Problem pasa lutalica
- fidoremilienko
#5651 Re: Problem pasa lutalica
Ja zamoljavam vlast da pusti šintore da se vrate nazad.
-
franceska
#5652 Re: Problem pasa lutalica
Odličan mi je ovaj lik koji je proveo par sati u Sarajevu, i za to vrijeme snimio cjelokupnu situaciju te zaključio da mi lažemo da džukele haraju

- simonese
#5653 Re: Problem pasa lutalica
pojma mi nemamo,sta mi znamofranceska wrote:Odličan mi je ovaj lik koji je proveo par sati u Sarajevu, i za to vrijeme snimio cjelokupnu situaciju te zaključio da mi lažemo da džukele haraju![]()
![]()
![]()
-
pakica_
#5654 Re: Problem pasa lutalica
hajde, za divno cudo nek' se i s nekim od "vas" slazemNaslovnica wrote: Kakav bona bake, nemoj biti patetična. Nema bake veze s ovim, nije on glasao protiv promjene zakona. Zna se ko je glasao, i ko je lobirao, ko je prijetio sa govornice Parlamenta BH kada se trebala donijeti izmjena glupog zakona.
Pusti se šuplje.
Niko i ne očekuje da se sklone svi psi sa ulice, to se ovdje ponovilo 100 puta. Pasa na ulicama je uvijek bilo i biće ih. Uvijek je svako naselje imalo nekog psa koji je bio ljubimac. Nemam ništa protiv.
Ali ovo do čega smo danas dovedeni je katastrofa.
Niko normalan ne želi čopore pasa na ulicama.
Niko normalan ne bi trebao da želi da se psi rađaju, žive i umiru na ulicama grada, kao da je to sasvim normalno!
Ovo sa "sterilizacijama" i puštanjem pasa natrag na ulicu je cirkus samo takav.
neki kerovi se moraju pobit', neki sklonit' da se s njima stagod radi da se vidi potencijal, a neki mogu i ostati..
znas sta je za mene cirkus- trose se hrpe (tudjih) para na nekakve droge da se divlji kerovi koji se boje boga oca pofataju i da se sterilisu, i onda ih fisnu nazad.. sta si postig'o.. bolje ti je ulozi onda jos (tudjih) para pa plati koga da socijalizuje tog kera, pa ga udomi.. jok, ono ga fisne nazad i ker prvom prilikom kad mu neko susne iza kontejnera dok trazi pelenu da polize, tog nekog ko mu je susn'o lapi za nogu.. al' eto, on nema muda/ona nema jajnike..
ni "mi" ni "vi" necemo kerove na ulici..
i mozda nije sadasnja vlast izglasala zakon 2009. ali sadasnja vlast glasa budzet, uredno odvajaju dio za azile, azili vide karananu, a ne marku.. znam, vratit cete se na ono- nema para.. i nema, zato sto ta ista vlas ne kaznjava onoga koga treba..
azil napravili u pizdi lijepe strine (halal'te sto psujem, neurozna sam od sabaha) i svakom satro ljubitelju i volonteru mrsko otic u tu pracu klincevu.. e poserem im se ja, ljubitelj, na takvu ljubav! evo mene u ned. šine radar metar prije skretanja za pracu i vozila sam cak 67 gdje je dozvoljeno 60. kaze macic, seoska drotina iz pickica eto hocemo se sta dogovarati da te pustimo.. hocemo reko, napisi mi nalog da potpisem da doprinesem budzetu.. iskolacio oci k'o da sam mu mater jebala.. kriva sam, pisi 40 maraka, ja ti marku na kafu ne dam!
previse je toga nesredjenog na ulici/u drzavi, nisu samo kerovi, ali i dalje im ja, koja ih volim, ne zelim torturu ulice, satiranja autom (gdje je u belaju i ker i insan i insanovo auto kad ga osine), trovanja i jos kojekakvih sarolikih ideja dragih nam su"gradjana"..
