Za glavu tvrdim da je Željkova,a o erektivnom stanju (donje glave) ne bi ništa govorio,to je sigurno bio plod umjetničkog zanosa.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- SmokingMan
#56376 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Šunj
#56377 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.rtvbn.com/3864778/dodik-priz ... poslanike-
Dodik priznao da kupuje poslanike
U nastojanju da ocrni svoje političke protivnike, Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i Republike Srpske, u posljednja dva dana iznio je zapanjujuće činjenice o političkoj korupciji i otvorenoj trgovini poslaničkim mandatima u čemu je on bio jedan od aktera.
Skupštinska rasprava o prodaji akcija RŽR Ljubija na svjetlo dana iznijela je mnoge činjenice o odnosima na političkoj sceni Republike Srpske. Između ostalog, po prvi put smo čuli i javno priznanje od samog lidera SNSD-a Milorada Dodika, koji je i predsjednik RS, da on otvoreno pregovara sa poslanicima o prelasku iz partije u partiju.
Što je najtragičnije, Dodik je sve to javno priznao u tv kamere, usred Narodne skupštine, a zatim to ponovio i u Palati Republike, što je na kraju prenio i Javni RTV servis Republike Srpske.
SDS-ovog poslanika Miladina Stanića, Dodik je optužio za pokušaj korupcije, ne shvatajući da je njegova uloga u ovoj priči dvostruka, kao predsjednika Republike i šefa SNSD-a, a odgovornost tim veća.
„Kada je pričao sa mnom da izađe iz SDS-a, onda je tražio novac, i to ozbiljan novac. Tražio je da firmu u Nevesinju, kojoj je on (Stanić) isporučio neko sijeno, travu, koju je u Mostaru natopio da bude teža, da se plati i da ja to obezbijedim... Ja kažem da ja to ne mogu uraditi, firma je u stečaju i morate ganjati stečajnog upravnika“, rekao je Dodik prvog dana skupštinskog zasijedanja na kojem se raspravljalo o prodaji „Ljubije“.
Dodiku je ovo bilo malo, pa je priču iz Narodne skupštine ponovio dan kasnije u predsjedničkoj Palati, istina u nešto izmijenjenoj verziji, jer je Stanić prethodnu demantovao i dokumentovao.
Dodikovu ispovijest o političkoj trgovini prenio je i javni RTV servis Republike Srpske. Koliko je Dodik siguran u to da nadležno tužilaštvo neće reagovati i provjeriti navode o korupciji i trgovini političkim uticajem, dokaz je i njegov bahati stav.
„Eto, ja sam pričao s njim, imam i svjedoke. Cijena je bila 700 hiljada maraka, za stolom su sjedila dva novinara i tri narodna poslanika“, rekao je Dodik.
Ovo nije jedini primjer političke korupcije u novijem političkom životu Republike Srpske. Korupcija je javna tajna još od decembra 2014. godine i afere „Papak“, zahvaljujući kojoj je i formirana druga vlada Željke Cvijanović, kada je ona kazala da su kupljena dva papka (poslanika) o čemu postoji audio zapis.
Posljednje informacije govore da je jedno „ZA“ za prodaju Ljubije, poslanika Vojina Mitrovića iz Bijeljine, koštalo Dodika mjesta pomoćnika ministra poljoprivrede RS za investicije. To mjesto je, novodno, Dodik obećao Mitrovićevom sinu Stefanu, koji je ranije bio njegov savjetnik.
https://www.youtube.com/watch?v=-A-epfxfuPA
Dodik priznao da kupuje poslanike
U nastojanju da ocrni svoje političke protivnike, Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i Republike Srpske, u posljednja dva dana iznio je zapanjujuće činjenice o političkoj korupciji i otvorenoj trgovini poslaničkim mandatima u čemu je on bio jedan od aktera.
