Demokratska fronta Željko Komšić
-
channel10
#56451 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jos se pljuje 
-
sajber87
#56452 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
tramvajtrojka wrote: ↑05/11/2022 23:27ha ja nisu saveznici , a poslije rata opremili ti vojsku FBiH, smjenili boga oca od srpskih,hrvatskih politicara da drzava napreduje , dali humanitarne pomoci i obnovili bruku objekata , pomagali te na svim nivoima, gurali te da budes priznat i jednak, davali ti sigurnost u nesigurnom okruženju, davali ti aprilski paket kojeg si nogama izgazio , izvarali sve prijatelje na zapadu, pokrali sve njihove donacijePrpa.ba wrote: ↑05/11/2022 23:19
Zastitnici nam sigurno nisu, pa nismo zlatne ribice da zaboravimo devesete.![]()
Nisu ni saveznici.
Neki vid hladnog prijateljstva i medjusobnog tolerisanja zbog dijela interesa koji su nam trenutno zajednicki. Za razliku od Rusije koja nam je otvoreni neprijatelj, da dodam radi ovih kmecavaca sto su ih u ambasadi naucili da vicu "kadirovci" za svakoga kome egzistencija nije vezana uz dritanove pozicije u Vladi FBiH.
al zapad je cafirski i zeli nam zlo![]()
, pa da su nam zeljeli zlo nabili bi nas nogom nakon deytona i rekli bi snalazite se , sa ove sad distance to su i trebali uraditi jer se vidi da smo nezahvalna stoka
![]()
![]()
Ovo samo pokazuje da su zarad opstanka na vlasti spremni bosnu i bosnjake isporuciti putinu na tanjiru da ne trepnu. To je najgora sorta ljudi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#56453 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti si klasicni primjer povrsnog pratitelja politike i upravo onako kako dvije stranke posmatraju Bosnu i Hercegovinu.tramvajtrojka wrote: ↑05/11/2022 23:27ha ja nisu saveznici , a poslije rata opremili ti vojsku FBiH, smjenili boga oca od srpskih,hrvatskih politicara da drzava napreduje , dali humanitarne pomoci i obnovili bruku objekata , pomagali te na svim nivoima, gurali te da budes priznat i jednak, davali ti sigurnost u nesigurnom okruženju, davali ti aprilski paket kojeg si nogama izgazio , izvarali sve prijatelje na zapadu, pokrali sve njihove donacijePrpa.ba wrote: ↑05/11/2022 23:19
Zastitnici nam sigurno nisu, pa nismo zlatne ribice da zaboravimo devesete.![]()
Nisu ni saveznici.
Neki vid hladnog prijateljstva i medjusobnog tolerisanja zbog dijela interesa koji su nam trenutno zajednicki. Za razliku od Rusije koja nam je otvoreni neprijatelj, da dodam radi ovih kmecavaca sto su ih u ambasadi naucili da vicu "kadirovci" za svakoga kome egzistencija nije vezana uz dritanove pozicije u Vladi FBiH.
al zapad je cafirski i zeli nam zlo![]()
, pa da su nam zeljeli zlo nabili bi nas nogom nakon deytona i rekli bi snalazite se , sa ove sad distance to su i trebali uraditi jer se vidi da smo nezahvalna stoka
![]()
![]()
Prvo te zakljucaju i ne daju ti da se branis da te agresor nemilosrdno ubija 4 godine, da pravi masakre, logore, genocide, silovanja...sve ono sto ljudski normalni um tesko moze da zamisli a onda kada sami od sebe pocnemo da se snalazimo i polako dobijamo rat na raznim frontovima uleti napravi haos i zaustavi nas pred Banja Lukom u kojoj je bilo carstvo zlocinaca. I onda takvi kao sto si ti zaborove sve to kao i oni pojedini dezerteri i napise ovakvu gadost koja bi kao trebala da ponisti sve one hektolitre prolivene krvi za ovu zemlju zahvaljujuci prevashodno tim istima sto su nam kao pruzili ruku poslije rata.
