Hamdija Karahodzic iz Seljublja, agent Arapske lige.Tomahawk11 wrote:Jeko ovaj Hamdo....neki tuzlanski spijun
Milorad Dodik ALL ABOUT
- seln
#56401 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56402 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I udario po srpskijem pOduzecima...alal mu vjera.seln wrote:Hamdija Karahodzic iz Seljublja, agent Arapske lige.Tomahawk11 wrote:Jeko ovaj Hamdo....neki tuzlanski spijun
- Maraschino
#56404 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
У то се увјерио и месар Стојан Чараковац. Након 25 година радног стажа у „Импру“, отишао је у Агро Холдинг тражећи посао. Исламске услове рада издржао је тек један дан.
"Њихов човјек по њиховом обичају када коље животињу, виче алах уегбер. Ја то не могу. Радио сам само један дан на њихов начин и даље нисам могао. Није ми ни плаћен тај дан, нити ми треба", каже Чараковац.
Чараковац није једини. Није запамћено, кажу, да након клања говеда, хоџа чита молитву, што се догађа у приједорској месној индустрији. Погони "Импра" су, тврде упућени, били опремљени најсавременијим машинама за прераду меса. Данас нема ништа осим импровизованих клаоница, а укинута је и линија за прераду свиња.
Pa dokle vise! 3ulum, 3ulum, 3ulum...pa dokle vise.
Ni klati ne mozes kako hoces nego moras uciti sure i dove. Perfidan nacin da se preko klanja nauci sufara i predje na islam.
- DuckZz
#56405 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hocel taj REFERENDUM više.
Kamera za homefront dešavanja mi sva prašnjava......
Kamera za homefront dešavanja mi sva prašnjava......
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#56406 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
MRAČNE SILE POKUŠALE ATENTAT NA GUARDIANA SISTEMOM HAARP!!!
Neće biti!!!
Nakon svakodnedvnih uspjeha Saveza P.R.A.G. na ratištima u Siriji i Iraku gdje se imperijalističkim kmetovima nanose veliki gubitci u ljudstvu
i tehnici,mračni gospodari pokušavaju likvidirati jedan od stubova P.RA.G.-a i na žalost izbor je pao baš na našeg Guardiana.
Trenutak kada je aktiviran HAARP u svom suludom pohodu Gradom na Laktaše!
Apelujem na našeg Guardiana da se ovih dana prevozi oklopnim transporterom,jer danas grad veličine lješnika,sutra veličine bostana!
Pada grad veličine lješnika 20 minuta po Laktašima u 16:30,tačno kada se Guardian obično vraća s posla?Slučajno?Јако невријеме у Лакташима, лед падао 20 минута
Јако невријеме праћено градом захватило је данас око 16.30 часова општину Лакташи.
Према изјавама грађана,лед величине љешника праћен кишом интензивно је падао 15 до 20 минута и нанио велику штету,посебно у
баштама и воћњацима.
О количини леда који је пао у дијелововима ове општине свједочи податак да се није отопио све до вечерњих часова,а како тврде становници Лакташа, могао се грабити лопатама.
Ово је други пут у посљедњих неколико дана да је невријеме погодило Лакташе.У прошлу суботу,киша која је интензивно падала,
такође је изазвала велику штету у повртњацима.
Грађани кажу да је данашњи градоносни облак само довршио оно што је почело суботње невријеме.
На подручју Републике Српске до сада је испаљено око 129 противградних ракета због невремена,а дејство је и даље у току,
потврдио је Срни директор предузећа Противградна превентива Републике Српске, Тихомир Дејановић.
Дејановић је навео да је град послијеподне захватио подручје Лакташа и Прњавора,те да је у Сребреници,Зворнику,Брчком и на Мањачи било суградице у пљуску.
Хидрометеоролошки завод Српске за сутра најављује вријеме слично данашњем, са честим пљусковима и грмљавином, а могуће су и локалне непогоде са градом.
Nakon svakodnedvnih uspjeha Saveza P.R.A.G. na ratištima u Siriji i Iraku gdje se imperijalističkim kmetovima nanose veliki gubitci u ljudstvu
i tehnici,mračni gospodari pokušavaju likvidirati jedan od stubova P.RA.G.-a i na žalost izbor je pao baš na našeg Guardiana.
Trenutak kada je aktiviran HAARP u svom suludom pohodu Gradom na Laktaše!
Apelujem na našeg Guardiana da se ovih dana prevozi oklopnim transporterom,jer danas grad veličine lješnika,sutra veličine bostana!
- bh.tornjak
#56407 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cega se dzihadlije nece dosjetiti...skidaju spomen ploce herojskih sinova sumske...koji krv i zivote dadose ..
za sta....???
za ovaj zulum....???
Скандалозно - У Месној индустрији "Импро" нема мјеста за спомен-плочу српским борцима!
За српске ратне ветеране у приједорској месној индустрији "Импро" изгледа да више нема мјеста. Нови власник из Цазина увео је нова правила рада. Прва одлука, коју је донио након преузимања од аустријске ХЕТЕ, била је уклањање спомен- плоче за пет погинулих бораца ВРС, радника "Импра". И на томе се није зауставио.
