Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Njanjavi

#5651 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

otherside wrote:Nasi izgladnjivali i krali.
Njihovi ubijali, mucili, silovali,...
Ako neko u Zenici ili Sarajevu nije bio izlozen direktom mucenju, protjerivanju, svakodnevnom zlostavljaju, oduzimanju imovine i fizickom maltretiranju, ne znaci da se to nije desilo.
Bosnjo je cudo, glup pa glup.
Najpametnije je otici iz ove usrane zemlje i pokusati spasiti razum onoliko koliko se moze...
Ja bgmi ne napisah da se nije desilo, nit umanjih velicinu sranja koje se desilo iznosenjem svog stava, misljenja, dozivljaja.
Svako ima svoje breme sto se toga tice.
Samo ti haman posmatras to na nacin toliko usadjen u mindset populusa na ovim prostorima, da cim nisi dio kolektivne shatro istine i oficijelne price odma ti se stav i misljenje pokusava srozat na nulu jeftinim spinovima.
beniciodeltoro

#5652 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by beniciodeltoro »

Sve to stoji, mada se ne slažem sa ovim 5 Dodika jer on je sve samo ne veliki Srbin jer srpski narod će prije ili kasnije shvatiti kakvu im je on štetu nanio. Mi imamo već 5 Dodika, dvojica takvih se zovu Bake i Fahro jer oni svom narodu nanose istu štetu kao i Dodik svom, samo je razlika što se Dodik bolje dodvorava svom narodu sa nekom srpskom verzijom "u jedinstvu je snaga"
A to sa kičmom, to što su naši političari bez kičme i muda ne mijenja činjenicu da ima jedan srpski političar otvoreno razogvara sa moćnom Rusijom o budučnosti.
A i to sa kičmom i bez dlake na jeziku mi isto smrdi. To što je on do sada rekao ne bi preživjela Angela Merkel a kamoli predsjednik nekog entiteta. Silajdžić je bio isto ovako direktan pa ga nema više, SDP je pred zadnje izbore rekao slične stvari pa ga Avaz i ostali mediji iz Federacije poklopiše jer napadaju strance, naše prijatelje u ratu i miru.
Ali eto, da ne bude još jedna tema o Dodiku, samo ne kontam kako je jedna tema gdje Hare na svakoj 3. stranici ponavlja isti vic o Guardianu dostigla skoro 2000 stranica :-)
ho oponopono

#5653 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...ooo da, gluperde lutaju... :gunjastajl:
otherside

#5654 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by otherside »

Njanjavi wrote: Bosanac nikad skontat da mu ni srbin ni hrvat, ni cetnik ni ustasa ne mogu uciniti toliko zla i unazadit ga kao domace izdajice na vlasti svojom letargijom, nezainteresovanoscu za dobro svog naroda i shurovanjem sa onima anamo zarad svojih interesa.
bas ne mogu...nikad.
vidi, ja ne branim vlast ni aktualnu politiku, ne daj Boze, pa nisam debil, sta se tu ima braniti?
ali recenica ti je nidje veze.
annoy

#5655 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

supercali wrote:
annoy wrote:I ja kao pušač se čudim tim što puše čim ustanu :oops:

Ne kontam svršavanje na Tursku.
Ja kontam
Ta turska
Znaci zenski rod a ti skontaj ostalo :)
Ne mogu, preteško je
supercali

#5656 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

annoy wrote:
supercali wrote:
annoy wrote:I ja kao pušač se čudim tim što puše čim ustanu :oops:

Ne kontam svršavanje na Tursku.
Ja kontam
Ta turska
Znaci zenski rod a ti skontaj ostalo :)
Ne mogu, preteško je
Pokazat cu ti ;)
annoy

#5657 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Kao da jesi
shbc

#5658 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by shbc »

Andrija i Andjelka :-?

Meni se cini da sam ja izgubio smisao za humor. Oko mene ljudi placu od smijeha, pogotovo na klip sa Slovencem... Meni u najboljem slucaju izmami blagi osmijeh
palestinka

#5659 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

shbc wrote:Andrija i Andjelka :-?

Meni se cini da sam ja izgubio smisao za humor. Oko mene ljudi placu od smijeha, pogotovo na klip sa Slovencem... Meni u najboljem slucaju izmami blagi osmijeh
Sve se slažem, samo što mislim da nije mog smisla za humor nego je nezabavno i neduhovito. A ko su njih dvoje, odjednom iskaču po fc?
supercali

#5660 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

listam kanale i na hbo ide vrag nosi pradu

tipicni primjer sta nase djevojke i zene zele kopirati
znaci 100% opis sta zele da budu

ne kontam nase zene i djevojke koje tako razmisljaju
sunceKOtepsija

#5661 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sunceKOtepsija »

annoy wrote:
sunceKOtepsija wrote: nije ti nesto smijesno i krivis ljude koji pisu jer ne daju smjesne odgovore :? mnogi ljudi se trude da pomognu mozda zbog toga nisu smjesni, ili je do tebe?
Jesi ti uopće pročitao što sam napisala?
pa i nisam bas :lol:
Tabhana

#5662 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

Samo hejteri mogu mrziti Tursku, našu Portu.

