Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kakotakonikako

#56351 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kakotakonikako »

SSemir wrote:jos ga niste smijenili?
ne mijenja se niko ovdje na forumu. nije to mjesto.
emigrazione

#56352 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

bingov buraz wrote:Kontraofanziva Papeljubaca :mrgreen: padose i prve zrtve
Naravno kada igramo na neuslovnom terenu gdje je sudija krajnje pristrasan, dijeli crvene za benigne stvari, dok protivnicko uklizavanje sa dvije noge s ledja uopste ne sankcionise :oops:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56353 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

meni samo nije jasno o kakvim podmetanjima pričaju :?

dovoljan je samo letimični uvid u The Best of Papke da se vidi da samo komentarišemo njegove izvale

ala "nije igrač od pasova i golova" za Sea, pa serijal kontradiktornih nebuloza o Zukanoviću gdje Papke sam sebi skače usta, pa notorna laž o Rin-tin tinu kao def. veznom, pa izjava o Tinky-Winkyiju kao o potencijalu koji se pokazao u tekmi koju smo katastrofalno odigrali, pa trpanje nećaka i bratovog igrača u Brazil bez ikakve veze osim porodične, pa izjava da nema potrebe da gleda kako igra Kipar :shock: , pa izjava kako ne zna čime mu se brat bavi :lol: , pa sad zadnja izjava o opasnom lijevom krilu Izraela :roll: što pokazuje koliko se ozbiljno priprema za utakmice itd itd.

najveći podmetač u svoj priči je Papke.....sam sebi tako podmetne i zakuha dok zine :lol:

Papke gistro bančo a ne aMATER! :bih:
bingov buraz

#56354 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bingov buraz »

Nazvati neistomisljenike forumase idiotima je crveni karton
a nije ni narocito inteligentno

ako je stvarno izjavio ovo za Dzeku i plasman je katastrofa,mozete zamisliti koliko deprimirajuce i podcjenjivacki to djeluje na druge igrace,mjesto da ih nalozi,suptilno :mrgreen: im porucuje da su kurac od ovce
a i to bi insan provario da istovremeno prizna "jesam i ja sam trenerski kurac od ovce" nego se pravi strucnjak a osnove taktike ne zna.
Last edited by bingov buraz on 07/11/2014 11:01, edited 1 time in total.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#56355 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

bingov buraz wrote:Kontraofanziva Papeljubaca :mrgreen: padose i prve zrtve
Press služba Papetopljuvača javlja da agresor djeluje od jutros 05h po rubnim dijelovima Foruma iz pravca Chicaga, Minhena a u napadima sudjeluje i prva dobrovoljačka Stockholmska brigada...

Poraz agresora se već nazire, sumnja se da će večina njih poslije 16.11.2014 preći u forumašku ilegalu, razočarani što će im Vojvoda Safet dobiti nogu u guzicu :D
incognito071

#56356 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by incognito071 »

JoseMujica wrote:meni samo nije jasno o kakvim podmetanjima pričaju :?

dovoljan je samo letimični uvid u The Best of Papke da se vidi da samo komentarišemo njegove izvale

ala "nije igrač od pasova i golova" za Sea, pa serijal kontradiktornih nebuloza o Zukanoviću gdje Papke sam sebi skače usta, pa notorna laž o Rin-tin tinu kao def. veznom, pa izjava o Tinky-Winkyiju kao o potencijalu koji se pokazao u tekmi koju smo katastrofalno odigrali, pa trpanje nećaka i bratovog igrača u Brazil bez ikakve veze osim porodične, pa izjava da nema potrebe da gleda kako igra Kipar :shock: , pa izjava kako ne zna čime mu se brat bavi :lol: , pa sad zadnja izjava o opasnom lijevom krilu Izraela :roll: što pokazuje koliko se ozbiljno priprema za utakmice itd itd.

najveći podmetač u svoj priči je Papke.....sam sebi tako podmetne i zakuha dok zine :lol:

pa jel moze gore od ove zadnje izjave? Ako se Dzeko povrijedi, nema Eura kaze?! A toliko drugih potencijalnih reprezentativaca ima na raspolaganju koje moze isprobati u napadu.
Ponavljam, ovako samo lud ili vrlo bezobrazan covjek moze postupiti. Lud nije sto znaci da je jedna velika pokvarena hinja sklona nepotizmu!!