nek' roditelji ne salju djecu u skolu, nije problem, ali isto tako neka ih nauce kako da se ponasaju prema psima.. setam sa svojim kerovima i mali se sage, zajmi kamen i put nas.. samo mirno pitam materesinu od malog- hoces da ih raskacim?! naravno, ne bih to nikad uradila i prva bih svoje licne kerove uspavala da zajme dijete iz bilo kojeg razloga, ali roditelji moraju malo da se pozabave i svojom djecom jebemu mater.. ne moze se dijete odgajati dok je mati na fejsu a dijete gleda crtane.. ja sam sigurna da vise vremena provodim odgajajuci svoje kerove nego neko sto ulozi u rodjeno dijete..
opet, nije ni svako dijete kreten, daleko od toga, bilo je napada i "ni iz cega" sto se kaze, ali ima Boga mi i isprovociranih..
nedavno kerovi leze na travi i mala medju njih i jaknom draufne jednog od njih.. naravno ustade, zalaja jer je iza sna, zalajase drugi, mala se ukopala.. AMA ZASTO TO RADIS, DIJETE DRAGO?! ZASTO?!?!?
- Adriatic
#5655 Re: Problem pasa lutalica
Jebo te, ljudi nemaju šta da jedu, a ovdje se daju pare za sterilizaciju pasa, koji se potom vraćaju na ulicu da ujedaju ljude. 
-
Naslovnica
#5656 Re: Problem pasa lutalica
Slažemo se u većini.pakica_ wrote:hajde, za divno cudo nek' se i s nekim od "vas" slazemNaslovnica wrote: Kakav bona bake, nemoj biti patetična. Nema bake veze s ovim, nije on glasao protiv promjene zakona. Zna se ko je glasao, i ko je lobirao, ko je prijetio sa govornice Parlamenta BH kada se trebala donijeti izmjena glupog zakona.
Pusti se šuplje.
Niko i ne očekuje da se sklone svi psi sa ulice, to se ovdje ponovilo 100 puta. Pasa na ulicama je uvijek bilo i biće ih. Uvijek je svako naselje imalo nekog psa koji je bio ljubimac. Nemam ništa protiv.
Ali ovo do čega smo danas dovedeni je katastrofa.
Niko normalan ne želi čopore pasa na ulicama.
Niko normalan ne bi trebao da želi da se psi rađaju, žive i umiru na ulicama grada, kao da je to sasvim normalno!
Ovo sa "sterilizacijama" i puštanjem pasa natrag na ulicu je cirkus samo takav.tj. dijelim misljenje..
neki kerovi se moraju pobit', neki sklonit' da se s njima stagod radi da se vidi potencijal, a neki mogu i ostati..
znas sta je za mene cirkus- trose se hrpe (tudjih) para na nekakve droge da se divlji kerovi koji se boje boga oca pofataju i da se sterilisu, i onda ih fisnu nazad.. sta si postig'o.. bolje ti je ulozi onda jos (tudjih) para pa plati koga da socijalizuje tog kera, pa ga udomi.. jok, ono ga fisne nazad i ker prvom prilikom kad mu neko susne iza kontejnera dok trazi pelenu da polize, tog nekog ko mu je susn'o lapi za nogu.. al' eto, on nema muda/ona nema jajnike..
ni "mi" ni "vi" necemo kerove na ulici..
i mozda nije sadasnja vlast izglasala zakon 2009. ali sadasnja vlast glasa budzet, uredno odvajaju dio za azile, azili vide karananu, a ne marku.. znam, vratit cete se na ono- nema para.. i nema, zato sto ta ista vlas ne kaznjava onoga koga treba..
