Black swan wrote:potpisao sam novi ugovor za moju tv na 2 godine
dobio lijep telefon
i zaboravio pitati jel mi se povećala brzina s 5 na 10
Pošaljite mi vaš username pa čemo da provjerimo.
Moderator: Benq
Black swan wrote:potpisao sam novi ugovor za moju tv na 2 godine
dobio lijep telefon
Hvala na odgovorukakaljin wrote:Ja imam moja tv full i paket 2 i placam 49 KM moja tv full i 30 KM paket 2 ukupno 79 KMferratilis wrote:Ako zelim mojaTV + Internet, dodatni paket 2, da li placam osnovnu cijenu + paket 1 + paket 2 ili samo osnovna + paket 2?
Ja sam napisao za MOJATV NET koji je 36km i dodatni paket1 30 km nisam ništa pogriješio.ferratilis wrote:Hvala na odgovorukakaljin wrote:Ja imam moja tv full i paket 2 i placam 49 KM moja tv full i 30 KM paket 2 ukupno 79 KMferratilis wrote:Ako zelim mojaTV + Internet, dodatni paket 2, da li placam osnovnu cijenu + paket 1 + paket 2 ili samo osnovna + paket 2?Tako sam i pretpostavio, njima se nista ne moze vjerovati.
Sve cijene imas na stranici i samo saberes.ferratilis wrote:Hvala na odgovorukakaljin wrote:Ja imam moja tv full i paket 2 i placam 49 KM moja tv full i 30 KM paket 2 ukupno 79 KMferratilis wrote:Ako zelim mojaTV + Internet, dodatni paket 2, da li placam osnovnu cijenu + paket 1 + paket 2 ili samo osnovna + paket 2?Tako sam i pretpostavio, njima se nista ne moze vjerovati.
Ja imam moju tv net i dva STB - a i dodatni paket 1isx wrote:Ljudi razmišljam roditeljima da ubacim Mojatv full + dodatni paket 1, radi interneta 30/2. Cijena valjda 44+10?
Ima li ko da ovo koristi i kakva je brzina interneta generalno? Placam li telefonske razgovore?
Kako da podnesem online zahtjev za usluge?

Ma jok do 50/2 pročitaj malo bolje !!!isx wrote:Dodatni paket 1 kaze brzine interneta do 30/2?
didatni paket1 je 10 km nije 30km dodatni paket2 je 30 kmDr_Help wrote:kakaljin wrote:Ja sam napisao za MOJATV NET koji je 36km i dodatni paket1 30 km nisam ništa pogriješio.ferratilis wrote:Ako zelim mojaTV + Internet, dodatni paket 2, da li placam osnovnu cijenu + paket 1 + paket 2 ili samo osnovna + paket 2?
Hvala na odgovoruTako sam i pretpostavio, njima se nista ne moze vjerovati.
Dok je za full paket 49 km + 30 dodatni paket 1
U slučaju postojanja tehničke mogućnosti isporučiti će se i veća pristupna brzina u downloadu, maksimalno do 50/2 Mbps.isx wrote:Dodatni paket 1 kaze brzine interneta do 30/2?
Moja greška piše 30 ali ide do 50 ko ima TM i kome hoće da puste...jarobot wrote:Ma jok do 50/2 pročitaj malo bolje !!!isx wrote:Dodatni paket 1 kaze brzine interneta do 30/2?
A da ti sredis svoju konekciju?un1ted wrote:Da li je moguce da vec jednom rijese problem na bhtelecom portalu za pregled stanja? Koristim dvije konekcije i router mijenja IP stalno i zbog toga samo mogu pristupiti portalu. Gdje god kliknem izloguje me. Prijavljivao sam, ali objasniti nekome ovaj problem i da neko uradi nesto je naucna fantastika.
49 km je moja tv Full +10 km dodatni paket1isx wrote:Znaci definitivno mojatv full i dodatni paket 1 kosta 44+10KM? Kako da podnesem online zahtjev za te usluge?
I ja kontam produziti, koji telefon na rate ili zbog produzenja?Black swan wrote:potpisao sam novi ugovor za moju tv na 2 godine
dobio lijep telefon
Bila je akcija, 20 posto jeftinija ptetplata uz ugovor na 24 mjeseca, mozda je to?isx wrote:44 kazu u ovim promo sms porukama od jucer.
Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3770979214Dr_Help wrote:Sve vaše probleme što se tiće foruma stavljajte na temu " BHTelecom all about " da bi smo lakše pratili i prije pomogli.
Molim da se ova tema zaključa , suvišna je.
Imas li wifi u stb-u?isx wrote:Vjerovatno. Da li je moguce da se STB poveze sa ruterom bezicno ili mora kabal? Jer mi je ruter u drugoj prostoriji, a sada se satelitski resiver na njega spaja bezicno. Moze li tako i STB?
Samo pošalji username na ppallem_77 wrote:Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3770979214Dr_Help wrote:Sve vaše probleme što se tiće foruma stavljajte na temu " BHTelecom all about " da bi smo lakše pratili i prije pomogli.
Molim da se ova tema zaključa , suvišna je.
Moja tv full, može li se šta ubrzati?