I onda nam 1995 godine pruze ruku, organizuju Dejton i napravve ovog monstruma a one sto su nas 4 godine klaili i ubijali nagrade sa onim govnetom sto se zove republika srpska. I ti meni takve spominjes.......i na zalost tako razmisljaju pojedini u famoznoj osmorki!
E pa kuci svojoj pa tako razmisljajte
-
channel10
#56454 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta je ovo, i do Putina se doslo
Pa vama nista nije sveto..
Pa vama nista nije sveto..
- hrasno38
#56455 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovdje je druze skup osmorke koja nema sta da napise ni pozitivno ni negativno o svojim partijama ali se Zeljka i DF boje ko crnog djavola jer znaju da cemo ih povaljati ko beekane. I onda su centrale izdale naredjenje..."na Zeljka i DF iz svih oruzja jer ce nas povaliti i unistiti vrele snove". I tako to krene od Dine koji je izjavio da DF...sta ono....kupuje PDA poslanike
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#56456 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kupili ste i vi de franko i en de jure Celika 
- hrasno38
#56457 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U pravu si i meni se to gadi
-
channel10
#56458 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko djubre moras biti pa da ovoliko pljujes po covjeku koji ti nista ne radi.
Znaci nikoga ne napada, nikoga ne spominje, a ovi se ubise od napada i pljuvanja po njemu.
Jbt, zar su toliko nemocni i toliko slijepi?
Vide li oni sta rade i za koga rade?
Koja je to banda
Znaci nikoga ne napada, nikoga ne spominje, a ovi se ubise od napada i pljuvanja po njemu.
Koja je to banda
- hrasno38
#56459 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo je njihov problem!channel10 wrote: ↑05/11/2022 23:47 Koliko djubre moras biti pa da ovoliko pljujes po covjeku koji ti nista ne radi.
Koja je to banda![]()
-
sajber87
#56460 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- hrasno38
#56461 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jest iz perpspektive Dine Kifle. Po tvojoj logici je onda i Dino postavljen od SDA da se malo prosiri posao
-
sajber87
#56462 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Recimo da vlada federacije zavisi od de frankove ruke i df mu kaze rusi sda, mislis da bi poslusao
- Ozimician
#56463 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta je čovjek krivo rekao, strašno je u šta se ovaj forum pretvorio.
- hrasno38
#56464 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako im je bolan pad kad su osvojili ope ubjedljivo najvise glasova i u drzavi u F BiH a pobjedili su i u vecini kantona osim u onima gdje je HDZ na vlasti.sajber87 wrote: ↑06/11/2022 00:03Recimo da vlada federacije zavisi od de frankove ruke i df mu kaze rusi sda, mislis da bi poslusao. Sto se tice kifle cinjenica je da je pad sda tamo gdje im je bitno poceo 2018 u kantonu sarajevo a postoji mogucnost da se nastavi 2022 na nivou federacije i drzave. Vidjecemo za mjesec otprilike sta ce se desiti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#56465 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobili su svoje standardne glasove
- drug_profi
#56466 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prpa, ti i slicni tebi ste budale.Prpa.ba wrote: ↑05/11/2022 23:19Zastitnici nam sigurno nisu, pa nismo zlatne ribice da zaboravimo devesete.drug_profi wrote: ↑05/11/2022 23:12 Je li nam USA i NATO saveznik, zastitnik, ili nije. Tvoje misljenje?![]()
Nisu ni saveznici.
Za mene si izgorio ko sibica. Ovo sto pises u zadnje vrijeme je dno dna.
Karakter i kicma nula. Prodao si se za neku sicu.
Ides na foe. Kao i hrasno sto mi je odavno. Vidim da me kvotao nesto. Zalibo me sta lupa. Nemam vremena za takve.