azil napravili u pizdi lijepe strine (halal'te sto psujem, neurozna sam od sabaha) i svakom satro ljubitelju i volonteru mrsko otic u tu pracu klincevu.. e poserem im se ja, ljubitelj, na takvu ljubav! evo mene u ned. šine radar metar prije skretanja za pracu i vozila sam cak 67 gdje je dozvoljeno 60. kaze macic, seoska drotina iz pickica eto hocemo se sta dogovarati da te pustimo.. hocemo reko, napisi mi nalog da potpisem da doprinesem budzetu.. iskolacio oci k'o da sam mu mater jebala.. kriva sam, pisi 40 maraka, ja ti marku na kafu ne dam!
previse je toga nesredjenog na ulici/u drzavi, nisu samo kerovi, ali i dalje im ja, koja ih volim, ne zelim torturu ulice, satiranja autom (gdje je u belaju i ker i insan i insanovo auto kad ga osine), trovanja i jos kojekakvih sarolikih ideja dragih nam su"gradjana"..
nek' roditelji ne salju djecu u skolu, nije problem, ali isto tako neka ih nauce kako da se ponasaju prema psima.. setam sa svojim kerovima i mali se sage, zajmi kamen i put nas.. samo mirno pitam materesinu od malog- hoces da ih raskacim?! naravno, ne bih to nikad uradila i prva bih svoje licne kerove uspavala da zajme dijete iz bilo kojeg razloga, ali roditelji moraju malo da se pozabave i svojom djecom jebemu mater.. ne moze se dijete odgajati dok je mati na fejsu a dijete gleda crtane.. ja sam sigurna da vise vremena provodim odgajajuci svoje kerove nego neko sto ulozi u rodjeno dijete..
opet, nije ni svako dijete kreten, daleko od toga, bilo je napada i "ni iz cega" sto se kaze, ali ima Boga mi i isprovociranih..
nedavno kerovi leze na travi i mala medju njih i jaknom draufne jednog od njih.. naravno ustade, zalaja jer je iza sna, zalajase drugi, mala se ukopala.. AMA ZASTO TO RADIS, DIJETE DRAGO?! ZASTO?!?!?
Jedno od moje dvoje djece zazire od pasa jer je 3 puta bilo preplašeno reakcijom istih. Zaobilazi ih u širokom luku. Džaba ubjeđivanja, folovi-golovi, ne pomaže, utjerali su mu strah u kosti.
Ovo drugo je isto bilo "napadano", ali im priđe, VEOMA OPREZNO i bojažljivo.
Znači, moja su djeca odgojena da vole ljude, životinje, da ne bacaju smeće po ulici, i sve ostalo što spada u norme ponašanja.
Nažalost, rijetki su takvi.
OndaK, opet ide priča kako djeca plaču kada šintori ubiju kera (normalno, traumatično za gledati), po FB stranicama vise slike djece što se valjaju sa kerovima i grle ih (ne dozvolite da ih šintori ubiju).
A tu je i ova veća grupa djece siledžija (od istih takvih roditelja). Nekultura na visokom nivou, ja, ja i samo ja, odvratno kako roditelji odgajaju djecu.
Tebi svaka čast na tvojoj borbi. Samo izgleda da radiš sizifovski posao, i sama si toga svjesna.
-
5 0 5
#5657 Re: Problem pasa lutalica
jebo te, ljudi nemaju sta da jedu, a ovdje se daju pare za vozni park. ispred svake institucije parkirano 5 miliona maraka za razne poguzije koji ne mogu nista ispod pasata voziti, da gaze ljude.Adriatic wrote:Jebo te, ljudi nemaju šta da jedu, a ovdje se daju pare za sterilizaciju pasa, koji se potom vraćaju na ulicu da ujedaju ljude.
jebo te, djeca se nemaju gdje igrati, a ovdje se daju pare za bogomolju na svakom cosku, da zjape prazne i da se u njima politika sprovodi.
jebo te, ljudi nemaju gdje raditi, a ovdje se milioni trose za sanaciju nekog groblja, da se neko opari na nas racun.
jebo te, ovdje se ljudi nemaju gdje izlijeciti, a pare se daju za bijeli hljed i odvojieni zivot guzonjama kojima je plata po 10 hiljada maraka.
jebo te, ovdje se muzej, pozoriste ili galerija nije napravila 30 godina, a pare se daju za vjerske manifestacije, koride i parade kica i prostakluka
jebo te, ovdje se ulaze u sport na kapljice, a omladina nam sjedi po kafanama i pucaju jedni drugima u noge.
jebo te, __________________
-
pakica_
#5658 Re: Problem pasa lutalica
ne radim ja vise nista.. "moje" ulicare sam makla, kojeg vidim usput dat cu mu da jede i amin..Naslovnica wrote:
Slažemo se u većini.
