Leverage wrote:Ti nekog prozivaš da širi mržnju prema ne Tuzlacima? Ti koji si napisao takav post?
Neka, hvala.
Druže Hare krišna,
Moj problem su ljudi koji su na odgovornim funkcijama u ovom gradu a dolaze iz SDPa a nipočemu se ne razlikuju od SDA kadra. Ista matrica, isti principi, ali nastup imaju kao oni su svjetlo u mraku.
Žalosno je da ta priča prolazi kod većine ljudi koji izađu na izbore. Ono što je još zalosnije da većina tih ljudi pljuje 4 godine upravo po gradskim strukturama, administraciji koruptivnoj, sporoj, neefikasnoj, putevima, rupama, semaforima, praznim poslovnim prostorima... Lijepo je dok ti je jedina briga da je jezero dovoljno slano, jadna ti majka ako ti zatreba nešto iz opštine, neki papir, dozvola.........
Meni pun qrac SDPove izlizanosti i ofucanoszi. Jedino ako nisi u nekom interesu i imaš hajra od SDPa onda te mogu razumjeti, inače ako si zaista ubijeđen da je SDP ono što treba ovoj zemlji onda bujrum kod mene 10ak dana da te provedem da upoznaš prave i stvarne čari Tuzle. Da vidiš kako izgleda kad zatražiš nešto iz grunta ili katastra, da predamo zahtjev za urbanističku, da krenemo građevinsku dozvolu da ganjmo, da iznajmimo neki od 300 poslovnih prostora u gradu a koji je u vlasništvu opštine........
Moj druže.
Daleko je Tuzla od onog kako je predstavljaju, ništa bolja niti gora od B. Luke ili Sarajeva ili Mostara, kakva ba multikultura i sranja, ne moš doć do Tuzle bez da ti kugle il krajnice ne stradaju, a ako i uspiješ doći onda ćeš ih izvaliti na nekoj od gradskih saobraćajnica. Dok se istovremeno i Sa i Mo i BL opasaše aitoputevima i obilaznicama, al jbga mi smo multikulturni