Skupštinska rasprava o prodaji akcija RŽR Ljubija na svjetlo dana iznijela je mnoge činjenice o odnosima na političkoj sceni Republike Srpske. Između ostalog, po prvi put smo čuli i javno priznanje od samog lidera SNSD-a Milorada Dodika, koji je i predsjednik RS, da on otvoreno pregovara sa poslanicima o prelasku iz partije u partiju.
Što je najtragičnije, Dodik je sve to javno priznao u tv kamere, usred Narodne skupštine, a zatim to ponovio i u Palati Republike, što je na kraju prenio i Javni RTV servis Republike Srpske.
SDS-ovog poslanika Miladina Stanića, Dodik je optužio za pokušaj korupcije, ne shvatajući da je njegova uloga u ovoj priči dvostruka, kao predsjednika Republike i šefa SNSD-a, a odgovornost tim veća.
„Kada je pričao sa mnom da izađe iz SDS-a, onda je tražio novac, i to ozbiljan novac. Tražio je da firmu u Nevesinju, kojoj je on (Stanić) isporučio neko sijeno, travu, koju je u Mostaru natopio da bude teža, da se plati i da ja to obezbijedim... Ja kažem da ja to ne mogu uraditi, firma je u stečaju i morate ganjati stečajnog upravnika“, rekao je Dodik prvog dana skupštinskog zasijedanja na kojem se raspravljalo o prodaji „Ljubije“.
Dodiku je ovo bilo malo, pa je priču iz Narodne skupštine ponovio dan kasnije u predsjedničkoj Palati, istina u nešto izmijenjenoj verziji, jer je Stanić prethodnu demantovao i dokumentovao.
Code: Select all
„Bio je poseban sastanak kod njegovih prijatelja u selu Kosijerovo, koji je on (Miladin Stanić) organizovao, kada smo razgovarali o njegovom transferu , odnosno izlasku iz SDS-a“, ponovio je Dodik optužbe na račun poslanika Miladina Stanića.„Eto, ja sam pričao s njim, imam i svjedoke. Cijena je bila 700 hiljada maraka, za stolom su sjedila dva novinara i tri narodna poslanika“, rekao je Dodik.
Ovo nije jedini primjer političke korupcije u novijem političkom životu Republike Srpske. Korupcija je javna tajna još od decembra 2014. godine i afere „Papak“, zahvaljujući kojoj je i formirana druga vlada Željke Cvijanović, kada je ona kazala da su kupljena dva papka (poslanika) o čemu postoji audio zapis.
Posljednje informacije govore da je jedno „ZA“ za prodaju Ljubije, poslanika Vojina Mitrovića iz Bijeljine, koštalo Dodika mjesta pomoćnika ministra poljoprivrede RS za investicije. To mjesto je, novodno, Dodik obećao Mitrovićevom sinu Stefanu, koji je ranije bio njegov savjetnik.
https://www.youtube.com/watch?v=-A-epfxfuPA
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#56378 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šunj wrote:http://www.rtvbn.com/3864778/dodik-priz ... poslanike-
„Kada je pričao sa mnom da izađe iz SDS-a, onda je tražio novac, i to ozbiljan novac.Tražio je da firmu u Nevesinju,kojoj je on (Stanić) isporučio neko sijeno,travu,koju je u Mostaru natopio da bude teža,da se plati i da ja to obezbijedim... Ja kažem da
ja to ne mogu uraditi, firma je u stečaju i morate ganjati stečajnog upravnika“, rekao je Dodik prvog dana skupštinskog zasijedanja na kojem se raspravljalo o prodaji „Ljubije“.
- jao_situacije
#56379 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
šta sere ovaj kinez, vidjeće on kad se guardian sastane sa ći đin pingom 
- jazzer
#56380 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo po zakonuŠunj wrote:„Kada je pričao sa mnom da izađe iz SDS-a, onda je tražio novac, i to ozbiljan novac. Tražio je da firmu u Nevesinju, kojoj je on (Stanić) isporučio neko sijeno, travu, koju je u Mostaru natopio da bude teža, da se plati i da ja to obezbijedim... Ja kažem da ja to ne mogu uraditi, firma je u stečaju i morate ganjati stečajnog upravnika“, rekao je Dodik prvog dana skupštinskog zasijedanja na kojem se raspravljalo o prodaji „Ljubije“.
