Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
lakilaka

#56476 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

daj papketoljupci, ne izmisljajte da je nekome drago kad se neki nas igrac povrijedi. a vi u zasljepljenosti prema idolu safetu ne vidite da je on svojim potezim doveo repezentaciji pred izrael u nezavidnu situaciji. vi to necete da vidite. eto njemu sada 21 igrac.

:bih: :bih: :bih: :bih:
karanana

#56477 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by karanana »

kad prije reagova?

a ja se taman htio zajebavati, ono ko fol u ponedjeljak ga pitaju novinari kako komentarise povredu dzeke, a on kao kaze da nije ni znao da je dzeko povrijedjen.
insaneinthebrain

#56478 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by insaneinthebrain »

sta imas zvati ikoga drugog, igracemo sa 6 veznih igraca. i onako ih imamo na bacanje. u formaciji 4-6-0 :izet:
palermo

#56479 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Moram priznati da kao jedan od onih koji smatraju da je Pape uništio duh ove reprezentacije, bih se ovaj put složio sa Papetom. Ko može zamijeniti Edina, da je Vedo tu i nekako, ovako....možemo mi prizivati i Đurića i Mahmutovića, ali to su objektivno dvije lige ispod. Nek igra sa lažnom devetkom :D ......šalu na stranu nemamo zamjenu za Edina, ako može nek zove Đurića, ali ne vidim da nam to nešto pomaže
It_is_a_Leclerc

#56480 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Samo da parafraziram, u inat Papetoljupcima, Sašu Petrovića u filmu "Gori Vatra" : "Safete, jebo si nas za sva vremena ! Safete ! Čuješ li kretenu ?!!?!?.. Svi smo mrtvi (u fudbalskom smislu) ! I ti si mrtav, i ja sam mrtav ! ZBOG BUDALE !"

Hajmo sad malo pozitive. Pomozi Bože, da Edinova povreda bude nešto lakše.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#56481 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Slo Burner »

Frajer kaze da je za povredu znao od ranije, jebem li u sjeme da mu jebem
Crvena Tifoza

#56482 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

Jel konačno svanulo ovim što mjesec dana ovdje mašu zastavama Izraela? :run:
SaNsEo

#56483 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SaNsEo »

palermo wrote:Moram priznati da kao jedan od onih koji smatraju da je Pape uništio duh ove reprezentacije, bih se ovaj put složio sa Papetom. Ko može zamijeniti Edina, da je Vedo tu i nekako, ovako....možemo mi prizivati i Đurića i Mahmutovića, ali to su objektivno dvije lige ispod. Nek igra sa lažnom devetkom :D ......šalu na stranu nemamo zamjenu za Edina, ako može nek zove Đurića, ali ne vidim da nam to nešto pomaže
palermo jarane naravno da nemamo zamjene ni blizu istog kvaliteta ,, ali isto tako jebiga nemozemo rezervnog golmana poslati da igra na dzekinom mjestu,,, zna se godinama da mi NEMAMO nikog u rangu Edina i eto bar malo Vede i mnogi su se pitali sta ako se ta dva cocjeka povrede,,

pa moralo se imati negdje neki plan B;C;D ili Z ali NE ... :-)
lakilaka

#56484 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

Slo Burner wrote:Frajer kaze da je za povredu znao od ranije, jebem li u sjeme da mu jebem
za njega bi bilo bolje da nista ne govori. cuj znao za povredu prije, a nije zvao alternative. to moze samo on.

:bih: :bih: :bih: :bih:
Awakened

#56485 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Awakened »

Cekaj malo...znao je za Edinovu povredu i jos uvijek nije razmisljao o alternativi, pa bilo kakvoj? O Boze, kakav selektor i kakav savez koji ga drzi...
JThomas

#56486 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JThomas »

palermo wrote:Moram priznati da kao jedan od onih koji smatraju da je Pape uništio duh ove reprezentacije, bih se ovaj put složio sa Papetom. Ko može zamijeniti Edina, da je Vedo tu i nekako, ovako....možemo mi prizivati i Đurića i Mahmutovića, ali to su objektivno dvije lige ispod. Nek igra sa lažnom devetkom :D ......šalu na stranu nemamo zamjenu za Edina, ako može nek zove Đurića, ali ne vidim da nam to nešto pomaže
naravno da su dvije lige ispod, možda i tri. ali isto tako, naravno da je u ovoj situaciji barem jedan svejedno morao biti pozvan čim se povrijedio ibišević. jer nismo španija iz najboljih dana i ne možemo igrati bez napadača. kakvi su da su, morao si pozvati sljedeće najbolje, koliko god bili lošiji.
Last edited by JThomas on 08/11/2014 20:37, edited 1 time in total.
SkyLimit