Savez napolje, odmah!!
bingov buraz

#56357 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bingov buraz »

Meni ih je pomalo i zao :mrgreen: (lazem ipak)
zavrsice ko 6 armija na Staljingradu
A1fa

#56358 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

incognito071 wrote:
JoseMujica wrote:meni samo nije jasno o kakvim podmetanjima pričaju :?

pa jel moze gore od ove zadnje izjave? Ako se Dzeko povrijedi, nema Eura kaze?! A toliko drugih potencijalnih reprezentativaca ima na raspolaganju koje moze isprobati u napadu.
Ponavljam, ovako samo lud ili vrlo bezobrazan covjek moze postupiti. Lud nije sto znaci da je jedna velika pokvarena hinja sklona nepotizmu!!

Savez napolje, odmah!!

ilo bi zanimljivo sve Safetove ove izjave o taktikama, igračima i analizama svoje i tudje igre od 2009 pa do sada sastaviti i poslati ovima koji mu dadoše trenersku licencu. Jebo majku vozačku i ličnu moraš obnavljati a ovo jok, ubij me ako bi ovaj diletant dobio dozvolu i pionire Zavidovića da vodi da postoji ikakav drugi kriterij sem da znaš sa koliko se metara jedanesterac puca i koliko ti ukupno igrača na terenu treba. :roll: a tražiti od Safeta da zna da ako postavi desnog beka da mu onda treba i lijevi, to je već za njega viša matematika...
Last edited by A1fa on 07/11/2014 11:11, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56359 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

meni je ova zadnja izjava potpuno očekivana u nizu posljednjih poteza koje je činio i bilo je samo pitanje vremena kada će i to staviti na stol :-)

tako da me nije uopće iznenadila :(

najveći krivac u svemu ovome je NS s najvećom greškom ikad: novi ugovor potrošenom treneru. Nakon SP smo imali sve atmosferu, pare i priliku da ugradimo nova krila reprezentaciji, a oni su se odlučili za poderano i propalo jedro. Ovo što nas je snašlo je logična posljedica pogrešne odluke

A1fa

#56360 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

!
5 0 5

#56361 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

JoseMujica wrote:meni je ova zadnja izjava potpuno očekivana u nizu posljednjih poteza koje je činio i bilo je samo pitanje vremena kada će i to staviti na stol :-)

tako da me nije uopće iznenadila :(

najveći krivac u svemu ovome je NS s najvećom greškom ikad: novi ugovor potrošenom treneru. Nakon SP smo imali sve atmosferu, pare i priliku da ugradimo nova krila reprezentaciji, a oni su se odlučili za poderano i propalo jedro. Ovo što nas je snašlo je logična posljedica pogrešne odluke

moj post prije 3 dana :mrgreen:
bingov buraz

#56362 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bingov buraz »

Jer, nakon što se povrijedio Ibišević, sada treba ja da razmišljam hoće li se povrijediti Džeko", rekao je selektor "zmajeva".

Jok ti Safete,moja nana Rahima treba da razmislja...samo ona ne keshira 900 000 maraka godisnje :mrgreen:
wickerman

#56363 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by wickerman »

Pa ja,nije Pape nista kriv, samo NS. Dodjoste i vi do kraja konacnog putovanja po pitanju selektor BiH. :izet:
incognito071

#56364 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by incognito071 »

wickerman wrote:Pa ja,nije Pape nista kriv, samo NS. Dodjoste i vi do kraja konacnog putovanja po pitanju selektor BiH. :izet:
Uvijek je NS bio kriv, od momenta kada su mu produzili ugovor.
Ja kritikujem Safeta jer je to covjek isturen ispred NS-a takozvani selektor.

Sta ti je tu cudno?
A1fa

#56365 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

Al' sve se nekako predevera
kad imas viziju, imas san
gutu para, koka povazdan
da budes Safet 'mjesto Safeta

Menadzer Sead ga je uzeo
pod svoje,
u Sarajevo da reprezentaciju sastavljaju
novine su pisale tu nisu cista posla
tu se iz Germanije igrači guraju..