- bh.tornjak
#56381 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jao_situacije wrote:šta sere ovaj kinez, vidjeće on kad se guardian sastane sa ći đin pingom
i sa ministrom vanjskih poslova Ping Pongom
- bh.tornjak
#56382 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
u pravnoj drzavi i ne moze drugacije...jazzer wrote:Samo po zakonuŠunj wrote:„Kada je pričao sa mnom da izađe iz SDS-a, onda je tražio novac, i to ozbiljan novac. Tražio je da firmu u Nevesinju, kojoj je on (Stanić) isporučio neko sijeno, travu, koju je u Mostaru natopio da bude teža, da se plati i da ja to obezbijedim... Ja kažem da ja to ne mogu uraditi, firma je u stečaju i morate ganjati stečajnog upravnika“, rekao je Dodik prvog dana skupštinskog zasijedanja na kojem se raspravljalo o prodaji „Ljubije“.![]()
.
nije precednik donosio zakone da se krse....
- prljavi Hare
#56383 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ZAMJENA TEZA:PDP I BORENOVIĆ SPREMAJU GUARDIANOVU LIKVIDACIJU!!!
Sve što se dešava dio je faza predviđenih operacijom MI6 "Posljednja šansa"!Informacije govore da je Borenović želio unajmiti Nedžada Fazliju
da snajperom ubije Guardiana ali kako ih je ovaj odbio,odlučeno je da Frljo Crnatak bude atentator!

Dodik: Stavio mi je metu na čelo
Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je Srni da je Branislav Borenović odavno njemu,njegovoj djeci i unucima stavio
metu na čelo, lažući i spletkareći o imovini koju navodno imaju i kako su je stekli.
Vijesti Republika Srpska
Petak, 19.05.2017. | 12:17
"Branislav Borenović je i meni i mojoj djeci i mojim unucima stavio odavno metu na čelo, lažući i spletkareći o imovini koju navodno imamo i kako smo je stekli, a danas se kao i svaka kukavica pokušava sakriti iza opasnih insinuacija da neko sprema njegovu likvidaciju.Ako Dodik upita odakle vam kuće i stanovi i u zemlji i svijetu,onda Dodik sprema likvidaciju.Ako oni neosnovano lažu godinama o mojoj imovini,onda je to borba za istinu. Neće biti da je tako", poručio je Dodik.
Na pitanje da prokomentariše tvrdnje koje je predsjednik PDP-a iznio na konferenciji za novinare u vezi sa njegovim sinoćnjim gostovanjem na RTRS-u, Dodik je rekao da Borenović nijednom riječju nije negirao tvrdnje koje je on iznio u emisiji "Pečat", kada je govorio o njegovoj imovini u Banjaluci.
"Sva salva uvreda, laži i podmetanja, koje su mu specijalnost, poslužile su samo da se zamagli suština moje izjave - koliko vrijedi njegova kuća i kakvog imovnog stanja je prije rata bila njegova,a kakvog moja porodica", istakao je Dodik.
Govoreći o Borenovićevoj tvrdnji da je on u ime PDP-a odbio "Butmirski paket",a da je Dodik tada rekao da je za NATO, dok je pred kamerama
rekao da je protiv, predsjednik Srpske je ocijenio da "priče o Butmiru, NATO savezu i ostale nebuloze koje je Borenović iznio služe za zasmijavanje javnosti", koja, kako kaže, već godinama odlično zna i njegove, a i stavove PDP-a.
Izvor: SRNA
Sve što se dešava dio je faza predviđenih operacijom MI6 "Posljednja šansa"!Informacije govore da je Borenović želio unajmiti Nedžada Fazliju
da snajperom ubije Guardiana ali kako ih je ovaj odbio,odlučeno je da Frljo Crnatak bude atentator!