Jedno od moje dvoje djece zazire od pasa jer je 3 puta bilo preplašeno reakcijom istih. Zaobilazi ih u širokom luku. Džaba ubjeđivanja, folovi-golovi, ne pomaže, utjerali su mu strah u kosti.
Ovo drugo je isto bilo "napadano", ali im priđe, VEOMA OPREZNO i bojažljivo.
Znači, moja su djeca odgojena da vole ljude, životinje, da ne bacaju smeće po ulici, i sve ostalo što spada u norme ponašanja.
Nažalost, rijetki su takvi.
OndaK, opet ide priča kako djeca plaču kada šintori ubiju kera (normalno, traumatično za gledati), po FB stranicama vise slike djece što se valjaju sa kerovima i grle ih (ne dozvolite da ih šintori ubiju).
A tu je i ova veća grupa djece siledžija (od istih takvih roditelja). Nekultura na visokom nivou, ja, ja i samo ja, odvratno kako roditelji odgajaju djecu.
Tebi svaka čast na tvojoj borbi. Samo izgleda da radiš sizifovski posao, i sama si toga svjesna.
sad duzna boga oca za ove moje da im platim smjestaj, sjebah se da im nadjem dom i nema vise.. ako nadjem kakvu skrhotinu koja se moze spasiti (k'o sto sam vidjela u praci u ned. pa se sutra vracam po nju da je makar uspavam ako joj se ne moze pomoci ako do sad jadna sama nije krepala) skloniti cu, zdravog vise jok. svi se otimaju za krvavo polomljeno pasce, a za zdravima svima puca patka.. ove ako treba do kraja zivota drzati tu gdje su sad, drzat cu.. mada ni to nije zivot za pasce, da provodi u boksu 24/7 i da osjeti travu pod shapama samo kad ga ja izvedem, ali evo kakvi su moji sa djecom

dijete mrko poprijeko ne bi pogledali, ali opet bi ih
zao mi je trauma kroz koje su prosla tvoja djeca, ukoliko treba mirno pasce da se oslobode, javi, imam takve i rado cu pomoci
-
Naslovnica
#5659 Re: Problem pasa lutalica
Hvala na ponudi, ali nemamo uslove za držanje cuke, a voljeli bi.
I ja se nadam da će se vremenom osloboditi straha.

-
pakica_
#5660 Re: Problem pasa lutalica
ma jok da vam dam pasce, izgubila sam vise svaku nadu da ce iko ikada vise uzeti keraNaslovnica wrote:Hvala na ponudi, ali nemamo uslove za držanje cuke, a voljeli bi.
nego da ti djeca upoznaju moju nalu (to je moje licno terapijsko pasce) i da vide da se s pascetom koje je normalno da igrati
vidis moje glupace

-
Naslovnica
#5661 Re: Problem pasa lutalica
Ismijah se.pakica_ wrote:ma jok da vam dam pasce, izgubila sam vise svaku nadu da ce iko ikada vise uzeti keraNaslovnica wrote:Hvala na ponudi, ali nemamo uslove za držanje cuke, a voljeli bi.
nego da ti djeca upoznaju moju nalu (to je moje licno terapijsko pasce) i da vide da se s pascetom koje je normalno da igrati
vidis moje glupace
Odu oni na selo preko ljeta kod nane-banane, bude tamo Rundo, Brundo, Garo...To im je odlična terapija, i njima i meni malo da odmorim.
