Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
zdruzdjo

#5626 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Jutros Raskrsnica u buca potoku. Trpanje sa svih strana na sve strane. prolazenje mimo traka.....
Horor samo takav. Policajci bi uredovali da znaju kako.
Evo jednog snimka kako organ ureduje. Kad sam se vracao nisam mogao snimati ali scena jos bolja. stoje dva organa jedan od drugog 5-6 metara i jedan zaustavlja saobracaj a drugi mase rukom da se prolazi. bukvalno u grlo skacu a okrenuti jedan prema drugom. oplakati.

I na kraju vracam se i treba da se ukljucim lijevo na glavnu cestu, dajem zmigavac. Covjek sa borom mi na glavnoj cesti staje i mase mi da prodjem, pogledam desno nema nikoga, podjem da izadjem kad ZUUUUUUMMMMM baja sa cetorkom golfom pretice kilometarsku kolonu na punoj kroz naselje bar jedno 80 trakom u koju sam trebao skrenuti. da sam samo malo brze krenuo raznjeo bi me. Da bog da djecu, zenu i roditelje vozio u bolnicu sa ustrelnim ranama od rafala, a auto mu bilo pokvareno pa ne mogao brze od 43 km/h. AMIN.
relax11

#5627 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by relax11 »

Jao policajca i odrona on nesto mase rukama ne zna ni sta mase :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#5628 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

zdruzdjo wrote:
bitanga_sa_otesa wrote: legendo :thumbup: :thumbup: :thumbup: :sax:

Ne znam za koji dio ali hvala.
:lol: :lol: :lol:
za svaki dio :thumbup:
tempuser

#5629 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

zdruzdjo wrote: gasenje ksenona ili paljenje maglenki umjesto njih po danu a i po noci jer su skupe xenon sijalice pa se trose,

E to je vec vise vizuelni nego ekonomski segment! :-D
zdruzdjo

#5630 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

tempuser wrote: E to je vec vise vizuelni nego ekonomski segment! :-D
Ma to je tvrdo ekonomski koji se kao pravda vizuelnim. Znas ono jeftino je a i dobro izgleda. Ali bas ovim redoslijedom.
punosvega

#5631 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by punosvega »

k'o da vozi sleper pa mu treba prostora da namota, nisu mi jasni ljudi koji ne se ne mogu drzati svoje trake kada skrecu.

bitanga_sa_otesa

#5632 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

evo jednog ppka od maloprije...

Image
direstraits0078

#5633 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by direstraits0078 »

bitanga_sa_otesa wrote:evo jednog ppka od maloprije...

Image
Čovjeku koči jače jedna strana, htio je on u sredinu da stane. :D
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#5634 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

Sad se vracam kuci i ova magla pa to ćjuneri popalili neka svjetla, duga, kratka, plave zelene crvene maglenke, diode, lustere pa light show napravili na cesti. :lol:
relax11

#5635 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by relax11 »

i ja sam to primjetio :lol: :lol:
supercali

#5636 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

Jebo majku prolazim oko 3 a i sada gledam svako 150-o auto ima upaljene maglenke a kad je vedro svako drugo
Nabucco

#5637 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nabucco »

Danas mi je živce izvadio nakav sa putnickim Partnerom.. Prvo mi se lijepio nenormalno, iza leđa, i to ono vozi po sredini ceste, kao gleda da prestigne a ispred nas 10 krivina, nema pravca u narednih 5km. Pa onda moram paziti na njega, jer budala može krenuti negdje gdje netreba... Da stvar bude gora, dođe prvi pravac lola ne prestiže.... Meni pukne film, smanjim mu na 60, i tek me tada prestiže... Kad me prestigo vozi 70, iako smo prije dok mi se lijepio vozili 80-90... I hajde i nekako ga istrpim, stigosmo nego auto i on isti rad ko i meni, po sredini ceste, i to mu tacno jedan tocak ide po sredini nase trake a tu se skupilo onog šljunka od posipanja ceste, i onda rešetanje šajbe i haube... Na kraju sam smanjio, sacekao dobar pravac, prestigo i njega i tog ispred, i potrudio sam se da me više ne stigne... :D