Захтјев за скидање плоче палим борцим,а по свему судећи, овдје је био само почетак приче. Некад у "Импру", а данас у Агро Холдингу по захтјеву новог власника из Цазина ради се према тзв. "халал програму".
У то се увјерио и месар Стојан Чараковац. Након 25 година радног стажа у „Импру“, отишао је у Агро Холдинг тражећи посао. Исламске услове рада издржао је тек један дан.
"Њихов човјек по њиховом обичају када коље животињу, виче алах уегбер. Ја то не могу
. Радио сам само један дан на њихов начин и даље нисам могао. Није ми ни плаћен тај дан, нити ми треба" , каже Чараковац.
zulumcari tvrde da nije ispravno izgovaro onaj harf "Ha"
Чараковац није једини. Није запамћено, кажу, да након клања говеда, хоџа чита молитву, што се догађа у приједорској месној индустрији. Погони "Импра" су, тврде упућени, били опремљени најсавременијим машинама за прераду меса. Данас нема ништа осим импровизованих клаоница, а укинута је и линија за прераду свиња.
prema nekim izvorima ovom nesrecniku je receno da uzme sedmicu bolovanja ....i da se u toj sedmici osuneti, da nauci Fatihu, Ja-Sin...i Sehadet....i ako Bog da pocet ce radit...
za sta....???
za ovaj zulum....???
Скандалозно - У Месној индустрији "Импро" нема мјеста за спомен-плочу српским борцима!
За српске ратне ветеране у приједорској месној индустрији "Импро" изгледа да више нема мјеста. Нови власник из Цазина увео је нова правила рада. Прва одлука, коју је донио након преузимања од аустријске ХЕТЕ, била је уклањање спомен- плоче за пет погинулих бораца ВРС, радника "Импра". И на томе се није зауставио.
Захтјев за скидање плоче палим борцим,а по свему судећи, овдје је био само почетак приче. Некад у "Импру", а данас у Агро Холдингу по захтјеву новог власника из Цазина ради се према тзв. "халал програму".
"Њихов човјек по њиховом обичају када коље животињу, виче алах уегбер. Ја то не могу
prema nekim izvorima ovom nesrecniku je receno da uzme sedmicu bolovanja ....i da se u toj sedmici osuneti, da nauci Fatihu, Ja-Sin...i Sehadet....i ako Bog da pocet ce radit...
Last edited by bh.tornjak on 24/05/2017 00:25, edited 3 times in total.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#56409 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote:cega se dzihadlije nece dosjetiti...skidaju spomen ploce herojskih sinova sumske...koji krv i zivote dadose ..
za sta....???
za ovaj zulum....???
У то се увјерио и месар Стојан Чараковац. Након 25 година радног стажа у „Импру“, отишао је у Агро Холдинг тражећи посао. Исламске услове рада издржао је тек један дан.![]()
"Њихов човјек по њиховом обичају када коље животињу, виче алах уегбер. Ја то не могу![]()
![]()
. Радио сам само један дан на њихов начин и даље нисам могао. Није ми ни плаћен тај дан, нити ми треба" , каже Чараковац.
Чараковац није једини. Није запамћено, кажу, да након клања говеда, хоџа чита молитву![]()
![]()
[/size], што се догађа у приједорској месној индустрији. Погони "Импра" су, тврде упућени, били опремљени најсавременијим машинама за прераду меса. Данас нема ништа осим импровизованих клаоница, а укинута је и линија за прераду свиња.
Znači ne vjerujem!!!!
Novi vlasnik "Impra" sa šefovima prve i druge smijene!

Acid25 wrote:
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#56410 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Četiri jahača antiimperijalizma i Kim.
- arzuhal
#56411 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
...a danas samo 'odža dođe i očita neku molitvu a zle sile i demoni pokolju sve unutra, ništa savremene mašine, traka, ovo-ono...To šta se događa unutar objekta, to još nije zapamćeno...bh.tornjak wrote:
- jao_situacije
#56412 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa kolega, mercedes je blindiran jedino ako se nije radilo o protuoklopnom graduprljavi Hare wrote:MRAČNE SILE POKUŠALE ATENTAT NA GUARDIANA SISTEMOM HAARP!!!![]()
Pada grad veličine lješnika 20 minuta po Laktašima u 16:30,tačno kada se Guardian obično vraća s posla?Slučajno?Јако невријеме у Лакташима, лед падао 20 минута
Јако невријеме праћено градом захватило је данас око 16.30 часова општину Лакташи.
Према изјавама грађана,лед величине љешника праћен кишом интензивно је падао 15 до 20 минута и нанио велику штету,посебно у
баштама и воћњацима.
О количини леда који је пао у дијелововима ове општине свједочи податак да се није отопио све до вечерњих часова,а како тврде становници Лакташа, могао се грабити лопатама.
Ово је други пут у посљедњих неколико дана да је невријеме погодило Лакташе.У прошлу суботу,киша која је интензивно падала,
такође је изазвала велику штету у повртњацима.
Грађани кажу да је данашњи градоносни облак само довршио оно што је почело суботње невријеме.