-
pakica_
#5662 Re: Problem pasa lutalica
to, to, samo ne odustajati! neka vide da ipak ima i normalnih kerova kao sto su rundo, brundo, garo, pujdo i moja glupa šNala budala mahalaNaslovnica wrote: Ismijah se.
Odu oni na selo preko ljeta kod nane-banane, bude tamo Rundo, Brundo, Garo...To im je odlična terapija, i njima i meni malo da odmorim.![]()
- uglavnomja
#5663 Re: Problem pasa lutalica
Red Wolf wrote:Pa kako ces se ti sjetiti kad nisi maknuo sa pala,odakle kerove pod okriljem nocu u kombijima ubacujete u grad,zato i nema u tom tvom "strasbourgu" kerova,kome ti drzis predavanja,ti sad pametan sta liuglavnomja wrote:
europski sud za kereca prava u strasbourgu![]()
nesto me hebe sto ne mogu da se sjetim ni jednog jedinog pasceta na ulici u strasbourgu
a sto me nasmija ...
dobro sto me svi trpaju u salonce i paljane na skakljivim temama jer nisam u toru, ali na temi o pascadi
inace, kombiji vise nisu u opticaju, sad sleperi dovoze pascad
- fidoremilienko
#5664 Re: Problem pasa lutalica
Sve treba pobiti. Sinoć kasno se vraćam, izleti mi nasred ceste i laje. Da nisam prikočio dobro, raznio bih ga. Ali jebo to, nego stres koji čovjek doživi. Ali da vozim neko baš staro auto ili neki džip stariji, ne bih kočio sekunde i ne bi mi bilo žao. Jebo te sve.
- Adriatic
#5665 Re: Problem pasa lutalica
5 0 5 wrote:jebo te, ljudi nemaju sta da jedu, a ovdje se daju pare za vozni park. ispred svake institucije parkirano 5 miliona maraka za razne poguzije koji ne mogu nista ispod pasata voziti, da gaze ljude.Adriatic wrote:Jebo te, ljudi nemaju šta da jedu, a ovdje se daju pare za sterilizaciju pasa, koji se potom vraćaju na ulicu da ujedaju ljude.
jebo te, djeca se nemaju gdje igrati, a ovdje se daju pare za bogomolju na svakom cosku, da zjape prazne i da se u njima politika sprovodi.
jebo te, ljudi nemaju gdje raditi, a ovdje se milioni trose za sanaciju nekog groblja, da se neko opari na nas racun.
jebo te, ovdje se ljudi nemaju gdje izlijeciti, a pare se daju za bijeli hljed i odvojieni zivot guzonjama kojima je plata po 10 hiljada maraka.
jebo te, ovdje se muzej, pozoriste ili galerija nije napravila 30 godina, a pare se daju za vjerske manifestacije, koride i parade kica i prostakluka
jebo te, ovdje se ulaze u sport na kapljice, a omladina nam sjedi po kafanama i pucaju jedni drugima u noge.
jebo te, __________________
Kad te zaganja neki čopor, a ti onda razmišljaj o vjerskim manifestacijama, pozorištima, omladini koja sjedi po kafanama.....
Joj sranja u Ruandi
Cuko troler
-
5 0 5
#5666 Re: Problem pasa lutalica
a kad tebi neko saspe sanzer u stomak dok sjedis u kafani cvrkutajuci sok, ti razmisljaj o cukama sto planduju u parku.Adriatic wrote:![]()
Kad te zaganja neki čopor, a ti onda razmišljaj o vjerskim manifestacijama, pozorištima, omladini koja sjedi po kafanama.....
Joj sranja u Ruandi![]()
Cuko troler
poenta je da se ne moze jedan problem prekriti drugim. glad je problem, kriminal je problem, korupcija je problem, psi su problem. za svaki od njih postoji institucija koja bi se trebala uhvatit u kostac s istim. a uvijek se moze reci, zasto ovo kad ima i ono sto se cini gorim.
