovatno
elem nije tu nista bolja ultra sa 1,7 KM nižom cjenom za pišljivu gigu, da kažemo da i jedni i drugi po tom pogledu su najgori, spram haloo, gofree ili slagalice
kakvi su bonusi veći za internet na ultri ?!?!
slagalica je očitala lekciju svima, ja ne znam ko jos može ostat na ultri ??
vjerovatno zadojene "lažne patriote" i naravno uposlenici bhtelekoma i njiove familije, a ima ih mašala...
pošto ne trošis minute nisi ni moro dokupljivat, računalo bi ti se 0,20 po minuti kako si i navikao kod mtela