AmiĐa_Idriz wrote:8 godina
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#5652 Re: Liverpool FC
Čudesna utakmica. Jedno od ljepših finala koje sam gledao.505sCrtom wrote:AmiĐa_Idriz wrote:8 godina
-
5 0 5
#5653 Re: Liverpool FC
sigurno. ne sjecam se uzbudljivijeg finala ls. i naravno, dudekove strategije kod penala._terminaš_ wrote: Čudesna utakmica. Jedno od ljepših finala koje sam gledao.
- Muhamed Đakmić
#5654 Re: Liverpool FC
Ja još Gerrardu nisam halalio onu glumu kod penala, ali hajde, vratilo se za dvije godine, na isto je došlo 
- horion_bosona
#5655 Re: Liverpool FC
505sCrtom wrote:sigurno. ne sjecam se uzbudljivijeg finala ls. i naravno, dudekove strategije kod penala._terminaš_ wrote: Čudesna utakmica. Jedno od ljepših finala koje sam gledao.![]()
nevjerovatna utakmica
- AmiĐa_Idriz
#5656 Re: Liverpool FC

trenutak kada mi se zavrtilo u glavi i kada me nešto zabolilo u predjelu grudnog koša...
- AmiĐa_Idriz
#5657 Re: Liverpool FC

Baner za večerašnje finale LŠ
A ne smijemo zaboraviti da je na današnji dan i Sami Hyypia odigrao svoj posljednji meč u dresu Liverpoola...a tu je i naravno 19-ti rođendan Sameda Yesila...pa nek' mu je sretan...
-
Mustang1
#5659 Re: Liverpool FC
Ja sam sjeo da jedem pocetkom drugog poluvremena misleci da je gotovo .. Nakon prvog gola se umalo udavio nisam .. Nakon drugog sam prestao jesti .. Nakon treceg sam istrosio sve ono sto sam pojeoAmiĐa_Idriz wrote:
trenutak kada mi se zavrtilo u glavi i kada me nešto zabolilo u predjelu grudnog koša...
- AmiĐa_Idriz
#5660 Re: Liverpool FC
ja sam poslije maldinijevog gola znao da nešto neće štimat'..ipak primiti gol u 1 minuti..a na poluvremenu sam izašao vani u jedan park,te posmatrao tekmu kroz prozor jedne kafane..poslije Šmicera sam se vratio kućiBubalo1 wrote:Ja sam sjeo da jedem pocetkom drugog poluvremena misleci da je gotovo ..AmiĐa_Idriz wrote:
trenutak
kada mi se zavrtilo u glavi i kada me nešto zabolilo u predjelu grudnog
koša...
Nakon prvog gola se umalo udavio nisam .. Nakon drugog sam prestao
jesti .. Nakon treceg sam istrosio sve ono sto sam pojeo
- Zmijuga loma
#5661 Re: Liverpool FC
Aspas + Suarez = budući strah i trepet EPL.
- BHF_Manijak
#5662 Re: Liverpool FC
Taj Aspas je spic?
Ako jeste, iskreno preglup transfer, kad znas da u ekipi imas Suareza i Sturridgea! Bilo je vecih "baustela" u timu od napada! Jest da Suarez ima tu suspenziju, ali nije na 20 utkamica suspendovan jebem ga ja...
Ako jeste, iskreno preglup transfer, kad znas da u ekipi imas Suareza i Sturridgea! Bilo je vecih "baustela" u timu od napada! Jest da Suarez ima tu suspenziju, ali nije na 20 utkamica suspendovan jebem ga ja...
-
Mustang1
#5663 Re: Liverpool FC
Mora doci napadac .. Ne mogu Sturridge i Suarez iznijeti cijelu sezonu .. Moras imati nekoga i sa klupe da udje
- MyTao
#5664 Re: Liverpool FC
BR se zeli rijesiti Downinga, ili bar dovesti mu konkurenciju... al' i on zna da je odbrana prioritet.BHF_Manijak wrote:Taj Aspas je spic?
- skenderija04
#5665 Re: Liverpool FC
Nije, prije bi rekao poluspic iako zvuci starinski . Igra iza centarfora i strasno je pokretljiv. Svo vrijeme trazi prostor za ubacaj iz drugog plana. Otvara se na bok da udvoji bekove u napadu. Pazi, koliko para toliko muzike ali za te pare pjeva bolje nego sto je placen. Ne ocekujte Maradonu ali odnos cijena-kvalitet je vise nego dobar. Nesto kao Michu prosle godine.BHF_Manijak wrote:Taj Aspas je spic?
- vaučer
#5666 Re: Liverpool FC
Aspas ako dođe, dolazi kao zamjena u ekipi za Assaidija.
- AmiĐa_Idriz
#5667 Re: Liverpool FC
Chelsea je napokon odlucio da proda Fernanda Torresa, a Abramovich je spreman da prvo ponudi Spanca Liverpoolu u zamjenu da ne mora da im isplati 15 miliona koje je duzan timu sa Anfielda.
Šta mislite redsi, dali bi voljeli ovo jer bi to znacilo da on dolazi u Liverpool bez obestecenja?
EDIT: FB
Šta mislite redsi, dali bi voljeli ovo jer bi to znacilo da on dolazi u Liverpool bez obestecenja?
- Edin H.
#5668 Re: Liverpool FC
Fernanado Torres Liverpool No. 9AmiĐa_Idriz wrote:Chelsea je napokon odlucio da proda Fernanda Torresa, a Abramovich je spreman da prvo ponudi Spanca Liverpoolu u zamjenu da ne mora da im isplati 15 miliona koje je duzan timu sa Anfielda.
- Gandalf
#5669 Re: Liverpool FC
ako je džaba bujrum i on i Toure - ako je Abramovich stvarno dužan 15 miliona odma' keš vamo jer to je onda 30 miliona od prodaje igrača, s tim parama BR može kupiti Falcaa 
Last edited by Gandalf on 26/05/2013 15:03, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#5670 Re: Liverpool FC
Sto da ne .. Ako ce doci za dzabe moze posluziti kao rezerva . Mislim da se za tih 15 miliona ne moze ni kupiti bolji ..
- AmiĐa_Idriz
#5671 Re: Liverpool FC
http://www.news-liverpoolfc.com/news/la ... -liverpool
ja na svoj dan ništa gore nisam vidio

