Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mogu li se izjasniti kao Hrvat u vezi ovoga zadnjeg konkursa prilikom aplikacije? Nemam drugog izbora jer imam završen kriminalistiku a taj fax je predviđeno samo za Hrvate i Srbe dok za Bosnjake su neki drugi fakulteti u pitanju.
SuperSy wrote: ↑28/09/2021 21:29
Mogu li se izjasniti kao Hrvat u vezi ovoga zadnjeg konkursa prilikom aplikacije? Nemam drugog izbora jer imam završen kriminalistiku a taj fax je predviđeno samo za Hrvate i Srbe dok za Bosnjake su neki drugi fakulteti u pitanju.
NATO NICS sistem je pokazao sposobnost ljudi da korištenjem najmodernijih tehnologija odgovaraju na različite načine i da se integrišu sve organizacione cjeline u jedan funkcionalan sistem koji pokazuje kako se dobrom organizacijom i zajedničkim naporima rješavaju različite sigurnosne situacije
i kako si iz ovoga zakljucio da je meni stalo do njegovog misljenja?
Odustajem.
pametna odluka. ja nisam toliko pametan, pa cu da pojasnim zasto sam reagovao na tvoj izlet. evo gdje sam reagovao:
ti ovdje visoke zvanicnike drugih drzava direktno omalovazavas i sasvim je jasno i zasto. odatle paralela sa Vucicem. nikakve veze sa tim da je meni stalo do Vucicevog misljenja.
pametna odluka. ja nisam toliko pametan, pa cu da pojasnim zasto sam reagovao na tvoj izlet. evo gdje sam reagovao:
ti ovdje visoke zvanicnike drugih drzava direktno omalovazavas i sasvim je jasno i zasto. odatle paralela sa Vucicem. nikakve veze sa tim da je meni stalo do Vucicevog misljenja.
Slažem se da nisi pametan. Ja "omalovažavam" značaj tih ljudi kao državnika i tog sastanka i ti ne znaš zašto (jer po sopstvenom priznanju nisi toliko pametan), ja sam iznosio svoje lično mišljenje a ti šta veruješ da Vučić misli (jer ti valjda on ne izbija iz glave). Već sam rekao, mene druga/Vučićeva mišljenja ne interesuju.
OS BiH, Oklopni bataljon BrTP, transport tenkova M60A3, na relaciji Živinice-Banja Luka- Manjača povodom predstojeće vježbe bojevog gađanja na lokaciji poligona Manjača.