#56487 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SkyLimit »

Izrael je dobio zadnje 3 utakmice, s obzirom da ne vjerujem da su oni ikada uspjeli nanizati 4 pobjede, zakon velikih brojeva kaže da nećemo izgubiti pa ko god da bude igrao :-D

Bit će ovako nešto:

Izrael - Rusija 0 : 4(golovi)
https://www.youtube.com/watch?v=opsPcjd0bv0
Jack Be Nimble

#56488 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Jack Be Nimble »

Ma bice to OK. Mozemo komotno uzeti bod u Izraelu i onda historijska utakmica protiv Andore :bih:
palermo

#56489 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

SaNsEo wrote:
palermo jarane naravno da nemamo zamjene ni blizu istog kvaliteta ,, ali isto tako jebiga nemozemo rezervnog golmana poslati da igra na dzekinom mjestu,,, zna se godinama da mi NEMAMO nikog u rangu Edina i eto bar malo Vede i mnogi su se pitali sta ako se ta dva cocjeka povrede,,

Mah, znaš da ja ne branim Safeta, štaviše, ali ga zbog ovog nemam šta mnogo napadati.....imaju igrači koji su nenadoknadivi....plus ako ti se povrijedi još i nekakva solidna zamjena (aka Vedo)...karma. Nek proba sa Hajrovićem na devetci ili nek zove Đurića...ali objektivno to ti je kao da se Mirza u košarci povrijedi...te može ovaj mjesto nejga, te može onaj.....može mudo marijanovo
SaNsEo

#56490 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SaNsEo »

JThomas wrote:
naravno da su dvije lige ispod, možda i tri. ali isto tako, naravno da je u ovoj situaciji barem jedan svejedno morao biti pozvan čim se povrijedio ibišević. jer nismo španija iz najboljih dana i ne možemo igrati bez napadača. kakvi su da su, morao si pozvati sljedeće najbolje, koliko god bili lošiji.
upravo to jer EDIN --- Vedoo pa jedna velika praznina i onda osrali napadaci ali iako misu u rangu ove dvojice morali su se pozvati ,,, sta je alternativa covjece da igramo sa samo sa veznim igracima :-) :-) :-)

dosad sam se suzdrzavao sa komentarima o susisu ali od danas i javno stojim iza toga da covjek unistava ovu repku, svijesno ili ne on je je..be u zdrav mozak a i nas ostale koji drze do iste
Zmijuga loma

#56491 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zmijuga loma »

Zmijuga loma wrote:Nema brige, braćo. Sukladno cijeni svojih usluga stručnjak je razradio i ovaj scenario, te spreman dočekuje novonastalu situaciju.
gistro bančo wrote:Nemam nikakav rezervni plan.
Oh wait.
SaNsEo

#56492 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SaNsEo »

palermo wrote:
SaNsEo wrote:

Mah, znaš da ja ne branim Safeta, štaviše, ali ga zbog ovog nemam šta mnogo napadati.....imaju igrači koji su nenadoknadivi....plus ako ti se povrijedi još i nekakva solidna zamjena (aka Vedo)...karma. Nek proba sa Hajrovićem na devetci ili nek zove Đurića...ali objektivno to ti je kao da se Mirza u košarci povrijedi...te može ovaj mjesto nejga, te može onaj.....može mudo marijanovo
znam ali najgore je to sto ce on pokusati da sad uvjerava naciju da je bolje igrati sa Tinom u spicu nego sad sa nekom trecom opcijom, ja moram da priznam da neznam ko je nas 3-4-ili 5 napadac po kvaliteti ali isto tako stojim iza toga da ko god da je treci po redu iza edina i vede bi trebao biti boli od tina ili neke lazne devetke
5 0 5

#56493 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

ako je tetiva, i to laksa povreda, onda je 1-3 sedmice.
Pjanic15

#56494 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pjanic15 »

"Ne razmišljam uopće o tome da sada zovem nekog napadača koji nema iskustvo igranja u reprezentaciji i da on bude glavni napadač u tako važnoj utakmici. Imam opciju i u slučaju da Džeko ne zaigra, bit ćemo napadački orijentisani iako bez klasičnog napadača", naveo je Pape.