Slicna situacija od preksinoc, idem od Višegrada prema Rogatici, i hocu da skrenem na vikendicu.. Na raskrsnici na Ustipraci se iza mene ukljuci Fabia neka.. I ide zamnom sve, i ja par km pred skretanja za vikendicu smanjim na 60-70 da me prestigne, ista situacija ko i danas, lola se nakaci na zadnju karabolku, izviruje ko fol nešto... Cim isprekidana ja se pomjerim udesno malo, ne stiskam gas nista, lola ne prestiže, par puta tako... Na kraju mi opet pukne film, i za 3km puta, ga ostavim 2km iza sebe :D ( valjda vidio da su mi dobra svjetla pa me prati, a sa ovim priljepljivanjem, je kontao da ce me nabriziti da vratim brzinu na 80-90, e pogrijesio je... Ja otišo na 150 :-D

Ne vidim šta je fazon nabiti se na karabolku kad hoce da prestiže... haj sto meni nabija prtisak, vec i sebi pravi problem, jer smanjuje vidljivost ispred, pa onda mora izvirivati da bi vidio ima li auta iz suprotnog smjera... Onako fino odvojis se na 10m, vidis cestu bez problema, meni dobro, tebi dobro...
bitanga_sa_otesa

#5638 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Leon16v wrote:Sad se vracam kuci i ova magla pa to ćjuneri popalili neka svjetla, duga, kratka, plave zelene crvene maglenke, diode, lustere pa light show napravili na cesti. :lol:
jos sat i svi ce voziti sa upaljena sva 4 stealth mode :)
klaki

#5639 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by klaki »

A ovo vrijeme pa asfalt klizav i naravno idioti obavezno kroz ovu maglu naglo skrecu, koce zmigavac ne poznata stvar i tako te neke nepredvidive akcije.
relax11

#5640 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by relax11 »

Ja se nabije na karambolku kad je neko bezobrazan, neku noc ide ispred mene dvica cuning i hladno frajer otvori prozor na -1 i baci limenku, sviraj blicaj nista, uz karambolku sam bio zaljepljen 2km sa maglenkama (maglenke ko farovi u dvice hahahha) valjda je skonto zasto to radim :-)

I naravno skrenu u desnu traku balavurdija neka
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#5641 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

relax11 wrote:Ja se nabije na karambolku kad je neko bezobrazan, neku noc ide ispred mene dvica cuning i hladno frajer otvori prozor na -1 i baci limenku, sviraj blicaj nista, uz karambolku sam bio zaljepljen 2km sa maglenkama (maglenke ko farovi u dvice hahahha) valjda je skonto zasto to radim :-)

I naravno skrenu u desnu traku balavurdija neka
Neki dan ispred kruznog toka na Dobrinji, dok ceka da se ukljuci u kruzni tok, otvara vrata i istresa pepeljaru na cestu :lol: :lol:
zdruzdjo

#5642 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Ok veceras magla.
Vozim pred vece iz pravca trnova prema sarajevu. MAgla horor, ali na nekih 50-ak metara se vide farovi i zadnja svjetla na autima i moze se voziti 50 bez ikakvih problema.
Ali jok daaaj u drugu i polaaaaaako 30. Pa ako je neki debil iz druge strane toliko lud da pretice ili da vozi bez svjetala ili predje u tvoju stranu, jexx ga onda slaba sreca.
Pazljivo u trecu drzis na 50 i napravis razmak izmedju sebe i onoga ispred, gledas u desni kraj kolovoza, ne gledas u farove drugih ucesnika koji ti dolaze u susret i kraj.
Dolazim na maltu, magla upola manja nego kroz krupac i kotorac i dva puta vise svjetla od ulicne rasvjete. Medjutim 3 puta gori vozaci. Kao da svi imaju carsaf preko soforsajbe.

Pa dajte ljudi nemojte voziti ako vas je strah.

A o kojekakvim bojama maglenjaka da ne pricamo. Kao na pride paradi, sviiiiiih boooooja. Cak sam vidio jednog debila sa puntom kojem naprijed gore samo pozicije i ima "taaamna ocam' sto dobro izgleda" stop svjetla.