- General War
#56385 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tajna fotografija islamista i belosvetskih obavjestajnih organizacija u Hotelu Tuzla kako slave sto se sve okomilo na naseg preCednika...Sorose, Sorose gdje ce ti dusaAcid25 wrote:

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56386 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ih, fat....a pola nam PreCjednika nema
A i pitanje je koliko je extremely dangerous
A i pitanje je koliko je extremely dangerous
- Toffee karamela
#56387 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tugo moja pregolemaŠunj wrote:

- BHCluster
- prljavi Hare
#56389 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
TVBN u "potrazi" za predstavništvom šumske u Izraelu....?BHCluster wrote:
Evo o čemu se radi!Soroš uplaćuje 200 000$ prljavih dolara bez zlatnog pokrića BNTV,ovi fol šalju novinare u Jerusalem i tamo potplaćuju
nekoliko Palestinaca koji će glumiti "Izraelce" koji kao pojma nemaju o predstavništvu šumske i čuvenom Zombi Dedi koga zna svaki
pravi i pošteni Izraelac.
Pa kako više nije stid i sram ove sa BNTV da blate Guardiana i šumske ambasade i kozulate širom svijeta?
Za informaciju ovim izdajnicima,kao predtavnik šumske u Izraelu(između ostalog i za sporstsku saradnju),Zombi Dedo je danas bio u
Tel Avivu gdje je organizovao turnih u malom fudbalu "Forest Republic Cup" gdje je učeštvovalo 20 ekipa.Pobijedila je ekipa "Livne bullets"
a i sam Zombi Dedo je zbog godina odigrao samo nekih desetak minuta u finalnoj utakmici i upisao asistenciju.
- Skijaš
- prljavi Hare
#56391 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GLOBALNA VOJNO-POLITIČKA ALIJANSA P.R.A.G. NIKAD JAČA!!!
ostali bjelosvjetski šljam!

Ovih dana pregovara se o mogućnosti da i Pjongjang na čelu sa briljantnim vođom ojača savez PRAG koji bi u tome slučaju promijenio ime
u PRGAK!

SAVEZ Putin-Rouhani-Asad-Guardian(skraćeno PRAG) svakim danom je sve jači i od njega drhte i NATO imperijalisti,MI6,CIA,Kormakova,NBA i1.05.2017. / 13:48h Politika - Banja Luka
Dodik čestitao pobjedu Hasanu Rohaniju![]()
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Hasanu Rohaniju pobjedu na predsjedničkim izborima u Iranu.
- Ukazano povjerenje građana je najveća potvrda Vašem dosadašnjem radu i zalaganju, a samim tim vjerujem da će Islamska Republika Iran i u budućnosti imati važnu ulogu u regionu i svijetu. Sa izrazima mog poštovanja i uvažavanja još jednom Vam čestitam na izboru i želim mnogo uspjeha u obavljanju ove visoke i odgovorne dužnosti - navodi se u čestitki, a saopćeno je iz kabineta entitetskog predsjednika.
(Vijesti.ba / FENA)
ostali bjelosvjetski šljam!

Ovih dana pregovara se o mogućnosti da i Pjongjang na čelu sa briljantnim vođom ojača savez PRAG koji bi u tome slučaju promijenio ime
u PRGAK!
- mayab
- Šunj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56394 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo PreCjednik ukida alkohol i proglasava serijat
Sta sve oni zulumcari iz Teh....Sarajeva
nece natjerati covjeka 
Sta sve oni zulumcari iz Teh....Sarajeva
- Država
#56395 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
IZDAJA, IZDAJA, IZDAJA!!!
Banjalučka pivara prenesena u Federaciju BiH

Investicioni fond Altima Investments iz Londona prodao je na Banjalučkoj berzi dionice Banjalučke pivare u vrijednosti od 24,77 miliona maraka.