SDA-bliskoistocna matrica Bosnjacima donosi nazadak i nestanak.
I uništava ono što se još zove BiH.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#56467 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Troladrug_profi wrote: ↑06/11/2022 00:14Prpa, ti i slicni tebi ste budale.Prpa.ba wrote: ↑05/11/2022 23:19
Nisu ni saveznici.
Ides na foe. Kao i hrasno sto mi je odavno. Vidim da me kvotao nesto. Zalibo me sta lupa. Nemam vremena za takve.
-
sajber87
#56468 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Masovna izborna kradja nikad veca i opet 15 000 glasova manje samo na kantonu sarajevo pokazuje sta se desava kad izgubis vlast, uz sve lopovluke na izborima. Gubitak federacije i drzave naprimjer i uz obavezno elektronsko glasanje skenere video nadzor itd doveo bi do brutalnog pada prvenstveno sda i hdz. Svi oni znaju da nakon tog eventualnog gubitka dolazi do raspada iznutra i unutarstranackih sukoba tako da ce uraditi sve da opstanu na vlasti , a da li ce tako biti vidjecemo za otprilike mjesec danahrasno38 wrote: ↑06/11/2022 00:11Kako im je bolan pad kad su osvojili ope ubjedljivo najvise glasova i u drzavi u F BiH a pobjedili su i u vecini kantona osim u onima gdje je HDZ na vlasti.sajber87 wrote: ↑06/11/2022 00:03
Recimo da vlada federacije zavisi od de frankove ruke i df mu kaze rusi sda, mislis da bi poslusao. Sto se tice kifle cinjenica je da je pad sda tamo gdje im je bitno poceo 2018 u kantonu sarajevo a postoji mogucnost da se nastavi 2022 na nivou federacije i drzave. Vidjecemo za mjesec otprilike sta ce se desiti.
Last edited by sajber87 on 06/11/2022 00:21, edited 1 time in total.
- Ozimician
#56469 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni je iskreno stvarno zanimljivo, da ne kažem - nadrealno - odakle ovakvi napadi i mržnja prema DF-u
Hajde OK - SDA - oni imaju aferima svakako, korupcione afere, nepotizam itd.
Nedaj Bože da da DF ima ijednu korupcionu aferu kakvu su imali, pa manje-više, članovi svih ostalih stranaka (SDA; NiP - još iz boravka u SDA; SDP, itd.)
Pa ovdje bi ih razapinjali samo tako.
NE znam zašto mislite da je DF-u i njegovim biračima problem koalicija sa SDA? - To je očito ovdje neki forumski narativ da je svaka varijanta koja isključuje SDA bolja od svake druge varijante koja uključuje SDA.
Tako ne razmišljaju glasači DF-a ni 80% bošnjačkog glasačkog tijela.
80% bošnjačkog glasačkog tijela podržava široku koaliciju SDA-SDP-DF (te stranke su svakako osvojile prva 3 mjesta) i iskreno mislim da pravljenje nekakvih osmorki, jedenaestorki - samo tim strankama ide na štetu, najviše SDP-u zapravo.
Očito kroz forum i komentare na Klixu (koji su izgubili svu relevantnost zadnje 2-3 god.) i služe u svrhu UZP-a pokušava da se stvori neka lažna slika u stvarnosti i onda ljudi budu začuđeni rezultatima izbora. Sreća pa je stanje na terenu značajno drugačije.
Za svakog Bošnjaka - koji ima pamćenje imalo duže od pamćenja zlatne ribice - SDA nikad ne može biti veće zlo od HDZ-a, SNSD-a i SDS-a.
Ovaj put stvarno nije bilo teško donijeti odluku za koga glasati na izborima, otvoriš lijepo UZP portale i vidiš koga oni napadaju najviše i za njega glasaš, simple as fuck.