- uglavnomja
#5667 Re: Problem pasa lutalica
jaro, od kad je benjo naucio pucat precizno, nema vise nevinih zrtava ... zna se ko ce popiti metak umjesto soka.5 0 5 wrote:a kad tebi neko saspe sanzer u stomak dok sjedis u kafani cvrkutajuci sok, ti razmisljaj o cukama sto planduju u parku.Adriatic wrote:![]()
Joj sranja u Ruandi![]()
Cuko troler
poenta je da se ne moze jedan problem prekriti drugim. glad je problem, kriminal je problem, korupcija je problem, psi su problem. za svaki od njih postoji institucija koja bi se trebala uhvatit u kostac s istim. a uvijek se moze reci, zasto ovo kad ima i ono sto se cini gorim.
a to nije obican, normalan gradjanin, pogotovo ne gradjanka, dijete, nana, dedo ...
- SanskiBiser
#5668 Re: Problem pasa lutalica
Sad smo ga nahebali
Kupili su Kendi auto
Ima se, može se
Sandra Husejnović
2 hrs · Sarajevo ·
Today I'm going to see my car in a town near Sarajevo and I will sit down in it first time - Thanks to everyone who will be happy for us DANAS IDEM DA VIDIM MOJA KOLA I PRVI PUT SJEDNEM U NJIH.. -- hvala svima koji će biti sretni zbog nas..
Ima se, može se
- Adriatic
#5669 Re: Problem pasa lutalica
Koji si ti troler, to je neviđeno.5 0 5 wrote:a kad tebi neko saspe sanzer u stomak dok sjedis u kafani cvrkutajuci sok, ti razmisljaj o cukama sto planduju u parku.Adriatic wrote:![]()
Joj sranja u Ruandi![]()
Cuko troler
Razvodnjavaj i dalje, samo kad rulja krene, onda zaboravi na pravila.
Sve mi se čini da uopšte nisi iz Sarajeva a i ako jesi, lova kapa li kapa.
-
5 0 5
#5670 Re: Problem pasa lutalica
ja razvodnjavam a ti si poceo pricati o ljudima koji nemaju sta da jedu. kakve to veze ima sa problemom s psima? ja sam ti rekao, neka kanton rasproda sluzbene automobile ministara, ukinu pratnje pod sirenama i eto para za javne kuhinje i nema vise gladnih.Adriatic wrote: Koji si ti troler, to je neviđeno.
i meni psi smetaju i o tome sam pisao vise puta na ovoj temi. cak sam pisao i svoje prijedloge kako se rijesiti tog problema. pisao sam da treba biti unisteno najmanje 80% pasa, a s vremenom iskorijeniti sve pse lutalice u gradu. niko se nije ni pocesao oko tih mojih pisanja ovdje. jedina je razlika sto ja trazim da se sve uradi po zakonima ove drzave dok drugi predlazu trovanje, gazenje autima, ubijanje iz puske i ostale gadosti. koje su koliko bolesni prijedlozi apsolutno i nerelaisticni. i da, vrijedjanje i ponizavanje vam je osnovni nacin komunikacije.
-
nelle_tz
#5671 Re: Problem pasa lutalica
Eutanazija pasa u Spaniji, sve po zakonu. Ako odredjeno vrijeme neko ne dodje po psa, oni se eutaniziraju. https://www.youtube.com/watch?v=zTD4UY4T2E05 0 5 wrote:ja razvodnjavam a ti si poceo pricati o ljudima koji nemaju sta da jedu. kakve to veze ima sa problemom s psima? ja sam ti rekao, neka kanton rasproda sluzbene automobile ministara, ukinu pratnje pod sirenama i eto para za javne kuhinje i nema vise gladnih.Adriatic wrote: Koji si ti troler, to je neviđeno.