Ukupno je trgovano sa 18.658.953 ili 83,67 posto kapitala Banjalučke pivare.
Prema našim saznanjima, Banjalučka pivara nije dobila novog vlasnika, nego su dionice ostale u vlasništvu firme u BiH čiji je vlasnik Altima Investments, što znači da pivara nije promijenila vlasnika, nego da su je, doslovno, prodali sami sebi.
Prema obavještenju koje je potpisao direktor Banjalučke pivare Nicholas Penny, engleska kompanija Altima UK investments Limited koja je postala vlasnik pivare 2006. godine, samo je saopćila Upravnom odboru pivare da je trgovala dionicama, bez ikakve prethodne najave ili obavještenja.
“Većinski vlasnik nas je obavijestio da je ova transakcija dio njihove interne reorganizacije u njihovom učešću u vlasništvu nad društvom te da Altima ostaje dugoročni ulagač u pivaru i potpuno je predana dugoročnom rastu i uspješnom razvoju ovog društva”, saopštio je Penny.
To možda i ne bi bilo toliko čudno da se zna na koga su prenesene dionice Banjalučke pivare. Prema našim saznanjima, sjedište te firme je u Federaciji BiH i ima slično ime.
U Savezu udruženja malih akcionara RS smatraju da je prodaja većinskog paketa dionica pivare sve samo ne zakonita.
“Banjalučka pivara je preduzeće od strateškog interesa za RS i po posebnom programu je privatizovana, međutim ta privatizacija je urađena na nezakonit način, jer ugovor o privatizaciji nije ispoštovan i sada, najvjerovatnije, da bi se napravile nekakve manipulacije koje idu njima u korist iz nekih razloga, oni su registrovali preduzeće u Federaciji BiH i na to preduzeće su prenijeli sav akcionarski kapital”, tvrdi Ognjen Jugović, sekretar Saveza UMA RS.
Jugović smatra da je nekorektan odnos zvaničnih organa RS što se nisu udubili u tu problematiku, pogotovo što je tu sve od momenta privatizacije do današnjih dana rađeno na nezakonit način.
"Znači, to je bukvalno prijenos strateškog preduzeća u drugi entitet, prijenos privrede u drugi entitet, slično kao što se desilo i s banjalučkom Fruktonom, s tim što je Fruktona prestala proizvoditi Pepsi i on se sada proizvodi u Sarajevu. Mi, naravno, nemamo ništa protiv federalnog dijela BiH, ali nije uredu da se strateški interes RS arči", pojašnjava Jugović.
Jugović naglašava još jednu činjenicu, a to je da se Altima UK investments Limited predstavlja kao fond iz Londona, što nije tačno jer se zna da je njihovo sjedište na off-shore lokaciji, na Kajmanskim ostrvima.
Podsjećamo, u momentu kupovine državnog dijela kapital Banjalučke pivare je iznosio 65.196.303 KM, da bi nakon perioda katastrofalnog poslovanja 27. juna 2011. godine gubitak u iznosu od 59 miliona bio pokriven na teret kapitala, čime je kapital smanjen i iznosio svega 5.680.000 maraka. U 2011. godini je iskazan gubitak u iznosu od 4,9 miliona maraka, čime je kapital sveden na nevjerovatnih 600.000 maraka. O navedenom je Tužilaštvu BiH 25. jula 2015. godine podnesena krivična prijava, ali po njoj, koliko je poznato, još ništa nije urađeno. Prema poslovnom planu iz privatizacionog ugovora predviđeno je da nivo proizvodnje bude na nivou iz 2004. godine, a on je zapravo dvostruko smanjen.
"Postavlja se pitanje ko stoji iza tog preduzeća i kakva smo mi država kad nemamo blage veze ko je vlasnik strateškog preduzeća", pita se Jugović, koji je uvjeren da je pivara u FBiH prenesena zbog manjih nameta i obaveza u tom entitetu nego u RS.