Al' Safetu su rekli da ne pita nista
i da se smije i kad ne konta fol
imace kucu s teniskim terenom
BMW-a kesom placenog... :wink:
plavipatriota

#56366 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by plavipatriota »

Prvi koji mi objasni:
-kojom logikom su Tino i Hadžić pozvani na SP,
-koji mi objasni kojom logikom Štilić ne može biti ni u 21 (samo kod papeta ovaj broj) pozvanih igrača, a troši pozive na igrače iz naše lige na koje frajer realno ne računa ( haj da zove normalan broj igrača, al zove malo, i medju njih malo zove par njih koje ne bi ubacio nikad),
-prvi koji mi objasni kojom logikom je krenuo protiv nigerije u utakmicu (ljudi napadali na našu lijevu stranu cijelu utakmicu, a mi lijevog beka nismo imali),
-prvi koji mi objasni sve ove njegove nebulozne izjave da lulić može držati cijelu lijevu stranu, da je tino zadnji vezni, da je gledao anela hadzica, nije mu se svidio, al da su mu rekli za njega, da su hajrović, ibričić i višća NAPADAČI, da ne želi da brine šta ako se džeko povrijedi,
-prvi koji mi objasni kojom logikom imaju veze klipovi njegovi iz osamdesetih iz igračkih dana sa današnjicom, jer da se time vodimo, maradona i pele bi bili najbolji treneri, a murinjo qrac od ovce,
- prvi koji mi objasni kojom logikom nije vodio ni kondicionog trenera ni psihologa na svjetsko prvenstvo,
- prvi koji mi objasni kojom logikom su ga nigerijci iznenadili brzinom i okretnošću, a radi se o crncima,
-koji mi objasni kako se smjelo krenuti na kipar sa konstatacijom "ne interesuju nas oni, nismo ih ni pogledali",
- koji mi objasni logiku izjave: ma tino je dobar igrač, al ja sam malo subjektivan što se tiče njega",
-prvi koji mi objasni kojom logikom se priča da je češka loša liga, te da se zato ne zove mahmutović, a zove se vranješ iz iste lige, a slabijeg kluba GDJE NE IGRA,
- kad mi objasni kojom logikom jedna ozbiljna ekipa može u svojoj prvoj postavi imati dva igrača iz hajduka,
- prvi koji mi objasni logiku izjava poslije meča da nema koga ubaciti, a on sklapa SKRAĆENI spisak,
- koji mi objasni kako je normalno da u kvalifikacionoj utakmici ostanemo bez stopera, pa nam stopera mora igrati igrač koji je centralni vezni, te nas to hvala bogu ne kosta previse,
-prvi koji mi objasni kako je hasagic mogao braniti ispred begovica protiv francuske, a frajer je povrijedjen dosao, pa smo izgubili izmjenu bezveze, -prvi koji mi objasni kako se to nigdje osim kod nas nije zadržao, ma ni približno,
- onaj koji mi objasni kako nam to ne treba treći napadač,
- kako to da imamo više pozvanih golmana nego napadača,
-kako na pitanje zasto kolasinac nije igrao, za odbrambenog igrača može izjaviti: nije igrač od golova i asistencija..
-prvi koji mi objasni kako bod u izraelu može biti dobar, ako uzmemo u obzir da onda poslije nemamo više pravo na kiks nikakav, već sve moramo dobiti
-prvi koji mi objasni kako može kao selektor reprezentacije da ne prati naše igrače, već kaže da je neka utakmica bila bolja pa je on gledao tu
-prvi koji mi objasni kako može sebi dozvoljavati prepucavanja po medijima (spahic, dzeko, zukanovic, lulic, prcic, misimovic)
PRVI KOJI MI OVO SVE OBJASNI, PRUŽAM MU RUKU I ZAKLINJEM SE BEZREZERVNOJ PODRŠCI TELETU NA KLUPI!
do tad mu sve jbm!
lua

#56367 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lua »

Image

Ovako Tino Sven govori o Alenu Haliloviću.
Da se ne zaboravi.