i meni psi smetaju i o tome sam pisao vise puta na ovoj temi. cak sam pisao i svoje prijedloge kako se rijesiti tog problema. pisao sam da treba biti unisteno najmanje 80% pasa, a s vremenom iskorijeniti sve pse lutalice u gradu. niko se nije ni pocesao oko tih mojih pisanja ovdje. jedina je razlika sto ja trazim da se sve uradi po zakonima ove drzave dok drugi predlazu trovanje, gazenje autima, ubijanje iz puske i ostale gadosti. koje su koliko bolesni prijedlozi apsolutno i nerelaisticni. i da, vrijedjanje i ponizavanje vam je osnovni nacin komunikacije.
Vjerovatno su Spanci nazadni, a mi sm p[ametni. Ljepse je gledati dzukele na ulici i kako napadaju ljude i djecu, to je moderno, europski i napredno. I Amerikanci i Britanci i Spanci ce uskoro preuzeti nas sistem.
Ove pokusaje trolanja ignorirajte.Ne obazirite se na uvrede i trolanje, to se radi da bi ljudi nasjeli i rekli nesto ruzno i tema bila ZATVORENA. Ne nasjedajte na to. Vidite kako dolaze skupa.Samo ih ignorirajte. Podrska ljudima u Novom Gradu koji rade dobar posao
-
Naslovnica
#5672 Re: Problem pasa lutalica
Ne kontam kakva je ovo eutanazija na sred parka?!
I ovi kerovi okolo, ili su ih nečim omamili prije injekcije, ili nešto ovdje ne štima...
I ovi kerovi okolo, ili su ih nečim omamili prije injekcije, ili nešto ovdje ne štima...
- MJAU - da
#5673 Re: Problem pasa lutalica
5 0 5 wrote:ja razvodnjavam a ti si poceo pricati o ljudima koji nemaju sta da jedu. kakve to veze ima sa problemom s psima? ja sam ti rekao, neka kanton rasproda sluzbene automobile ministara, ukinu pratnje pod sirenama i eto para za javne kuhinje i nema vise gladnih.Adriatic wrote: Koji si ti troler, to je neviđeno.
-
The BEN10
#5674 Re: Problem pasa lutalica
Pa većina ovih što po FB agituju za paščinje ne žive u Šeheru. Sve sami stranci klikaju lajkove Sandrici i sličnim pacijentima.Adriatic wrote:Sve mi se čini da uopšte nisi iz Sarajeva a i ako jesi, lova kapa li kapa.
No dobro, tu je LOKOM koji ekstra odrađuje posao u zadnje vrijeme. Zato se i jesu unervozili delegati, sve će manje prostora biti za naiskati sadake kako bi se cuke sačuvale.
LOKOM, LOKOM, LOKOM!!!
- Adriatic
#5675 Re: Problem pasa lutalica
MJAU - da wrote:5 0 5 wrote:ja razvodnjavam a ti si poceo pricati o ljudima koji nemaju sta da jedu. kakve to veze ima sa problemom s psima? ja sam ti rekao, neka kanton rasproda sluzbene automobile ministara, ukinu pratnje pod sirenama i eto para za javne kuhinje i nema vise gladnih.Adriatic wrote: Koji si ti troler, to je neviđeno.
i meni psi smetaju i o tome sam pisao vise puta na ovoj temi. cak sam pisao i svoje prijedloge kako se rijesiti tog problema. pisao sam da treba biti unisteno najmanje 80% pasa, a s vremenom iskorijeniti sve pse lutalice u gradu. niko se nije ni pocesao oko tih mojih pisanja ovdje. jedina je razlika sto ja trazim da se sve uradi po zakonima ove drzave dok drugi predlazu trovanje, gazenje autima, ubijanje iz puske i ostale gadosti. koje su koliko bolesni prijedlozi apsolutno i nerelaisticni. i da, vrijedjanje i ponizavanje vam je osnovni nacin komunikacije.![]()
Drago mi je zbog vas dvoje.
Sad možete zajedno na miting.