Plaćenici su po nalogu Soroša ponovo udarili na srpsku nejač. Sad će u flašama umjesto pive biti agda iz Teherana!!!

Banjalučka pivara prenesena u Federaciju BiH

Investicioni fond Altima Investments iz Londona prodao je na Banjalučkoj berzi dionice Banjalučke pivare u vrijednosti od 24,77 miliona maraka.
Ukupno je trgovano sa 18.658.953 ili 83,67 posto kapitala Banjalučke pivare.
Prema našim saznanjima, Banjalučka pivara nije dobila novog vlasnika, nego su dionice ostale u vlasništvu firme u BiH čiji je vlasnik Altima Investments, što znači da pivara nije promijenila vlasnika, nego da su je, doslovno, prodali sami sebi.
Prema obavještenju koje je potpisao direktor Banjalučke pivare Nicholas Penny, engleska kompanija Altima UK investments Limited koja je postala vlasnik pivare 2006. godine, samo je saopćila Upravnom odboru pivare da je trgovala dionicama, bez ikakve prethodne najave ili obavještenja.
“Većinski vlasnik nas je obavijestio da je ova transakcija dio njihove interne reorganizacije u njihovom učešću u vlasništvu nad društvom te da Altima ostaje dugoročni ulagač u pivaru i potpuno je predana dugoročnom rastu i uspješnom razvoju ovog društva”, saopštio je Penny.
To možda i ne bi bilo toliko čudno da se zna na koga su prenesene dionice Banjalučke pivare. Prema našim saznanjima, sjedište te firme je u Federaciji BiH i ima slično ime.
U Savezu udruženja malih akcionara RS smatraju da je prodaja većinskog paketa dionica pivare sve samo ne zakonita.
“Banjalučka pivara je preduzeće od strateškog interesa za RS i po posebnom programu je privatizovana, međutim ta privatizacija je urađena na nezakonit način, jer ugovor o privatizaciji nije ispoštovan i sada, najvjerovatnije, da bi se napravile nekakve manipulacije koje idu njima u korist iz nekih razloga, oni su registrovali preduzeće u Federaciji BiH i na to preduzeće su prenijeli sav akcionarski kapital”, tvrdi Ognjen Jugović, sekretar Saveza UMA RS.
Jugović smatra da je nekorektan odnos zvaničnih organa RS što se nisu udubili u tu problematiku, pogotovo što je tu sve od momenta privatizacije do današnjih dana rađeno na nezakonit način.
"Znači, to je bukvalno prijenos strateškog preduzeća u drugi entitet, prijenos privrede u drugi entitet, slično kao što se desilo i s banjalučkom Fruktonom, s tim što je Fruktona prestala proizvoditi Pepsi i on se sada proizvodi u Sarajevu. Mi, naravno, nemamo ništa protiv federalnog dijela BiH, ali nije uredu da se strateški interes RS arči", pojašnjava Jugović.
Jugović naglašava još jednu činjenicu, a to je da se Altima UK investments Limited predstavlja kao fond iz Londona, što nije tačno jer se zna da je njihovo sjedište na off-shore lokaciji, na Kajmanskim ostrvima.
Podsjećamo, u momentu kupovine državnog dijela kapital Banjalučke pivare je iznosio 65.196.303 KM, da bi nakon perioda katastrofalnog poslovanja 27. juna 2011. godine gubitak u iznosu od 59 miliona bio pokriven na teret kapitala, čime je kapital smanjen i iznosio svega 5.680.000 maraka. U 2011. godini je iskazan gubitak u iznosu od 4,9 miliona maraka, čime je kapital sveden na nevjerovatnih 600.000 maraka. O navedenom je Tužilaštvu BiH 25. jula 2015. godine podnesena krivična prijava, ali po njoj, koliko je poznato, još ništa nije urađeno. Prema poslovnom planu iz privatizacionog ugovora predviđeno je da nivo proizvodnje bude na nivou iz 2004. godine, a on je zapravo dvostruko smanjen.