EDIT: Ja vam garantujem, da se sad ponove izbori - uz skenere obavezno, naravno - NS ne bi prešla cenzus, NiP bi dobio 30-50% manje glasova, DF bi narastao još 20-30%.
Nedaj Bože da da DF ima ijednu korupcionu aferu kakvu su imali, pa manje-više, članovi svih ostalih stranaka (SDA; NiP - još iz boravka u SDA; SDP, itd.)
NE znam zašto mislite da je DF-u i njegovim biračima problem koalicija sa SDA? - To je očito ovdje neki forumski narativ da je svaka varijanta koja isključuje SDA bolja od svake druge varijante koja uključuje SDA.
80% bošnjačkog glasačkog tijela podržava široku koaliciju SDA-SDP-DF (te stranke su svakako osvojile prva 3 mjesta) i iskreno mislim da pravljenje nekakvih osmorki, jedenaestorki - samo tim strankama ide na štetu, najviše SDP-u zapravo.
Očito kroz forum i komentare na Klixu (koji su izgubili svu relevantnost zadnje 2-3 god.) i služe u svrhu UZP-a pokušava da se stvori neka lažna slika u stvarnosti i onda ljudi budu začuđeni rezultatima izbora. Sreća pa je stanje na terenu značajno drugačije.
Za svakog Bošnjaka - koji ima pamćenje imalo duže od pamćenja zlatne ribice - SDA nikad ne može biti veće zlo od HDZ-a, SNSD-a i SDS-a.
Ovaj put stvarno nije bilo teško donijeti odluku za koga glasati na izborima, otvoriš lijepo UZP portale i vidiš koga oni napadaju najviše i za njega glasaš, simple as fuck.
EDIT: Ja vam garantujem, da se sad ponove izbori - uz skenere obavezno, naravno - NS ne bi prešla cenzus, NiP bi dobio 30-50% manje glasova, DF bi narastao još 20-30%.
Last edited by Ozimician on 06/11/2022 00:23, edited 1 time in total.
- drug_profi
#56470 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nek trola negdje drugo, Ovakvi postovi su odvratni i uticu na stavove drugih._BataZiv_0809 wrote: ↑06/11/2022 00:16Troladrug_profi wrote: ↑06/11/2022 00:14
Prpa, ti i slicni tebi ste budale.
Odjeb mu je lansiran.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#56471 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije ti jasno odakle napadi na SDA podguznu muhu?Ozimician wrote: ↑06/11/2022 00:21 Meni je iskreno stvarno zanimljivo, da ne kažem - nadrealno - odakle ovakvi napadi i mržnja prema DF-u![]()
Neka tebe u Njemackoj.
-
sajber87
#56472 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Brutalna izborna kradja od strane snsd hdz i sda, najveca je greska ne pominjati to stalno i uzeti kao cinjenicu ove rezultate koji su rezultat najvece izborne pljacke od dejtona do danas. Nemoj bar ti da nasjedas na tu pricu
Last edited by sajber87 on 06/11/2022 00:25, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#56473 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF/Komšić je zaduzen za šutiOzimician wrote: ↑06/11/2022 00:21 Hajde OK - SDA - oni imaju aferima svakako, korupcione afere, nepotizam itd.
- Ozimician
#56474 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja vam sad kažem da to nije glasačima DF-a problem, a vi kako hoćete._BataZiv_0809 wrote: ↑06/11/2022 00:23
Nije ti jasno odakle napadi na SDA podguznu muhu?
Neka tebe u Njemackoj.
Ja sam iz Njemačke svoj glas dao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#56475 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Problem je nama koji nismo za SDA bez aliOzimician wrote: ↑06/11/2022 00:25Ja vam sad kažem da to nije glasačima DF-a problem, a vi kako hoćete._BataZiv_0809 wrote: ↑06/11/2022 00:23
Nije ti jasno odakle napadi na SDA podguznu muhu?
Neka tebe u Njemackoj.
Ja sam iz Njemačke svoj glas dao.![]()