Pa ovo u sarajevu je smjesno kako zna biti u zivinicama na putu prema tuzli. Mislim da bi ovi nasi vozaci tamo istjerali sve iz auta i natjerali da hodaju ispred auta i navigiraju.
bitanga_sa_otesa

#5643 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

svakakvi imbecili danas dobijaju vozacke.....
relax11

#5644 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by relax11 »

Nisu oni jos vidjeli sta je prava magla, kad ti moras izaci iz auta i traziti liniju :izet:
klaki

#5645 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by klaki »

a volio bi da mi neko objasni zasto na autoputu kad prestizes lika nekog nadje se lola iza tebe koji se zaletio 200 na sat i blica. pa gdje cu kog kurca u covjeka u desnoj traci?

E da mu majku jebem pa nisam ti ja kriv sto vozis tolko
direstraits0078

#5646 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by direstraits0078 »

klaki wrote:a volio bi da mi neko objasni zasto na autoputu kad prestizes lika nekog nadje se lola iza tebe koji se zaletio 200 na sat i blica. pa gdje cu kog kurca u covjeka u desnoj traci?

E da mu majku jebem pa nisam ti ja kriv sto vozis tolko
Ja im mahnem, kontam da me znaju odnekud? :?
madner

#5647 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by madner »

Pa ako pretices onda zavrsi preticanje, nije airbus da mu moras dati 5 km fore da se opet prestrojis.

Nema ni nista gore od ovih barikada i zapreka na putu, taman covjek nabije solidnu brzinu valja opet saltat.
amar1994

#5648 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

zdruzdjo wrote:Ok veceras magla.
Vozim pred vece iz pravca trnova prema sarajevu. MAgla horor, ali na nekih 50-ak metara se vide farovi i zadnja svjetla na autima i moze se voziti 50 bez ikakvih problema.
Ali jok daaaj u drugu i polaaaaaako 30. Pa ako je neki debil iz druge strane toliko lud da pretice ili da vozi bez svjetala ili predje u tvoju stranu, jexx ga onda slaba sreca.
Pazljivo u trecu drzis na 50 i napravis razmak izmedju sebe i onoga ispred, gledas u desni kraj kolovoza, ne gledas u farove drugih ucesnika koji ti dolaze u susret i kraj.
Dolazim na maltu, magla upola manja nego kroz krupac i kotorac i dva puta vise svjetla od ulicne rasvjete. Medjutim 3 puta gori vozaci. Kao da svi imaju carsaf preko soforsajbe.

Pa dajte ljudi nemojte voziti ako vas je strah.

A o kojekakvim bojama maglenjaka da ne pricamo. Kao na pride paradi, sviiiiiih boooooja. Cak sam vidio jednog debila sa puntom kojem naprijed gore samo pozicije i ima "taaamna ocam' sto dobro izgleda" stop svjetla.

Pa ovo u sarajevu je smjesno kako zna biti u zivinicama na putu prema tuzli. Mislim da bi ovi nasi vozaci tamo istjerali sve iz auta i natjerali da hodaju ispred auta i navigiraju.
ma samo sto vise K,inzinjeri u fabrici su poremecene daltoniste,pa stavili zute sijalice :oops:
nista sto se ne moze popraviti jednim kvalitetnim,kineskim,cunerskim setom xenona :-)
Image
seoBIH

#5649 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by seoBIH »

Taj kineski set je odlican ako ga kombinujes sa socivom. Nije do "kineza", problem je u tome sto nemaju sociva u farovima. Pored toga, pretjeraju sa kelvinima :) 4.300 daje najbolju svjetlost i osvjetljenost.
vjesticanametli

#5650 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vjesticanametli »

bitanga_sa_otesa wrote:
Leon16v wrote:Sad se vracam kuci i ova magla pa to ćjuneri popalili neka svjetla, duga, kratka, plave zelene crvene maglenke, diode, lustere pa light show napravili na cesti. :lol:
jos sat i svi ce voziti sa upaljena sva 4 stealth mode :)
iza mene kroz doglode tip se zaljepio i ugasio svjetla hahahhah jao morona cesti.....jos je ova magla nista hahahhah sto neko rece prije rata jedno islo pored auta hahahha vozic na ulici i 1 navigava ojjjjj dzaaamijo
Post Reply