:evil:
madesa

#5663 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by madesa »

shbc wrote:Andrija i Andjelka :-?

:thumbup:
Nisrin

#5664 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nisrin »

Ne kontam ljude koji cim neko nesto kupi ili ima, odmah se svi sjete da kazu "a gladni, bolesni, siromasni...ima se moze se..."
Drugo je kad neko sam istice i hvali se, a drugo je kad sebi priusti jer je zaradio svojim prstima, kad se ne istice, ali ljudi svejedno kazu kako to tako moze, a toliko je siromasnih i toliko je bijede na sve strane...
Nisu ljudi merhamet, sto neko ne bi uzivao u plodovima svog rada, nafaka mu takva i sta sad? Da zivi u kolibi bez igdje icega da bi bio "prihvacen"...

To je cak zanimljivo i kod poznatzih, evo napr Dzeko, cim se sazna da je nesto kupio drvlje i kamenje na njega, kako se on to razbacuje, a toliko je bijede...a ne vide koliko daje, donira itd? Cak i da ne donira ima pravo raditi sa svojim novcem sta hoce...Ljudi jednostavno ne cijene i ne postuju srecu i uspjeh drugih!
insomnia78

#5665 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Ma samo Otaj rad
Image
condy

#5666 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by condy »

@Nisrin

Bolje da ti zavide nego da te sažaljevaju :)
zippoo87

#5667 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zippoo87 »

Nisrin wrote:Ne kontam ljude koji cim neko nesto kupi ili ima, odmah se svi sjete da kazu "a gladni, bolesni, siromasni...ima se moze se..."
Drugo je kad neko sam istice i hvali se, a drugo je kad sebi priusti jer je zaradio svojim prstima, kad se ne istice, ali ljudi svejedno kazu kako to tako moze, a toliko je siromasnih i toliko je bijede na sve strane...
Nisu ljudi merhamet, sto neko ne bi uzivao u plodovima svog rada, nafaka mu takva i sta sad? Da zivi u kolibi bez igdje icega da bi bio "prihvacen"...

To je cak zanimljivo i kod poznatzih, evo napr Dzeko, cim se sazna da je nesto kupio drvlje i kamenje na njega, kako se on to razbacuje, a toliko je bijede...a ne vide koliko daje, donira itd? Cak i da ne donira ima pravo raditi sa svojim novcem sta hoce...Ljudi jednostavno ne cijene i ne postuju srecu i uspjeh drugih!
:thumbup:
ljudima se ne moze ugoditi,budala je onaj ko pokusava ...treba imati svoju neku vodilju i time ici a ne obazirati se na svaki komentar
Leons

#5668 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Leons »

Tabhana wrote:Samo hejteri mogu mrziti Tursku, našu Portu.

:evil:
Sta je to?
JThomas

#5669 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

uči se u 6. i 7. osnovne, pa ponovo u srednjoj.
Tito_i_Partija

#5670 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tito_i_Partija »

Image
Niemand

#5671 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Ne kontam dje razlika izmedju pudera, bb kreme, cc kreme i kreme u boji :|

boja za lice sve cetvero, kako more biti "ne nosim puder, samo kremu" kad se ofarbas po licu svakako :diva:
Tabhana

#5672 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

Naziv Zmajevi, dizanje Gradaščevića kao osobu koja se borila za Bosnu, a ne za svoj vlastiti interes.

Iskrivljeno shvatanje svoje vlastite historije.
Cherry-Cherry

#5673 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

A tek svršavanje na lidere drugih država: Srbije, Hrvatske, Turske...
beniciodeltoro

#5674 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by beniciodeltoro »

Cherry-Cherry wrote:A tek svršavanje na lidere drugih država: Srbije, Hrvatske, Turske...
Ima još gore. Preksinoć kada su bili izbori u Hrvatskoj sjedi jedan Ante u lokalu, prilaze mu par Bošnji i pitaju ga jel prati izbore. Ante ovim rječima "Ma jebe mi se" i nasmija se. Tokom cijele noći Bošnje prilaze Anti sa mobitelima sa wirelessom i pokušavaju ga zainteresovati "Joj ove godine je bila prljava kampanja" "pitam se koliko mandata ima HDZ" kao da prate kladionicu ili izbore u svojoj opštini a Ante ih ne hebe ni 2%. Balinluk par excellence, mene stid bilo posmatrati ih :lol:
Nisrin

#5675 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nisrin »

NE kontam zaludjenost Andrijom i Andjelkom, pogledala sam 2-3 klipa i ni jedan mi nije smijesan...a svima je kao IN...
Post Reply