На подручју Републике Српске до сада је испаљено око 129 противградних ракета због невремена,а дејство је и даље у току,
потврдио је Срни директор предузећа Противградна превентива Републике Српске, Тихомир Дејановић.
Дејановић је навео да је град послијеподне захватио подручје Лакташа и Прњавора,те да је у Сребреници,Зворнику,Брчком и на Мањачи било суградице у пљуску.
Хидрометеоролошки завод Српске за сутра најављује вријеме слично данашњем, са честим пљусковима и грмљавином, а могуће су и локалне непогоде са градом.Neće biti!!!
![]()
![]()
Trenutak kada je aktiviran HAARP u svom suludom pohodu Gradom na Laktaše!![]()
- General War
#56413 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
HAHAHAHA oplaka.bh.tornjak wrote:cega se dzihadlije nece dosjetiti...skidaju spomen ploce herojskih sinova sumske...koji krv i zivote dadose ..
za sta....???
za ovaj zulum....???
У то се увјерио и месар Стојан Чараковац. Након 25 година радног стажа у „Импру“, отишао је у Агро Холдинг тражећи посао. Исламске услове рада издржао је тек један дан.![]()
"Њихов човјек по њиховом обичају када коље животињу, виче алах уегбер. Ја то не могу![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56414 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sunce ti poljubim, dokle je to doslo....ne mozes vise ni mesaru imati
Ovom PreCjednikovom mesaru jedino ostaje kamion da vozi...ako mu se da
Ovom PreCjednikovom mesaru jedino ostaje kamion da vozi...ako mu se da
- jao_situacije
#56415 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
još i hodža došo da uči nešto
-
BornInHell
#56416 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
[youtube] https://youtu.be/UZa2Q6Aodb4 [/youtube]jao_situacije wrote:![]()
![]()
![]()
još i hodža došo da uči nešto
- mO k3
#56417 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hhahahahhaahahahaGeneral War wrote:HAHAHAHA oplaka.bh.tornjak wrote:cega se dzihadlije nece dosjetiti...skidaju spomen ploce herojskih sinova sumske...koji krv i zivote dadose ..
za sta....???
za ovaj zulum....???
![]()
sta veli nije izdro vise od jednog dana
-
emmir1
#56418 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dzihadlije prenose nadležnosti a sada i pive počeli da prenose u Federaciju
Kojim pivom sada precjednik da počasti štrajkače ?
- mO k3
#56419 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pivom ??emmir1 wrote:Dzihadlije prenose nadležnosti a sada i pive počeli da prenose u Federaciju
Pivo je za siromahe , on ti to sljivom i kruskom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56420 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sve ti se kazalo....piva u Pederaciju, halal meso u RSemmir1 wrote:Dzihadlije prenose nadležnosti a sada i pive počeli da prenose u Federaciju
Ostaje brlja iz republickih rezervi...
- jao_situacije
#56421 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
udaraju iz svih pravaca na guardiana i šumsku
prenose se nadležnosti, prvo agencija za bankarstvo, pa onda pivara, sada ne daju da se slave šumski heroji iz omarske i trnopolja, ne daju da se kolju svinje, tjeraju poštene šumnjake da tekbiraju i uzimaju abdest
napadaju guardiana haarp-om
blokiraju zombi dedu
pa ovo je prevršilo svaku mjeru, guardian će morati poduzeti drastične mjere protiv abu baketovih đihatlija, soroša i izdajnika iz saveza za prenos nadležnosti
prenose se nadležnosti, prvo agencija za bankarstvo, pa onda pivara, sada ne daju da se slave šumski heroji iz omarske i trnopolja, ne daju da se kolju svinje, tjeraju poštene šumnjake da tekbiraju i uzimaju abdest
napadaju guardiana haarp-om
blokiraju zombi dedu
pa ovo je prevršilo svaku mjeru, guardian će morati poduzeti drastične mjere protiv abu baketovih đihatlija, soroša i izdajnika iz saveza za prenos nadležnosti
- mO k3
#56422 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Plan ima , za par godina poklopicemo ih i u bl
Onda slijede laktasi kao zadnja destinacija kao slag na tortu 
- Alfons Kauders
#56423 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Hm? Ljudi konacno pocinju kontati na sta sam mislio kad sam pricao o Istocnoj Njemackoj? Bas lijepo, mada, mogli ste i ranije!"mO k3 wrote:Plan ima , za par godina poklopicemo ih i u blOnda slijede laktasi kao zadnja destinacija kao slag na tortu

- mO k3
#56424 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
o daaaaaaa njega zaboravihAlfons Kauders wrote:"Hm? Ljudi konacno pocinju kontati na sta sam mislio kad sam pricao o Istocnoj Njemackoj? Bas lijepo, mada, mogli ste i ranije!"mO k3 wrote:Plan ima , za par godina poklopicemo ih i u blOnda slijede laktasi kao zadnja destinacija kao slag na tortu
Korigujem i Spiric je taj koji ce jos ostati jer je politicka droljica : )
kako puhne vjetar tako i on
- mO k3
#56425 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pobrkao sam temu @alfonso ....