Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nuken wrote:Pa jebem li vam 7. koljeno što se šetate po terenu.Imate skoro najbolje uslove u državi.Šta zinete to i dobijete.Pa majka mu stara zar niste mogli niti jedan udarac uputiti prema golu Rudara.Ako se ne varam ovo nam je četvrti remi zaredom i to sa rezultatom 0-0.Nisam ni odgledo zadnjih 20tak minuta.Krivo mi i što sam kartu platio da gledam onih 11 debila kako (ne)igraju.Nemam više živaca za pisati,a i pišem preko tableta iz busa
JARNI ODLAZI!!!
bi li ti zabušavao na poslu da se bojiš šefa i gazde.
Ne vjerujem. Tako i oni jedino tada nece zabušavati.
Al da su ti gazde neke ćorave pičke, radio bi šta hoćes, jer znaš da ćes primit platu.
NIje dovoljno samo namać pare, treba znat i šta ćes s tim parama.
Ja da dajem toliku platu Jajalu i ostalim da šetaju po terenu, a Jarniju da stoji kao nijemi posmatrač dok mu ekipi deru guzove baš bih se osjećao namagarčeno.
Uzeli vam ljudi pare, došli ovdje na par mjeseci, uzeli vam po 100 hiljada i odoše na ljeto drkat kurac po malidivima.
I ja bih pretprio par psovki za te pare, hladno.
Last edited by leo karan on 06/04/2014 19:21, edited 1 time in total.
NIje dovoljno samo namać pare, treba znat i šta ćes s tim parama.
Ja da dajem toliku platu Jajalu i ostalim da šetaju po terenu, a Jarniju da stoji kao nijemi posmatrač dok mu ekipi deru guzove baš bih se osjećao namagarčeno.
Uzeli vam ljudi pare, došli ovdje na par mjeseci, uzeli vam po 100 hiljada i odoše na ljeto drkat kurac po malidivima.
I ja bih pretprio par psovki za te pare, hladno.
[quote="electric"]je li istina da neki igraci u klubu imaju platu od 30.000 km???[/quote
Nije istina. Plate su mnogo,mnogo...mnogo manje. Jajala ne plaćamo mi nego Koeln. Isto važi i za Delača kao što i npr. Liverpool plaća onog malog koji igra na posudbi u Željezničaru...
north wrote:Strašno...četvrta utakmica zaredom 0-0 ..prvenstvo je završeno što se nas tiče, matematički nije, ali kakav smo besqrac na terenu onda jeste.... do danas sam gajio neke nade, nakon ovoga više nikakve...prejebeni smo u kurčenju, pišanju, pres konferencijama, pripremama, najavama, hotel Terme sa manekenkama ovo-ono, ali smo zato qrac od ovce na terenu....godinama....prejadno...dobro neko napisa, očekivati je uskoro neki članak o novoj stabilizaciji, možda i Tan progovori, ali mi opet ne možemo na zelenu granu pa džaba....lakše bi bilo da je 2-2 završilo, pa da se igralo ovo-ono, pa makar da se vidi nešto, ovako ništa.... ali četiri utakmice zaredom ne dati gola, e to je već rock n roll ....sviraj sudija i kraj prvensta i kraj sezone samo da je pauza tito te ne jebo .....koliko god uprava povukla dobrih poteza, nervira me svako malo neko njihovo očitovanje, pa jal u kurčenju, ja l u kukanju....umjesto da se šuti i radi...tako bi barem manje bolilo, na kraju...
sta je north braca moj
mozda se zrinjski sad nafura na prvenstvo pa prodjemo u kupu
ne treba klonuti duhom
Imati uslove...imati novac...dok pola lige nema za hljeba...dok drugi igraju za klikere ali ginu za dres koji nose...i vidjeti danas ovo...je preslo svaku mjeru...
Senf wrote:AKo cemo ih tuci treba postedjeti...Delaca (coek primio svega 2 gola u 5-6 utamica), Tatomirovica (momak se trudi) Stojceva i Velkoskog (jedina 2 koja i daju golove)...ovo ostalo sve u bulju
Zaboravio si cimirota koji je danas trčao i za jajala koji očito želi da ga otjeramo govnjivom motkom kao i ostale balerine i ublehe.
Nama treba mangup na klupi,treba nam i vodja na terenu koji ce imat muda da stane i bude mangup,a ne da nam raznorazni debili glume silu,a nase placipicke gledaju kako ih neko psuje i udara,ako vec trpe udarce,trebamo ih postrojiti i dobro nasamarati dosta je ovog! Izuzev Tatomirovica koji gine svaki mec,ostalo sve kao neke curice,strah ih duel igre,pa danas nismo imali 2 klizeca starta poludio sma totalno