Isti adžo! Ljubim ga ja. <3
incognito071

#56368 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by incognito071 »

plavipatriota wrote:Prvi koji mi objasni:
-koji mi objasni kojom logikom Štilić ne može biti ni u 21 (samo kod papeta ovaj broj) pozvanih igrača, a troši pozive na igrače iz naše lige na koje frajer realno ne računa ( haj da zove normalan broj igrača, al zove malo, i medju njih malo zove par njih koje ne bi ubacio nikad),
-prvi koji mi objasni kojom logikom je krenuo protiv nigerije u utakmicu (ljudi napadali na našu lijevu stranu cijelu utakmicu, a mi lijevog beka nismo imali),
-prvi koji mi objasni sve ove njegove nebulozne izjave da lulić može držati cijelu lijevu stranu, da je tino zadnji vezni, da je gledao anela hadzica, nije mu se svidio, al da su mu rekli za njega, da su hajrović, ibričić i višća NAPADAČI, da ne želi da brine šta ako se džeko povrijedi,
-prvi koji mi objasni kojom logikom imaju veze klipovi njegovi iz osamdesetih iz igračkih dana sa današnjicom, jer da se time vodimo, maradona i pele bi bili najbolji treneri, a murinjo qrac od ovce,
- prvi koji mi objasni kojom logikom nije vodio ni kondicionog trenera ni psihologa na svjetsko prvenstvo,
- prvi koji mi objasni kojom logikom su ga nigerijci iznenadili brzinom i okretnošću, a radi se o crncima,
-koji mi objasni kako se smjelo krenuti na kipar sa konstatacijom "ne interesuju nas oni, nismo ih ni pogledali",
- koji mi objasni logiku izjave: ma tino je dobar igrač, al ja sam malo subjektivan što se tiče njega",
-prvi koji mi objasni kojom logikom se priča da je češka loša liga, te da se zato ne zove mahmutović, a zove se vranješ iz iste lige, a slabijeg kluba GDJE NE IGRA,
- kad mi objasni kojom logikom jedna ozbiljna ekipa može u svojoj prvoj postavi imati dva igrača iz hajduka,
- prvi koji mi objasni logiku izjava poslije meča da nema koga ubaciti, a on sklapa SKRAĆENI spisak,
- koji mi objasni kako je normalno da u kvalifikacionoj utakmici ostanemo bez stopera, pa nam stopera mora igrati igrač koji je centralni vezni, te nas to hvala bogu ne kosta previse,
-prvi koji mi objasni kako je hasagic mogao braniti ispred begovica protiv francuske, a frajer je povrijedjen dosao, pa smo izgubili izmjenu bezveze, -prvi koji mi objasni kako se to nigdje osim kod nas nije zadržao, ma ni približno,
-kako na pitanje zasto kolasinac nije igrao, za odbrambenog igrača može izjaviti: nije igrač od golova i asistencija..
-prvi koji mi objasni kako bod u izraelu može biti dobar, ako uzmemo u obzir da onda poslije nemamo više pravo na kiks nikakav, već sve moramo dobiti
-prvi koji mi objasni kako može kao selektor reprezentacije da ne prati naše igrače, već kaže da je neka utakmica bila bolja pa je on gledao tu
-prvi koji mi objasni kako može sebi dozvoljavati prepucavanja po medijima (spahic, dzeko, zukanovic, lulic, prcic, misimovic)
PRVI KOJI MI OVO SVE OBJASNI, PRUŽAM MU RUKU I ZAKLINJEM SE BEZREZERVNOJ PODRŠCI TELETU NA KLUPI!
do tad mu sve jbm!
:thumbup: :bih:
kakotakonikako

#56369 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kakotakonikako »

do tad mu sve jbm!
ja tipujem na trojicu koji ce pokusati. bas me interesuje hocu li pogoditi.
Point.