ako ništa,mogli su se za bolji Photoshop raspitati

ja na svoj dan ništa gore nisam vidio
ako ništa,mogli su se za bolji Photoshop raspitati
- MyTao
#5672 Re: Liverpool FC
Sta Avaz uradi, cijeli svijet sad prenosi onu njihovu glupost...AmiĐa_Idriz wrote:http://www.news-liverpoolfc.com/news/la ... -liverpool
ja na svoj dan ništa gore nisam vidio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako ništa,mogli su se za bolji Photoshop raspitati![]()
![]()
![]()
- seoBIH
#5673 Re: Liverpool FC
Glupost !? NE bas po njih
Vise klikova=uspjeh 
- PrtiBeeGee
#5674 Re: Liverpool FC
Gdje procita za mogucnost prelaska Torresa u Liverpool??? I za sta je Chelsea duzan Liverpool-u 15Mil???AmiĐa_Idriz wrote:Chelsea je napokon odlucio da proda Fernanda Torresa, a Abramovich je spreman da prvo ponudi Spanca Liverpoolu u zamjenu da ne mora da im isplati 15 miliona koje je duzan timu sa Anfielda.
- PrtiBeeGee
#5675 Re: Liverpool FC
Real sprema interesantnu ponudu za Suareza
Viceprvak Španije, madridski Real, spreman je da ponudi Liverpoolu razmjenu fudbalera kako bi u svoje redove doveo urugvajskog napadača Luisa Suareza.
Engleski list, Daily Star Sunday donio je informaciju kako su se Kraljevi spremni odreći čak četiri igrača kako bi u svoje redove doveli Suareza. U izlogu Reala našli su se napadači Karim Benzema i Gonzalo Higuain, argentinski veznjak Angel Di Maria, te golman Diego Lopez, među kojima će Redsi moći birati potencijalnog igrača.
Daily Star, također navodi kako je menadžer Redsa, Brendan Rodgers, iskazao zanimanje za golmana Lopeza, ali bi uz njega Real morao ponuditi bar još jednog fudbalera.
Cijena Luisa Suareza na tržištu trenutno iznosi 35 miliona funti.
Evo o cemu ja pricam godinama!!!! Pa najgore transfere pravimo na svijetu... Pored Benzeme i Higuaina u napadu te Di Marie u veznom redu on trazi GOLMANA Lopeza
.... Hajde sto necu nikad prezalit onu mogucnost kad nam je Tottenham davo tada jos nepoznatog Gareth Balea i jos jednog igraca i nesto Miliona za Robbie Keanea ili kada je nasim "VLASNICIMA" i "LJUDIMA ZADUZENIM ZA TRANSFERE" bilo puno dati koju hiljadu vise na platu tada jos mladom Cristianu Ronaldu a danas IGRACINI...................... Ako ovdje ima istine da BR pored ovih igraca hoce Lopeza onda stvarno nezzz kud ovo vise vodi

Viceprvak Španije, madridski Real, spreman je da ponudi Liverpoolu razmjenu fudbalera kako bi u svoje redove doveo urugvajskog napadača Luisa Suareza.
Engleski list, Daily Star Sunday donio je informaciju kako su se Kraljevi spremni odreći čak četiri igrača kako bi u svoje redove doveli Suareza. U izlogu Reala našli su se napadači Karim Benzema i Gonzalo Higuain, argentinski veznjak Angel Di Maria, te golman Diego Lopez, među kojima će Redsi moći birati potencijalnog igrača.
Daily Star, također navodi kako je menadžer Redsa, Brendan Rodgers, iskazao zanimanje za golmana Lopeza, ali bi uz njega Real morao ponuditi bar još jednog fudbalera.
Cijena Luisa Suareza na tržištu trenutno iznosi 35 miliona funti.
Evo o cemu ja pricam godinama!!!! Pa najgore transfere pravimo na svijetu... Pored Benzeme i Higuaina u napadu te Di Marie u veznom redu on trazi GOLMANA Lopeza