"Postavlja se pitanje ko stoji iza tog preduzeća i kakva smo mi država kad nemamo blage veze ko je vlasnik strateškog preduzeća", pita se Jugović, koji je uvjeren da je pivara u FBiH prenesena zbog manjih nameta i obaveza u tom entitetu nego u RS.
Plaćenici su po nalogu Soroša ponovo udarili na srpsku nejač. Sad će u flašama umjesto pive biti agda iz Teherana!!!
-
krater
#56396 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Катарски инвеститор хоће да купи „Нову Романију“

Катарски инвеститор „Hamdo Group
“ намјерава да, у периоду од три године, инвестира 12 милиона КМ у соколачку дрвну индустрију „Нова Романија“, сазнаје портал Капитал.
Према њиховим плановима, посао би добило 300 радника, чиме би ово подржављено предузеће са милионским губицима избјегло неминован стечај.
„Истина је да је „Нову Романију“ требало да купи нека данска компанија, али се испоставило да је то превара. Касније су дошли представници фирме „Л.А. Кост“ из Перуђе, али су се и они повукли. Хтјели су да купе предузеће за багателу. У октобру прошле године Инвестиционо-развојна банка РС расписала је тендер и јавиле су се двије компаније. „Инвест градња“ је одустала, а остала је компанија чији су власници из Египта, Сирије и Катара. Понудили су око два милиона КМ за 70 одсто државних акција, јер су у међувремену и потраживања од „Шума РС“ и фондова претворена у акције које су до тада били у 100 одстотном власништву РС“, каже за Капитал начелник Сокоца Милован Бјелица.
Link: http://www.opstinasokolac.net/2017/05/1 ... %BE%D0%B2/

Катарски инвеститор „Hamdo Group
Према њиховим плановима, посао би добило 300 радника, чиме би ово подржављено предузеће са милионским губицима избјегло неминован стечај.
„Истина је да је „Нову Романију“ требало да купи нека данска компанија, али се испоставило да је то превара. Касније су дошли представници фирме „Л.А. Кост“ из Перуђе, али су се и они повукли. Хтјели су да купе предузеће за багателу. У октобру прошле године Инвестиционо-развојна банка РС расписала је тендер и јавиле су се двије компаније. „Инвест градња“ је одустала, а остала је компанија чији су власници из Египта, Сирије и Катара. Понудили су око два милиона КМ за 70 одсто државних акција, јер су у међувремену и потраживања од „Шума РС“ и фондова претворена у акције које су до тада били у 100 одстотном власништву РС“, каже за Капитал начелник Сокоца Милован Бјелица.
- mayab
#56397 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Tobe jarabi - tobe estagfirullah"
- prljavi Hare
#56398 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
krater wrote:Катарски инвеститор хоће да купи „Нову Романију“
Катарски инвеститор „Hamdo Group“ намјерава да, у периоду од три године, инвестира 12 милиона КМ у соколачку дрвну индустрију „Нова Романија“, сазнаје портал Капитал.
Ma kakav Katar,to je samo pokriće.Guardian nikada neće dozvoliti đihatlijama da kupuju šumska preduzeća.Samo braća šije dolaze u obzir.
- seln
#56399 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardianov dvorski list, He3abyche, objavio je vest o teroristickom napadu u Manchesteru...
ampak su neki dobili prilku da malo javno mrze muslimane

ampak su neki dobili prilku da malo javno mrze muslimane
a s druge strane, raduju se bozjoj kazni mrskim kapitalistima koji su izdali srbijuNemanja Petrovic · Manager at Self-Employed
GDJE GOD IMA JEDAN SLEDBENIK PEDOFILA MUHAMEDA OSTALI NECE BITI SIGURNI
Paranoidna situacija... ne moze covek na miru mrziti balije, kad s druge strane mrzi engleske pizdeMilos Mihajlovic · Banja Luka
samo rokaj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56400 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jeko ovaj Hamdo....neki tuzlanski spijun