#56370 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

do tad mu sve jbm!
:thumbup:
O tome mi pricamo svo vrijeme, al papeljupci to ne kontaju i izmisljaju nekakva podmetanja i lazi. Znaci, njima je jedini jebeni argument da nas je odveo na SP. Pa sunce mu ljubim, svi znamo da de od stare slave ne zivi, posebno u trenerskim vodama. Inace bi npr Sven Göran Eriksson danas bio trener Uniteda ili Reala a ne nekog tajlandskog kluba.
ellaxaz

#56371 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ellaxaz »

Trenerski antitalenat.
Zmijuga loma

#56372 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zmijuga loma »

bingov buraz wrote:Jer, nakon što se povrijedio Ibišević, sada treba ja da razmišljam hoće li se povrijediti Džeko", rekao je selektor "zmajeva".

Jok ti Safete,moja nana Rahima treba da razmislja...samo ona ne keshira 900 000 maraka godisnje :mrgreen:
Za tu crkavicu da još i RAZMIŠLJA? Nemoj biti bezobrazan. :oops:
DonVitoNN

#56373 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoNN »

Paul F. wrote:
DonVitoNN wrote: Da je Papke 1/10 onog sto je bio kao igrac.
Da, to je to. Da je trener kao što je bio igrač ne bi se petnaestak zlonamjernih glupandera trudilo da svaki dan izmišljaju protiv njega i da ga vrijeđaju. Ne bi isti trolali svaku ozbiljnu raspravu. Ne bi prozivali neistomišljenike i sugerisali im o čemu treba da pišu ... To je to, sve si pogodio.
To nije moguce ali da je "citaj" da je Papke 1/10 onog sto je bio kao igrac helem niko nista ne izmislja Papke svjesno o ne sam sebi zabada izjavama da se zapitas jeli on normalan :roll: pa od pozivani, (ne) standaradni igraca, potencijalni ili sta vec...do zvijezda ala Avdija, Tino, Hadzic, Vranjes stubovi klupe ili standardne rep.BIH, Papke je to.. :roll:
DonVitoNN

#56374 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoNN »

JoseMujica wrote:
Sušić otvoreno: Možda ćemo se morati pomiriti s tim da ne odemo na Euro

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić dijeli mišljenje javnosti da bi eventualna povreda kapitena "zmajeva" Edina Džeke bila pogubna za nacionalni tim.

Nakon što se povrijedio Vedad ibišević, "zmajevi" će protiv Izraela u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj igrati sa samo jednim napadačem.

Selektor BiH Safet Sušić je spiskom, ali i riječju poručio da "za Ibiševića nema adekvatne zamjene", pa se javnost zajedno s navijačima s pravom upitala: "A šta ćemo, ako se povrijedi Edin Džeko?".

Popularni Pape je dao odgovoru u novom broju "Avazovog Sporta".

"Ako se Džeko povrijedi, onda se treba pomiriti s tim da su nam male šanse da odemo na Evropsko prvenstvo. To bi značilo da smo veliki peh. Jer, nakon što se povrijedio Ibišević, sada treba ja da razmišljam hoće li se povrijediti Džeko", rekao je selektor "zmajeva".

Meč sa Izraelom biće odigran 16. novembra u Haifi (20.45 h) na novom stadionu "Semi Ofer", koji će prema najavama biti prepun domaćih navijača.

Nakon tri kola u okviru Grupe B, BiH je poslije startnog poraza od Kipra (1:2) sakupila dva boda (remiji sa Velsom - 0:0 i Belgijom - 1:1) i u Haifi će imati imperativ pobjede.
:shock:

ono kad imaš strućnjaka koji te sahrani nakon tri kola u najlakšoj grupi ikad :( :-)

Jos ga nagradili :lol: :zzzz: a Papke prst u uho... vozaj Tino prva postova, malo Avdija, Hadzic, Vranjes...
DonVitoNN

#56375 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoNN »

A1fa wrote:
DonVitoNN wrote:
"Ako se Džeko povrijedi, onda se treba pomiriti s tim da su nam male šanse da odemo na Evropsko prvenstvo. To bi značilo da smo veliki peh, rekao je selektor "zmajeva".
:roll: :facepalm: :facepalm:

A tek kakvog mi motivatora strucnjaka imamo na klupi rep.BIH nismo ni svjesni.
Daj oprosti se vise idi ceka Kasimspor, Iran, Takadzistan...
Jel ovo Safet stvarno negdje izjavio?? :shock: :shock:
Naravno :sad: sta je vise cudno... :roll: :(
Locked