Na kraju je dodao kako i najbolje svjetske ekipe igraju ponekad bez napadača.

"Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd", zaključio je Pape.
Ova povreda Džeke bi bila loša stvar samo po jedno, da mu to bude izvlakuša od poraza protiv Izraela koji slijedi, pa da se provuče na još jednu utakmicu bez nogiranja... Kakav je to ološ...
JThomas

#56495 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JThomas »

i evo poredi našu ekipu sa barcelonom i bayernom, kao, kako oni mogu bez klasičnih napadača...
Azrail

#56496 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Azrail »

Tino - lažna devetka - Sušić
emigrazione

#56497 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

Veliki Pape ce vec naci neko rjesenje, na zalost mnogobrojnih židova i njihovih simpatizera na klix forumu :bih:
mushkile chibira

#56498 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mushkile chibira »

Eto na zalost desilo se ono cega se, vrli nam selektor, haman najvise pribojavao. Povrijedio nam se jedini napadac kojeg smo imali al' nema veze, on je sebi nabacio alibi u slucaju neuspjeha. Iskreno se nadam da Dzekina povreda nije ozbiljnije prirode.
Fakat me iznenadjuje sto se opet javljaju Papetovi branioci. Niko od nas koji ga kritikujemo nije sretan. Ni onim amaterom sa N. Zelanda ni ovom povredom Edina Dzeke.
Istina je da mi jesmo nesretni iz jednog jedinog razloga a to je Safet Susic - Pape. Da on zna sta radi mi se ne bi sjecali utakmice sa Nigerijom po nekakvom sudiji amateru niti bi sad u ovoj situaciji strahovali od fudbalskih velesila poput Kipra, Velsa i Izraela. Kakav je on strucnjak vrlo vjerovatno da budemo strahovali da nam i Andora ne otkine koji bod.
Iskreno ja dugo vremena nisam bio na jednoj utakmici repke jer sam razocaran prvenstveno njime a i onima koji sjede u savezu. Nemam novca bas za bacanje i omogucavanje istima da uredno uzimaju plate i premije u kojima je barem jedan mali djelic moga novca.
Vi koji ga branite vjerovatno imate novca na bacanje pa svakim svojim dolaskom na utakmicu, kupovinom bilo cega sa logom FS/NS BiH omogucavate svima njima da i dalje ukopavaju fudbalsku reprezentaciju ove zemlje. Time ste grobari po vokaciji, bas kao i oni i nisko je sa vase strane da nama neistomisljenicima implicirate da nismo patriote, da mrzimo repku, da se radujemo neuspjesima iste kao i povredama nasih igraca.
Fascinantna je vasa zasljepljenost Safetom Susicem, "nemrem bilivit" sta ste sve spremni uraditi da ga odbranite pa se onda neopravdano ljutite kad odete u Banovice na zasluzeno hladjenje i krivite moderaciju da je pristrasna.
Interesuje me jedna stvar, hocete li i dalje vjerno pratiti i podrzavati repku kad ona zvanicno padne qrcu za usi, kad nas ni po rangu ni po igri vise ne bude bilo "nigdje na mapi", hocete li odvajati djeci od usta i svadjati se sa suprugama, davati otkaze na poslu, i raditi sve sto su pojedini navijaci radili da odu na utakmicu i bodre repku bez obzira na njen rejting i igru koju prikazuje. Odogovorite sebi na ovo prije nego ikada vise ista napisete u nastojanjima da odbranite ovu ublehu.

Ajd zivili vi svi meni jos puno godina.
SaNsEo

#56499 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SaNsEo »

JThomas wrote:i evo poredi našu ekipu sa barcelonom i bayernom, kao, kako oni mogu bez klasičnih napadača...
sto da ne jebo ti Mesija kad mi amidza ima Tina :-D
5 0 5

#56500 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

"Ne razmišljam uopće o tome da sada zovem nekog napadača koji nema iskustvo igranja u reprezentaciji i da on bude glavni napadač u tako važnoj utakmici. Imam opciju i u slučaju da Džeko ne zaigra, bit ćemo napadački orijentisani iako bez klasičnog napadača"

:lol: :lol: :lol:

pa sto nema? ko ih poziva na druzenja zadnjih 5 godina. :lol: :lol: :lol:
Locked