U pitanju je korisnik pod imenom benko
http://www.olx.ba/profil/benko
Prodaje mobitele kod kojih pola problema ne navede, imao sam slucaj da sam od njega kupio htc m8 koji je navodno samo trebao da se dekodira i nije radila autorotacija, e pa prvo to za dekodiranje nije bila istina jer sam ja isao do servisa koji su mi rekli da je u pitanju citac kartice koji je polomljen sav, nije radio ni gornji zvucnik, senzor kamere, te na dnu displaya touch nije reagovao, ja sam bio glup i nisam bas ni gledao u telefon samo sam mu dao pare jer sam mu vjerovao posto lik ima 500+ pozitivnih dojmova, kad sam se vratio kuci nakon kupnje, prvo sto sam primijetio da je artikal obrisan, te sam mu poslao poruku da ga vrati zbog dojma, na tu poruku mi nije odgovorio, nakon sto sam otisao u servis i kad su sve ustanovili probleme htio sam povrat svog novca jer mobitel je malte ne otpad, kad sam mu htio poslat poruku ponovo na pik da hocu nazad pare, korisnik me je blokirao, obratio sam se pik administraciji ali ta njihova administracija ne vrijedi nicemu, poslao sam im sve dokaze te sam njih zamolio da ako ne mogu se vratit pare da korisnika blokiraju jer vara i ostale sto sam primijetio, administracija mu se javila i rekla da me odblokira te da u naredna 24h rijesimo taj problem, benko me nije odblokirao i nisam se vise ni cuo sa njim, zvao sam ga nekoliko puta na telefon ali ne javlja se.